Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Victoria

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-09 19:54:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Victoria +36308630010 119210 szexpartner

Kopaszkukac1 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Victoria hirdetővel
perfekt alak
Egyeztetés
Elérhető:
2
SMS kommunikáció:
4
Személyes üzenetben:
3
Némi gondok előjelei már itt megmutatkoztak. VTR-t és az oldal cset felületét össze-vissza használja-nem használja. VTR-t épp nem, mert "átállítják a dolgait" ő meg nem követi, javíttaja... Nincs kellő figyelem az itteni ügyfelezésen.
Üzenet volt itt, valamint telefon, sms.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
1
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Most épp a Fehérvári út volt. Egyértelmű cím, jó közlekedés, hűvösben is tudtam parkolni.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakást 3-an használják, de fürdő csak 1 van. Lakás rendben van, igényesnek mondható, viszont mindenütt kicsit szűkös, amolyan gazdaságosságra tervezett csoportos fészek.
Victoria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű érett nő! Igen formás és arányos mindenütt! Egész teste jó tapintású puha (talán a szoli kissé felérdesítette, kiszárította a bőrét), de sehol se felesleg, csak egy lehelletnyi puhaság. Ez fantasztikus, s a magassarkúban fenomenális. Nagyon szép sminkje, ajkai, ajaktetoválása van. Szóval a külső, a teste csillagos hatos.
1. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 119210 erotikus masszázs
3. Victoria +36308630010 beszámoló Budapest 119210 erotikus masszázs4. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-09-11 12:12:12 erotikus masszázs 1192105. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-09-11 12:12:12 erotikus masszázs 1192106. Victoria +36308630010 beszámoló 2023-09-11 12:12:12 erotikus masszázs 119210
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
3
Aktus:
4
Profi masszázs:
2
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Sajnos alapvetően a 2 órás randi pénzéért jött a helyszínre (Mi másért ment volna ? Szórakozni ? Vagy eszmét cserélni a kvantumfizikáról? -Webi). Aznapi első voltam, s előtte 1-2 napot kihagyott. Amikor ő korábban elkészült sürgetőleg üzent, hogy ő már kész - a randi előtt kb. 12 perccel. Én pedig pontosan érkeztem. (Mekkora szemét, hogy jelzi, hogy akár 12 percel korábban is mehetsz... :) - webi) Bemutatkozás, kis ajándék átadás, beszélgetés, majd fürdő. Nagy rutinnal de kevésbé hitelesen kacérkodik, de ez még jól áll neki, mert qrva csinos és nagyon szép látvány! (Tehát a zsánered a hiteltelen kacérkodás... Értem. Viccet félretéve, ha megemlíted, hogy hiteltelen, aztán meg hogy ugyanaz a kacérkodás ennek ellenére tetszett, akkor az egyszeri olvasó mit gondoljon, most ez mi ?:) - Webi)
Az action nem hagyott mély nyomot, elnézést, hogy emiatt nem lesz részletes és élvezetes.
Először elém térdelt a kis szőnyegre s a legintimebb zónát hathatós kezelésbe vette. Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi) Utána ágyon folytattuk oda, vissza, 69-be, s végül puncinyalásba helyezkedtem a lábai közé. Ez viszonylag tetszett neki, de mindenki jobban járt volna, ha érdemben instruál, hogy hogyan szeretné. Kicsit intenzív voltam, s emiatt később is értem célt. Utána faroknyálazás, majd felgumizás + kis sikosító (korban azért nem annyi mint ami ki van írva (megnyugtatlak, azért a síkosító, és a kor nem mindeig egyenesen arányos, minimális az összefüggés - 70 alatt - webi)). Azt hiszem meglovagolt (Csak hiszed? Te közben mivel voltál elfoglalva, hogy csak azt hiszed , hogy meglovagolt ? - Webi), s feltöltöttem a gumit. Letisztogatás után átmasszírozott krémmel, ami egy barátságos leápolás inkább mint masszázs - igaz én az erősebb svéd, sportos masszázst kedvelem (Ajánlom figyelemdbe masszázs hirdetőinket :) - webi).
Némi beszélgetés után úgy alakult, hogy no mi legyen? Még 1x vagy itt a vége. Ekkor még szűk 1 óra hátra volt. Nem vagyok egy kapkodós, gyors ürítős, nekem kedvem van a kellemes légyotthoz időnyomás nélkül. (Tényleg mekkora mocsok a hirdető, megkérdezte hogy a második órát mivel és hogyan töltsétek... Lelombozó.... Csoda , hogy ilyen megaláztatás után még felállt, nekem nem ment volna... :) - Webi) Inkább fizetek többet. Kértem a még 1x-t, de a szitu nem volt túl farokállító. Azért hathatós munkájának köszönhetően előállt a megfelelő állapot, felgumizás, sikosító, s misszibe elég volt 2-3 perc. Nem volt nagy elán cifrázni a dolgokat (Az elán szót így használva eléggé értelmetlen a mondat... Nem világos megint, hogy mire gondoltál. Ha nagyobb elánnal áll neki, még 2-3 perc se lett volna...;) - Webi). Letisztogatás, beszélgetés, majd fürdő. Kicsit várnon kellett míg a másik kuncsaft máshoz bemegy, után öltözés, fizetés, s eltáv. Kb 30 perccel korábban távoztam, mint a lekötött és kifizetett tartam. De ez a szitu csak engem zavart (beszid alapján ebben biztos vagyok... :) -Webi ).
Elszámolás
Korrektség:
2
Megérte:
3
Megérdeztem a végén hogy mennyivel jövök (órát nem néztem, csak már az utcán), s mondta a 2 órás tarifát, amit rendeztem. Bónuszt nem volt kedvem adni.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 80 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon csinos, szép, dekoratív nő. Mindenütt formás, s szép az arca, szája is. Ad magára (plasztika, kozmetikus, stb.). Már nincs komoly lelkesedése a "szakmára", inkább az egyéb üzleti tevékenységek mellett még ezt is csinálja, de nem ez a fő bevételnek sem.
Webmesteri megjegyzés
Sorry, nem tudtam megállni, hogy ne trollkodjak bele... :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Victoria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVictoria legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-07-20) : Először elkezdtük egymás testének a felfedezését, majd egy nagyon finom natúr franciát kaptam tőle, amit kértem, hogy had viszonozzak. Ezt örömmel vette és a hangokból ítélve nem is volt ellenére. Miután mindenki bemelegdett a velem egykorú megkapta a védőfelszerelést

