Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-03-08 20:50:21

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 120894 erotikus masszázs

Webster a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
csókos száj
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Egy ideje azon vettem észre magam, hogy az a fránya kedvencek lista csak-csak bővül nem akar sehogy sem csökkenni, ezért megfogadtam, hogy csak a kedvencek listából fogok nézni most randi partnert magamnak. Így esett a választás Tinára, akinek az adatlapja egész korrekt volt, de legjobban a róla született írások voltak amik meghozták hozzá a kedvem. A kiírt rendelési időben csörgettem 3-4. kicsöngésre föl is vette. A hangja meggyőző volt, olyan lelkesedéssel sorolta fel a lehetőségeket, hogy már akkor eldöntöttem, hogy nem faggatom tovább ő lesz a nyerő. Rugalmasan másnapra adott is időpontot, de a lelkemre kötötte, hogy a délelőtti órákban erősítsem meg jövetelem szándékát SMS-ben máskülönben nincs sajnos móka.
Megközelítés
Tina telefonban pontos címet adott, így előre meg tudtam nézni/tervezni google barátom segítségével az utat. Notórius autóhasználó vagyok, ezért most több hasonló társam is fellélegezhet, mert nem lehetetlen a parkolás hétköznap ,igaz óránként 600ft-ot kell áldozni az önkormányzat perselyébe, de cserébe akad azért 2-3 hely. A Dandár utcát javaslom-e mutatványhoz. Kedves vendéglátóm elcsicseregte, hogy a közelben van parkoló ház is, érdemes lehet azt is megnézni.
Villamos illetve busz is van, ha valaki inkább BKV-t venné igénybe. Maga a műintézmény a boráros tértől van nem messze 2 kőhajításnyira. Érdemes messzebb várakozni, a diszkréció miatt.
Helyszín
A kapu kód megadása után, pár métert kell menni majd, balra kell kanyarodni be a lépcsőházba onnan rögtön érdemes a liftet igénybe venni, mert a sokadig emeleten rendelnek a lányok. Tina többedmagával rendel egy klasszikus pesti bérházban, amely a célnak megfelel. A szoba piros ledfényben izzott, volt benne egy tükör, egy fotel, egy kis asztal , illetve egy tatami, egy kispárnával. A fürdő teljesen jó, ( kádas ) van benne sokféle tusfürdő, puha törülköző, szájvíz,és eldobható kispohár.
Tina külseje
Kedvelem Tina korosztályát, mert megvan benne az a fajta nőiesség,test tudat, férfiakkal való bánásmód ,ami a fiatalabb korosztálynak még tapasztalnia kell. Mindez társul egyfajta vendég központúsággal, ami sajnos mára már kiveszőben van.
Az adatlapján kiírt adatok stimmelnek, legközelebb a valósághoz a pink fehérneműs fotók állnak hozzá. Tinára jó ránézni, bőre selymes, és feszes a cickók szépen állnak, izgatásra bimbók reagálnak. A punci tükörsimára van borotválva, izgatásra szépen reagál szereti ha kezdeményeznek nála. Popsija izgató, kemény, látszik, hogy szeret táncolni. Arca bájos, kedvességet sugároz, az ajkai voltak picit feltöltve, (szerintem, de lehet, hogy nem ) egyáltalán nem zavaró módon. Csillogó barna szempárjai kíváncsiak, aki tud az olvashat is belőlük :) !
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 120894 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 120894 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2024-03-11 09:29:57 erotikus masszázs 1208945. Tina +36307489350 beszámoló 2024-03-11 09:29:57 erotikus masszázs 1208946. Tina +36307489350 beszámoló 2024-03-11 09:29:57 erotikus masszázs 120894
Erotikus masszázs
Nőnap alkalmával a kedvenc bonbonját hoztam neki amit örömmel fogadott, majd azzal a lendülettel invitált is be a szobába. Vetkőzésem/zuhanyzásom után visszatérve a szeánszunk helyszínére, megbeszéltük a másfél-óra kereteit, azaz kényeztetés-masszázs-kényeztetés szentháromság keretein belül fog zajlani rövid ismerkedésünk. Nekem valahogy megtöri a lendületet, ha masszázzsal kezdünk, ezért szeretek belecsapni a lecsóba.
Az első kör után egymás mellé feküdtünk, és beszélgettünk 1-2 témáról, majd gyorsan be is dobta, hogy szeretném-e ha megmasszírozna? Persze! Vágtam is rá, majd amolyan érzéki simogatós masszázs vette kezdetét. Nem is vágytam most másra, csak egy finom női kéz érintésére. Tina tényleg szeret beszélni, simán elhallgattam volna még egy jó darabig, nem volt 1 percig sem kínos csend, megtaláltuk a közös témákat. Egy idő után szépen beolajozta magát, és jöhetett a csúszka. Nem csak úgy ímmel-ámmal csinálja, hanem tényleg beleadja a testét, érezni a bőrödön a punci siklását, ahogy mindkettőtök kéjes örömszerzésére használja a testét. Majd jött a csók, és kezdődhetett a 2. felvonás.
Levezetés
Említettem, hogy a kényeztetéssel kezdtük. Nos ez úgy zajlott, hogy fekete fehérneműben ( imádom ) elém állt, én azért a biztos a biztos alapon rákérdeztem, hogy szabad-e a csók, majd a választ épphogy kivárva csókolhattam is aktuális kedvesemet. Tina jól csókol, elsőre egy finom szájra puszi majd onnantól beleélősen kapom a hitvesi csókokat. Kisbarátom is mocorogni kezd. ezért térdre rogyok, ránézek, és már alig várom, hogy fekete bugyijától végre megszabadítsam. Gyorsan a tatamira kuporodunk, és ott folytatjuk a csókolózást. Kezem szép lassan felfedezi teste minden porcikáját, majd mikor az immár nedves puncihoz érek, rögtön veszem is a lapot, hogy itt már vendéglátóm megkívánt, ezért sietek is nyelvemmel enyhíteni a feszítő édes kínján. Csiklója jól reagál, könnyen meglehet találni mi az amit igazán szeret, nem beszélve a kéjes nyögésekről is közben. A hangulat egyre jobb lett mindkettőnk számára, éreztem, hogy Tina megfeszül, és elélvez a kéjtől. Kicsit hagytam pihegni majd a fülébe súgtam, hogy most te jössz, amit rögtön abszolvált is, és érzékien nekem is esett, pontosabban a kisbarátomnak, aki a sok vizuális ingerek hatására kezdte egyre jobban is érezni magát. Nem esett rögtön a dákónak, hanem a golyókat izgatta, nyaldosta, közben a botkormányt igazgatta mielőtt bekapta volna a kupakot. Többféle technikát kipróbált rajtam, kereste mi az, ami jó nekem. Sok dolgom nem igazán volt, csak élveztem a helyzetet. Kértem, hogy forduljon a tükör felé, hogy megcsodálhassam teste minden rejtett zugát is, hát volt is mit csodálni, az a punci/popsi kombó uhhh… elég sok bűnös gondolat cikázott a fejemben, főleg, hogy időnként Tina kéjes pillantásokat is vetett rám. Elképzeltem, hogy mi mindent csinálnék vele, abban a pózban, ha a másik oldalon hirdetne. Közelebb jött, így a kezeimmel elérhettem a puncit, így tudtam rajta játszani egy picit, éreztem, hogy nedves közben, ekkor már az egyik kezét is bevetette, én meg megadtam magam neki, és élveztem egy jó nagyot a szájában. Benn tartott az ajkai között, majd az utódok a Szilviában landoltak.
A második felvonás is hasonlóan zajlott, a lényeg az, hogy Tina megjegyezte, hogy mi az, ami izgatóan hatott rám, így már tudatosan építette fel a kéjutazásomat.
Elszámolás
Nem kérte előre, így a végén rendeztük a virágokat. Másfél-órát voltam nála, egy extrát vettem igénye az pedig az NFVSZ-ba volt. Minden a telefonban elhangzottak szerint történt. A végén a komódra tettem. Kérdezte kell-e vissza adni, picit meg is lepődtem, mert ez egy pozitív figyelmesség a részéről.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A végén bemutatta Tilda kollegináját is, megsúgták, hogy náluk a 4 kezes masszázs során igazi leszbi élményt is átlehet élni, már így felöltözve is izgatónak találtam őt :) Tina egy vonzó lány, kívül belül izgalmas jelenség, szereti ,amit csinál, másoknak is csak ajánlani tudom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-11 21:52:44
Szépen megírt, tartalmas, részletes írás. Gartulálok.

