Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-06-24 08:38:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 121878 erotikus masszázs

az_alfonz a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
csókos száj
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Csak úgy felhivtam,mert kellett egy kis kényeztetés és mázlim volt, pont ráért. Ritkán fordul elő, de most bejött. Már gurultam is hozzá.
Megközelítés
Boráros tér közelében, a környező utcákban lehet parkolni, még ha nem is mindig egyszerű. Ház elől telefon, kapom a csengőkódot, nyílik a barna kapu és behaladok.
Helyszín
A lakásba lépve a legmeglepőbb dolog, az ajtóra belülről felapplikált hangszigetelő szivacs, a jó oldala, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Az előszobából 2 szoba, a fürdő és a konyha nyílnak. Még régebben jártam a jobb oldali szobában, de újabban mindig a bal volt a fogadó helyiség. Most is ide vezetett be kedves vendéglátóm. A szobában egy régi szekrénysor, egy nagy fotel, a lényeg, a 180 cm (vagy 200) széles matrac és egy kis asztal található. A fürdőben többféle tusfürdő és szájápolási szerek. Legutóbbi látomgatásomhoz képest a törülközőket lecserélték. Plusz egy pont. :)
Tina külseje
Tina a képeknek abszolút megfelelő hölgy, akinek az arca nekem kifejezetten bejön. Nem a klasszik szépség, hanem az, akiben ott lakozik a pajkosság ördöge és ha egyszer kibújik, akkor annak csak jó vége lehet. Egy kis erotikabomba.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 121878 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 121878 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2024-06-25 07:31:25 erotikus masszázs 1218785. Tina +36307489350 beszámoló 2024-06-25 07:31:25 erotikus masszázs 1218786. Tina +36307489350 beszámoló 2024-06-25 07:31:25 erotikus masszázs 121878
Erotikus masszázs
Sokat időt nem töltünk felesleges dolgokkal, gyors vetkőzés, türcsi, pancsi. Visszaérve a szobába nincs som időm gondolkodni, máris belép falatnyi fehérneműben. Pár udvariassági kérdés és már csókolózunk is. Közben magától megszabadul a melltartótól, így a ciciket is csókolhatom, amit örömmel fogad. Pár perc múlva vízszintesbe támad kedvem helyezkedni, felkapom a kis hölgyet és a matracon landolunk. Fölém keveredik, folytatódik a nyál csere és a cicik izgatása. Szintet lépünk és ő csókolja testemet haladva meredező tago a felé. Mikor odaér nem rest rácsuppantani. Aztán nagyon finom ápolásba kezd, zacsit is kellően össze nyálazva. Kőkemény farkamat lágyan veszi ajkai közé, finoman cuppogtatva, lassan fokozva a mélységi szintet, aminek a vége egy szinte tökéletes DT. Aztán megint csak a felső régióval játszik legnagyobb örömömre.
Levezetés
Ezzel a variálással elvan egy ideje és érzem, így hamarabb véget érhet a műsor, mint szeretném, ezért felülök csókra hozzá. Imádom csókolni, mikor lucskos a szája a szopástól. Átfordítom és birtokba veszem a testét. Halk nyögdécseléssel fogadja cickói kényeztetését. Majd haladok tovább. Bugyi még rajta, de már nedves, ahogy finoman félrehúzom kézzel és besimítok a csupasz punciba. Ekkor már emelgeti a csípőjét én pedig értem a jelzést és megszabadítom bugyijától és számra veszem az édes nedűt csepegtető finom kelyhét. Közben hajtogatom ide-oda, szájjal-kézzel kényeztetem, meg is lesz az eredménye, hullámzik a kéjtől kívánatos teste. Mikor lenyugszik összebújunk genitáliáink finoman össze érnek és a dörzsölés mindkettőnknek további örömöket okoz. Egyszer csak újra rákívánkozik a brére, hanyatt lök és újra szopásba kezd. A már ismert műsort adja elő, csak most intenzívebben. Először oldalról így közben kézzel elérem a még mindig nedves punciját és élek is a helyzettel. Később csak rám koncentrálna, ezért lábam közé fekszik szemből és így szopja tovább változatosan a farkamat egyre gyakrabban mélyre engedve és ott tartva. Csináltunk még egy helycserét, ő újabb orgazmust élt át, én pedig örömmel konstatáltam, hogy Tinának megint jó volt. A befejezés úgy történt, hogy álltam, ő pedig térdelve repített a csúcsra. Ajkai fogságából csak az utolsó lüktetés után engedett el, pedig elég sok fiatal szaladt szét, de parádésan állta a rohamot. Kidőltem, ő eltakarította a romokat és mellém bújt. Jutott még időnk némi simizős beszélgetésre, majd zuhanyoznom kellett.
Elszámolás
A másfél órás csokor tartalmaz mindent, amit lehet ezen a helyen. Az NFVSZ extra egyedül.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kellemes kis erotika bomba a csaj, öröm kényeztetni, meg is hálálja. Első találkozásunkra vissza gondolva sokat fejlődött a technikája.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-27 11:08:57
Tartalmas, jó kis összefoglaló. Jó volt olvasni!

2024-06-25 17:46:04
Igényes episztola egy erotika bomba sajátos hatástalanításáról.Tina tudása előtt alapos tisztelgés. Köszi a beszít!

2024-06-25 10:00:19
Ez az amit reggeli olvasmány ként felir az orvos. Köszi
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 4db
(2024-05-26) : Tina úgy tudta izgatni a makkomat, mint kevesen eddig. Szó szerint smárolt a dákóval, még szívogatta is, úgyhogy nem is lehetett sokáig bírni, pedig még élvezni akartam egy kicsit a műsort. Mikor aztán már nem volt menekvés, engedelmesen elém ülve, kinyújtott nyelvvel és nyitott szájjal fogadta az érkező cseppeket, aztán viszont egy kicsit zavarhatta a lecsorgó nedű,

(2024-04-21) : Tina took charge and push me away so she could give me a blowjob. She tried to do some deepthroating but could not make it all the way. Then I asked her to start treating my balls and the lower region

(2024-02-05) : Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre.

nagyon jó: 8db
(2024-06-24) : The second round, we started gently, falling into light lip kisses before a few deeper kisses. It now seemed clear that with kisses, Tina liked to start gently and get to know each other, before heating up the passion.

(2024-03-09) : Finom kezeivel munkálkodik a lábamon majd feljebb folytatja "milyen sima a bőröd" jól beszívja a krémet.A tükörben figyelem ténykedését közben beszélgetünk megemlítem,hogy mindegyik lánynál voltam már a szalonban idáig nála még nem.

(2024-03-08) : Az első kör után egymás mellé feküdtünk, és beszélgettünk 1-2 témáról, majd gyorsan be is dobta, hogy szeretném-e ha megmasszírozna? Persze! Vágtam is rá, majd amolyan érzéki simogatós masszázs vette kezdetét. Nem is vágytam most másra, csak egy finom női kéz érintésére.

: 7db
(2024-06-30) : Orálban talán Tina a legjobb,utánna Rebeka,majd Lili a sorrend,aki jól játszik a kupakkal,édesen kislányosan.Szemkontaktot kértem,cuppogtak,falták a farkam,alig tudtam megállni a lábamon,közben simiztem a buksikat.Fantasztikus csődőrré tettek.

(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.