Kiemelt
Jàzmiiin(27+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Viktória

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-29 11:37:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm szépen hogy írtál 🙂❤️ ha úgy alakul, várlak vissza ☺️ Puszi

Beszámoló Viktória +36209827501 119711 szexpartner

BKC a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Először chaten tisztáztuk a lehetőségeket, majd VTR-en foglaltam hozzá, melyet elfogadtott.
Megközelítés
Kocsival mentem, szerencsém volt, mert pont a ház mellett tudtam parkolni, de egy forgalmas utca rész és nagyon kevés parkolóhely jellemzi. Érdemes korábban érkezni.
Helyszín
Szép tiszta és rendezett lakás, valószínűleg újabb építésű. A fürdőszoba is tiszta és modern, a 'hálószoba' tágas és kényelmes, sok párna az ágyon, amit én nagyon szeretek pakolgatni a fejem alá, hogy jól lássam a dolgokat :)
Viktória külseje
A képeknek megfelelő lány fogadott, azok a szép formás mellek már a képek alapján is csábítóak voltak és élőben is tökéletesen megfelel az előtte látottaknak. Viki egy magasabb lány, szép alakkal! Az egyetlen meglepetés a hasán lévő tetoválás volt, ami a képein nem látszik, de engem speciel nem zavart.
1. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 119711 erotikus masszázs
3. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 119711 erotikus masszázs4. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-10-30 09:31:32 erotikus masszázs 1197115. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-10-30 09:31:32 erotikus masszázs 1197116. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-10-30 09:31:32 erotikus masszázs 119711
Action
Megérkezés után a nappaliba leültünk, átbeszéltük, hogy mit szeretnék ismét. Egy barátnős lassú együttlétre vágytam, melyet tökéletesen sikerült megvalósítani. Egy kicsit se éreztem azt, hogy úgy kezelne hogy én most azért jöttem hogy szexeljünk, hanem szép lassú ölelkezős beszélgetős bevezetés után tértünk rá a franciára, előbb ő majd aztán én is. Eszméletlen jó technikája van, hozzá tudnék szokni, bár elsőre azért jeleznem kellett rövid időn belül, hogy forduljunk, mert bajba leszek. Kezeket nem használ, csak finoman simítja a golyókat ami nekem a gyengém. :) Örömmel fogadta hogy én kényeztessem őt. Nagyon szép formás és ápolt puncija van egy élmény volt kalandozni benne. Csendesen élvezős típus és hamar sikerült eljuttatnom a csúcsra. Ezt ős is megerősítette, hogy ez gyorsabban ment mint várta. Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk. A bemutatkozójában írt a mméretbeli korlátairól, szerencsére én pont méret voltam számára, ezért egy lovaglással kezdtünk közben csókokkal fűszerezve. Nagyon ügyes zsoké, ajánlom vele kipróbálni. Egy pózváltást bírtam, kértem hogy forduljunk kutyába, nagyon szép látvány a formás popsija, így is lett rövidesen végem. Hagyott megnyugodni, nem siettette a szétcsatlakozást. Segített a takarításban, majd még lefeküdtünk beszélgetni kicsit. Így járt le az időnk.
Elszámolás
Én előre adtam neki az ajándékot, bár mondta, hogy ráérek a végén, viszont a mámortól bódultan hajlamos vagyok elfelejteni ezért jobb előre! Mivel VTR-en keresztül foglaltam hozzá és éppen volt egy kezdvezményes kampánya ezért *-al kevesebbet kért így a kiírt árhoz képest. (Megjegyzem eddig ő az első olyan hölgy, akinél ténylegesen sikerült igénybe venni a kiírt kedvezményt, anélkül, hogy rá kellett volna kérdezni)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon pozitív! Csak ajánlani tudom. Viki egy kifejezetten intelligens, mosolygós és érett hölgy! Szép test és ügyes technikával megáldva!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

(2022-03-12) : Szexeltünk úgy ahogy kell, egymásra hangolódva. Én felajánlottam egy kisebb masszázst, amit elfogadott. Szeretek masszírozni, krémmel persze, amit kért a száraz és fehér bőréhez, értettem és úgy tettem, kentem. Egyre lejjebb jutva, kapott pár nyelves masszírt a puncijára.

felejthetetlen: 10db
(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

(2023-07-02) : Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,

nagyon jó: 15db
(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

(2023-08-30) : Miután kipihegte magát belekezdett egy finom, lágy franciába. Gumihúzás után lovaglóban folytattuk, majd misszionárius végül doggy. Az aktus közben próbáltam többször szemkontaktust keresni, sajnos sikertelenül, azonban a technikára és helyezkedésre egy rossz szót nem lehet mondani.

: 10db
(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-04-21) : Az idő vége fele éreztem, hogy van még benne annyi, hogy a korábban bemutatott fantasztikus franciájára még el tudnék hamar "érzékenyülni". És most sem okozott csalódást, mert nagyon ügyes volt és hamar könnycseppet csavart ki az "egyszeműből".