Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tina

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2023-05-27 11:45:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tina +36307489350 118173 erotikus masszázs

kliens a 2023-05 hónapi randiján történteket írta meg Tina hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az első beszámolóját és a képeit elemezgetve döntöttem úgy, hogy tiszteletemet teszem Tinánál. A rendelési ideje nekem kedvezően lett kialakítva, ezért nem sokat kellett szervezkedni a randi időpontját illetően.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Soroksári út eleje, a hídtól nem messzire. A Duna-házzal átlósan szemben lévő koravén épület. GPS pontosan a ház elé vezetett. Onnan már csak parkolóhelyet kellett keresni az autómnak.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Klasszikus bérház. Nagy belmagasság, óriási ajtók, ósdi lift. Lakáson belül is visszaköszön a régies kor nagypolgári hangulata. Hatalmas szobában egy használaton kívüli szekrénysor unatkozott üres polcokkal. Előtte a parkettán egy extra nagy méretű ágybetét volt, ami gumis frottír lepedővel volt letakarva.

Fürdőszoba nagyon szépen lett felújítva. Sarokkáddal, mosdóval és toalettel felszerelt igényesen tisztán tartott helyiség.
Tina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Kora harminc-negyven év között lehet valahol. Magassága vagy nevezhetjük alacsonysága 155cm. Súlya nem lehet több 50-nél,adatok és a képek a valóságot mutatják, nincs eltérés.

Arca az inkognitó miatt kitakart, de nem kell tartani tőle. Minden rendben van vele, semmi extra, csak natúr valóság. Persze nem fiatal már, ez látszik rajta, de a szemei tinilányosan fénylőek és csábítóan cicásak. A szája pedig csókolni valóan húsos.

Teste, mint a fotóin is látható, jól karbantartott. Mellei eredeti szépségében pompáznak,,zabálnivaló finomságok. Hófehér bőrén sehol egy tetkó, vagy piercing,csak a fülében hordott nagy karikákat. Puncikája izgatásra fogékony, jól reagált az érintésemre. Lehet, sőt kell is kényeztetni, mert igényli a szakértő gondoskodást.
1. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118173 erotikus masszázs
3. Tina +36307489350 beszámoló Budapest 118173 erotikus masszázs4. Tina +36307489350 beszámoló 2023-05-28 09:12:01 erotikus masszázs 1181735. Tina +36307489350 beszámoló 2023-05-28 09:12:01 erotikus masszázs 1181736. Tina +36307489350 beszámoló 2023-05-28 09:12:01 erotikus masszázs 118173
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
5
Közepesen erősen masszírozott. Jól megdolgoztattam, ügyes kezei vannak. Barátnősre sikeredett ez a program,csinálta amit mutattak neki, tette a dolgát lelkiismeretesen, de szakmailag nem volt vérprofi mutatvány. Nem hiszem, hogy járt spéci tanfolyamra, vagy ha igen, akkor mostanra megkopott már az a tudás. Viszont, kellemesen megnyomkodott és jól eldiskuráltunk közben. Kommunikatív, érdeklődő hölgyike, aki egy kicsit beengedett az intim életébe.

Egyszerűsége és tisztasága fogott meg: nincsenek sztárallűrjei, nem akar többnek mutatkozni, mint ami. Természetes kedvesség és nyíltság árad belőle, ami manapság kihalófélben van.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érzékien csókolt.,ezzel megvett magának. Simogatott közben és átkarolta a nyakamat is,jólesett, ahogyan húzott magához. Civil feelingje volt, őszintének tűntek a mozdulatai. Ezzel meghitt hangulatot varázsolt az erotikus rész kezdetének. Kedvet is kaptam ahhoz, hogy a puncijával közelebbről megismerkedjek. Szép nuni. Nem egy lestrapált darab. Látszik rajta, hogy nagy becsben tartották idáig. Rózsaszín szirmok nincsenek agyon gyűrkészve. Nincsenek elsárgult nyamvadt levelek,csak kevesen lapozgathatták ezeket az oldalakat. Könnyedén izgalomba hoztam, sorra csalogattam elő a siker boldog könnyeit,n,agy remegés után mély sóhajtások következtek.

Ezután ő kezdett ápolgatni. A dákómat puha ajkaival párnázta ki, majd enyhe szívóhatással hozta teljes merev állapotba. Itt nem állt meg a tudomány oldalról is megnyámmogta. Két kézzel megtámasztva falta, mintha csak egy szelet dinnyét habzsolna,szájával csuszkált rajta amihez sok nyálat használt fel. Nyála rendre lecsorgott a zacsimra, ahonnan visszaszürcsölte,és ha már ott járt, akkor a golyóimat is megmasszírozta, megszopogatta. Majd lendületes bólogatásba kezdett a farkamon, aktív kézi szinkronnal. Nem győztem a melleit fogdosni és a popóján markolászni,éreztem, hogy egyre nagyobb elánnal kényeztet. Élvezi a helyzetet.

