Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Viktória

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-07 10:07:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viktória +36702706937 119189 szexpartner

memen a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon, személyes üzenetben kerestem, és néhány nappal későbbi időpontról érdeklődtem. Megerősítette, hogy aznap elérhető lesz, így a legelső délelőtti időpontot le is foglaltam VTR-en. Hamar vissza is jelzett, hogy elfogadja, illetve írt is, hogy mindenképpen várni fog. Később a helyszínen mondta, hogy a napi vendégei számát egy főre redukálta, így szerencsésnek éreztem magam, hogy én lehetek ez az egy. Ez a szám valószínűleg idővel nullára fog csökkenni, igy még inkább örülök, hogy megismerhettem őt és néhányszor talalkozhattunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
GPS odavisz, BKV-t nem ismerem. Ház könnyen megtalalhato, épületen belül sem nehéz eligazodni. Parkolás fizetős, de a merőleges zsákutcaban mindig van hely. 4 perccel az időpont előtt hívtam, mondta is a csengő számát és kereken az idopontnal már az ajtón kopogtam.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Kopogas hatására az ajtó nyílt, és mögötte takarasban várt ő. A lakás nagyszobás konyha, hálószoba és fürdőszoba részekre tagolódik. Ismerkedés a nagyszobában található sarokkanapen történik, illetve itt le is lehet pakolni asztalra és megszabadulni az öltözéktol. Fürdőszobában kád, sok felé tusfürdő, intim mosakodo, szajviz, műanyag pohár. Törölköző nagy, tiszta, száraz, program végén pedig új törölköző jár. Hálószobában nagy ágy, sok párnával.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fekete fehérneműben fogadott, amin valami fura lánc szerű kiegészítő is volt, szép látvány. Ismét megjegyeztem, hogy akár melegítő ruhában is várhatna, számomra úgy is tökéletes lenne. Ilyen opció nincs sajnos, nem hord ilyen ruhákat :D Fürdés után már ruha nélkül várt. Magas lány, nőies alkattal, szép, formás mellekkel, olelheto testtel. Számomra gyönyörű arc, nagy kék szemekkel, szép mosollyal.
1. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 119189 erotikus masszázs
3. Viktória +36702706937 beszámoló Budapest 119189 erotikus masszázs4. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-09-07 12:31:11 erotikus masszázs 1191895. Viktória +36702706937 beszámoló 2023-09-07 12:31:11 erotikus masszázs 119189
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Fürdőbol visszaerve atoleltem, és állva simogattuk egymást, kisebb csokokkal kiegeszitve a dolgot. A csoknal továbbra is érzem a határt, amit nem lehet atlepni, de ez van, végtére is nem a barátnőjéhez megy az ember. Hamarosan javasolta, hogy fekudjunk le, mert túl magas vagyok, nem ér fel :) Az ágyon fekve folytattuk az ismerkedést, amit szokásomhoz híven megint a végtelensegig nyújtottam, ez van, szeretem a gyenged erinteseket kapni és adni egyaránt. Aztán az ölembe ültettem és így folytattuk a dolgot, továbbra is megmaradva a petting keretein belül. Igy hát viszonylag hosszabb idő után, miután látta, hogy én valószínűleg egy órán keresztül csak simogatnam és csokolnam őt, mondta, hogy esetleg ő, ha nem bánom, elkezdene valami komolyabb tevékenységet is. Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam. Mielőtt hamar véget ért volna a találkozó váltottunk, és én jöttem a kényeztetéssel. Ahogy mondtam is, ezt akár egy órán keresztül is csinálnám, de ő sajnos nem bírja addig. A tevékenységemnek vélt vagy valós eredménye lett, amit örömmel fogadtam, így újból lazább program következett. Vagy ezelőtt, vagy ezután valamikor még 69 is volt, de már osszefolynak az emlékek, mégiscsak eltelt egy nap azóta :D
Az óránk VSZ-szel ért véget, jeleztem neki, hogy nyugodtan mehet a mosdóba, ahonnan papírtorlovel tért vissza, így én is rendbe tudtam tenni magam. A végén még beszélgettünk sokat, pályaváltasrol, műtétekrol, vendegekrol és szolgáltatókrol, a diszkréció határain belül maradva természetesen. Utána tusolas, oltozes, két puszi, majd távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok továbbra sem extrakrol, amiket leirtam, azt mindet alapból vállalta, teljesen korrekt és természetes módon. Ahogy a leirtakbol látszik, ismét masszázs csomagra neveztem be, bár a masszázs ismét elmaradt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Szeretem Viktóriát meglatogatni, természetesen érzem magam a társaságában, mint egy régi ismerősnel, könnyen feloldodom, jó vele társalogni. A szépsége megbabonáz, a francia technikája pedig tényleg fantasztikus. Továbbra is úgy gondolom, hogy nem passzolunk a szexualitás minden terén, nem mindig érti, hogy mit-miért-hogyan szeretnék (na persze ez az én hibám, nem olvashat a gondolataimban) és valószínűleg soha nem szedjük szét együtt a francia ágyat, mégis visszavagyom hozzá újra meg újra.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-09-23 21:05:47
Tartalmas, jól megfogalmazva. Sokat megtudni a lányról és jól van átadva az élményfaktor is.

