Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Viktória

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-07-20 17:27:35

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Nagyon tetszett a stílus ahogyan megírtad a beszámolót. 😊 Köszönöm hogy itt voltál, én is nagyon jól éreztem magamat. ♥️😊 Várlak vissza szerettel.

Beszámoló Viktória +36209827501 118755 szexpartner

bleez a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Viktória hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
E hét hétfőre egy másik lánnyal szerettem volna randizni, de nem jött össze az egyeztetés. Üzenetet küldtem Vikinek, hogy szeretnék Vele találkozni 10:00-kor, nemsokára válaszolt, hogy 11:30-kor van szabad időpontja. Felhívtam, mert hallani akartam a hangját és nem bántam meg, mert a telefonba egy jó zengésű, sejtelmes hang búgott bele, akinek a gazdájára még kíváncsibb lettem. Megbeszéltük az 1 óra masszázst, aztán VTR-en meg is erősítettük. Már csak a délelőttöt kellett valahogy kibírni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A cím a Kolosi tér közelében van, szóval ami tömeg ott jár, az meg is áll ott és onnan 5 perc séta. Csendes, nyugodt utca, forgalom nuku, parkolóhelyek vannak. Én kocsival mentem és a háztól néhány méterre meg is tudtam állni. A parkolás fizetős. A helyszín egy modern pár szintes társasház félemeletén van, csend rend nyugalom, egy lélek sem jár delelőn, én pont ezt szeretem. 2 perccel az egyeztetett időpont előtt hívtam Vikit, egyből felvette, a kódot is sikerült elsőre beütnöm és a navigációja is tökéletes volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás korszerű garzon, előszoba, nappali konyhával, pici hálószoba és fürdő. Viki nem itt lakik, a berendezés egyszerű de ízléses, a ruhákat a nappaliban le lehet pakolni, van puha, nagy törcsi. A fürdőszobában pici kád, a függöny jól elhelyezett, nem pacsálja ki az emberfia a vizet. Tusfürdő többféle, kedvencem köztük, műanyag pohárkák, szájvíz rendelkezésre áll. Tisztaság, rend mindenütt, ami megnyugtató.
Viktória külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ami még megnyugtatóbb az Viki maga, aki a hirdetésében szereplő képeknek és bemutatkozásának megfelelő, magas, karcsú, szőke hosszúhajú leány. Amit a képek nem adnak vissza, az a bájossága, gyönyörű kék szeme, és a gödröcskék az arcán, mert mindig pajkosan mosolyog. Engem egyből megvett kilóra, nem győztem dícsérni. A képeken látható fekete átlátszó ruhában fogadott, amelyen átsejlettek szépséges, természetes keblei. A magassarkú miatt majdnem olyan magas volt mint én, jó volt megölelni. Külön említést érdemel a bársonyos fehér bőre, simára borotvált, rózsaszín babapuncija.
1. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 118755 erotikus masszázs
3. Viktória +36209827501 beszámoló Budapest 118755 erotikus masszázs4. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-07-21 09:26:11 erotikus masszázs 1187555. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-07-21 09:26:11 erotikus masszázs 1187556. Viktória +36209827501 beszámoló 2023-07-21 09:26:11 erotikus masszázs 118755
Action
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Kedves olvasóim itt egy kicsit kevesebb élményhez fognak jutni, mert én bizony masszázsra mentem Vikihez. Én alapvetően masszázspárti vagyok, mert az én koromban egy erotikus masszázs elnyújtott orális kényezetéssel van olyan jó, mint egy sokmenetes dugás. De ez csak az én személyes véleményem. A bejutást követően puszi-puszi, szokásomhoz híven a hőség miatt jégkrémet vittem Vikinek, amit örömmel fogadott. Váltottunk néhány ismerkedő szót, közben levettem a gönceimet a nappaliban és tekintettel arra, hogy a kinti 40 fok miatt kezdett folyni rólam a víz - a jégkrémért gyalog mentem a Kolosi térre - bevetettem magam a fürdőbe. Amikor kijöttem, Viki már meztelenül várt, odaléptem és átöleltem, majd megkérdeztem a csókot, nem volt akadály, finom nyelves csókot kaptam, nem alibi szájra puszit. megegyeztük, hogy először kényeztetjük egymást, majd masszírozunk, végül meglátjuk, mi lesz.Vízszintesen folytattuk a csókolózást, majd nyelvszkennerrel letapogattam a nyakát, a cicijeit, a pocakját. Itt találkoztam az egyetlen tetkójával, aminek szimbólumával kapcsolatosan megvitattuk a véleményünket. Eljutottam a combokhoz és bokákhoz, majd vissza a combok közé, a gyönyör kapujába. A hívogató rózsaszín ajkacskák között finom lefetyelésbe kezdtem, amely hatására megindult a nedvtermelés. Viki lehúnyt szemmel, visszafogottan sóhajtozott, megfogta a kezemet, a visszafogottság megmaradt, a légzése szaporább lett, majd összerándult néhányszor és elernyedt. Jelezte, hogy most érzékeny, nyomtam egy puszit a puncira és visszavonultam. Ő következett, oldalt mellé térdelt és először lingam masszázsban részesített, majd finoman a szájába vett és csuda érzéki francia kényeztetésben részesített, többször jeleztem, hogy ott vagyok a határon, ilyenkor lassított, fokozta a gyönyört, aztán már nem bírtam tovább és a kezei között lett végem. Szilviát a kezembe nyomta, én takarítottam le a hasamról az anyagot. Ezután hasra vágtam magam, kértem üljön rám, úgy masszírozzon, féltett, hogy agyonnyom, de azért elhelyezkedett és szépen kigyúrta a nyakamból és a csuklyás izomból a csomókat. Közben végig beszélgettünk, imádom a stílusát, meg a humorát, jókat nevettünk és ennyi. Zuhanyoztam, kértem még néhány csókot aztán tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a végén történt, amit a masszázsprogiban vállal, azt 100%-ban teljesíti Viki.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Barátnő feelinget képvisel Viki, összebújós szeretkezéssel gyógyítja az embert. Nekem nagyon szimpatikus a személyisége, szeretnék még visszamenni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viktória szexpartner beszámolójáról


