Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-06-11 18:04:31

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 118336 erotikus masszázs

co-pas a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Általában előre tervezek, de most egy váratlanul kialakult helyzet következtében hívtam a közelemben lévő Rebekát, akivel már régóta szerettem volna találkozni. A helyet ismerem, másoknál már voltam ott. Szerencsémre elsőre felvette, de sajnálattal közölte, hogy aznapra minden időpontja foglalt. Viszont kolléganői, Tina vagy Adél jó fél óra múlva tudnának fogadni. Adél adatlapját már ismertem, Tináról viszont akkor hallottam először. Fejest ugorva az ismeretlenbe Tinát választottam. Nem bántam meg.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A hely a Soroksárin van, a Boráros tértől öt perc sétányira. BKV-val jól megközelíthető, parkolni a környező mellékutcákban lehet, már amennyiben talál szabad helyet a vándor. A megadott cím pontos, a ház könnyen megtalálható. A kapukódért telefonálni meglehetősen nehéz a Soroksári út nagy zajjal járó forgalma miatt. A lift régi, meglehetősen lassú, de felvisz a megfelelő emeletre. Ott balra fordulva már célhoz is értünk.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás nagy belmagasságú, az előszobából nyílik a két hancúr szoba és a fürdő, valamint a lányok privát szférája, várakozó helye. A bejárati ajtó belülről hangszigetelt. Most a kisebb szobában voltam, a földön vastag matrac lepedővel leterítve, kispárna a vendég feje alá. Tükör az oldalfalon a mozizáshoz, egy nagy fotel a ruhák lepakolásához. Asztalkán zene eszköz, cukorkák... A matrac fejrésze mögötti polcon a masszírozás kellékei találhatók. Hangulatvilágítás teszi sejtelmessé a szobát.
A fürdőben sarokkád sok tusfürdővel, dezodorok, szájvíz, bontatlan fogkefék, tic-tac választék, mosógép, WC. Mindkét zuhanyzáshoz új fürdőlepedőt kap a vendég.
Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Tina a alakja képeknek tökéletesen megfelel. Az arckitakarástón ne tartson senki, csak a diszkréció miatt van. Adatai – magasság, súly, életkor – valósak. Pici lány tini testtel. Mindene feszes, ha csak a testét nézed, akkor nyugodtan letagadhatna a korából 15 évet. Arca helyes szemei igézőek, szája csókolni való. A képeken látható fehérneműben fogadott. Mindene ropogós, fiatal, nem győztem alakját dicsérni.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118336 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118336 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-06-12 17:38:25 erotikus masszázs 1183365. Tina +36307489350 beszámoló 2023-06-12 17:38:25 erotikus masszázs 1183366. Tina +36307489350 beszámoló 2023-06-12 17:38:25 erotikus masszázs 118336
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Előszobába érve két puszi kíséretében bemutatkoztunk egymásnak. Cipő le, irány a szoba. Ott átadtam kis ajándékomat aminek nagyon örült. Vetkőzés és a fürdő meglátogatása után hasra vágtam magam a masszázságyon, tatamin. Kezdődött a lágy, simogató masszázs a bokámtól a nyakamig. Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített. Mit mondjak, egyre nehezebb volt ott hasalnom. Alig vártam, hogy megfordulhassak végre és kézzelfogható módon megismerkedhessek testével. Megbeszéltük, hogy némi cici masszír után kelyhében oltom majd szomjamat.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Technikai okok miatt most csak csikló nyalira volt lehetőségem. Meglehetősen hosszan kényeztettem, csiklója érzékeny, sóhajokkal, remegésekkel, apró sikolyokkal adta tudtomra, hogy nincs ellenére ténykedésem. Olykor visszavettem a tempót, majd újra ráerősítettem. A csúcs közelében biztosan járt, de hogy elrepült-e abban nem vagyok biztos. Egy lecsengő szakasz után helyet cseréltünk.
Hamar hadrendbe állított, finoman, szájjal dolgozott. Kezét csak nagyon ritkán, egy-egy húzásra használta. Nyelvével többször végig nyalta a rudat, olykor a hasamra szorította a farkam és nyelvével a makk alsó részének környékét izgatta – ez különösen élvezetes volt. Hosszasan kényeztetett,egyszer szólnom is kellett, hogy vegyen vissza a tempóból, mert rögtön eldurranok. A NFVSZ opció extra, előre megbeszéltük, hogy ilyen befejezést szeretnék. Amikor kértem, hogy gyorsítson, megtette, hatalmasat lőttem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd szépen letörölgetett és csak utána tette magát tisztába.
A végén ismét beszélgettünk egy kicsit, mert a fürdőre várni kellett vagy két percet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsacsokrot a második fürdés előtt adtam át. Minden megegyezett az adatlapon közöltekkel. Az extra k* rózsaszálat jelent.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 24 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Teljes elégedettséggel távoztam, bár tudom, hogy nem használtam ki minden lehetőséget. Éppen ezért folytatása következik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 19:44:30
Olvasmányos és hasznos beszámolót írtál.

2023-06-15 20:55:19
Jól megírt, de rezgett a léc rendesen. Viszont minden fejezetben olvashattam hasznos információkat, amiket becsomagoltál, többségét sikerült kibontanom, mivel ismerem gyönyörű partnered Tinát.
Ami viszont nem tetszett, kicsit bosszantott is, az a tartalom, amiket összehordtál az egyeztetés fejezetben, ráadásul nevesítve.

2023-06-14 16:25:15
Gratulálok kolléga úr. Szép és alaposan megírt dolgozat ez.

2023-06-13 11:35:53
Precízen megírt, részletes mégis olvasmányos. Jó bemutatása az élményeknek. Kösz a megosztást.
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 1db
(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 5db
(2023-10-27) : Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt,

(2023-09-25) : She gave me a short massage. I asked her to give me a strong one, and she did a good job at first, then I think she went back to a more neutral/light massage. It was fine---I was looking forward to having her in my arms anyway.

(2023-08-23) : Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel

: 4db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-02) : Mivel nincs semmilyen mozgásszervi panaszom, így bőven megfelelt az érzéki simogatós masszázs. Sőt nem is vágytam arra, hogy Terminatorként nekem essen. Ilyen jellegű problémákkal máshoz mennék.