2024-03-11 20:54:39
Újabb himnusz a soroksári lányokról. Izgalmas műsorban volt részed ahogy olvastam a tudósításodat. Bravo

2024-03-11 13:45:15
Bizony-bizony, itt a lányok négykezes masszázsa egy bakancslistás élmény, érdemes hallgatni a jó szóra. :) Köszi, hogy megírtad a randit, jó volt olvasni!
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 3db
(2024-04-21) : Tina took charge and push me away so she could give me a blowjob. She tried to do some deepthroating but could not make it all the way. Then I asked her to start treating my balls and the lower region

(2024-02-05) : Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre.

(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 7db
(2024-03-09) : Finom kezeivel munkálkodik a lábamon majd feljebb folytatja "milyen sima a bőröd" jól beszívja a krémet.A tükörben figyelem ténykedését közben beszélgetünk megemlítem,hogy mindegyik lánynál voltam már a szalonban idáig nála még nem.

(2024-01-09) : Aztán kértem,h jól maszírozza meg öreg csontjaimat,átgyurogatta.Majd egy kis csúszkát kértem.Utánna én is átmaszíroztam őt,ahol csak engedte nekem,mindenhol(ez szimpátiaffüggő nála,ne követeljétek)..:DMajd miután jól összemelegedtünk kértem az erotikus részt,

(2023-10-27) : Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt,

: 5db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.