Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-08-23 23:36:54

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 119063 erotikus masszázs

az_alfonz a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
igéző szemek
kihagyhatatlan kölcsönös francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Képei és az írások fekkeltették érdeklődésemet, hát fekhivtam. Viszonylag könnyen el is értem és a hangja alapján is tovább erősítette látogatási szándékomat. Kedves, csilingelő de nem butácska hangja és választékos szókincse jelezték, érdemes felkeresni.
Megközelítés
A Boráros tér közelében egy régebbi, de nem elhanyagolt társasházban rendel. Parkoló mindig van a közelben, de azért érdemes pár percet erre is szánni. Közösségi közlekedés úgy 5 perc sétányira van a helyszíntől.
Helyszín
A lakásba lépve a legmeglepőbb dolog, az ajtóra belülről felapplikált hangszigetelő szivacs, a jó oldala, hogy ügyelnek a diszkrécióra. Az előszobából 2 szoba, a fürdő és a konyha nyílnak. Még régebben jártam a jobb oldali szobában, de újabban mindig a bal volt a fogadó helyiség. Most is ide vezetett be kedves vendéglátóm. A szobában egy régi szekrénysor, egy nagy fotel, a lényeg, a 180 cm (vagy 200) széles matrac és egy kis asztal található. A fürdőben többféle tusfürdő és szájápolási szerek. Az egyetlen amiben kivetnivalót találok az a törülköző. Már elég sprőd, igencsak csere érett.
Tina külseje
Tina a képeknek abszolút megfelelő hölgy, akinek az arca nekem kifejezetten bejön. Nem a klasszik szépség, hanem az, akiben ott lakozik a pajkosság ördöge és ha egyszer kibújik, akkor annak csak jó vége lehet. Egy kis erotikabomba.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 119063 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 119063 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-08-24 09:42:00 erotikus masszázs 1190635. Tina +36307489350 beszámoló 2023-08-24 09:42:00 erotikus masszázs 1190636. Tina +36307489350 beszámoló 2023-08-24 09:42:00 erotikus masszázs 119063
Erotikus masszázs
Tisztálkodás után alig tértem vissza a szobába máris jött Tina, hogy kezdetét vegye a szeánsz. A melltartó szinte magától esett le róla, a bugyi - egyelőre - maradt. Gondolom nekem tartogatta a levétel lehetőségét. Mondjuk én azt sem bánom, ha ezzel sem kell ténykednem. Mindkét megoldásban megtalálom a nekem tetszőt. Hogy a fonalat újra felvegyem, állva összeölelkeztünk és csókolózás vette kezdetét, ami alatt az én testemet részlegesen takaró törülköző is a földre került. Valahogy. Csókolózva ismerkedtünk, majd felkaptam a kis madárka hölgyet és a matracon tettem le.
Levezetés
Itt további ajkak egymást érintő mozdulatait gyakoroltuk, majd elindultam felfedezni finom testét. Ajkait halk sóhajok hagyták el, mikor kívánatos mellecskéit a csókokkal és nyelvemmel illettem. Így felhatalmazva éreztem magam, hogy immáron utolsó textil darabjától is megszabadítsam e bájos hölgyet. Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel. Tina partner volt és hagyta magát kényeztetni, így el tudott jutni a csúcsra. Aztán úgy esett, hogy mivel nem tudtam elszakadni lány ölétől, megint feljutott a csúcsra. Ezután hozzábújtam és ölelkezve csókolóztunk tovább. Csókja nem mélyreható nyelves, de játékos és finom. Kicsit még évődtünk így majd hagytam, hogy átvegye az irányítást. Ő is finoman csókolgatva testemet jutott el meredező hímtagomhoz, amit először kislányos finomsággal közelített meg, majd bátrabban vette kezelésbe, illetve ajkai közé. Néhány rövid instrukció után már igazán kedvemre való volt, amit és ahogyan velem művelt. Sem mélytorok, sem pornós, nyálas, köpködős műsör nincsen, van viszont finom szopizás. Nekem néha kicsit sok volt, ahogy variálta a pózokat, illetve gyakran kerültem ajkain kívül, de ettől még igazán élvezetes volt, amit velem művelt. Még kétszer cseréltünk helyet és kényeztettük egymást felváltva, míg végül pici rásegítéssel térden állva jött a vég NFVSZ formájában. Sajnos kicsit hamar kiengedett, mivel tele lett a szájacskája és talán még nincs akkora rutinja benne, de aztán még visszatért picit. Legközelebb biztos, hogy jobban sikerül majd. Tisztálkodás után összebújva beszélgettünk, megtudtam honnét jött és eléggé meglepett, nem szokványos előélete van, de teljesen érthető, hogy meglépte és most itt van köztünk. Gyanítom nem lesz hosszútávú vendéglátó, de még lesz lehetőség megízlelni finomságát.
Elszámolás
Egy extra volt az NFVSZ, ezt menet közben beszéltük meg egy rövis kérdezz felelek formában. Ennek megfelelően raktam le a szekrényre a csokrot a végén.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jó érzésekkel távoztam. Nagyon kellemes társaság, némi önbizalmat kell még összeszedjen, menni fog neki, úgy látom. Legnagyobb erőssége a kedvesség és az adni akarás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-25 13:13:05
@Sagapo igazad van.