2023-09-07 16:11:28
Semmi túltolt érzelgősség, semmi erőltetett rajongás vagy vulgaritás. Ez a beszámoló nagyon korrekt mégis kedves lett, úgy jó ahogy van!
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-17) : Így Viktória újabb franciás kedvességgel életet lehelt belém újra, majd nekem valami csodával határos barbatrükkel sikerült magamra varázsolni a felszerelést.

felejthetetlen: 5db
(2024-03-04) : Orális kényeztetést kérem, amit mellém telepedve sokáig kéz nélkül abszolvált. Igen kitartóan, közepes erősségű vákummal csinálta, néha a formás cicikkel cirógatta és ritkán kézzel is rásegített a maximális élvezet kedvéért.

(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

nagyon jó: 8db
(2024-03-17) : Jól éreztem magam, de vágyom a kölcsönösségre, ezért szokásom szerint 69-et kértem. Jobbanbírtam, mint legutóbb, még nem jártam közel a célhoz, amikor viszonylag gyorsan sikerült elröppentenem Viktóriát! :) Saját bevallása szerint ha valaki ügyes, akkor szájjal könnyen csúcsra lehet juttatni, és ennek többször szerencsé okozója is lehettem.

(2024-02-15) : Ő következett franciaval, de hamarosan 69-be helyezkedtem, így érzem magam komfortosan :) A tehetségéhez ezen a téren nem fér kétség, nem is panaszkodtam. Ezután javasolta a védő öltözetet, amit ő helyezett fel. Ahogy legutóbb, most is elég szoros volt,

(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

: 3db
(2024-03-26) : Első körben ő kényeztetett a csodálatos szájával. Nagyszerű technikája van erre, nem finnyáskodik, foglakozik mindennel ami elérhető helyen van. Közben én simogattam ahol csak értem. Átkértem magunkat 69-be, mert nem szeretek unatkozni.

(2024-02-19) : Mintha szeretőmmel bújtam volna ágyba. Volt gyorsabb (itt volt az ágynak hangja sajnos) és lasabb tempó. Élveztük na. Végén pici beszélgetés, mert jó társaságban repül az idő.

(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-03-25) : Majd felsétáltam a Daubnerig, ami be volt zárva, úgyhogy átfagyva (mivel sapkát nem vittem magammal, sajnos) még egyszer hívtam 10:10 perckor, és ezután – tulajdonképpen már beletörődve a sorsomba – küldtem neki egy sms-t, hogy én vagyok az, akivel 10-re beszélt meg időpontot, de nyilván erre nem vártam választ - és nem is kaptam.