Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-06-02 17:11:30

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 118234 erotikus masszázs

Zsolti7304 a 2023-06 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
perfekt alak
fergeteges csúszka
kihagyhatatlan kölcsönös francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Előszőr nem vette fel a telefont, de másnap délután sikerült beszélnünk. Már a telefonban is nagyon kedves és barátságos volt. Gyorsan sikerült megegyezni egy mindkettőnknek megfelelő időpontban, hétköznap kora délután.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival mentem, ismerem a környéket hiszen sokáig a közelben laktam. A parkolás fizetős, de több hely is volt a helyszíntől 1-2 perc sétára. Mivel közel van a Boráros tér, így BKV-val sem jelent problémát a megközelítés.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás a felső szinten van, a célra tökéletesen megfelelt. Lifttel mentem, nem futottam össze senkivel. Amerre jártam a helyszínen mindenhol rend és tisztaság volt. Nem egyedül rendel, de ebből csak annyit vettem észre, hogy a fürdő meglátogatása előtt chekkolta, hogy szabad-e! A fürdő nagyon rendben van. Sarokkád, WC, zuhanyfüggöny. Legalább 8 féle tusfürdő, több dezodor, szájvíz. Száraz kilépő és száraz törölközők. Minden adott, hogy az ember lemossa az út porát.
Tina külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Teljesen olyan mint a képeken. Egy szál tangában és melltartóban fogadott, amikor beléptem az ajtón. Kis törékeny virágszál. Izmos combok, kemény formás popsi, tenyérbe illő formás cicik. Arckép ugyan nem szerepel a hirdetésben, de egy bájos, mosolygós tünemény. Élőben fiatalabbnak tűnik, mint ahogy az adatlapon szerepel.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118234 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118234 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-06-02 19:11:24 erotikus masszázs 1182345. Tina +36307489350 beszámoló 2023-06-02 19:11:24 erotikus masszázs 1182346. Tina +36307489350 beszámoló 2023-06-02 19:11:24 erotikus masszázs 118234
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Ahogy zuhanyzás után beléptem a szentélybe már meztelenül várt és kérdezte, hogy szeretnék-e masszázst?Mivel nincs semmilyen mozgásszervi panaszom, így bőven megfelelt az érzéki simogatós masszázs. Sőt nem is vágytam arra, hogy Terminatorként nekem essen. Ilyen jellegű problémákkal máshoz mennék. Az elején beszélgettünk semleges témákról is, majd rákérdeztem, hogy mit szabad nekem. Közölte, hogy normális keretek között lehet simogatni, kényeztetni. Amolyan barátnő feelinges módra! Gondoltam, akkor jó helyre jöttem! Kb. 15 perces kényeztető és csúszkás masszázs után engedélyt kaptam a fordulásra, ami éppen jókor jött.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Lehetett csókolózni is, de nem csak olyan alibi módjára. Rendes nyelves csókok voltak. Utána kértem, hogy hadd kényeztethessem először én, amibe bele is ment. Hanyatt feküdt, csókok, cici kényeztetés, majd elindultam lefelé, hogy finoman elkezdjem az illatos, selymes puncit a nyelvemmel bevenni. Először lágyan a belső combokat, majd haladtam lassú, finom nyelvcsapásokkal a csikló felé. Puszilgattam, szívogattam és finoman az ujjammal is izgattam, amire kéjes sóhajokkal és apró sikolyokkal reagált. Közben markolásztam a formás melleket. Nem tudtam betelni formás testével, csak nyaltam-faltam finom kelyhét. Úgy tűnt ami neki is jól esett, aminek egyre inkább hangot is adott. Aztán mondta, hogy most Ő fog kényeztetni. Valahogy nem tudtam neki nemet mondani! Finom nekikezdett a hancúrléc eltüntetésének a szájában. Érzékien, hol finoman, hol intenzívebben kényeztetett, időnként kézzel is, tövetől a hegyéig. Időnként a zacsit is szájába vette, nyalogatta. Közben én a tükörben sasoltam a pucsító altestét. Később szóltam, hogy folytassuk 69-ben, erre is vevő volt. Pár percig így élveztünk egymás társaságát. Ekkor már majd szétrobbant a farkam, éreztem, hogy hamarosan itt a vég. Úgyis lett, de azért előtte jeleztem, vegyen ki a szájából. Magára vállalta a teljes letisztogatásomat, majd mellém feküdt és kiértékeltük az elmúlt szűk órát. Finoman jelezte, hogyha szeretnék tusolni, akkor ideje lenne ismét bevennem egy száraz törölközővel a fürdőszobát. Gyors zuhany és elégedetten elköszöntem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezésem után, az előre megbeszélt rózsacsokrot átadtam. Nem akarta előre, de én igy gondoltam.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Korrekt, azt kaptam amit szerettem volna. Teljessen barátnős érzés. Megyek máskor is!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-04 19:50:37
Hasznos és korrekt beszámoló.

2023-06-04 19:47:22
Jól megírt az értékelésem, amiben van egy jó adag elfogultság, persze Tina miatt.
Írásod hiteles, bár helyenként mellőzi a jól részletezett bemutatást.
Csak egy példa, az a valóban csúszkás masszázs megért volna egy "jól érthető, komolyabb misét"

2023-06-02 20:29:11
Remek visszapillantás volt ez a kis novella,amit létrehoztál.
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 3db
(2024-04-21) : Tina took charge and push me away so she could give me a blowjob. She tried to do some deepthroating but could not make it all the way. Then I asked her to start treating my balls and the lower region

(2024-02-05) : Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy Tina diplomás francia tanárnő civilben. Olyan parádés előadást tartott a francia nyelvtanból, amire számítani sem mertem. Orális kényeztetés nála nem koncentrálódik kizárólag a péniszre.

(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 8db
(2024-03-09) : Finom kezeivel munkálkodik a lábamon majd feljebb folytatja "milyen sima a bőröd" jól beszívja a krémet.A tükörben figyelem ténykedését közben beszélgetünk megemlítem,hogy mindegyik lánynál voltam már a szalonban idáig nála még nem.

(2024-03-08) : Az első kör után egymás mellé feküdtünk, és beszélgettünk 1-2 témáról, majd gyorsan be is dobta, hogy szeretném-e ha megmasszírozna? Persze! Vágtam is rá, majd amolyan érzéki simogatós masszázs vette kezdetét. Nem is vágytam most másra, csak egy finom női kéz érintésére.

(2024-01-09) : Aztán kértem,h jól maszírozza meg öreg csontjaimat,átgyurogatta.Majd egy kis csúszkát kértem.Utánna én is átmaszíroztam őt,ahol csak engedte nekem,mindenhol(ez szimpátiaffüggő nála,ne követeljétek)..:DMajd miután jól összemelegedtünk kértem az erotikus részt,

: 4db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.