Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Viki masszázs VIP

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 16:38:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Viki masszázs VIP +36205755786 120711 erotikus masszázs

samator a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Viki masszázs VIP hirdetővel
gyönyörű arc
profi, szakszerű
hihetetlenül érzéki
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ismerjük már egymást egy ideje, és már az új telefonján keresztül is beszéltünk már, így bíztam benne, hogy ismerős neki lesz neki a számom, ha hívom. Nem tudom, hogy így volt-e, mindenesetre egyből felvette, ahogy hívtam. Ez a reggeli órákban történt, az adatlapja szerint ez az idősáv, amikor könnyebb vele egyeztetni. Több nappal előre tervezve, egy konkrét időponttal a fejemben kezdtem meg vele a beszélgetést. Mint mindig most kedvesen bocsátkozott velem csevejbe, és még sikerült az általam feldobott időpontban is megegyeznünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A parkolásról nem tudok nyilatkozni, mert tömegközlekedéssel szoktam megközelíteni a környéket. Ezzel most sem volt gond. Nem kell sokat gyalogolni a megállótól a címig, és a címet is könnyű beazonosítani. Az épületbe is könnyű a bejutás, az épületben belül sem nehéz megtalálni a lakást. Csendes nyugodt környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hangulatos lakásban fogadja vendégeit Viki. Már az előtér is megnyugtatja az embert. Rend is tisztaság mindenhol. A masszázs egy tatamin történik. A Viki által is űzött yumeiho masszázs nem is lehet máson csinálni. A tatamin szép elrendezésben többféle párna és támasz is található, amelyek attól függően kerülnek használatra, hogy épp melyik testrész van kezelés alatt. A holminkat egy székre és nagy szobainasra lehet pakolni. Van egy kis dobozka a szekrényre elhelyezve, abba lehet diszkréten lehelyezni az ajándékot. A fürdőben egy függönyös kádban lehet megtisztulni, amihez minden szükséges eszköz rendelkezésre áll.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Viki továbbra is képeknek és a leírásnak megfelelő sportos nő. Mindene természetes, a bőre sima, selymes és tetoválás nélküli. Az is nagyon kelleme érzés, ha megérinti az ember, meg az is, ha ő érinti meg az embert. Az arca csak diszkréció miatt kitakarva. Nekem nagyon tetszik arcra is. Kedves, mosolygós mindig. „Hétköznapi” ruhákban szokott fogadni, de ettől függőem mindig nagyon erotikus a kisugárzása. Ezúttal egy vidám mintás ingszerű miniruhában (nem tudom, hogy mi a pontos neve ezen öltözéknek) fogadott. Nem volt túl hosszú a ruha, és a felső részén is nem volt minden helyen begombolva. Nagyon izgató volt, ahogy előttem mozgott benne. Az izgalmamat csak fokozta, az hogy az összegombolás hiányában a melleit nem volt nehéz látni, különösen oldalnézetből.
1. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 120711 erotikus masszázs
3. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló Budapest 120711 erotikus masszázs4. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-02-20 17:28:21 erotikus masszázs 1207115. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-02-20 17:28:21 erotikus masszázs 1207116. Viki masszázs VIP +36205755786 beszámoló 2024-02-20 17:28:21 erotikus masszázs 120711