Láttam, hogy fészkelődik mellettem, keresi a megfelelő pózt. Addig-addig helyezkedett, amíg hatvankilencbe nem kerültünk. Édes puncikáját ismételten a csúcsig nyalintottam. Aztán gyorsan kilihegte magát és mellém feküdt,szája a számra tapadt és csókolózás közben repített engem a csúcsra. A keze minden cseppet kipréselt a rudamból.

Törölgetés teljes részét magára vállalta,majd néhány mondattal összegeztük a fergetegesre sikeredett randit. A lejáró időre hivatkozva elindult, hogy ellenőrizze, hogy szabad-e a fürdőszoba.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy átlagos csokorral készültem hozzá, amit a végén kérés nélkül helyeztem a polcra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22, másfel órás randira 28, két órás randira 34 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kellemes masszázs után egy full erotikus rész következett, amiben Tina nagyon sok szenvedélyt közvetített felém. Nem tudom, hogyan csinálta, de teljesen őszintének tűntek a reakciói. Színészkedést vagy monoton ipari jelleget abszolúte nem fedeztem fel a ténykedésében. Könnyedén rámhangolódott, és hamar átadta magát az érzéseknek. Kölcsönösen jól éreztük magunkat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tina erotikus masszázs beszámolójáról


2023-07-27 18:26:50
Ritkán olvasni ilyen részletes leírást a külsőről.

2023-05-28 14:38:13
Remek kis műved az erotikus novellák közé illő, nekem a hangulat átemelése tetszett igazán, de infókban sem volt hiány.

2023-05-28 14:29:17
Az első igen hasznos tartalmú írás partneredről és a már számomra ismerős környezetet is jól érthetően mutattad be.
Ahogy a "lapozgatós" részt felvezetted, tartalmának mosolyogtam, nem kevés igazságot tartalmaz. Én kerülöm a szalonokat, ez a hely mégis kivétel. Amiket jól részletezetten megfogalmaztál tartalma kiváló indoklás a miértre. Itt képtelenség "lukra futni", garantált az élmény, erotikus masszázs, ahogy én azt mindig is elképzeltem.
Végére a lényeg, indulásra serkentő ajánlóleveled tartalma, köszönöm szépen.

2023-05-28 11:41:26
Érdekes módon ezt a beszit nem lapoztam volna föl, ha nincs Tudatos megjegyzése: ez irányította rá az érdeklődésemet. Aztán nem meglepő módon: tényleg minden jó ebben a besziben azon a lapozgatós részen kívül.

2023-05-28 11:22:23
Felejtsük el azt a közhelyet, hogy a szirmokból elsárgult levelek keletkeznek, ha sokan lapozgatják. Ettől függetlenül jól megírt.
Mutasd mindet

FunkciókTina legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-09-04) : Olyat is csináltak, hogy párhuzamosan siklottak végig a rudimon az ajkaikkal. Szinkronban. Föl-le, föl-le sztereóben. Egyik körben a Hanna szájában kötöttem ki a következő körben Tinájéban. Itt aztán már éreztem, hogy időt kell nyernem.

felejthetetlen: 1db
(2023-08-18) : Itt valósult meg az amit jó akarattal masszázsnak lehet nevezni: szemből, háttal függőleges csúszkamasszázs, test a testen, kezek a testen, gondosan megtisztogatva egymáson azokat a pontokat, amiknek később szerepet szántunk.

nagyon jó: 4db
(2023-10-27) : Volt még 1-2 ilyen momentum, szóval eddigre már jól egymásra hangolódtunk és kaptam egy kellemes simogatást, amit svéd- helyett barátnős-masszázsnak definiálnék. Nem tudom, hogy tanulta-e a dolgot (de a beszélgetésből arra tippelnék, hogy nem), nekem akkor ennyi elég volt,

(2023-09-25) : She gave me a short massage. I asked her to give me a strong one, and she did a good job at first, then I think she went back to a more neutral/light massage. It was fine---I was looking forward to having her in my arms anyway.

(2023-08-23) : Finom, sima, illatos kehelyre leltem melyet finoman környékeztem meg. Úgy vettem észre ez is kedvére van, hát egyre inkább a combok közé merültem és lágy, puha ajkait kényeztettem számmal, nyelvemmel

: 5db
(2023-10-14) : Nyaltán ketten a farkamat,egyikkel csókólóztam,aztán cseréltünk,csókolóztunk négyesben,és ami a legjobban megmaradt bennem,hárman falták a farkam,mint a filmeken,és én simodgattam közbe a buksikat...

(2023-08-04) : Egy csókcsatával folytattuk az ágybetéten, majd Tina javaslatára masszázs volt a program, ami egy olajos lazító masszázsnak indult a hasamon fekve (beszélgetéssel, ismerkedéssel), majd egy fergeteges meztelen csúszkamasszázsba csapott át.

(2023-06-11) : Olajjal masszírozott, a hátam masszírozásakor ráült a fenekemre, úgy dolgozott. Végig beszélgettük az egész szeánszot, gyorsan repült az idő. Olykor a tükörben sasoltam csodás, peckesen álló melleit. Végül még mindig a fenekemen ülve beolajozta cickóit és egy meglehetősen hosszú csúszka masszázsban részesített.