2023-07-26 21:29:19
Tetszett eme remek felelet. Elemeztem, s jelesre teszem.

2023-07-21 09:58:53
Ez az èv tènyleg Viktória ève, legalább is beszik alapján.
Mutasd mindet

FunkciókViktória legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2022-05-24) : Lágyan simogatta egész testem és egyre direktebben ért a velem egykorúhoz, míg bele nem kezdett igazán érzéki és finom franciás kényeztetésébe. Nagyon hosszan ellettem volna így, de már türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy érezzem barlangjának feszes ölelését, így kértem a védőfelszerelést.

(2022-03-12) : Szexeltünk úgy ahogy kell, egymásra hangolódva. Én felajánlottam egy kisebb masszázst, amit elfogadott. Szeretek masszírozni, krémmel persze, amit kért a száraz és fehér bőréhez, értettem és úgy tettem, kentem. Egyre lejjebb jutva, kapott pár nyelves masszírt a puncijára.

felejthetetlen: 10db
(2023-07-19) : Nagyon finom franciával kényeztetett, ezt leírni nehéz, ezt érezni kell. Amit viszont nem sok lánynál tapasztaltam, hogy a makknál pörgeti a nyelvét és a hegyével izgatja a végét, ami nekem nagyon bejön. Fogtam finom vöröses-szöke haját, s néztem ahogy le-föl jár fejecskéje.

(2023-07-12) : Aztán 69, persze én alul, öregesen, mégiscsak én vagyok a vendég :) egy idő után itt is mondta, hogy neki ismét jó. Aztán a lábam közé helyezkedve francia, majd kissé oldalról helyezkedve, hogy tudjam simogatni. Valahol itt lett vége, VSZ,

(2023-07-02) : Hagytam pár percet lenyugodni majd ő parancsolt hátamra és belekezdett egy hihetetlenül lágy és kellemes franciázásban fogalmam sincs honnan tudta hogy ez igy a kedvencem semmi kezezés,csak finom nyalogatása a rúdnak,

nagyon jó: 14db
(2023-10-29) : Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk.

(2023-09-07) : Jóvá hagytam, és továbbra is a hátamon fekudve, ő pedig négykézláb feltamoszkodva elkezdett kényeztetni. Na igen, amit csinál az valami eszméletlen, a szuper francia technika, tényleg különleges. Közben tudtam simogatni, csókolni testét, fejét, nyakát, többször félbe szakítottam a műveletet, csókot loptam.

(2023-08-30) : Miután kipihegte magát belekezdett egy finom, lágy franciába. Gumihúzás után lovaglóban folytattuk, majd misszionárius végül doggy. Az aktus közben próbáltam többször szemkontaktust keresni, sajnos sikertelenül, azonban a technikára és helyezkedésre egy rossz szót nem lehet mondani.

: 9db
(2023-07-29) : Hálásan viszonozva az alapos munkát a drága is kitett magáért. Annyira kellemes és izgató volt, hogy javasoltam, folytassuk 69-be. Amikor a vágy a tetőfokára hágott, előkerült a gumi. Nyilván meg lettem szólítva, hogy hogyan szeretném.

(2023-04-21) : Az idő vége fele éreztem, hogy van még benne annyi, hogy a korábban bemutatott fantasztikus franciájára még el tudnék hamar "érzékenyülni". És most sem okozott csalódást, mert nagyon ügyes volt és hamar könnycseppet csavart ki az "egyszeműből".

(2023-04-12) : Felajnálotta, hogy ő is kényeztet ha szeretném. Persze, csak a kölcsönösség jegyében, én ezt el is fogadtam. Nagyon finoman csinálta - igazbából én ott arra koncentráltam már inkább, hogy nehogy véletlen végem legyen idő előtt.