Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-11-14 12:53:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves NemAzAFiú!)

Nagy örömmel tölt el,hogy újra tartalommal teli pillanatokat élvezhettünk egymással;)
Remélhetőleg a jövőbeni randin sor terül rá,hogy a teljes repertoárt átvegyük,együtt😉
Temperamentumos viszonyulásodat Felém...siker koronázza.
Nagyon köszönöm a publikálásodat a közösség felé!🤗
Remekül éreztem magam;ha a jövőben beleférek a noteszodba,csak örülni tudok neki😉😚😊

Valéria💋

Beszámoló Valéria +36706536591 119869 szexpartner

NemAzAFiú a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
darázs derék
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
Nem első alkalommal voltam vendége, és eddig mindig VTR-en keresztül jelentkeztem, most is. A kért időpontomat ha nem is rögtön de pár órán belül elfogadta.Minden tudnivaló birtokában már csak mennem kellett. A következő napra kértem időpontot. Szóval minden simán ment, zökkenőmentes.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Parkolás mint majdnem mindenhol, fizetős de van hely a ház közelében is. BKV könnyen megközelithető: villamos, metro pár perc sétára. Kerület rehabilitált része, egyetemek, campusok közelében van a tetthely. Ha a GPS nem találna oda azt kikell dobni, fejlesztővel de használójával együtt is :-)) Nem kellett várnom a ház előtt, nem érkezem negyedórával korábban, sőt, 2-3 perc korábbani érkezés nem okozott gondot, mehettem fel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Folyósó végén van, nyílik az ajtó, belépsz, kis előszoba utána egy, egy légterű amerikai konyhás-nappali lakás. Tágas, világos. Teljesen rendben van, nem figyeltem de feltűnt volna ha rendetlenség, esetleg kosz lett volna. NIncs semmi ilyensmi, fürdő is OK, lehet pancsizni van zuhany függöny:-) sok-sok tusfürdő ( férfiaknak is intim tusfürdő is) szájvíz, törölköző nagy, nedvszívó és nem szöszösödik!
Valéria külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Apró kis, csini hölgy! Mindene megvan, kisebb méretben:-)) Kedves és kacér. Formás popsi, lábak, mellei picit de bírják a gyurmázást:-)) Az egész hölgy bírja a gyurmázást:-) Nincs túl öltözve, nem is igénylem, feketenemű, magassarkú....úgy is pillanatokon belül lekerül minden róla:-)) Nem kell tartani az arctól sem, nyílván szubjektíven tudnék nyilatkozni de szükségtelen. Minannyian mások vagyunk, visszatérő vagyok nála, szóval hidd el, nincs gond semmilyen téren, szerintem.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 119869 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 119869 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-11-14 18:45:56 erotikus masszázs 1198695. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-11-14 18:45:56 erotikus masszázs 1198696. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-11-14 18:45:56 erotikus masszázs 119869
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Az egész heti minden sz@rság miatt felgyülemlett feszkót muszáj volt levezetnem, semmi romantika, semmi érzékiség, BF...egy jót dugni akartam, kicsit vadabbúl (nem, semmi tényleges vadságra nem kell gondolni, magamhoz mérten, "vadabban") És Valéria rá is érzet az állapotomra, utólag is köszi:-))
Rögtön vetköztem, már a fürdőben gondoskodott a "hangulattól" szóval hyper gyors zuhi és rohantam hozzá. Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit, nem kell rászorítanom fejet, csak csípőből diktálom a ritmust! A mélységét ő szabályozza, tolja magát rá, utolsó milimétert is birtokba veszi, érzem a makkomat a torkában ( itt jegyzem meg, irigylem a méretes MT-akat ilyen szituációban, mennyei érzés érezni ahogy lemélytorkozzák az ember fiát) átlagos méretem ellenére piszok jó érzés...emlitettem, pici hölgy , kisebb mindene:-) Néha néha pici öklendezés de nem enged ki teljesen, levegővétel és folyt.köv.
Valahogy 69-ben fordultunk, én felül a pici hölgy alattam...farkam a szájában, fejem a combjai között, aztán ujjam a punciba de mivel önző voltam leginkább csak néztem ahogy tünteti el a farkamat, fejét hátra döntve lehett követni hogy éppen merre jár a farkam a szájában, torkában! Nem semmi látvány, fogta a fenekem, csípom és húzott magába, nem ellenkeztem:-)) Egy pillanatra azt gondoltam hogy ennél jobb végem nem is lehetne de jeleztem hogy szeretném megdugni is, meg egy kis szusszanásnyi időt is nyertem így. Gumit profi módon felhelyez, ráhelyez, rásimit, patent, szájjal. Naná hogy kutyust kérem. Ágy szélén állok, odatartja a popsiját, kis terpesz és becsusszanok. Pár óvatos mozgás után, erősebben csatlakozok rá, sőt erőssen és gyorsan! Markolom a fenekét, a csípőjét, derekát, néha a vállait és magamhoz húzom. Viszonylag vad tempót diktálok, megjön a hangja, semmi teátrális, egész hihető, de az is lehet hogy teljesen élvezte (na, el nem élvezett de tuti nem volt rossz neki sem) a ténykedésemet. Amikor egyik kezével elkezdte a golyókat alulról markolászni, körmölni, izgatni...ott majdnem eldurrantam, lehet érezni ahogy az emberben elindul valami....de túléltem, lassitottam, csak néztem ahogy lassú tempóban ki-be jár a farkam a pici kis nőben! Aztán szó nélkül gyorsitottam, ismét lassitottam...Félórára mentem, rápillantottaam órára, hát ilyen gyorsan még 30 perc talán sosem repült el! Nem hagyhattam ki a kedvencemet, megkértem hát hogy a szájával végezzen ki, négykézláb volt az ágyon, én továbbra is ágyszélénél, kis terpesz és ismételten az önkényszerfranciáztatással ajándékozott meg:-) Végig néztem a ténykedését, mikor robbantam teljesen mélyre vett, az adagom torkában landolt és lendületből tovább...tisztára nyalt, kiszopott, kiüritett farkamat visszakapva, leheveredtem mellé az ágyban. Kicsit beszélgettünk elkezdtem egy sztorit mesélni de jeleztem hogy lejárt az időm ( én jeleztem neki!!) de nem siettetett...példás hozzáállás és jól esett hogy rugalmasan is kezelte az időt! Utána gyors zuhany, öltözés, ölelés, puszi és tipli!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag tettem az asztalra mindig, most is. Egyszerű a matek, nem változik a helyszínen, korrekt az ajándékképzés, de szerintem többet kap az ember az ottléte alatt! Eredetileg a popót is szándékoztam igénybe venni de elragadtak az egyéb hullámok( amit pillanatig sem bántam meg) és az most elmaradt! Jóval túlléptem a félórámat de tényleg minden egyes percét maximálisan élveztem/ kiélveztem! Amit szeretek azt nála mind megkaptam!
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 18 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nem ismeretlenként mentem és a hangulatomat gyorsan megérezte, teljesen partner volt az elvárásaimban, sőt, nem is kellett mondanom semmit, ráutaló magatartásra sem volt szükség, önmagától mindent megcsinált amit kérhettem volna! Tényleg elfeledtetett minden rosszat amelyek utolsó napokban rámrakódtak, ráncaimat kisímitotta, kielégült arccal távoztam, ismételten, tőle. És remélem a markolászásaim helye nem maradt meg a csípőjén, gyógyipuszit adtam rájuk, most kicsit jólesően hevesebb voltam...lehet előtörtek a Neandervölgyi őseimnek génjei, bennem? :-)))
Ahogy eddig is, ezután is találkozni fogunk még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-01-03) : Mindenesetre magkaptam a kellő stimulenst, én sem maradhattam rest, reggel még erőm teljében, igyekeztem ennek a kis energiabombának pár perc örömöt okozni. Gondolom sikerült, a visszajelzések, s a következők ezt erősítik meg. Olyan kölcsönös franciás gabajodásban kerültünk, hogy az ágy nagy mérete is kevésnek bizonyult. A kis huncut mesterkedése egy újabb adalék a női praktikák tárházából. A kis mini vibrijével érintgette meg az amúgy is kemény phaloszom, amit az ott akkor kapott! Némi képzavarral, a Laokoon-csoport villant fel előttem.