2023-08-24 18:37:03
Ami a képeken nem látszik azt szepen megírtad. Kösz a megosztást.

2023-08-24 11:25:06
A külső bemutatása elég visszafogottra sikeredett, több információt vártam.
A helyszín bemutatásánál, a hely mennyire diszkrét, logisztika, mennyire érzékelhető, hogy többen dolgoznak, szintén megért volna egy "misét". Az sem baj, ha modorosan, csak jól részletezett legyen a bemutatás.
Köszönöm szépen.

2023-08-24 10:35:33
Köszönöm hogy megosztottad az élményeket amiben részed volt
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 4db
(2024-05-26) : Tina úgy tudta izgatni a makkomat, mint kevesen eddig. Szó szerint smárolt a dákóval, még szívogatta is, úgyhogy nem is lehetett sokáig bírni, pedig még élvezni akartam egy kicsit a műsort. Mikor aztán már nem volt menekvés, engedelmesen elém ülve, kinyújtott nyelvvel és nyitott szájjal fogadta az érkező cseppeket, aztán viszont egy kicsit zavarhatta a lecsorgó nedű,

(2024-04-21) : Tina took charge and push me away so she could give me a blowjob. She tried to do some deepthroating but could not make it all the way. Then I asked her to start treating my balls and the lower region

(2024-02-05) : Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre.

nagyon jó: 8db
(2024-06-24) : Először oldalról így közben kézzel elérem a még mindig nedves punciját és élek is a helyzettel. Később csak rám koncentrálna, ezért lábam közé fekszik szemből és így szopja tovább változatosan a farkamat egyre gyakrabban mélyre engedve és ott tartva.

(2024-06-24) : The second round, we started gently, falling into light lip kisses before a few deeper kisses. It now seemed clear that with kisses, Tina liked to start gently and get to know each other, before heating up the passion.

(2024-03-09) : Finom kezeivel munkálkodik a lábamon majd feljebb folytatja "milyen sima a bőröd" jól beszívja a krémet.A tükörben figyelem ténykedését közben beszélgetünk megemlítem,hogy mindegyik lánynál voltam már a szalonban idáig nála még nem.

: 7db
(2024-06-30) : Orálban talán Tina a legjobb,utánna Rebeka,majd Lili a sorrend,aki jól játszik a kupakkal,édesen kislányosan.Szemkontaktot kértem,cuppogtak,falták a farkam,alig tudtam megállni a lábamon,közben simiztem a buksikat.Fantasztikus csődőrré tettek.

(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.