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A fürdés után már mondhatjuk, hogy rutinosan elhelyezkedtem az ágyon és vártam a kezelést. Közben Viki is megvált a ruhájától és ő mezítelenül lépett fel a tatamira. Kaptam egy törölközőt a derekamra, majd kezdődhetett a masszázs. A yumehio masszázs krém nélkül zajlik, és sok nyomás hajlítást és „kiropogtatást” tartalmaz. Meg is kaptam minden testrészem ami ezzel jár. A lábfejemnél kezdődött és a nyakamnál ért véget. Közben egy kis taposást is kaptam. Kizárólag az izmaim voltak érintettek a műveletben. Miután a hason fekvő pozícióban minden elérhető izmomat lekezelte Viki kérte, hogy forduljak a hátamra. Jelen esetben ez nem jelentette, hogy már véget is ért a masszázs rész, hanem csak azt, hogy Viki hozzáférést kért még pár izmomhoz. A törölköző vissza is került az ölemre. A fejem mögé ült Viki és folytatta a nyakam teljes rendbetételét. Sikerült is helyre raknia mindent. Ehhez művelthez, meg úgy általában ezen típusú masszázshoz páciens részérül is szükséges a megfelelő lelazulás, különben kevésbé lesz hatékony. Nekem ez nem megy könnyen, de most sikerült. A nyakas résznél nekem külön izgalmat jelentett az a rész amikor Viki kicsit fölém hajolt és mellei a szemeim előtt kezdtek lebegni. A lábaim is kaptak még egy kis hajtogatást és masszázs és masszázs és ezzel végett is ért ezen rész. A masszázs során végig beszélgettünk, amihez most én is megfelelő hangulatban voltam. Akad több közös témánk is, ezúttal leginkább a sport került szóba. Nem a forma-1 vagy a foci, hanem a mindkettőnk által űzött egyéni sportok. Sok hasznos tapasztalatot osztottunk meg egymással. Viki kellemes beszélgető partner is.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A törölköző lekerült az ölemről, majd Viki elővett egy illatos olajat és immáron nagyon finom és érzéki mozdulatokkal elkezdte az a péniszemet és környékét bekenni és masszírozni. Nagyon kellemes érzés, és közben én sem tétlenkedtem. Simogattam Viki combjait, hátát, fenekét és melleit is. Mondhatjuk ahol csak értem. Kezdtem már nagyon felizgulnia, amikor Viki egyszer csak hozzásimult, majd rajtam csúszkálva egyszer csak eljutottunk a 69-es pozícióba. A látványtól nem tovább nőt az izgalmam. Viki most már nemcsak a kezével, hanem a szájával is elkezdett kényeztetni. Én sem voltam rest, szintén is bevetettem a nyelvem. A kezem sem maradt tétlen felváltva fogdostam a melleit és fenekét is. Viki nagyon ügyesen játszott az izgalmi szintemmel és végül felvitt a csúcsra. Hatalmasat élveztem, az izmaim teljesen megfeszültek. Még szerencse, hogy ne sokkal korábban ki lettek masszírozva. A tisztogatás után még egy kicsit beszélgetünk, majd mentem egy búcsú zuhanyzásra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Másfél órás teljes programra mentem. ( A teljesség a kényeztetésre értendő). Úgy tűnt az adatlapja alapján, hogy a legutóbbi látogatásom ( tavaly november) óta volt némi változás az ajándék mértékben, ezért az egyeztetés során rá is kérdeztem erre. Jól volt a megfigyelésem, az infó szerint készültem a találkozóra. Érkezésem után szó nélkül elhelyeztem az ajándékot az erre kihelyezett doboztam. Nekem így is megérte.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ismét egy nagyon kellemes másfél órát tölthettem egy gyönyörű társaságában, aki nemcsak szép, de remekül is tud masszírozni. Nekem ez a típus nagyon bevált. A találka óta, azóta is boldogan tekergetem a nyakam, annyira tetszik, hogy könnyebben mozog. Természetesen a többi testrészemnek is jót tett a kezelés, de a nyakam volt a legrosszabb állapotban, ezért leginkább azon lehet észrevenni. És mindezek mellett ott van még az érzéki levezetés is. Testileg, lelkileg feldobva értem haza. Egy ideális világban sokkal gyakrabban tudnék részesülni egy ilyen kezelésben és élményben. Azért törekszem így is minél gyakrabban visszatérni. Ezen élmény is fejelhetetlen volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-21 19:09:45
Tetszett. Főleg az a pozíció, hogy 69-ben a melleit kényeztetted.

