Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-25 13:11:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves moltobello,

köszönöm a váratlan beszámolót, megmondom őszintén, nem számítottam rá :)
Örülök, hogy megismerhettelek, remélem még találkozunk!
Főleg, hogy rengeteg közös témánk van még :D

Puszi
V.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 121331 erotikus masszázs

moltobello a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
legszebb punci
jól átmozgat, átgyúr
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Sokadik alkalommal próbáltam eljutni Vikihez! És eddig mindig én mondtam le a tervezett időpontot, mert folyton közbejött valami nekem.
Na de most az égiek úgy gondolták hogy zökkenőmentesen be tudom vállalni a másnap délelőtti randit.
Küldtem Sms-t, VTR-t,meg posta galambot is...
Flottul ment minden.
Reggel kaptam a visszajelzést hogy zöld a lámpa!
Örömhír a javából!
Megközelítés
Címet meghallva, először sokkot kaptam,mert szinte a szomszédban dolgoztam sok éven keresztül.
De utólag kiderült hogy "elkerültük" egymást!
Szóval kocsival érkeztem, és a régi munkahelyemtől távolabb parkoltam, és leskelődve osontam a kapuig, nehogy bele fussak valami régi ismerősbe!
Bkk 14es vili arra jár, még tán a 30as busz is arra tekereg.
Helyszín
Szépen rendben és karbantartott panel kuckó. tisztán és kellemes hangulattal várt! Fürdőszoba káddal felszerelt,van függöny a zuhany elősegítése érdekében. Szobában jó nagy méretű tatami, párnákkal körbe rakva. Abszolút a célnak megfelelő!
Viki masszázs VIP külseje
Viki egy nagyon szép csajszi! Képek alapján van az embernek sejtése, de élőben a szépség mellé az a pozitív kisugárzás is társul,ami aztán emeli bőven a minőséget! Szép arc, szép mosollyal! Nagyon kedves közvetlen teremtés. Látszik hogy foglalkozik a testével és a bőrével is!
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 121331 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 121331 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-04-26 08:02:31 erotikus masszázs 1213315. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-04-26 08:02:31 erotikus masszázs 1213316. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-04-26 08:02:31 erotikus masszázs 121331
Erotikus masszázs
Hason kezdte Viki a gyúrást, mármint hogy én feküdtem hasra! Kicsit kötött voltam, ezért volt velem meló bőven. Érezhetően tudja hogy mi az a masszázs, és ért is hozzá! Voot minden! Kézzel, térddel,talppal,mindenhol. Abszolút jóleső érzés volt. Közben teljesen jót beszélgettünk a dolgainkról.. Elég sok közös érdeklődésünk van. És ez pont jó bemelegítés volt hogy jobban megismerjük egymást,hiszen először voltam Vikinél. Majd jött a várt mondat... "Megfordulhatsz a hátadra..."
Levezetés
Én szó fogadó ember vagyok, így megfordultam.
Viki mellém térdelt, és bár első pillanattól kezdve meztelenül volt, de csak most láthattam azt amit eddig csak éreztem vagy sejtettem. Szép forma, bőre jó tapintású! Jó hozzá érni bárhova!
Még folyt a beszélgetés, közben már simogatta egész testemet, majd krém került a kezére és kézbe vette a dolgokat.
És innentől kezdve jött lényeges része a találkozónak. Lent jó hadrendbe álltam már, Viki tevékenységének köszönhetően. Majd szinte gondolatomat olvasva, arcom elé került egy nagyon szép punci! És itt most majd biztos meg leszek kövezve, meg hogy minek írok ha nem részletes, de úgy érzem hogy Viki mindenkinek személyre szabja a programot. És nem tudom hogy jót tenne e ha bárki hivatkozna rá hogy bezzeg naki ezt vagy azt lehetett, neki meg miért nem? Szóval annyit tudok mondani hogy kölcsönösen jól éreztük magunkat, és elég hamar elért engem a gyönyör! Teljesen kerek volt minden, ahogy el lehet egy ilyen randit képzelni.
Elszámolás
Teljesen nyilvános a rózsaszálak száma. Én egy borítékban adtam át mint egy postás! Rögtön az elején! Kérés nem volt erre irányulva, de első alkalom lévén,meg amúgy is,illik az ilyet előre elintézni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viki egy tündéri aranyos szép és csinos csaj. Tudja mi fán terem a masszázs, és mi fán terem az erotika is! Kellemes személyisége is magával ragadó. Jó beszélgető partner! Szívesen fogok hozzá újra menni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-05 05:59:13
Szörfözgetve első blikkre meglepő a beszámoló és a reakciók. Különösen Viki édi szösszenetei dobnak az ügyön nagyot. Izgi szócsat. Köszönet mindenkinek. Viki nem hagyunk unatkozni! :)

2024-05-01 21:35:10
Viki, pont ezt gondolom, amit leírtál. És ismerve "BruceWillis" munkásságát, nem gondolom, hogy ez egy rossz beszi lenne.

2024-04-30 12:40:12
Na jöttem, mert látom kellek :D
Gyerekek, a hozzászóló többség már ismer személyesen, pont a masszázs művelet részletes leírását kár hiányolni, azt tudjátok milyen. :)

Egy kiragadott mondatért kár bántani Moltobellot, csak egy írottan jól kinéző állítás :D
Amúgy meg tudjátok nagyon jól, hogy az írás nehéz műfaj, nem mehet mindenkinek.
Inkább gyertek mert unatkozom.
Pusssssz

2024-04-28 12:31:45
Igazatok van! Utólag már láttam hogy nem így kellett volna írnom, vagy normálisan, vagy sehogy. A következő élményem Vikinél majd sokkal élvezhetőbb beszámolót kap.

2024-04-28 11:31:36
"mindenkinek személyre szabja a programot" szerintem ez természetes, a beszámoló irojának kell érezni, hogy van-e olyan elem amit nem ír le, igaz így sok beszámoló meg sem születik. Ebből a beszámolóból  hiányzik az élmênyek indoklása - ami máskor meg van írásban- ,. így semmitmondó.  A szükséges  motiváltság és a közösségi szerepvállalás hiányában amit magad is éreztél " itt most majd biztos meg leszek kövezve, meg hogy minek írok ha nem részletes"Viki bizonyára nagy kihívás, megérdemelt volna tőled egy "személyre szabott" beszámolót. Ezzel neki és nekünk is adós maradtál.
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

nagyon jó: 17db
(2024-02-20) : Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent.

(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.