Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-08-04 15:40:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 118897 erotikus masszázs

Fiktív_Gábor a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Ma voltam, VTR segítségével szerveztük le a randit, még 2 nappal ezelőtt. Még aznap jóvá is hagyta, de a biztonság kedvéért a randi reggelén is küldtem SMS-t. Erre a randi előtt kb. egy órával válaszolt is, hogy vár. Összességében simán ment.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, Boráros térhez elég sok minden közlekedik, onnan 5 perc séta. Érdemes esetleg az egyik kis mellékutcából telefonálni, hogy a Soroksári forgalmától lehessen hallani a telefonban a bejutáshoz szükséges információkat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás abszolút a célnak van kialakítva, egy középső előszobába nyílik a hangszigetelt bejárati ajtó, onnan pedig a szobák (többen rendelnek) és a fürdő.
A szobában középen egy ágybetét, az ágybetét mellett pedig egy nagy tükör és egy fotel. Nagyon ízlésesen van kialakítva, kellemes fényekkel és halk zenével.

A tükörrel kapcsolatban annyi kritikám van, hogy szerintem túl magasan van, és lehetne alacsonyabban, hogy jobban lehessen látni az eseményeket.
Másik, hogy a padló nyikorog (és egyszer azt hittem emiatt hogy épp benyit valaki), de pár nyikorgás után megszoktam, és utána már észre se vettem. Következő alkalommal már nem fog zavarni.

A fürdő patyolat tiszta, a randi elején és végén is tiszta törülközőt kaptam. Van bontatlan fogkefe, fogkrém, szájvíz, és sokféle tusfürdő.
Tina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Egy vöröses, átlátszó köntösben, bugyiban és melltartóban fogadott, amik hamar le is kerültek róla. A képeknek teljesen megfelelő. Élőben is abszolút a zsánerem - pici, bombázó alak; nagy, feszes cicik; cuki lábak. Csak az arcáról mondja meg az ember, hogy nem 20 éves, de nekem az is bejött. Nagyon aranyos a mosolya és ahogy nevet.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118897 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118897 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-08-04 16:54:36 erotikus masszázs 1188975. Tina +36307489350 beszámoló 2023-08-04 16:54:36 erotikus masszázs 1188976. Tina +36307489350 beszámoló 2023-08-04 16:54:36 erotikus masszázs 118897
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Még jópár éve voltam először hasonló randin (ami nem sikerült sajnos jól), azóta egyáltalán nem, szóval az elején zavarban voltam, és azzal, hogy zavarban voltam, zavarba hoztam picit Tinát is. :D

Mindenesetre jól kezelte a helyzetet, és ahogy megcsókolt rögtön elkezdtem sejteni hogy most egy nagyon jó helyen vagyok. Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át. Ilyen élményem még nem volt, szóval máséhoz nem tudom hasonlítani, nekem mindenesetre nagyon bejött.

Egy idő után viszont olyannyira tetszett, hogy elkezdett a hason fekvés kényelmetlen lenni, szóval Tina végül megsajnált, és fordulhattam....
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
...ahol is folytatódott a csúszkamasszázs még hosszú, hosszú perceken át. Csodálatos érzés volt ahogy ez a gyönyörű nő vonaglott rajtam, olyannyira, hogy már kezdtem érezni a végemet. Ezt Tina is megérezhette, mert lejjebb csúszott, és elkezdődött a finom, franciás kényeztetés. Tina kéz nélküli, finom, cuppogós technikáját ember legyen a talpán aki sokáig bírja, én meg az elmúlt negyed óra hatása alatt voltam még teljesen, szóval egy rövid időn belül kis szünetet kértem, ahol megbeszéltük az extrát (NFVSZ). Így is végzett ki, franciázás közben még akarta volna húzni a dolgot kézzel, szóval az első lövet a hasamon landolt, a többit már Tina szívta ki belőlem. Csodálatos érzés volt. Hagyott lenyugodni, aztán a srácok papírtörlőben végezték, és Tina elment rendbetenni magát.

Tina mondta hogy esetleg ha megy a második kör, akkor még próbálkozhatunk vele. Ekkor még volt egy ilyen 20-25 percünk az egy órából, szóval érdeklődtem a viszonzás felől, amire mosolyogva bólintott. Finom, és a kényeztetésre jól reagáló puncija van. Egy idő után a sóhajokból úgy tűnt hogy elreppent, bár nem vennék rá mérget, lehet csak "közel" volt (én meg nem akartam elkezdeni faggatni), mindenesetre megköszönte, és mondta hogy nagyon jó volt.

Ezután Tina megpróbálkozott mégegy, franciás kényeztetés / csúszkamasszázs kombóval, ami bár nagyon, nagyon szexi és jó érzés volt, de ahogy Jézus is mondta: "My spirit was willing, but sadly my flesh was weak". Még sokáig el tudtam volna viselni (és Tina tényleg nagyon lelkesen mindent bevetett az ügy érdekében), de amikor láttam hogy időnk a végéhez közelít, és nem fogok tudni másodjára is elmenni, elkezdtük összeszedni magunkat. Na majd legközelebb másfél órában. :P
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
NFVSZ-ről tudok mint extra, azt kértem is, vétek kihagyni. A rózsaszálakat a szekrényre tettem a program végén, akkor jutott eszembe az ajándék is (amit a randi elejei zavartságom miatt nem adtam át korábban).
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Mivel ez az első ilyen jól sikerült élményem, nyilván elfogult vagyok. A magam részéről lebegve mentem haza kb.
Azt állítom, hogy Tina érdeme, hogy annyira el tudtam magamat engedni, amennyire sikerült - és ráadásul ezt úgy, hogy nemrég kezdett.
Szerintem Tina egy őstehetség, és bátran ajánlom bárkinek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-08-16 10:19:11
Tetszett a beszámolód, plusz pont, hogy a csokrot is megadtad.

2023-08-07 08:00:04
Jó írás, kerek mondatokkal, érthető fogalmazásban. Csak így tovább, írjál bátran többet! :)

2023-08-04 18:49:02
Jó randi, jó élmény, jó beszit szül. Ez is az lett. Gratula nektek.
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 1db
(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 5db
(2023-10-27) : Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt,

(2023-09-25) : She gave me a short massage. I asked her to give me a strong one, and she did a good job at first, then I think she went back to a more neutral/light massage. It was fine---I was looking forward to having her in my arms anyway.

(2023-08-23) : Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel

: 4db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.

(2023-06-02) : Mivel nincs semmilyen mozgásszervi panaszom, így bőven megfelelt az érzéki simogatós masszázs. Sőt nem is vágytam arra, hogy Terminatorként nekem essen. Ilyen jellegű problémákkal máshoz mennék.