2024-02-21 11:37:20
Köszönöm! Pedig beküldés előtt még átfutottam, de úgy látszik nem vettem mindent észre. Majd legközelebb még többször átnezem. 🧐

2024-02-20 19:12:47
Nagyon klassz és informatív, mégis diszkrét beszámolót írtál. Az elütések nagyon picit zavaróak voltak.

2024-02-20 18:46:57
Szuper beszámoló, örülök, hogy olvashattam! :)
Mutasd mindet

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-03-27) : Miközben hason fekszem egy kis törülközőt helyez a derekamra, és akkurátusan nekilát a teljes testmasszázsnak. Több éves tapasztalattal és rengeteg fejlesztett tudással a háta mögött egy mesteri és kiváló masszázst kapok mint mindig.

(2023-01-18) : A talpmasszázstól a fejmasszázsig minden játszik, de nagyon szeretem, amikor a hátamon a térdével járkál, illetve a karjaimon a talpával teszi ezt. Azért szeretem, mert érzem a jótékony hatást, miként akkor is, amikor a talpamat a fejem irányába feszíti. Hason fekvő helyzetben mindkét oldalra billegtet teljes hosszamban.

(2021-09-23) : Olyan hozzáértéssel, szakértelemmel nyúlt hozzám, és igyekezett a rendelkezésre álló idő alatt minél jobban rendbetenni, hogy már emiatt is rendkívül hálás voltam. Minden mozdulatán érződött a tudatosság és a szakszerűség. Bár készültem arra, hogy fájdalommal jár majd a kezelés, semmilyen kellemetlen érzésem nem volt, minden pillanatban azt éreztem, hogy egy fokkal jobb.

felejthetetlen: 17db
(2023-11-09) : Viki ekkora már szintén meztelen volt. Kaptam egy törölközőt a derekamra majd Viki első körből végig nyomogatta a testem, majd a lábamnál elkezdte a kezelést. Erős és szakszerű jumeiho masszázs visz véghez Viki. Kellően megnyomogatta ,

(2023-08-31) : Viki orális kényeztetését nagyon sokszor volt alkalmam a legkülönfélébb formákban átélni. Azonban most ennek a társaságnak köszönhetően, vagy csak úgy, ezt sohasem fogom megtudni, de azt tudom, hogy ez most mindent vitt.

(2023-07-20) : A lábamnál kezdte és halad végig nyakamig. Rendesen meghajtogatta a lábaim és a kezeim is. És ha egy csomót talált azt sem kímélte, ripsz-ropsz eltüntette. Miután végig ért kérte, hogy forduljak meg. Általában az a hagyományos masszázs rész végét szokta jelenteni, de jelen esetben nem így volt.

nagyon jó: 16db
(2023-03-11) : Ez egy komplex izületstimuláló egésztestes gyúrás, mely a test szimetriáját tartja fent, vagy állítja vissza. A mozgásszervi betegségek gyógyításában kiemelkedő szerepe van. Nemsokára megtapasztalhattam, hogy ez nem egy himi-humi, tessék, lássék maszatolás.

(2022-10-11) : Tehát, négy erős mancs kezdett szorgos munkához testem minden részén, kezdve lábfejemet, majd alsó lábszáram, utána egyre feljebb, egészen a tarkómig, néha felnyögtem amikor fájdalmasabb pont lett érintve, ilyenkor mind Alexa mind Viki enyhített az erősségen,

(2022-07-11) : Én a krém nélküli, „hajtogatós-ropogtatós” masszázs szoktam kérni. Viki miután körbedögönyözte a derekamat át is tért erre a vonalra. A lábfejemnél kezdte és szisztematikusan végig haladt a testrészeimen. Kivételesen időben érkeztem, nem éreztem sehol fájdalmat, ennek ellenére Viki kitapogatott pár problémás helyett.

: 18db
(2022-12-05) : A masszázs tökéletes, szakszerű. A megbeszélés szerint a kényes területeket kezeli. A masszázs kezdetekor már lekerült a ruha róla és megpillantottam a tökéletes alakját, ami az egyik legszebb azok közül akikkel én találkoztam. Szívesen kihagytam volna a masszázst,hogy csodálhassam a gyönyörű alakját.

(2022-01-30) : A helyzetfelmérés a gyakorlatban azt jelenti, hogy kaptam egy jó erős alap átgyúrást kb mindenhol 10-15p alatt, majd koncentráltan a farizom eredések és a felsőhát mint kiemelten problémás területek kerültek fókuszba. Viki kérésemre nem spórolta el az erőt, tényleg rendesen átgyúrt.

(2020-11-12) : Masszázs technika nagyon jó volt, élveztem minden percét amit csinált . Legszívesebben maradtam volna még egy kicsit, és nagyon kedves és szimpatikus nőt ismertem meg benne. De visszatérve a masszázs erős keze van , és kérdezte ha fáj amit csinál szóljak de ilyen nem volt.