(2018-12-12) : Gumit kértem majd ismét meglovagolt közben a seggét és a tökéletes ciciket markolásztam . Pózcsere én jöttem hátulról tökéletes látvány volt beleégett a retinámba . Úgyéreztem ebben a pozicióba nem lesz sikeres élvezés (elfáradtak a lábaim ) ezért kézi befejezést kértem

felejthetetlen: 4db
(2023-07-12) : Többször nyálat csorgatott a kemény farkamra és rábukott. Nincs mélytorok, de annyira nem is igénylem, örülök, ha van persze, de a lényeg, hogy valaki odaadóan csinálja. Közben megszabadult a ruhájától és visszatérdelt mellém.

(2023-05-04) : Kértem, hogy erősítsen rá Ő is egy kicsit, mire kaptam egy csodálatos NF-et, tövig bekapva és cici szexszet. Na ezután már nem bírtam magammal, kértem a pajzsot és hogy üljön bele. Valami frenetikus volt, ahogy meglovagolt, kezeimben a cicik. Kértem, hogy váltsunk kutyusba.

(2023-04-12) : Kaptam egy pici lazító masszázst , nagyon jó keze van . Nagyon bensőséges hangulat volt . Amikor letörölte rólam az olajat, már minden porcikám pezsgett . Utána megmutatta milyen egy jól felépített francia óra . Rá

nagyon jó: 4db
(2023-09-17) : Aztán azon kaptam magam, hogy hanyatt fekszem, simogatom Victoria fenekét, ő pedig extra gyorsasággal szopja az én legféltettebb testrészemet. Olyan jól csinálta, hogy szólnom kellett, hogy hagyja abba, mert ha így folytatja tovább, időnap előtt elsülök.

(2023-08-03) : Egyiket szívtam nyaltam a másikat finoman masszíroztam . Ő közben végig szorított magához . Jeleztem ,hogy még szeretnék lejjebb is barangolni , azonnal letolta a fejemet a puncijához ami akkor már nem kicsit volt nedves . Örömteli fogadtatásnak vettem , először csak kívül kényeztettem , majd haladtam a középpont felé , ekkor már volt neki is hangja rendesen . Feltett szándékom volt , hogy orgazmusba nyalom , a hangok a mozdulatok a szorítások alapján sikerült is .

(2023-05-12) : Kiskutyus után szerettem volna ismét a szájában lenni és megkértem beszélgessen ismét a jó öreg harcostársammal. Ennek semmi akadálya nem volt. franciája lendületes, néha pornós, köpködős. Az első körben ez volt az utolsó helyszín a haverom mindent kiadott magából és egy nagy orgazmussal lett végem,

: 8db
(2023-11-07) : "Le akarlak szopni" - terelte újabb irányba tevékenségünket, mire én javasoltam a 69-es számot. Rá is farolt hát számra, így folytattam amit az előbb abbahagytam, és álló farkam elnyelése előtt még megüzente hogy "nyaljad a lucskos pinámat"

(2023-10-02) : Miközben Victoriával missziben nyomultunk, Mia a golyóimat és saját mellét simogatta, és tovább folytatódott a nyögdécselő parádé. Minden az ízlésem szerint alakult, pedig nem is mondtam meg nekik előre, hogy miket szeretnék velük csinálni.

(2023-06-11) : Miután befejeztem, gumit kaptam és kérésemre kutyusban folytattuk. Jó tempóban nyomtam neki, velem együtt mozgott, nagyon tetszett, hogy aktívan részt vett az együttlétünkben. Már majdnem elélveztem amikor kértem, jöjjön felülre és lovagoljon meg.