Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-09 18:29:19

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36705912622 119822 erotikus masszázs

samator a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Ismerjük már egymást egy ideje, és amikor telefonon hívom Vikit egyből tudja, hogy kivagyok. Ez az előnyöm most egy kicsit elveszett, mivel Viki telefoncserére kényszerült és az újba nem került át a számom (más szám sem). Ennek ellenére sikerült elérnem. Elsőre nem vette fel, de később visszacsörgetett, akkor viszont én nem tudtam felvenni. Kis idő elteltével újra hívtam, és akkor már felvette és meg is egyeztünk egy több nappal későbbi időpontban. A szokásos kedvességgel szólt bele a telefonba annak ellenére, hogy „ismeretlenül” hívtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kerület csendes, de tömegközlekedéssel jól megközelíthető része. Villamos a közelben tesz le. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet könnyű beazonosítani, bár aki először jár erre, annak lehet most egy kicsit jobban kell figyelnie, mivel az épület előtt fa egyik ága lenőtt annyira, hogy némileg takarja a házszámot. A mellette lévő viszont jól látható, abból könnyen vissza lehet számolni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy klasszikus társasház. A lakás teljesen felújított, rendben és tisztán tartott. A berendezés nem minimalista, nagyon hangulatos, dísztárgyak, hangulatvilágítás és zene is segít a zord külvilágtól való elszakadásban. A masszázs egy tatamin történik. A dolgainkat egy nagy szobainasra, székre és egy polcos szekrényre tudjuk rakni. A fürdőben egy függönyös kádban lehet megtisztulni. Tusfürdők, szájvíz, dezodorok bekészítve. Érkezéskor jár a törölköző és a száraz kádkilépő is.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki továbbra is a képeknek megfelelő sportos alkatú hölgy. Látszik rajta, hogy nem csak henyél a masszázson kívül. Semmi orvosi beavatkozás, természetes a szépsége. Bőre fény-barnított, nagyon kellemes, selymes tapintású. Arcra nagyon szép, és sokat és kedvesen mosolyog. „Normál” ruhában szokott fogadni. Persze rajta egy normál ruha is nagyon szexisen áll, így nehéz lenne az utcán is nem észrevenni. Ezúttal az évszakhoz igazodó, kötött, norvég(?) mintás testhezálló miniruhában fogadott. A színek nagyon jól illeszkedtek a szeme és haja színéhez, és nagyon izgatóan simult a ruha a testére. Ahogy mozgott előttem a ruha alja kicsit feljebb is csúszott, amit tovább fokozta az észvesztésemet. Egész biztos, hogy alatta nem viselt semmit.
1. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló Budapest 119822 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló Budapest 119822 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló 2023-11-09 20:01:25 erotikus masszázs 1198225. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló 2023-11-09 20:01:25 erotikus masszázs 1198226. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló 2023-11-09 20:01:25 erotikus masszázs 119822
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezéskor teával kínált, amit el is fogadtam. Fürdés után ott is várt a finom gőzölgő tea a masszázsszobában. Jólesően ittam belőle majd elterültem a tatamin. Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta , hajtogatta és ropogtatta lábaim, a vállaimat és még a nyakamat is. Ez akár veszélyesnek is tűnhet, de Viki nagyon szakszerűen végzi a mozdulatokat, így egy pillanatig sem merül fel a sérülés veszélye. Fontos, hogy a páciens e legyen lazulva ezen műveleteknél, ami nekem néha egy kicsit nehezen megy, de Viki erre is figyel, és mindig figyelmeztet, hogy ha túlságosan be vagyok feszülve. A tatamin többféle párna/alátét is található amelyek megfelelően elhelyezve, megtámasztja a testet, ezzel segítve a masszázst. Viki ezeket is rendezte, nekem „csak” figyelni kellett arra amit mond. Nem szerves része a masszázsnak, de néha Viki hozzámért a combjával, ami kellő bizsergető hatással volt rám. Meg az is amikor néha oldalra néztem, és láttam Vikit meztelenül, masszázs közben. Vikivel vannak közös érdeklődési területeink, így mindig végi dumáljuk a masszázst.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A kényeztetés az én szempontból már akkor megkezdődött amikor már hanyatt feküdtem és Viki a helyére tekergette a nyakamat majd, finoman és érzékien elkezdte simogatni az arcom, a karom, a vállam és a mellkasom. Lassan mellém ült, és a simogatást kiterjesztette a combjaim külső és belső felületeire , majd az ágyékomra is. Barátnősen hozzám bújt, a szemembe nézett és mosolyogva folytatta az ágyékom simogatását. Az én kezem sem pihent közben, én simogattam ahol csak értem. A bújóst részen továbblépve Viki elkezdett a melleivel a mellkasomon csúszkálni, és addig helyezkedett amíg a péniszem is a mellei közé csúszott. A péniszem nem később sokkal az ajkai közé is becsúszott, de nem maradtunk így. Viki addig forgott még végül a 69-es pozícióban találtunk magunkat. Varázslatos látvány tárult elém, és miután Viki a combja között hátranyúlva végig simította a punciját, éltem is kölcsönös orális kényeztetés lehetőségével. Közben a kezeim hol Viki fenekét, hol a melleit markolták. Nem bírtam sokáig és kölcsönösség rám eső része idővel megszakadt és teljesen átadtam magam Vikinek, aki a szájával el is vitt a csúcsig. A csúcsra érve rendesen megfeszültem, még szerencse, hogy előtte Viki gondoskodott róla, hogy az izmaim rendbe legyenek. Viki újra mellém bújt, beszélgettünk egy kicsit még, majd egy búcsú zuhanyzást követően távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Biztos ami biztos a telefonos egyeztetés során rákérdeztem, hogy a legutóbbi látogatásom óta változott az ajándék mértéke. A helyszínre pontosan összekészített ajándékcsomaggal érkeztem, és azt érkezésemkor szó nélkül elhelyeztem az erre a célra kihelyezett ládikába. Lehet van egyéb lehetőség is, de én mindig a teljes másfél órás programra megyek. Nekem maximálisan megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viki profi masszőr, fekete öves, több danos mestere ( ez szó szerint értendő) a jumeiho masszázsnak. A nyilvánvaló heteroszexuális férfi szempontokon kívül ez a fő oka, hogy visszatérek hozzá. Ennek megfelelően várom mindig, hogy rendbe hozza az ülőmunkával sporttal meggyötört testrészeimet. A gyógyító része most is sikeres volt, emellett szerencsére élvezhettem egy gyönyörű kedves nő társaságát, érintését és erotikus közelségét. Még biztos, hogy visszatértek hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-11 09:45:36
Köszönöm! Közben sikerült korrigálni a besorolást.

