Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tina

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-05 23:38:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36707310773 121714 erotikus masszázs

bendeguz2008 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
ennivaló lábfej
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nagyon könnyű volt elérni, már korábban is voltam Tinánál, így már közvetlenebbül rudrunk, de nagyon hatékonyan egyeztetni. Volt egy kérésem, fogadó cipőre, ahol kicsi félreértés volt, de később mindent tisztáztunk és kárpótolt :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel és egy kis egészségügyi sétával könnyen megközelíthető.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A lakás szép új társasházban van, maga a lakás is nagyon modern, fiatalos, tiszta. A fürdőszoba is nagyon tiszta, kelleme a környezet. A masszázs és egyebek a hálószobában, a farnciaágyon történik :) Összességében teljesen tökéletes a környezet a randira :)
Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ahjjj, Tina egy megtestesült gyönyörűség. Gyönyörű arca van, de ez úgyis látszik, mert arckitakarás nélkül hirdet. Valóságban szerintem még gyönyörűbb, alakja elbűvölően szép, rendkívül csinos, vékony lány. Az én ideálom. Nagyon szexi. Szexi ruciban, egy fekete miniszoknyában és egy nagyon szexi fekete felsőben fogadott, szívesen randiznék vele élőben is, ha egy más diemnzióban lennék. A lábán egy lakk magassarkú cipő volt, rendkívül csinos lábait kiemelte, jól állt neki abszolúte. Én szandált szerettem volna látnill rajta, ez volt a kérésem, amit félreértett, de később kárpótolt mindenért, amiről hamarosan írok.
1. Tina +36707310773 beszámoló Budapest 121714 erotikus masszázs
3. Tina +36707310773 beszámoló Budapest 121714 erotikus masszázs4. Tina +36707310773 beszámoló 2024-06-06 10:25:50 erotikus masszázs 1217145. Tina +36707310773 beszámoló 2024-06-06 10:25:50 erotikus masszázs 1217146. Tina +36707310773 beszámoló 2024-06-06 10:25:50 erotikus masszázs 121714
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Zuhanyzás után elkezdtünk beszélgetni, majd lefeküdtem hasra az ágyra. Nem volt egyszerű mert a kis generális már az elejétől kezdve ágaskodott... Tina kezei, érintése egyszerűen fenomenális, olyan érzekkel masszíroz, nem túl erős, inkább gyengéd, barátnős masszázs ez, de nekem tökéletes. A lábaimnál kezdte, először az egyiket, majd a másikat. Mindkettőt lágyan megmasszírozza, amikor a combomnál jár, akkor már be-benyúlások is vannak a zacsi irányában, hát az valami oltárian izgalmas, imádom az ujjainak az érintését a zacsinál. Már majdnem megfordulok, amikor szól, hogy még maradjak, mert először a hátam is jön még, meg a karjaim. Itt már nincsenek benyúlások, de a masszázs lagy, gyengéd, roppant mód élvezem.
Aztán kiszalad, hogy kárpótlásul behozza a talán legszexibb magassarkú szandálját, mert megígérte, hogy ezzel kárpótol a lingam alatt. Gyönyörű fekete szexi szandált hoz be, gyöngyökkel kirakva. Még nem veszi fel, kicsit még húzza az agyamat, a szó jó értelmében... :)

Aztán végre elhangzik a varázsszó: forduljak meg.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Elkezdődik a csúszka masszázs, minden négyzetmillimétert végig simogat melleivel (korábban a hátamat is), de most már elől izgat a csúszkával. Aztán:

A szemem előtt veszi fel az oltári szexi szandált, majd roppant kedvesen úgy helyezkedik el, hogy a farkam körül ül, gyönyörű kecses lábait, rajta az irtó szexi magassarkú szandállal a fejemnél helyezi el, hogy jól lássam, simogathassam, puszilgathassam, csókolgathassam. Őrjítő látvány és érzés, nagyon izgató. Közben olajat csorgat a kis generálisra és olyan izgató módon simogatja, siklik rajta az ujjacskája, hogy szólnom kell, lassitsunk, mert így hamar elmegyek. De tudja ezt ő is, mestere az ESZO-nak, nagyon profin csinálja, már-már többször majdnem elmegyek, de tudja mikor kell belassítani. Gyönyörű lábait simogatva, szexi lábujjait puszilgatva a szandálban, nagyon élvezem, élvezeti szintem már-már a csúcson van, nem is bírom nagyon sokáig már, nagyot durranok, percekig remegek az orgazmustól és annak utóhatásaitól, imádom, amit Tina művel velem... :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Sajnos nincs semmi extra nála, pedig lennének elképzeléseim... imádnám puszilni, csókolni ajkait és hát nem lennék szomorú, ha egyes tesrészei szorosabb kapcsolatot ápolnának a kis generálissal, de tisztelem, hogy ő ennyit vállal, és ehhez tartja is magát, én igy szeretek Tináhkz járni :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tinát abszolúte megéri meglátogatni, azt nyújtja, amit ígér, de azt 100%osan, tökéletesen. Irtó izgalmas csaj, jól lehet beszélgetni is vele, okos, értelmes, igazi barátnős feeling, ár-érték arányban szerintem az egyik legjobb, hanem a legjobb most.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-14 07:20:59
Érzékletes élmény megosztás, izgalmas részletekkel. Tina szépségérő és vendég iránti odaadásáról nagy tisztelettel emlékezik meg a szerző. Köszi a klassz beszit!
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 3db
(2022-08-30) : Tina technikája nem túl erős, de ezzel semmi probléma nincs. Végigmasszírozott a lábaktól felfelé, alaposan a vádlit, combokat, fenekemet, majd a hátamat és a nyakam környékét egy picit nagyobb intenzitással, ami nagyon jól esett, teljesen ellazultam.

(2022-08-29) : Én elfeküdtem a masszpadon ő pedig megszabadult minden textiltől. A bokáimnál kezdte a masszázst és fokozatosan haladt felfelé. kicsit lassabban haladt, ezért picit megnyújtotta simogatós mozdulatokat. A derekamnál járt amikor egy picit helyezkedett és a hátam megdolgozása után kaptam egy normál időtartamú csúszkát.

(2022-08-24) : Tina nem tanult masszőr, de őszintén így jobb is, hiszen a masszázs az ellazulásra, beszélgetésre összehangolódásra való ebben a szalonban. Azt tökéletesen csinálta, nagyon jót beszélgettünk és haladtunk a lábaktól egyre feljebb. Ja, kihagytam, hogy egyből lekapta a ruhát, így mindketten anyaszült meztelen voltunk a tatamin.

: 2db
(2023-03-02) : Először hasra fordulva siklott rajtam az olajjal gondosan bekent melleivel, miközben a tükörben figyelhettem gyönyörűszép altestét. Nem jöttek a szavak, valahogy ha pinát látok, nagyon elcsendesedem, megnyugszom. Rövid idő után fordultam és folytatta a kellemes kis csuszmákolást.

(2022-10-19) : Megérkeztem, kaptam egy frissítőt majd elmentem zuhanyozni. Amikor visszaértem Tina még nem volt ott de egy pár perc után megjelent. Ledobtam a türcsit és ő is levette a ruhát így meztelenül kezdtünk bele a masszázsba. A tatamin-ra feküdtem hason, ő pedig a bal lábamat vette az ölébe és kezdte masszírozni a fenekemmel együtt. Egy pár perc után váltott a jobb lábamra, én közben a tükrökből figyeltem a történéseket és a csinos testét, és kicsit csevegtünk is.