Kiemelt
Enikő(28+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Valéria

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2023-10-16 07:19:23

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Valéria +36706536591 119575 szexpartner

Asmodeus60 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Valéria hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A randi reggelén vtr-en jeleztem látogatási szándékomat, melyet kis idő elteltével visszaigazolt, elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím egyértelmű. Autóval érkeztem, könnyen találtam helyet, fizetős a parkolás. Aki BKV-vel érkezik pár perc séta a Nagyvárad tértől.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás tiszta és rendezett mint eddig minden alkalommal. A fürdőszoba is tiszta, száraz kilépő, sokféle tusfürdő, többféle szájviz áll rendelkezésre.
Valéria külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A valóságban teljesen olyan mint a fotókon.
Vékony törékeny, mosolygós kis hölgy.
1. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 119575 erotikus masszázs
3. Valéria +36706536591 beszámoló Budapest 119575 erotikus masszázs4. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-10-16 09:28:57 erotikus masszázs 1195755. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-10-16 09:28:57 erotikus masszázs 1195756. Valéria +36706536591 beszámoló 2023-10-16 09:28:57 erotikus masszázs 119575
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezéskor puszival üdvözölt mint egy régi ismerőst. Amíg a ruháimtól megszabadultam csevegtünk kicsit, majd egy frissítő zuhany következett. Ahogy a fürdőböl kiléptem Ő az ágyon várt négykézláb egy szál tangában. Ahogy odaléptem a szájába vette a férfiasságom és kaptam egy finom kényeztetést.A finomságot fokoztuk azzal hogy a fejét először csak finoman aztán egyre erősebben ráhúztam a farkamra, amilyen mélyen csak lehetett benyomtam a torkáig. Volt némi öklendezés,ilyenkor kis levegővételnyi szünet és folytattuk tovább. A kényszer mélytorkosból elég lévén hanyatt fektettem, megszabadítottam az apró bugyitól és elkezdtem a testét puszilgatni, simogatni. Természetes hogy a végén a csudifinom illatos puncijánál kötöttem ki. A nyelvészkedésem sikerét igazolta hogy kétszer is megjárta a csúcsot. Nagyon jó érzés volt ahogy a teste megremegett a gyönyörtől, amit én idéztem elő. Hanyatt fekve a lábai a vállamon így hatoltam be a farkammal a kéjbarlangjába, ami kiváltotta a tetszését.
Földrengésszerű orgazmusomat követően összebújva , beszélgettünk, simogattuk egymást. Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához. Az intenzív orgazmusom olyan erős volt hogy másodszor már nem tudtam a csúcsra jutni. Ott lebegtem a határán de a siker elmaradt. Ennek ellenére csodás volt.
Az időnk lejárt, ideje volt távozni.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Szokásomhoz hűen egy extrát a popòt kértem, amit mint eddig is minden alkalommal megkaptam.
A mostani randin is kaptam egy csudifinom meglepetést, ami kettőnk titka marad nehogy valaki követelje tőle. Ha Ő úgy gondolja akkor adni fogja magától.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon kellemes 2 órát töltöttem együtt Valival. Nem első alkalommal voltam nála.Biztos vagyok benne hogy törzsvendég leszek nála. Mindenben a kedvemet kereste, az volt a fontos hogy nekem a kedvemre tegyen.ami teljes mértékben sikerült is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Valéria szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókValéria legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-01-04) : Leírni valóban nem egyszerű, olyan finom, szerethető franciában volt részem, mintha az enyém lenne az utolsó amit megkaphat.... Kölcsönös kiéhezettség esete forgott fenn! Amire nem igen volt példa eddig, csupán erre a kölcsönös kényeztetésre(pl. 69) elszállt 40 perc. S még nem dugtunk... MERT AZ JŐTT

(2022-07-26) : Elhelyezkedtem, váltottunk néhány csókot, majd hirtelen a virgonc Kispajti kobakján éreztem Valika kemény mellbimbóját,amint körtáncot jár rajta. Majd Kedvesem lágyan megsimogatta bűntársamat,és lehelet finoman ajkai közé vett.

