Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Viktória

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-17 21:15:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót és a színét is, meglepődtem ☺️ de közben szörnyen jól esik ☺️😄 köszönöm hogy itt voltál ❤️

Beszámoló Viktória +36209827501 120405 szexpartner

memen a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Reggel írtam rá itt, üzenetben, az aznapi szabad időpontokról érdeklődve. Hamarosan válaszolt is, és szerencsére másfél órával később mehettem is hozzá. Így le is foglaltam az időpontot VTR-en, amit gyorsan vissza is igazolt. Néhányszor már találkoztunk, így telefonos egyeztetésre nem volt szükség. Persze kb. fél órával előbb odaertem, így volt időm még rápillantani az adatlapjára, ahol szomorúan olvastam, hogy hamarosan végleg törli a hirdetését. Másrészt örülök, ha máshol megtalalja a számításit, tehát a másik szemem azért mégiscsak nevet.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Parkolás fizetős, a merőleges mellékutcaban általában van hely, kezifeket érdemes erőteljesen behuzni. BKV-t nem ismerem. Házat könnyű megtalalni, GPS odavisz, Vtr-en kapucsengőt is kaptam, így a ház előtt nem kellett már telefonalni, csak csengettem, és mehettem is az ismerős irányba.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás továbbra is szuper. Új infó, hogy valahol a szekrény mélyen lapul egy masszázságy, ha még egyszer eljutok március végéig Viktóriához, akkor elő fog kerülni. Na persze nem én leszek masszírozva, hanem ő, ahogy megegyeztünk :)
Nagyszobában sarokkanape az üdvözlő beszélgetés lebonyolítására, kis asztal az ingóságok és a rózsák elhelyezésére. Fürdőben kád, függöny, tusfürdők, intim mosakodo, szajviz, műanyag pohár, nagy száraz törölköző. Események után új törölközőt ajánl, van akinek ez fontos, én ovom a környezetet, tökéletes a korábbi is. Hálóban nagy francia ágy, sok párna (amik valahogy most folyton útban voltak, szerintem a végére mind a földön landolt :D).
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ajtó mögött vár, fehérneműben, na persze nem bugyi-melltartóban, hanem valami szuper szexi erotikus kreálmányban. Mire a zuhanybol kiértem átoltozott játszós ruhába, azaz Éva kosztumbe :D
Külsőt nem bírom jobban dicsérni, mint eddig, gyönyörű arc, csodálatos száj, nagy kék szem, most éppen vörös és szőke közötti hajszín. Egyetlen tetoválás ruhában nem látható helyen, de már azt is szeretem :D Pont olyan magas, hogy át tudom kényelmesen ölelni állva, és meg tudom csókolni úgy, ahogy szeretném.
1. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 120405 erotikus masszázs
3. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 120405 erotikus masszázs4. Viktória +36209827501 beszámoló 2024-01-19 09:16:09 erotikus masszázs 1204055. Viktória +36209827501 beszámoló 2024-01-19 09:16:09 erotikus masszázs 1204056. Viktória +36209827501 beszámoló 2024-01-19 09:16:09 erotikus masszázs 120405
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Szokásomhoz híven masszázs programra jöttem, és eszerint is tettem le a rózsákat az elején. Legutóbb túl nagy elvarasokkal érkeztem, és kis hiányerzettel távoztam. Most úgy érkeztem, hogy lesz, ami lesz, akkor is jövök, akármi is lesz. Mondanom se kell, hogy minden varakozasomat felülmulta a mai találkozónk.
Zuhany után a hálószobaban atoleltem állva és rövid "ismerkedés" következett. Ezután az ágyra feküdtünk egymás mellé és úgy simogattuk egymást, és kisebb csokokat váltottunk. Aztán úgy éreztem, hogy én kezdek, és franciás kényeztetéssel próbáltam kedveskedni. Viktória díjazta a próbálkozásomat és kis szünetet kért. Par perc után javasolta, hogy viszonozza a kedvessegem. Négykézláb oldalt helyezkedve tökéletes technikáját alkalmazva kezdett kényeztetni.
Ezen a ponton ötlött a fejembe, hogy talán utoljára találkozunk, és talán most utoljára lenne lehetőségem szorosabb ismeretséget kötni Viktóriával. Na nem örök barátságra gondoltam, hanem az aktusra, amire egyszer régebben mondta, hogy esetleg óvatosan megprobalkozhatunk vele, de akkor nem éltem a lehetőséggel. Igyhat előjottem az ötlettel, és szerencsére igen választ kaptam. Pillanatok alatt élő is került egy védőfelszereles, amit Viktória próbált rámtenni, de valószínűleg liliputi vendégekre készült, mert hamar kedvemet szegte a gumi szorítása. Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést. Viktória kérdezte, hogy lehetne-e alul, de rögtön mondtam, hogy az ki van zárva, itt bizony én maradok alul. Így hát lovaglasba kezdett, illetve csak kezdett volna, mert szorosan magamhoz öleltem, hiszen minden molekulajat magamba kellett szívnom, és így én mozogtam alulról. Aztán felultem és úgy öleltem tovább, majd egy akrobatikus mutatvannyal atfordultunk, és ő került alulra, na tessék, mégiscsak eleget tettem a keresnek. Így klasszikus misszionáriusban folytattuk, majd egy kicsit a terdeket felhuzva, az örömöm fokozasa végett. Aztán egy ponton, amikor még azt gondoltam, menthető a dolog, gyorsan szünetet parancsoltam magamnak, de már késő volt, így gumi le, és csak úgy a hasára lett végem. Kaptam papírtorlot és magát is letorolgette. Ezen a ponton még 20 perc volt vissza, felajanlotta a masszázst, de nem éltem vele. Inkább a beszélgetést választottam. Aztán zuhany, a rózsák kiegészítése kerékre, és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrakrol. A masszázs program rozsait előre letettem az asztalra. A végén kiegeszitettem, mivel a masszázsbol nem masszázs lett.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Alig várom, hogy sorba tehessen a beszamoloimat és ez a mostani esemény a méltó helyére kerüljön. Viktória most a tökéletes partner volt számomra, semmi hianyerzetem nem maradt a találkozó után, örülök, hogy megismerhettem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2024-01-21 09:03:54
A randi érzelmi töltése erősebb volt, mint az akrobatikus jelenetek sora... de hát ez indokolja az istennő minősítést! Gratulálok!

2024-01-19 10:13:35
>Fantasztikus szeretkezés volt!:)Részletekbe menő,izgalmas kis novella.Kár,h a csibészes Alfahímeket(jómagam),nem kedveli.:(:P
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

(2022-03-12) : Szexeltünk úgy ahogy kell, egymásra hangolódva. Én felajánlottam egy kisebb masszázst, amit elfogadott. Szeretek masszírozni, krémmel persze, amit kért a száraz és fehér bőréhez, értettem és úgy tettem, kentem. Egyre lejjebb jutva, kapott pár nyelves masszírt a puncijára.

felejthetetlen: 10db
(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

(2023-07-02) : Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,

nagyon jó: 16db
(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

: 10db
(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-04-21) : Az idő vége fele éreztem, hogy van még benne annyi, hogy a korábban bemutatott fantasztikus franciájára még el tudnék hamar "érzékenyülni". És most sem okozott csalódást, mert nagyon ügyes volt és hamar könnycseppet csavart ki az "egyszeműből".