Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Vera

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2018-12-15 00:40:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves!
Köszönöm az èrtékelésed! Nagyon örülök, hogy jól érezted Magad:) nekem is öröm volt Veled lenni!
Mint mondtam is, bármikor szeretettel várlak vissza! Csókollak addig is!

Beszámoló Vera +36702683024 98655 szexpartner

enjoy6 a 2018-12 hónapi randiján történteket írta meg Vera hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Néhány nappal korábban hívtam fel, egyből felvette, minden kérdésemre kedvesen válaszolt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
III. kerület, Szentendrei út és Bogdáni út kereszteződésétől pár perc séta, bejárat a Szentendrei úttal párhuzamos parkoló felől található. Filatorigát HÉV megállótól - zebrás átkeléssel együtt - kb. 8-10 perc séta.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Panelház, sokadik emeletén levő lakás (lifttől pár lépés); szomszédban más is rendel, de vendéglátómon kívül nem találkoztam senki mással. Szoba és fürdő is rendben van, rendes törülközővel, elég tusfürdővel, szájvízzel.
Vera külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek Leónkát mutatják, helyes arcú, megfelelő idomokkal, jó formákkal rendelkező, csinos és selymes bőrű nő, amit bárhol jó tapizni, markolni.
1. Vera +36702683024 beszámoló Budapest 98655 erotikus masszázs
3. Vera +36702683024 beszámoló Budapest 98655 erotikus masszázs4. Vera +36702683024 beszámoló 2018-12-15 00:40:36 erotikus masszázs 986555. Vera +36702683024 beszámoló 2018-12-15 00:40:36 erotikus masszázs 986556. Vera +36702683024 beszámoló 2018-12-15 00:40:36 erotikus masszázs 98655
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Érkezésem, majd cipő és kabát levétel után kedvesen a szobába vezetett, ahol miután megkínált itallal (vizet kértem) hamar jóleső, finom csókolózásba bonyolódtunk. Mivel igényeim már telefonban megbeszéltük, én sem, ő sem hozta szóba. Fürdés után a csókolózást, simogatást folytattuk állva, majd ahogy az ezredes harcra kész lett, Leónka kezdte szájjal kényeztetni, egészen torkáig engedve (először mondta, hogy méretem miatt nem biztos, hogy egyszerű, de nem volt gond). Oldalt tükörben követhettem az élményt. Kényszerfrancia keretében közepes intenzitással toltam farkam a szájába, Leónkának semmi gondja nem volt vele. Mivel az első ilyen alkalmam volt általában is, picit ugyan lassítottam, ám hagytam, hogy csúcsra jussak, az eredmény vendéglátóm szájában el is tűnt.
A folytatásban az ágyra feküdve csókolóztunk, majd én kezdtem Leónka testét csókolni, majd finom punciját szájjal kényeztetni, mígnem remegések futották át testét és érzésem szerint ő is csúcsra nem jutott. Beszélgettünk még az élet dolgairól, miközben egymás simogattuk, csókoltuk. Végig nagyon kedves, tipikus barátnős volt.
69-be fordulva folytattuk az actiont, majd miután ismét folytatásra készen álltam, Leónka szájjal felhelyezte a védőfelszerelést és kértem, lovagoljon rajtam. Így folytattuk, míg időm le nem járt. Csúcsra ugyan már nem jutottam, de semmi hiányérzetem nem maradt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Leónka ugyan nem kérte, ám mivel így érzem helyesnek, egyből a komódra / szekrény tetejére tettem.
Rózsacsokor
enjoy6 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A Leónkával töltött idő kifejezetten kellemes. Amit korábbi beszámolók alapján reméltem, én is azt kaptam: neki is jól esik a simogatás, csókolózás (imádnivaló a csókja), kényeztetés, másfelől a vendég jutalma barátnős feeling, kedvesség, odaadás, és jó szex.
Kifejezetten a torkos, orális élmények jelentették látogatásom fő célját: kellemesen teljesült is, ahogy a folytatás is élvezetes volt.
Szexuálisan is, viselkedésileg is jó élmény volt, biztosan visszatérek még. Köszönöm az élményt, Leónka !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vera szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókVera legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 12db
(2022-07-07) : Ahogy bimbómat szopogatta farkam egyből reagált. Ő pedig azonnal átpártolt. Nem sokat töprengett. Megfelelö nyalakodást követően torokra vette farkamat. Isteni a szája. Közben, majd el felejtettem folyamatosan dorombol mint macska a tejfölös bödön fölött. Lehetett közben cicikkel, popsival, sőt még a puncival is foglalkozni. J

(2021-08-29) : Majd elém térdelt és lassan izgatóan a szájába vett miközben kezeivel tovább simogatott.Barátnősen kezdte lassan érzékien ,nyálasan majd fokozatosan lett belőle mély torkosan kicsit pornós elemekkel tarkított szopás.Valahogy az ágyra keveredtünk ahol további csókokkal halmoztuk el egymást, miközben kézzel izgattuk egymást.

(2019-02-28) : Majd az ágyra ül és belekezd egy iszonyatosan jó franciába, első két nyalás után teljesen mélyen beveszi és lenn tartja. Nagyon jó a francia, mindenben partnert, hol finoman, hol keményen szopta nyálasan. A golyók is megkapják a magukét. Mehet a kényszerfrancia is

nagyon jó: 13db
(2023-10-21) : Aztán letérdelt elém és egy igazi mélytorkos szopást kaptam ,teljesen eltűnt a hímtagom a szájában ,jó sokáig lenn tartotta.Nagy élvezettel néztem és a szép nagy melleit markolásztam közben.

(2023-07-14) : A masszázs után mellém feküdt és csókolózással, simogatásokkal és kölcsönös franciával ismét harcképessé varázsolt. Majd gumi és ismét végig mentünk az előzőekben említett pózokon

(2023-07-04) : Amikor Leóna volt rajtam, akkor kezdett lefelé haladni testemet végig csókolgatva amíg le nem ért a lábaim közé, ahol először nyalakodott, majd elkezdett franciázni. Pár másodperc múlva meg is mutatta mélytorkos tudását, farkamat teljes egészében elnyelte.

: 20db
(2023-10-16) : Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába.

(2023-08-08) : Az ágyon megragadtam a lehetőséget, hogy tüzetesebben felfedezzem a testét, így néhány csók után elindultam lefelé, ahol jól fogadta ténykedésem és kezével instruálta fejem a cél felé. Egy idő után helycsere következett és felettem áthajolva mutatta be francia tudását, miközben kezemmel továbbra is teljes testét elérve tudtam kényeztetni. Szájában teljesen eltűntem és sokszor feszítette a határig a húrt, melyet mindig pajkos mosollyal fogadott.

(2023-07-04) : A franciája valami csodálatos! Ahogy a szájával kényeztette a farkam, azt tanítani kellene a fiatalabbaknak. Teljesen beveszi, az egész farkamat kényeztette, nemcsak a végét. A mélytorok valóban az. Átlagnál picit nagyobb a méretem, de simán eltüntette a szájában a teljes farkamat.