(2021-07-05) : Idővel aztán megfordult, kényelmesen elhelyezkedett előttem az ágyon és szájába vette a már igencsak meredező főnököt. Néhány lágy csók, majd hirtelen tövig merültem a torkába. Lelkesen mozgatta a fejét, én időnként segítettem, már-már az öklendezésig rátolni a fejét a szerszámra. A szünetekben kívülről csókolta a rudat és a golyókat is. Lelkesen , szenvedélyesen játszott,

felejthetetlen: 27db
(2023-11-14) : Ágyon várt, megálltam előtte és máris ágaskodó farkamat be is kapta! Ismertem a francia tudását , nem ért meglepetés, nincs kéz csak szájmunka! Mélyen, koppanásig, nem kell tennem semmit,

(2023-08-12) : Vali fölém, megtalálta ajkaival a farkamat, amit nagyon rövid idő alatt harcképesre varázsolt. Amikor felettem állt terpeszben fenekében a pluggal, nyújtott lábbal ráhajolt a farkamra, kezei a lepedőn, és tövig bevesz, na azt a jelenetet nem fogom elfelejteni..

(2023-07-26) : Huncutul mosolygott, majd kézbe vette főnököt. Óvatosan simította végig, apró csókokkal borította. Időnként a szájába is becsúsztatta a végét. Közben persze folyamatosan a szemembe nézett. Kicsit igazított a fekvő helyzetén, így már én is jobban elértem a testét.

nagyon jó: 25db
(2023-04-24) : Fürdés után egy szál tangában várt amivel hamar sikerült felkelteni az érdeklődésem. Hamar szájába vette az irányítást egy nagyon kellemes franciával. Itt már volt szerencsém megismerkedni mélytorkos technikájával ami nagyon pazar volt.

(2023-04-07) : Klasszikus dogiban folytattuk, ekkor kérdeztem mit szólna ha most áttérnénk a popsira. Igen válasz után próbáltam óvatosan behatolni a popsijába, hogy ne okozzak fájdalmat, ez úgy érzem sikerült is. Pár óvatosabb mozdulat után befogadott teljesen és nagyon jól lendületesen lehetett dugni a popsiját.

(2022-07-04) : Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,

: 35db
(2023-01-11) : Előre hajolva pont elértem a punciját így miközben szopott tudtam kézzel izgatni, a kis apró piercingje  is nagyon bejött. Időről időre izgatta a heréimet is, végignyalta az egészet de a hagngsúly teljesen a mélytorkozáson volt.

(2022-07-08) : Egy igazi mélyrehatoló Valéria-féle franciával kedveskedett amit nagyon szeretek. Bár picit nagyobb a méretem de ez sem okoz neki gondot soha, nagyon szépen eltüntetett. Első körben a szájában lett végem, az utódok közül egyet se láttam, mind a pociba eltűntek. Gondosan megtörölgetett, pihenésképpen beszélgettünk egy kicsit. Rövid időn belül viszont újra éledezni kezdtem melyet Valéria is észrevett.

(2022-06-13) : Asszem utan en kezdtem tevekenykedni nagyon izletes puncija van..:) majd francia lecke ami 69be fordult att ott aztan kicsit a popsit is megnyaltam haat mennyei volt Aztan halkan kozoltem az elso mehet popsiba.. kacer mosoly kis sikosito es mar bele is ult! Agyrobbanas.. hamar vegem is lett...

rossz: 1db
(2013-08-21) : Nagyon konfliktus kerülő vagyok, a tapintat és a tisztelet sosem hagyna sarkon fordulni még ott az ajtóban, így figyelmen kívül hagyva a kezdeti, fent említett esztétikai problémákat, ledobtam a cuccaimat és maradtam.