(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-11-09) : A látvány,Ő amint torkában a phalosszom, puncija immár szabadon, előrehajolva megkóstoltam, remek íz, melegség, faltam ami elém tárult. Kölcsönös nyögések közepette helycsere, picit másként jött most a 69.

felejthetetlen: 30db
(2024-01-31) : Finom nyalintások, szívogatás, némi golyósimogatás és kb húsz másodperc alatt a főnök teljes büszkeségében állt és csúszott ki és be a csókos szájba.

(2023-10-16) : Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához.

(2023-08-12) : Vali fölém, megtalálta ajkaival a farkamat, amit nagyon rövid idő alatt harcképesre varázsolt. Amikor felettem állt terpeszben fenekében a pluggal, nyújtott lábbal ráhajolt a farkamra, kezei a lepedőn, és tövig bevesz, na azt a jelenetet nem fogom elfelejteni..

nagyon jó: 25db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 36db
(2024-03-07) : Majd lassan a hasamat csókolgatva elért a fèrfiasságomhoz. Ott lágyan elkezdett kéz nélkül franciázni. Teljesen eltüntettet a szájába és a torkában. Ezt hosszú perceken keresztül csinálta . Később váltottunk 69 pózra úgy hogy ö alulra került.

(2024-03-02) : Jó sokáig ment a változatos franciázás, oda-vissza, mindenhogy. Már vagy egy félórája csináltuk, elég intenzív módon. Mivel az idő rohant és sajnos az esetleges hosszabításra nemleges választ kaptam (köv vendég miatt), ezért gumit húztunk.

(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.