2023-11-10 13:34:34
Csak a besorolás nem sikerült, az élmény leírása viszont annál inkább.

2023-11-10 09:34:10
Az élmény nagyobb annál a kategóriánàl, mint ami most látszik, csak csak valamit nem sikerült jól beállítanom. Próbálom korrigálni.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 15db
(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

nagyon jó: 16db
(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

(2021-06-04) : A derekamra kaptam egy törölközőt, melegítés gyanánt. Viki a farizmommal és derekammal kezdte. Érdekes csavaró-nyomó mozdulatokkal ment végig a két testrészen. A lábam következett. Ezeket hajlítgatta és taposta is a megfelelő hatás érdekében. Ez külön jól esett mivel mostanság otthon elhanyagoltam a sport miatt szükséges nyújtásokat. A gerinc környéke következett, amelyet alaposan végig „nyomogatott”.

: 19db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2021-04-21) : A melleit a tenyerembe vettem és elkezdtem azokat kényeztetni. Szembe fordult velem és elkezdtük egymás testét simogatni, majd a tatamira helyezkedtem. Itt megjegyezném, hogy ide volt készítve a fejemnek és a két bokámnak egy-egy párna; ezért a megfelelő testhelyzet adott volt. Viki mellém telepedett és végigtapogatta a hátam, hogy érzékelje azt a területet, amit igazán kezelésbe kell vennie.