Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-13 22:55:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 120375 szexpartner

Lali68 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam pár nappal a randi előtt.Váltottunk pár szót az ünnepekről,kivel mi történt.A randi napján még megerősítettem a szándékomat.Nagyon izgató a hangja,órákig tudnám hallgatni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval járok,a közelben lehet parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy új építésű házban van és minden igényt kielégít.
Victoria külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Eszméletlen szép nő! Nekem Ő a legszebb!Ezek után mit írjak még? minden pozitív adottsággal meg van áldva.A képek sejtetik,hogy milyen lehet,de a valóság sokkal szebb.Kedves,odaadó,beszédes teremtés.Mindig azon van,hogy Nekem a legjobb legyen.Teljesíti a kéréseimet és még új dolgokat is kitalál.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 120375 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 120375 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2024-01-16 12:49:48 erotikus masszázs 1203755. Victoria +36308630010 beszámoló 2024-01-16 12:49:48 erotikus masszázs 1203756. Victoria +36308630010 beszámoló 2024-01-16 12:49:48 erotikus masszázs 120375
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ujjazni:
5
Viktória mint mindig meztelenül és csókokkal várt,viszont volt egy pohár pezsgő a kezében.Állva estünk egymásnak,és szenvedélyesen csókolóztunk.Harapdáltam a telt ajkát és a szép fenekét markolásztam,aztán előre nyúltam és a nuniját is megsimogattam.Régen találkoztunk,jó volt újra érezni ezt a testrészét.Ő is rátalált az Én legnemesebb testrészemre és jól megszorongatta.Kezébe vette a pezsgőspoharat ,letérdelt elém és csak ennyit mondott "most leszoplak" És Tényleg,a szájába vette a hímvesszőmet és ütemesen szopni kezdte.Kortyolt egyet a pezsgőből és szopott tovább,aztán a farkamat mártotta a pezsgőbe úgy vette a szájába.A hímtagom oda vissza járt a pezsgő és a szája közt.Kéjesen,nagy élvezettel csinálta, de a legjobban Én élvezetem.Ekkor előálltam egy régi vágyammal,azaz szexeljünk a fürdőszobában,és igent mondott.Átmentünk a fürdőbe és tovább folytattuk az orális élvezkedést,és itt már a golyóim is szerepet kaptak.Felültettem a mosógépre,szétette a lábát elé térdeltem és benyaltam Neki. Nagyon szeretem nyalni Vikit,jól meg is dolgoztam de nem élvezett el.Így hát felálltam és a péniszemmel hatoltam be a csupasz vaginájába.Szép ez a punci nagyon,és jó szűk is.Eleinte finom voltam,majd mikor bejáratódott bátrabban toltam Neki.Viki élvezte mert egyre sűrűbben mondta el-elcsukló hangon,hogy"basszad a pinámat".Mit tehettem "basztam",egyre hevesebben egyre vadabbul.Jól megraktam a sunáját!Felálltunk és megtámaszkodott a mosdón,Én meg Őt támasztottam meg hátulról.Így is megadtam ami jár Neki.Közben a tükörben szemeztünk egymással,ami még jobban begerjesztett.Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.Benyúltam a combjai közé izgattam a csiklóját és ujjaztam.Ezek után meglovagolt.Szép lassan ereszkedett Rám és ringatózott Rajtam.Megmarkoltam a fenekét és segítettem Neki.A számmal elértem a mellét és a hihetetlenül nagy bimbóit szopogattam.Szemből is a magamévá tettem.Felhúzta a lábát és Belé csusszantam.Nagyon jó volt így is Benne lenni.Ráhajoltam és csókolóztunk.Feltérdeltem az ágyon,Ő mögém és eljött az est egyik csúcspontja.Viktória kinyalta a popsimat ,de rendesen!Hú de élveztem!Aztán már égnek emelt lábakkal feküdtem de Ő még mindig,a lábam közt volt.Végül a hátára fektettem,mellé térdeltem és a punciját simogattam,aztán már benne voltam teljesen,Ő meg Bennem,feldugta az ujját az ánuszomba. Nem tehettem mást a cickóira vertem.Akkorát élveztem,hogy spriccelt mindenhová,Viki kapkodta a fejét,de hiába!Megtörölgette Magát és Engem is.Meztelenül kísért az ajtóhoz,csókolgattam közben és a fenekét simogattam.Legszívesebben visszafordultam volna de eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy extrát vettem igénybe,de Viktória Maga is az.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Viki ismét egy csodás estével lepett meg,mindig elkápráztat valamivel így most is.Nagyon jól éreztem magam! Csók Viki!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 3db
(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

(2023-05-04) : Kértem, hogy erősítsen rá Ő is egy kicsit, mire kaptam egy csodálatos NF-et, tövig bekapva és cici szexszet. Na ezután már nem bírtam magammal, kértem a pajzsot és hogy üljön bele. Valami frenetikus volt, ahogy meglovagolt, kezeimben a cicik. Kértem, hogy váltsunk kutyusba.

(2023-03-21) : Bő negyedórás, húszperces adok-kapok után gumit kértem, és doggyban hatoltam a forró kis punciba. Lassan, de határozottan mozogtam benne, markoltam a kerek popsiját, szorítottam és húztam magamra. Kedvére volt a nem túl durva, de kellőképpen határozott mozgásom, tolta a popsiját rendesen, kérte magába a farkamat. Időnként lassítva próbáltam ellenállni, de nem ment, kitört a sereg a fedezékből és landolt a csapat a védőfelszerelésben. A melegtől és az átéltektől zihálva borultunk az ágyra .

nagyon jó: 7db
(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

(2023-09-17) : Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

egyeztetési probléma: 1db
(2024-01-10) : Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha...