Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Vanda

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2023-12-02 00:56:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vanda +36702418100 120042 szexpartner

üveges2 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Vanda hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Elöljáróban elmondanám, hogy a stresszes napok, a kényszerű Xanax kúra ezúttal maximum egy kielégülést valószínűsítettek számomra a kiválasztott időszakban. Arra gondoltam, hogy ha már így van, akkor jó lassan, nagyot élvezve menjek el. Jó sokat keresgettem ezért az oldalon, és a következőkben ki fog derülni, hogy miért is esett a választásom Vandára. A VTR lehetőséget használtam. Mivel Vanda azt írta, hogy válaszol SMS-re, ezen a csatornán hívtam fel a figyelmét az időpontkérésemre. Visszaírt, hogy rendben. A találkozó reggelén szintén SMS-ben jeleztem neki, hogy a részemről oké a dolog. Mivel akadályoztatva voltam megbeszéltük, hogy telefonon már nem is keresem. A cím birtokában pontosan érkeztem és Vanda kedves útbaigazítása átsegített az utolsó akadályon is. A házban senkivel sem találkoztam, tehát a találka leszervezése, a tetthelyre jutás nagyon simán történt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ez a széles utca nagyon nevezetes a XIII. kerületben, a lépcsőházat lehetetlen eltéveszteni. Aki ennek ellenére szeretne előre felkészülni, annak ajánlom valamelyik realisztikus térkép használatát. Mivel én már eleve máshol parkoltam, a gyors BKV-t választottam. (M3, Lehel tér) A parkolás amúgy egyszerű, persze fizetős, de a mellékutcákban pl. több szabad helyet láttam.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Na kérem. A lakás nem nagy, sztem a 37 négyzetméteresek közül való. Cserébe viszont tuti, hogy nincs ott más. A cipőket ajánlatos azonnal a bejárati ajtó melletti kis asztalkánál hagyni. Csak azért mondom, mert Vanda úgy is kedvesen visszairányít és kér a művelet elvégzésére. Jobbra található a fürdőszoba, tusfürdők, szájvíz, friss törülköző adott, de két ember számára már szűkös lehet. Beljebb van egy nappali-konyha, ott dobáltam le magamról a ruházatot, hogy aztán egy villámgyors tisztálkodás után bebocsátást nyerhessek a hangulatos, zenés-tükrös-nagy ágyas találkára szépen előkészített szobába. Összességében tisztaság, rendezettség, inspiráló a helyszín minden tekintetben.
Vanda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
No de inspiráció szempontjából mit sem érne ez a lakás, ha nem lenne ott a dögös, fekete szettben pompázó Vanda. A magam részéről nagyon csípem az attraktív hölgyeket, a vendéglátóm teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak. Az oldalán található képektől sokkal jobb a benyomás. Magas, nagyon karcsú, világbajnokok a cicik, formásak és kívánatosak a combok. A hosszú vörös hajzuhatagból egy szép arc és mint később kiderül egy jófej csaj tekint rád. Természetesen az arca nem egy húszévesé, de az erőfeszítés, amit Vanda a teste formázása, feszességének megtartása érdekében kifejt, az mindenképpen elismerésre méltó. Elmondása szerint kardióval, úszással kezdi a napot, ennek eredménye pedig nagyon átjön látványilg és tapintásilag is a férfiember számára.
1. Vanda +36702418100 beszámoló Budapest 120042 erotikus masszázs
3. Vanda +36702418100 beszámoló Budapest 120042 erotikus masszázs4. Vanda +36702418100 beszámoló 2023-12-04 09:27:30 erotikus masszázs 1200425. Vanda +36702418100 beszámoló 2023-12-04 09:27:30 erotikus masszázs 1200426. Vanda +36702418100 beszámoló 2023-12-04 09:27:30 erotikus masszázs 120042
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Profi masszázs:
4
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Prosztata masszázs:
5
Pornós feeling:
5
Szerintem ezek a kalandok azért jó nekünk férfiaknak, mert nyiltan, zavarodottság nélkül megmondhatjuk, hogy mit is szeretnénk. Így tettem hát én is. Vandának a szeme sem rebbent a forgatókönyvem hallatán. Amúgy minden kívánságom szerepelt az alapkínálatában, ami leegyszerűsíttette a rózsaszálak kiszámolását. Hogy milyen a hozzáállása egy lánynak hozzánk, az szerintem nagyon függ attól is, hogy mi magunk hogyan viszonyolunk hozzá. Ezért aztán elhatároztam, hogy Vanda ráhangolásának segítése érdekében a kezembe veszem a marshallbotot, mielőtt Vanda tenné azt meg. :-) Kicsit meglepődött, de szó nélkül engedelmeskedett az enyhe erőszakomnak és tette amit kértem tőle.

