Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-02-05 15:10:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 120564 erotikus masszázs

Dooge a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor felébredtem, már akkor éreztem, hogy aznap el kell vinnem a gyíkomat egy simogatóba. Nincs mese, speciális foglalkoztatóra van szüksége, mert sehogy sem fért a bőrébe. Szakértő kezeket ehhez a művelethez nem volt nehéz találnom az oldalon. Csak a déli órákat kellett kivárnom a találkozó leszervezéséhez. Szeretetotthon eme speciális fajtája a IX. kerületben van. Már el is kezdtem tervezni az utamat oda.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Néztem a guglimapszon, hogy a Petőfi hídtól nincs is messze a megadott cím, lesétálom majd azt a kis szakaszt. Annyira hideg szél fújt arra felé, hogy mire oda értem a házhoz, majd lefagyott a tököm. Pedig pont az ellenkezője volt az eredeti célom, hogy megizzasszam a kis kopaszt. MOL GO-val komfortosabb lett volna az utazás, utólag már cseszhetem. Ha jól láttam volt parkolóhely az Ipar utcában.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Zöld színben pompázott a szoba ahol voltunk. Szemet kápráztató fényű ledek világították be a teret. Ezért azt se tudom felidézni, hogy milyen színű volt a szoba fala eredetiben, mert az egész egy érzéki csalódás volt. Teljesen bezavart ez a mesterséges fényforrás. Például, amikor a kottát akartam kitenni a szekrényre, pislogtam, mert a zseton színei nem az eredeti színüket mutatták, hanem egészen mást. A számokat kellett skubizni rajta, hogy el ne tévesszem, hogy mit adok.

Különben baba egy hely, minden, ami kell, az meg van benne. Jó, nem a legkiválóbb kivitelben. Nem a svéd és nem is az olasz lakberendezési áruházakból származó lapra szerelt elemekből állt, hanem még régebbi bútorokból, de a célnak megfelelőek voltak.

Az ajtó alatti ujjnyi résen ki-behallatszódnak a dolgok. Engem nem zavart, hogy mi is hallhatóak voltunk és az, sem hogy tanúja lehettem a szomszéd szobába érkező kolléga úr velkamjának és aufviderzénjének.

Vékony tatami a jelentette a pástot, amin a küzdelmünk folyt. Tulajdonképpen csak én harcoltam a bent maradásért, állandóan megfeszült helyzetben találtam magam.

Tükör előtt folyik a kardélezés, mint a balett órákon szokott az lenni, ahonnan jól lehet kontrollálni a pózokat. Amivel, hatásvadász módjára vissza is élt Tina. Szemem le sem tudtam venni róla, annyira izgalmas volt.

A fürdőszoba egészen nagy és olyan meleg volt benne, hogy akár Bikram jogázni is lehetett volna. Átfagyott testemet gyorsan felmelegítettem és lecsutakoltam. Eszközök bőséges választéka állt a rendelkezésemre
Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tina: 35 pluszos, alacsony termetű, fehér bőrű, kicsit szeplős, jól karban tartott hölgyike. A száj feltöltésen kívül semmi más mesterségest nem láttam rajta. Az arca mondjuk úgy átlagos, a korának megfelelő, de akár helyesnek is mondható, kiváltképp, amikor mosolyog. Szemei csillognak, érdeklődően vizslantanak. Zavarba ejtően szép olyankor. Csábítás fortélya a kisujjában lakozik.

Mellei természetesek, arányosak. Nem nagyok, de cserébe nincsenek is megereszkedve. Ez egy nagyon irigylésre méltó hendikep helyzet a számára. A popsija is ruganyos. Szépen formált lábai között rózsaszín puncika bújik meg. Kávészem kinézetű puha fészek. A szűk keresztmetszete igazi szörprájsz volt a számomra.

Két részes fehérneműben fogadott. Lábujjhegyen tipegve fenekét kicsit riszálva jött elém. Ezt esztétikusan tette, szexi koordinációval, nem pedig közönségesen. Az nem is illene hozzá.

Távozásomkor a derekára tekert hirtelen valamit és csak úgy, felül semmiben kísért ki az ajtóig. Mintha, a görög mitológiából a szerelem istennője szállt volna le a földre abban a pillanatban. Kecsesen mozgott és ízlésesen tette a kezeit és a lábait. Én meg csak ámultam, és nem értettem, hogy hogyan tud ilyen aktív lenni egy ilyen intenzív másfél órás kényeztetés után.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 120564 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 120564 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2024-02-05 20:41:49 erotikus masszázs 1205645. Tina +36307489350 beszámoló 2024-02-05 20:41:49 erotikus masszázs 1205646. Tina +36307489350 beszámoló 2024-02-05 20:41:49 erotikus masszázs 120564
Erotikus masszázs
Kedves ,közvetlen vidám fruska, akivel traccsoltunk jó sokat. Szimpatikus voltam neki? Talán tetszett nem ki a pacekom. Nem mondta, de az ellenkezőjét sem. Undortól nem hányta el magát az biztos.

Másfél órás program keretes szerkezetű lett:

Kezdésként én kaptam egy rövid, de annál mélyrehatóbb kényeztetést. Amit kézzel és szájjal oldott meg.

Középső részben Tina lett kényeztetve. Hosszan, ahogyan azt kiérdemelte. Szintén kézzel és szájjal.

Amit egy nagyon kellemes masszázs követett. Jól eső simogatásból és közepes erősségű nyomkodásokból állt. Úgy, hogy azért közben tudtunk beszélgetni is.

Záró részben ismét én kerültem napirendre. Itt már több formáció is alakot öltött. Nem állítom, hogy Laokoón csoport jelent meg általunk a szobában, de attraktív volt eléggé.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre. Lokálisan tekintett az ápolandó területre. A popsimtól a köldökömig húzódó teljes részt megdolgozta. Többször is felszántotta és elboronálta. Összességében a tojásaim többet voltak a szájába, mint az ezredesem. Ajkaival a golyókat rendezgette, miközben a kezével a teleszkópot állítgatta. A leghosszabb állásig húzta. Legalábbis az első felvonásban ez volt a jellemző. Így is lett végem. Amikor a lüktetést érezte a paláston át, akkor azért a szájába vette az egyszeműt és a nyelve hegyére gyűjtötte össze a kis utazókat.

Kölcsönösség kiváló alanya Tina. Teste erogén zónáin úgy kalandoztam, mintha az egy ismert turistaút lett volna számomra. Bárhol jártam, bárhová nyúltam, mindenhol otthonosan éreztem magam. Olyan volt ez neki, mintha pillangók lettek volna a hasában. Legalábbis nagy élvezettel adta elő. Vagy az is lehet, hogy mindig így szokta.

Csókját nagyon bírtam. Szeret és tud csókolni. Hitvesi csókok tucatjait váltottuk. Második kényeztetésem ezzel kezdődött. A továbbiakban a házastársi kötelezettség alól kikerült a fajfenntartásra vonatkozó cselekedetek összes válfaja. Csak azok maradtak, amelyek nem feltétlenül okozták a szaporulat előidézését. Több pózban simultunk egymáshoz. Térdelve, állva, guggolva, oldalt fekve.

Végül a száját kértem segítségül. Hosszú és szenvedélyes cumizás következett. Mélytorkozásra vagy kényszer franciára nem vállalkozott. Csak azt csinálta, amit szeretett és az nekem pont elég volt. Kiválóan végezte a dolgát, aminek meg is lett az eredménye. Múltkor egy másik nőnél felsültem ezzel a duplázással. Nem sikerült a második kör. Tinánál a fegyverem nem mondott csütörtököt. NFVSZ befejezéssel koronázta meg az együttlétünket.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Lecsóval az elején foglalkoztunk. Két extra fűszerrel kiegészítve sem éreztem nagyon megterhelőnek.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Igazat írtak a spanok,akik nála jártak és hírét vitték. Jól éreztem magam vele én is.

Búcsúzáskor említette, hogy vannak még kedves és csinos kolleginái, akikkel előszeretettel szoktak vállalni négykezes szeánszokat. A vendégeik nagyon szeretik ezt, mert ezekben mindig tudnak valami meglepőt alaktani. Olyankor egymás testén nincsenek tabuk. Ha úgy hozza a helyzet egymást is lesmacizzák, vagy ha kell ki is nyalják a csajok. Huhhh

Mostani szóló produkciójával is teljesen lenyűgözött Tina. Mi lesz velem, ha ezt négyzetre emelem? Már alig várom...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-06 21:53:33
Jól megírt szavazatot adtam, de néha gondolkodnom kellett, mit is akarsz írni. De mégsem adhatom átlagosra, mert nem az, nem átlagos.

2024-02-06 15:25:15
Kicsit túl erőltetted a humort, pl. a hendikep kifejezést rosszul használtad.

2024-02-06 09:22:29
>Minden világos!Köszönjük "lecsó Úr":D:):P

2024-02-06 08:49:17
Mint ismeretes,a pedagogusok fizetését avnapokban emelték meg. Ezzel együt a francia tanárnők bére is nőtt. Elsőnek a februári illetményekben jelenik ez meg. Én januárban voltam a nyelvi kurzuson,akkor még a régi besorolás volt érvényben. Az általam felrüntetett összeg ezt az alapot tükrözi,potlékok nélkül. Az extrák változásaról nem értesültem,de majd megnézem a közlönyben ahhoz is hozzányúltak-e.

2024-02-06 08:22:20
>Vicces amennyire kell.Majdnem olyan jól írsz,mint én.:DViszont a "lecsó" nem jön ki nekem sehogy sem két extrával,meg a másfél óra tíszteletdíjjával,abból megbuktattalak...:D:P
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 1db
(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 8db
(2024-03-09) : Finom kezeivel munkálkodik a lábamon majd feljebb folytatja "milyen sima a bőröd" jól beszívja a krémet.A tükörben figyelem ténykedését közben beszélgetünk megemlítem,hogy mindegyik lánynál voltam már a szalonban idáig nála még nem.

(2024-03-08) : Az első kör után egymás mellé feküdtünk, és beszélgettünk 1-2 témáról, majd gyorsan be is dobta, hogy szeretném-e ha megmasszírozna? Persze! Vágtam is rá, majd amolyan érzéki simogatós masszázs vette kezdetét. Nem is vágytam most másra, csak egy finom női kéz érintésére.

(2024-01-09) : Aztán kértem,h jól maszírozza meg öreg csontjaimat,átgyurogatta.Majd egy kis csúszkát kértem.Utánna én is átmaszíroztam őt,ahol csak engedte nekem,mindenhol(ez szimpátiaffüggő nála,ne követeljétek)..:DMajd miután jól összemelegedtünk kértem az erotikus részt,

: 5db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.