Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-03-02 15:32:15

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Valéria +36706536591 120827 szexpartner

Naderb2 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
érzéki hang
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb popószex
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Már régen a célkeresztben volt Vali, de valahogy eddig másfelé kalandoztam, de most gondoltam itt az idő (milyen jól is tettem). Felhívtam és egy cigi + kv után már indultam is hozzá. Annyit azért megjegyeznék, hogy már telefonban is olyan kedves és segítőkész volt, hogy gondoltam nem lehet baj.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, csak 15 perc távolságra voltam. Parkolás könnyű, de sajnos fizetős. Igaz egy szomszédos utcában álltam meg, mert így jobban kijött a dolog az egyirányú forgalom miatt. Tömegközlekedés, gondolom metró vagy valami hasonló
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépítésű lakás, valamelyik emelete. Nagyon rendezett, tisztaság és rend mindenhol. Fürdőben szintén mindenki megtalálja a számára szükséges dolgokat. Egyedül talán a törölközőt kifogásoltam, mert az a - tudjátok milyen - semmilyen nedvességet nem szívó (😁 bezzeg Vali 😁) műanyag valami volt.
Egy nappali, konyha volt a fő események helyszíne, francia ággyal és volt egy kanapé is (nyilván azt is kipróbáltuk).
Valéria külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Úgy gondolom, hogy aki a képek alapján és a megadott adatok alapján úgy dönt, hogy meglátogatja az nem fog csalódni. Vali egy nagyon dekoratív MILF, akiről nem biztos, hogy elsőre megállítanád, hogy miket tud (pedig miket 😛).
Szóval vékonyalkatú, jó fenekű hölgyről beszélünk, vonzó de nem hivalkodó arccal. A mellei kicsit gravitálnak, de nem zavaróan, mert kisebb méretűek (egyáltalán nem zavart). Kérésemre, egy fekete (talán úgy hívják, hogy) koktélruhában fogadott, combfixxel. Egyből beindított és hozzá társult még a kedvessége ....
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 120827 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 120827 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2024-03-04 09:37:13 erotikus masszázs 1208275. Valéria +36706536591 beszámoló 2024-03-04 09:37:13 erotikus masszázs 1208276. Valéria +36706536591 beszámoló 2024-03-04 09:37:13 erotikus masszázs 120827
Action
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Gyors pancsi után (a hülye törölközővel 😒) Visszatértem a szobába, ahol már várt Vali. Elég vad csókolózással indítottunk, közben ment a simi. Viszonylag gyorsan elém térdelt és hipp-hopp!!! már el is tüntem a szájában, köpni nyelni nem tudtam (bezzeg Ő!).
Mint említettem, nem lehet megállapítani előre miket tud. Nagyon meglepett, hogy a nem kis méretemet, majdnem teljesen eltűntette (várjátok ki a végét). Majd észrevettem a távolban a bejárati ajtó környékén egy nagytükröt, ezért javasoltam, hogy menjünk hátrébb, hogy abban a nagy tükörben keményem mélytorkozik a farkamon. Szép látvány volt.
Ekkor hírtelen javasolta (mivel egy pár miliméter még hiányzott a tövig siklástól), hogy hanyatfekve lelógatja a fejét az ágyról. Mivel alapvetően segítökész embernek tartom magam, ezért gondoltam belemegyek a dologba. Na kéremszépen, itt már semmi gond nem volt, gyakorlatilag fennakadás nélkül toltam be a farkamat a torkába. Szó szerint ütemesen dugtam a torkát, közben persze lábak és fenék fel, hogy jó ki is tudjam nyalni (puncit is és a popsit is). Ja és volt egy kis 👉👌.
Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.
Na itt folytatódott az eddigi intenzív kúrás (már bocsánat a kifejezésért, de ez az volt). Lovaglás, vagy inkább vágta, szemből térdelve, szemből guggolva, ugyanezek fordítva, közben volt kis kommunikáció is (többnyire bíztatás és dícsérés). Már nagyon melegünk volt.
DE!
Ekkor jött a 👌. Szemből ereszkedett bele a farkamba. A szűkös helykínálat ellenére viszonlyag hamar, hiperugrásra lehetett kapcsolni. Ekkor már mindkettőnkön csatakokban folyt a víz, néha a szememből is ki kellet törölnöm az izzadtságot, de Vali nagyon közreműködő és fáradhatatlan volt. Szó szerint csattogtam a fenekében és még mindig bírtuk. Sajnos az időnk rohamosan fogyott.
Ekkor azt hiszem az ő javaslatára átmentünk a kanapére, ahol pucsítás után ismét betoltam az ánuszába, a még mindig betonkemény farkam. Itt is komoly kardió edzést nyomtunk le, de tudtam, hogy most már jönnie kell a végszónak.
Gyors lehetőség egyeztetés és megegyezés után, ismét a torkában volt és az árhullám is ott apadt el, hatalmas nyögések közepette.
Remélem a beszámolóból látszik, hogy milyen jól éreztük magunkat és mennyire kimaxoltuk a lehetőségeket.
Végül kis pihi (pár másodperc), egy gyors közös tusi után léptem (teljesen kiürült tarsollyal).

(Ja volt még közben lehetőségem igénybe venni valamit, amit nem mindenkinek enged meg, de ezt pont azért mert nem mindenkinek jár, inkább nem fedem fel. A lényeg hogy az is örök élmény marad! Köszi Vali!!!)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az én javaslatomra az elején rendeztük. A 👌 extrát vettem igénybe csak, de azt hiszem elég fullos az adatlap ahhoz hogy más ne kelljen.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Igazán jól éreztem magam és úgy gondolom ő is. Mindenképpen megyek még hozzá, mondjuk biztos hogy hosszabb időre, mert az óra kicsit kapkodósnak bizonyult. Nagyon magas sexuális inteligenciával és tudással rendelkezik Vali. Csak ajánlani tudom, mondjuk inkább azoknak akik a jó sexet előnyben részesítik, a cicababa stílussal szemben.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 31db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

nagyon jó: 26db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 34db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

(2022-07-08) : Egy igazi mélyrehatoló Valéria-féle franciával kedveskedett amit nagyon szeretek. Bár picit nagyobb a méretem de ez sem okoz neki gondot soha, nagyon szépen eltüntetett. Első körben a szájában lett végem, az utódok közül egyet se láttam, mind a pociba eltűntek. Gondosan megtörölgetett, pihenésképpen beszélgettünk egy kicsit. Rövid időn belül viszont újra éledezni kezdtem melyet Valéria is észrevett.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.