Hátulról öleltem át és szép lassan a kezeimmel előre nyúlva végigsimogattam a testét. Nyakát, feszes hasát, a combjait. Ténykedésem eredménye lett, hogy a földre kerültek a falatnyi textildarabok. Vanda immár teljesen meztelenül fogadta és engedte további barangolásomat a domborulatain. Számomra eljött a találka első csúcspontja, amikor kezembe vehettem a kebleit. Gyönyörűséges érzés kerített hatalmába, ahogy ott álltunk és a kezeimben éreztem azokat a csodás ciciket. Bele is súgtam Vanda fülébe az érzéseimet. A lányok legérzékenyebb pontja tényleg a fülük lehet, mert az ujjaimmal követhettem, ahogy Vanda bimbói megkeményednek. Nem túlzok, a bimbók legalább három centiméterrel emelkedtek ki a halmok síkjából. Az ilyen helyzet engem nagyon beindít, úgyhogy az ajkaim közzé vettem az izgalmát jelző indikátorait, majd hanyatt döntöttem Vandát és az ölébe fúrtam az arcomat, miközben továbbra is a keblei bűvöletében simogattam a bimbóit.

Nagyon finom, kislányos puncija van Vandának. A beszámolókból tudtam, hogy nehezen megy el, de azért megkerestem és hosszasan izgattam a nyelvemmel a pici csiklóját, szopogattam az ajkait, sokáig élvezkedtem a combjai között. Vanda pedig engedelmesen hagyta, hogy a kedvemet töltsem rajta. Talán élvezte is a ténykedésemet. Eljött az idő, hogy Vanda vegyen kezelésbe engem. A velem egykorú jelezte, hogy jól érezné magát Vanda ajkai között. Finom kényeztetésben részesültem, amit tovább fokozódott a kölcsönös francia során. Azt kértem, hogy csak tartsa az ajkai között a farkamat, míg én mozizva a csodás popóját ismét feltérképeztem a kelyhe összes pontját.

Ekkor már az járt a fejemben, ami miatt valójában Vandát választottam. Kértem, hogy bánjon most már velem kesztyűs kézzel. :-) A hátamra fordított és kérte, hogy lazuljak el. Kesztyűt húzott, minden sietség nélkül a krémmel síkosított ujjával jutott egyre beljebb. Nos, Vandának kiváló ismeretei vannak a férfi anatómiáról. Volt már ilyen élményem, de Vanda tényleg profi módon végzi az ilyen típusú masszázst. Addig próbálkozott, amíg végül pici irányításommal tényleg megtalálta a legérzékenyebb pontot. Lassan, körkörösen izgatott, miközben a golyóimat sem hagyta ki a műveletből. Annyira jó volt, hogy az eredeti tervemet feladva jeleztem a drágának, hogy így megyünk el a végéig. Tudta mit kell csinálnia. Ugyanabban az ütemben el kezdte lassan húzogatni a pajtásomat is, közben a szemembe nézve figyelte minden reakciómat. Szóltam, hogy lassítson és átadtam magamat a percek múlva érkező hullámnak, amit annyira hajszolunk. Hosszasan élveztem el, lassan bugyogott ki belőlem a férfi erő, ami jellemzője az ilyen típusú kielégülésnek.

