Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-20 20:03:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36705912622 118758 erotikus masszázs

samator a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk. Ismerjük egymást már egy ideje, ezért egyből tudta Viki, hogy ki vagyok. Ha hozzá megyek több napra előre szoktam tervezni. Viki ki szokta írni, hogy mikor van még szabad időpontja, és mivel én ezeket az egyeztetés előtt meg szoktam nézni egyből rá is kérdeztem egy konkrétra. Pár percen múlott , de lecsúsztam róla. Szerencsére gyorsan találtunk egy újabb időpontot. Még a szabadsága előttre. ( Ezt is ki szokta írni)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Viki szalonja tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Én villamossal szoktam menni, de busz is jár a közelben. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A címet könnyű beazonosítani, az épületen belül sem nehéz a lakást megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem minimalista, hanem hangulatosan, ízlésesen berendezett lakás. Én mindig megnyugszok egy kicsit amikor belépek. Rend és tisztaság mindenhol. A masszás egy tatamin történik. Érkezésemkor mindig szépen a tatamin elrendezve várnak a masszáshoz szükséges kellékek. Legszívesebb egyből eldőlnék, de minden esetben első körben elmegyek zuhanyozni. A fürdőben egy függönyös kádba lehet beállni a tisztálkodáshoz. Sokféle tusfürdő közül lehet választani a külső tisztogatáshoz, a belsőhöz szájvíz áll rendelkezésre. Akár dezodorral is illatosíthatjuk magunkat. A víz letörléséhez jár egy puha száraz törölköző és mindig egy száraz kilépőre érkezik az ember.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki galériája alapján sejthető, hogy Viki egy sportos természetes szépség. Ez a valóságban is így van. Kedves, mosolygós az arca, szép barna a bőre és nagyon selymes a tapintása. „Hétköznapi” utcai viseletben szokott fogadni. Persze ha az utcán látnám ilyen ruhában ott is próbálnám feltűnés nélkül megnézni, de ebben a helyzetben még a látszatra sem kell adnom. Viselkedésre is nagyon vonzó, kedves, vidám nő.
1. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló Budapest 118758 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló Budapest 118758 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló 2023-07-21 09:30:35 erotikus masszázs 1187585. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló 2023-07-21 09:30:35 erotikus masszázs 1187586. Viki masszázs VIP +36705912622 beszámoló 2023-07-21 09:30:35 erotikus masszázs 118758
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Érkezésemkor kaptam vizet ami nagyon jól jött ebben a hőségben, majd elmentem zuhanyozni. Visszaérkezem után már Vikin sem volt ruha. Hason fekve elterültem a tatamin és rábíztam magam Vikire. Viki erősen és hatékonyan masszíroz. Rajtam mindig sokat szokott segíteni, ha elmegyek hozzá egy kezelésre. Ráterített egy törölköző a derekamra és elkezdte végig gyúrni a testemet. A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt. A törölköző felkerült a derekamra és Viki ebből szögből is megnyomkodott és meghajtogatott. A nyakamnál kezdte. Ehhez a művelethez a vendégnek kellően el kell lazulni, hogy eredményes legyen. Ezért Viki a fejemhez ült és elkezdett cirógatni, mint egy kisgyereket. Le is lazultam, de nem eléggé mert nem minden irányban sikerült pontosan úgy a művelet, mint ahogy Viki szerette volna. Így is sokat segített, de legközelebb megpróbálom magam jobban elengedni, hogy nem akadályozzam Vikit a kezelésben. A kezem és a lábam is kapott még némi törődést és aztán lekerült a törölköző az ölemről. Végig kedélyesen beszélgettünk mindennapi dolgokról.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Miután teljesen fedetlenné vált a testem Viki előkeresett egy krémet és a korábbiakhoz képest másfajta érintésekkel kezdte végi járni a testem. Finoman bekrémezte a combjaim , hasam és az combjaim közét is. Nagyon kellemesek és izgatóak voltak ezek az érintések. Végül fölém hajolt és melleivel szájával végig ment a felső testemen. A lefelé haladás közepette mellei közé keveredett péniszem, és többször oda-vissza átcsúszott közöttük. Ismét mellém került és négykézlábra ereszkedve a nyelvével elkezdte az péniszem környékét izgatni ,majd magát a centrumot cirógatni. Nagyon vágykeltő volt, ahogy láthattam az elérhető közelben lévő kecsesen ívelő combjait, hátét és fenekét. Ebben a helyzetben már én is fokozottan éltem az érintés lehetőségével. Végül hátrább jött és fölém mászott és eljutottunk a várva vár 69-es pozícióba. Maga a látvány is nagyon izgató volt, de azért nem maradtam tétlen. Hol fenekét, hol a melleit markolászva már én is előtoltam a nyelvemet és elkezdtem az ölét is érinteni. Viki közben remekül játszott érzékeimmel és szájával finoman fokozta felajzottsági szintemet végül teljesen elvitt a csúcsig. Egy nagyobb kitörő sóhajtás közepette megfeszült a testem majd elernyedtem. Beszélgettünk meg egy kicsit, majd elmentem zuhanyozni. Visszaérve kaptam egy újabb pohár hideg vizet és egy csokit. Mindkettőt elfogyasztottam és a távoztam
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre megbeszéltük, a helyszínen nem került szóba. Érkezésemkor szó nélkül elhelyeztem az ajándékot egy erre kihelyezett kis ládikába. Nekem maximálisan megérte
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A Vikinél tett újabb látogatásom alkalmával ismét nagyon jól éreztem magam. Egyrészt a magas szintű masszőr tudásával ápolta a testem és rendbe rakta a nem túl állapotban lévő porcikáimat. Másrészt mint vonzó nő a társasága és köztünk lezajlott erotikus érintkezés ápolta férfilelkemet és kielégítette vágyaimat. Hazafelé vigyorogva próbálgattam az immáron könnyebben mozgó tagjaimat, ami biztosan pár embernek furcsának tűnhetett.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-31 06:08:47
Köszönöm a visszajelzést!

2023-07-28 21:53:10
Olvasmányos és terjedelmes beszámoló.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 15db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2022-11-07) : Visszafelé már a mellével masszírozott, így a farkamat már rendesen megmasszírozta a mellével. Majd kézre váltott és lingam királynőket megszégyenítve vett kezelésbe, erről pedig átváltott egy olyan franciára, amellyel a farkamat a makkomtól a golyókig végig ápolta többször oda és vissz

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

nagyon jó: 16db
(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

(2021-06-04) : A derekamra kaptam egy törölközőt, melegítés gyanánt. Viki a farizmommal és derekammal kezdte. Érdekes csavaró-nyomó mozdulatokkal ment végig a két testrészen. A lábam következett. Ezeket hajlítgatta és taposta is a megfelelő hatás érdekében. Ez külön jól esett mivel mostanság otthon elhanyagoltam a sport miatt szükséges nyújtásokat. A gerinc környéke következett, amelyet alaposan végig „nyomogatott”.

: 19db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2021-04-21) : A melleit a tenyerembe vettem és elkezdtem azokat kényeztetni. Szembe fordult velem és elkezdtük egymás testét simogatni, majd a tatamira helyezkedtem. Itt megjegyezném, hogy ide volt készítve a fejemnek és a két bokámnak egy-egy párna; ezért a megfelelő testhelyzet adott volt. Viki mellém telepedett és végigtapogatta a hátam, hogy érzékelje azt a területet, amit igazán kezelésbe kell vennie.