Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-10 21:43:56

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Laci!
Sajnalattal közlöm veled meg volt ra az okom miért nem tudtal feljönni!…

Beszámoló Victoria +36308630010 120347 szexpartner

Lacafici a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon sikerült elérni, előző nap egyeztetünk időpontot, megbeszéltük a találka részleteit elméletileg azt mondta beírtalak. Aznap sms-ben megerősítettem, amire válaszolt OK, rendben. sajnos ez volt az utolsó üzenet váltásunk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, a ház mellett a Tesco elött találtam szerencsére parkoló helyett. A Fehérvári út ismert része.
Leírás
Kicsit előbb érkeztem mint 19 óra, így a kinti hőmérsékletre való tekintettel, na meg nem akartam a kapu elött ácsorogni a kocsiban töltöttem ki a vissza lévő időt. Szép kényelmesen elsétáltam a kapuig, ni csak pont egész van ,telefon csörgetés, semmi válasz, jó várok egy kicsit, séta oda vissza, megint csörgés, semmi, na itt már kezdtem izgulni na nem úgy, mint ahogy terveztem. Ok várok 5 percet, csörgés, megint semmi válasz, még 5perc ugyanaz megismétlődik. Ekkor már a kezdeti izgalmam átcsapott idegességbe. Még biztattam magam na még egy utolsó próba, hátha... de amelyik mondat elején vagy végén a HA van ott már nem lesz semmi, sajnos így is volt, 19 20-ig próbálkoztam aztán feladtam. Még írtam egy sms-t ,hogy hívom de nem érem el. Igen szarul eset ,mert a telefonba amikor a hangját hallottam nagyon kedves hangja volt. Készültem a randira minden féle tekintetben. Az ajándék a kukában végezte, pedig talán neki is meg nekem is lehetet volna jobb sorunk is. Sajnálom a nehezen összelopott órámat , hogy kárba veszett. A képek alapján adtam egy címkét.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 4db
(2024-01-13) : Visszamentünk a szobába ahol ismét rábukott a szerszámomra,köpködte, csorgatta rá a nyálát, és még a zacskómat is nyalogatta,igazi pornós szopás volt.

(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

(2023-05-04) : Kértem, hogy erősítsen rá Ő is egy kicsit, mire kaptam egy csodálatos NF-et, tövig bekapva és cici szexszet. Na ezután már nem bírtam magammal, kértem a pajzsot és hogy üljön bele. Valami frenetikus volt, ahogy meglovagolt, kezeimben a cicik. Kértem, hogy váltsunk kutyusba.

nagyon jó: 7db
(2024-01-18) : Feltérdeltem az ágy szélére és kezdetét vette a szeánsz, itt kapott minden ami látszott zacsi, popó, természetesen nyelvel játszott hangszereken. A keze sem tétlenkedett, mert eközben a körmével finoman végig szánkázott a fenekem dombján és a combomon.

(2023-12-09) : A hátamra fekszem,a fenekem alá tesz egy párnát,szemből behasal a lábam közé a szájába veszi a hímtagomat és szopogatja,majd halad lejjebb és a golyókkal folytatja,de nem áll meg,még lejjebb megy.

(2023-09-17) : Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök.

: 9db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-09-09) : Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi)

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat