Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-09-04 11:35:25

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 119156 erotikus masszázs

Perfekt a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mi kell egy jó randihoz? Keress a beszamolok.com-on jó írói vénával megáldott felhasználókat. Olyanokat, akiknek figyelme mindenre kiterjed. Adekvát tapasztalataikat részletesen és realista módon megírják. Kövessd közülük azokat, akik lelkes munkásságukkal és stílusos novelláikkal kivívták a figyelmedet. Válassz az ajánlójukban szereplő hölgyek közül egyet. Ha fejtörést okoz, hogy az adott helyen lévő hölgyek közül melyik legyen az igazi, akkor ne habozz, legyen mindkettő. Én így jutottam el Hanna és Tina pároshoz. Kultiválom az ilyen akciókat. (A sorrend nem minőségi különbséget jelent, csak ábécében így következik a két név.)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ipar utca és Dandár utca közé esik a találka titkos helyszíne. Volt, aki a közeli iDrinks-ről azonosította be, hogy hová kell menni, más a kinai kajáldáról. Végső soron teljesen mindegy, mert könnyen oda lehet találni a Boráros térről a pontos cím ismeretében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hangos a lift, ezért a vendéglátóim megkértek, hogy ha beszállok a felvonóba, akkor ne az ő szintjükön szálljak ki. Ezt én kedves figyelmességnek vettem és nem jelentett megterhelést az a néhány lépcsőfok megmászása.

A lakásban két helyiségben nyílik lehetőség a simogatásokra és hangszeres próbákra.

Nagyobbikban két ágybetét volt összetolva és szorosan egymás mellé helyezve a parkettára. Nem csak higiénikusan, de ízlésesen volt megágyazva a szeánszunknak. Redőny teljesen leengedett állapotban volt, így csak a színes lámpák fényei világították be a teret. Nem indusztriális a belső, de nem is rendelkezik prémium enteriőrrel. Valahol félúton van magánlakás és szalon között. Egyszerű és célnak megfelelő a bútorzat a dizájn és a komfort.

Sarokkádas fürdőszobában lehet tisztálkodni. Olyan nagyméretű, hogy akár mind a hárman is elfértünk volna benne. Talán legközelebb, ha nem zavarjuk vele a vendéglátást, akkor azt is kipróbálom a hölgyekkel
Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Külső bemutatásában elődeim olyan pontosan definiálták már a hölgyeket, hogy nekem már nem igazán maradt újat mondanom. Fejük búbjától a bokájukig minden jellemzőt felsoroltak velük kapcsolatban. Annyira részletesen, hogy pl szóltak Hanna tetoválásiról és fura haj színéről. Tina szeme szinéről és fehér bőréről is. Mondták, hogy súlyuk uszkve egyforma. Magasságban 8 centiméterrel Hanna vezet. Viszont életkorban ugyanennyivel Hanna van előrébb. Valamint megemlítettek jó néhány személyiségjegyet is, amely információk számomra sokkal többet közöltek, mint bármely más száraz számadat.
Tina

30-as évei közepén járó, vagány, cserfes és nem utolsó sorban csinos nő. Az a típus, akit el tudok képzelni, hogy a Budapest parkban tombol egy telt házas bulin. Olyan, aki alkohol nélkül is el tudja magát engedni annyira,hogy felkérje az előtte álló férfit, hogy vegye fel a nyakába, hogy jobban láthassa a kedvenc zenekarát.

Nőies és szexi alkata van. Nálam ő már nem a legvékonyabb kategóriába tartozik,de nagyon bejött. Szépen csúcsosodó didikkel és kerek popóval rendelkezik. Kora ellenére még mindig nem volna szüksége melltartóra, olyan szépen állnak az ikrei. Izmosabb formái vannak, feltételezem, hogy a sok mozgás következményeként lettek ilyen szembetűnőek szépek. Vagy diétázásnak (is) köszönhető, ezt nem tudom, de esztétikai értelemben nagyon gyönyörűeknek mondhatóak.

Arca a korának megfelelő, ápolt. Mosolygós a szeme és csókra kerekedő szája van. Haja hosszú és világosabb árnyalatú, mint ahogyan azt a képei alapján számítottam. Hullámos tincsei jól harmonizálnak az arcával. Vonzó teremtés copfban is. Barátnős attitűd van nála jelen.
Hannátva az ő oldalán jellemzem:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238736&l2=IX.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Hanna

+36 70 268 2245
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 119156 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 119156 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-09-04 12:42:24 erotikus masszázs 1191565. Tina +36307489350 beszámoló 2023-09-04 12:42:24 erotikus masszázs 1191566. Tina +36307489350 beszámoló 2023-09-04 12:42:24 erotikus masszázs 119156
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Négykezes, páros masszás. Adatlapjukon így van feltüntetve a vállalásuk. Jelentsen ez bármit is, de mi úgy beszéltük meg, hogy inkább erotikával töltjük el a teljes időt. Nekem így is kevés volt az angyalokból 55 perc, hát még ha a masszázzsal is ment volna az idő.

Nyilván, ha valaki kéri, akkor valóban is megmasszírozzák. Szakszerűen és hatékonyan.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Ahogyan becsukódott az ajtó, máris egy fülledt erotikus hangulat lengte be a szobát. Lányokon látszott a vibrálás és, hogy nem az első közös akciójuk lesz ez a mai. Annak idején Tina vitte elsőnek a bűnbe Hannát. Onnan ez az összeszokottság.

Kérés nélkül levetették a fehérneműiket és a szekrény polcára tették. Hithű apácákhoz híven, rendesen összehajtva.

Aztán a paráználkodáshoz egyből szexiboszi üzemmódba kapcsolták magukat és lassan, de határozottan közeledtek felém. Valamiről beszélgettünk közben, de a témát már nem tudom felidézni hogy mi volt. Azt éreztem, hogy ezek most fel fognak falni. Úgy is lett, ha nem is szó szerint. Bár voltam a szájukban a nyelvemmel, a falloszommal, ujjammal, meg isten tudja még hogy mimmel, de le nem nyeltek, az biztos. Átöleltek, simogattak, puszilgattak, nyalta. Majd pedig felváltva csókolóztunk. Előbb csak én velük egyenként, majd pedig ők is egymással. Leszbizésük igazi ajakszívós, nyelves, cuppogós smacizások voltak, nem ám csak megjátszott elsuhanó légbe kapott puszókák.

Álló farokkal bambán bámulva néztem őket egy darabig, ahogyan begerjesztik egymást. Melleiket és fenekeiket tapizták egymásnak, úgy ahogyan azt egy férfi is teszi hasonló helyzetben.Izgató volt nagyon. Közelebb hajoltam, hogy jobban lássam a nyelveik táncát. Aztán spontán magukhoz húztak és onnantól már hárman csókolóztunk egyszerre. Extázis innen indult. Ezt a hármas smárolást abba sem akartam hagyni annyira jól esett. Szinte minden érzékszervem a maximumon kapta az ingereket. Nem is kellett aggódnom, hogy a fellációm cserbenhagy. Érintés nélkül egyenesedtem be és bő negyedóráig kőkemény voltam. Feltételezem tovább is acélos maradtam volna, de Hanna térdre rogyott és kezelésbe vette a vigyázzban álló ezredesemet. Amíg ő fuvolázott addig én Tinával smároltam tovább. Ugyan térben kissé elkülönültünk, de a hármas interakció egy pillanatra sem szakadt meg. Hanna ugyanis simogatta a mellette álló Tina mellét, combját és fenekét. Válaszként Tina időnkét Hanna fejére tette a kezét és jól rátolta dákomra.

Aztán Tina ment gyónni. Hanna pedig felegyenesedett és folytatta velem a nyálcserét. Fantasztikus volt, amilyen átéléssel és szenvedéllyel nyomatták ezt a páros-showt.

Tina ötlete az volt, hogy feküdjek a szivacsra és akkor majd egyszerre is tudnak kényeztetni lent délen.

Figyelem. Ezt mindenkinek ki kell, hogy próbálja egyszer, hogy milyen az, amikor két nő ápolgatja a bréjét. Egyikőjük szopikálta dákeszt a másik a heréket dédelgette, majd csere. Közben ha kedvük szottyant egymással is lenyomtak egy csók csatát a gerelyem árnyékában. Cicikre is rákóstoltak. Egymás melleit cumikázták. Én meg csak pilláztam, hogy milyen gyönyörök érnek engem. Vizuálisan és fizikailag. A zászlórudam a melleik ölelésében is gyakran megjelent. Őrületesen jó volt látni és érezni őket. Majd újra rácuppantak a szafaládémra és emelkedett ritmusban cumizták, de azért csak mérsékelt amplitúdóval, hogy még ne robbanjak el.

Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem. Mondtam nekik, hogy amelyikőjük kívánja, az feküdjön hanyatt és kinyalom. Erre villámgyorsan elterültek mindketten előttem és széttárt lábakkal várták a rájuk szánt mennyei perceket. Álló f..sszal nehéz volt hason feküdnöm, de muszáj volt mindkettőjüket kinyalnom. Amíg egyiküket nyaltam, addig a másikat kézzel izgattam. Majd pedig fordítva is. Közben ők egymással csókolóztak amikor úgy kívánták.

Persze vonatoztunk is. Én kissé oldalra fordultam, így kerültem Tina combjai közé a fejemmel. Az én ágyékomnál pedig Hanna vette fel a szájával a direkt kapcsolatot.

Később feltérdeltem előttük és kértem, hogy így is szopjanak egy kicsit. Egyikük alulról támadt, hátával kecsesen homorítva nyalta a zacseszomat, a másik felülről kényeztette a bohócomat.

Fotelbe áttelepedtünk ott tovább folytatódott tovább az orális móka. Ekkor került szóba, hogy a befejezést melyikőjük szájába szeretném kérni. Én meg csak úgy rávágtam, hogy annak, aki hosszabb ideig bent tudja tartani utána. Hanna mondta, hogy ő sokáig. Erre Tina rákontrázott, hogy ő akár holnapig is. Hannától jött a rekontra, hogy ő pedig holnaputánig. Ok. Ő nyert.

Felálltam a fotelből a két nőci előttem térdelve szopott. Testük tökéletes hegedű formája tisztán kirajzolódott. Esztétikailag is csodás vizuális élmény volt.

Ekkor fedeztem fel a két lányban az egyetlen különbséget, ami nem technikai jellegű. Mindketten magasan képzett orálművésznők. Tina érzékibb, lágyabban, finomabban kényeztetett. Hanna viszont szenvedélyesebben és erősebb intenzitással csinálta ugyanazt.

A fináléhoz a szivacson fekve helyezkedtem el, terpesz állásban. Hanna a lábam közé kucorgott, de azért elég közel ahhoz, hogy az ő picinyke melleit is elérjem. Tina pedig mellém feküdt és érzéki csókjaival halomott el. Közben Hanna intenzív szívással könnyített rajtam. Isteni volt. Sokáig a szájában tartott Hanna, ahogyan ígérte. Ha nem is holnap utánig-pedig milyen jó lett volna- de tisztességgel lerendezett.

Végül megtörölgettek és mindketten mellém feküdtek. Jobbról-balról. Együtt néztük a tornyomat, hogy az események után is milyen sokáig acélos maradt. Ez miattuk lett így. Ők az igazi afrodiziákumok, nem pedig a ginseng,maca és a társai.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rám szánt idejüket a hölgyeknek és az egymással történő foglalkozásukat is rózsaszálakkal köszöntem meg. Valamint külön pár szegfű járt a vállalt extráért Hannának.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 52 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Referenciák alapján választottam őket. A helyről és a lányokról is komoly irodalmi művek születtek. Tudtam, hogy náluk a csalódás kizárt.