Ezt követően jót beszélgettünk, de inkább csak én beszéltem. Ő pedig türelmesen hallgatott, de sikerült egy-két esetben megnevettetnem is a történeteimmel. Közben javasolta a masszázst, ahhoz is nagyon ért. Megkereste a hátamon a görcsöket, melyek csak úgy ugráltak az ujjai alatt. Sajnos lejárt az idő, zuhanyoztam és indultam, két puszit adtam Vandának. Úgy éreztem, nem bánta.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem vettem igénybe extra szolgáltatást. Nem sok extrája van, a mostani elképzelésembe ezek nem is illettek volna bele, talán majd legközelebb.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nos, Vanda egy nagyon csinos, aranyos, készséges lány, de nem ez volt a döntő. Olyan körülményeket teremtettünk meg közösen (és ebben maximálisan partner volt), hogy az egyik legbensőségesebb együttlét, a prosztatata masszázs során barátnő feeling érintett meg. Számomra az akkor megélt érzés maradt meg maradandó élményként. Köszönöm Vanda!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vanda szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókVanda legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-03) : Egy nagyon kellemes na nem mélytorkost, mert az nincs repertoárjában kellemesen dédelgette szájával bajtársamat. Aki rendkívül mód élvezte a helyzetet, de azért módjával nehogy idő előtt beüssön a krakk. Kértem a 69-es pozitúrát, hogy én is kezelésbe tudjam venni szűk punciját ne unatkozzak tegyem magam hasznossá.

(2021-10-20) : Ezt érzékelte Vanda is így elkapta grabancát és érzéki lágy nem kapkodó franciával kedveskedett. Eleinte kézzel majd a végén kezezés nélkül tüntetgette el szájába bajtársamat többször végig ment a hosszán is. Míg én, mert direkt úgy helyezkedett, hogy én is tudjak ténykedni a popsiját simogattam és a rendkívül szűk puncijával is tudtam foglalkozni ujjammal.

(2015-12-18) : Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain.

felejthetetlen: 3db
(2023-03-21) : franciája változatos, nagyon szenzitív odafigyel minden jelzésere..Keblei külön beszámoló lenne fantasztikusak. Gumit kértem "meglovagolt" nagyon finom a feneke érzékien mozgott. Kérésemre, misszionárius pózban folytattuk. Élveztem csodálatos testét,

(2017-01-13) : A natúr franciája türelmes, kellemes, jó közben nézni és simogatni azt a szép testet. Régimódi, de nekem, itt és most, ez kell.

(2015-11-06) : Kibontottam a bugyijából. kértem hogy 69-ben franciázzon, hogy lássam a meghódítandó területet. szép formás feneke van, tiszta, jó illatú, olyan szívesen beleharapnék érzés tör rá az emberre tőle.

nagyon jó: 12db
(2022-06-08) : Elkezdte szopni a farkam, lassan, lágyan csinálta. Szopogatta a makkomat, mélyebbre ment, félig bevette, majd vissza. Utána ugyanez előről. Minimális kézhasználat, inkább folyamatosan a szájában voltam. A könyökömön támaszkodva moziztam, szép látvány volt3. Utána 69-ben folytattuk, ő felül, én alulról nyaltam a popsit, p

(2022-06-03) : Nagyon jó technikája van, se nem túl gyors se nem lassú szépen nyalogatta, szemkontaktust tartja nagyon jó látvány ahogy franciázik. Mikor kicsit kezdett fáradni leült az ágy szélére és úgy folytatta. Közben megfogtam a fejét simogattam a melleit.

(2020-10-08) : Zuhany után már egy fekete nem túl feszülő latex szerű egybe huhában várt, amiben nagyon csinos volt. Leheveredtem az ágyra miután ő is csatlakozott mellém és megkérdezte hogy menet e a francia? Mondtam hogy természetesen. Szerintem a francia nem annyira az erősség,

: 28db
(2023-04-26) : Igazából azért választottam Vandát, mert az előző beszikben többször is előjött a prosztata masszázs tudománya, nekem meg még ilyen élményem nem volt, gondoltam egyszer élünk.

(2023-03-17) : Kölcsönös francia. utána gumi és htulról, misszinoráus, lovaglás, majd oldalról lett végem. Lehetett döngetni. Második körben felhuzta az ablak párkányba kikészített gumikesztyűt, kaptam egy brutális jó prosztatamasszázst. Látszott, h nem az első volt, amit csinált.

(2023-01-31) : Vanda az ágyra" parancsolt" hátamra fektetett majd mondta, hogy helyezkedjek el kényelmesen, majd a melltartójától meg szabadult. Vanda mellém feküdt félóldalosan úgy, hogy a feje velem egykorúval legyen egy vonalban. Előszőr kézzel kezdte izgatni gyengéden majd miután kezdett éledezni a férfiasságom lassan szájjal is elkezdett kényeztetni.