Összegezni ,vagy kiemelni egyetlen dolgot nehéz feladat,mert mindenben kimagaslóan jók voltak. Személyre szabott erotikus ingerdömping volt, amit kaptam. Egy ilyen 4 kezes élmény nem hasonlítható két egymást követő szimpla randihoz sem. Olyan dózisban jöttek az ingerek, olyan dinamikával sodort el az erotika, amilyet az egy személyes együttlét nem tud megidézni. Barátnős érzékiség, teljes odaadással jelent meg. Elég perverz akció volt,de mégsem vált pornósan mocskossá a műsor. Nem szexuális tárgyak voltak és nem is marionett bábu játék volt, amit én mozgattam kedveme, hanem igazi kölcsönhatások szülte, eleven, spontán erotikus pajzánkodás.

Hálával tartozom a hölgyeknek, hogy különlegesnek bátran nevezhető törődésükkel ennyire elkényeztettek. Aktivitás és átélés volt amit tapasztaltam a részükről.Ottlétem alatt szultán voltam. Akit a két legjobb háremhölgye mennyei boldogság kapujáig elkisért.

Nem éreztem rajtuk azt, hogy megúszásra játszanának. Nem két fél rész volt jelen belőlük, nem ketten tettek ki egyet,hanem mindketten hozták a legjobb formájukat, a saját tudásukat és szenvedélyüket tette bele. Egyenként 100 százalékkal, a teljes idejüket rám szánva járultak hozzá az én maximális örömömhöz.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2023-09-03 13:55:18

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-09-04 20:12:30
A levezetés fejezet tartalmát most is (egy órás randi) rendesen kiszínezted, jött a meseszerű feeling, gondolom ismerős a véleményem.
Ellenőrzött beszámoló, én meg elhiszem, hogy valós a tartalom, így jól megírt az értékelésem.

2023-09-04 19:59:29
Leirásod alapján egy igazi "álompáros" felejthetetle élményben részesitett. Megosztásod komoly inspirációt adott hasonló extázis megélésére.

2023-09-04 16:34:16
Részletgazdag és igényesség jelemzi beszidet!

2023-09-04 13:38:18
Minden kételyemet eloszlattad a 4-kezes masszázzsal kapcsolatban! Ezek után be kell nevezzek egy ilyenre én is :) Gratulálok nektek ,nem semmi élmény lehetett.
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-05-26) : Tina úgy tudta izgatni a makkomat, mint kevesen eddig. Szó szerint smárolt a dákóval, még szívogatta is, úgyhogy nem is lehetett sokáig bírni, pedig még élvezni akartam egy kicsit a műsort. Mikor aztán már nem volt menekvés, engedelmesen elém ülve, kinyújtott nyelvvel és nyitott szájjal fogadta az érkező cseppeket, aztán viszont egy kicsit zavarhatta a lecsorgó nedű,

(2024-04-21) : Tina took charge and push me away so she could give me a blowjob. She tried to do some deepthroating but could not make it all the way. Then I asked her to start treating my balls and the lower region

(2024-02-05) : Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre.

nagyon jó: 9db
(2024-06-24) : Először oldalról így közben kézzel elérem a még mindig nedves punciját és élek is a helyzettel. Később csak rám koncentrálna, ezért lábam közé fekszik szemből és így szopja tovább változatosan a farkamat egyre gyakrabban mélyre engedve és ott tartva.

(2024-06-24) : The second round, we started gently, falling into light lip kisses before a few deeper kisses. It now seemed clear that with kisses, Tina liked to start gently and get to know each other, before heating up the passion.

(2024-03-09) : Finom kezeivel munkálkodik a lábamon majd feljebb folytatja "milyen sima a bőröd" jól beszívja a krémet.A tükörben figyelem ténykedését közben beszélgetünk megemlítem,hogy mindegyik lánynál voltam már a szalonban idáig nála még nem.

: 7db
(2024-06-30) : Orálban talán Tina a legjobb,utánna Rebeka,majd Lili a sorrend,aki jól játszik a kupakkal,édesen kislányosan.Szemkontaktot kértem,cuppogtak,falták a farkam,alig tudtam megállni a lábamon,közben simiztem a buksikat.Fantasztikus csődőrré tettek.

(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.