Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tilda

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-07-29 21:04:38

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tilda +36300865101 122191 erotikus masszázs

KICSIZOO69 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Tilda hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
legjobb mellszex
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon (nagyon sexy hangja van), sms-ben, és VTR-en is. Nyilván mindkét félnek, Neki és nekem is ez a kombó adta meg a maximális biztonságot, és a kölcsönösen korrekt viselkedés maximálisan garantált erőegyensúlyát. A Mátrix és Tusványos óta köztudott, hogy létezik a piros bogyó és a könnyű hipotetikus egyensúly pusztán látszat, vagyis illúzió. Köszönöm, hogy megbízható hirdetőket lehet itt kellő tapasztalattal, rutinnal találni, és külön köszönöm, hogy itt lehetek.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
5
Írhatnék hosszas oldalakon át, helytörténeti tényeket és anekdotákat Magyarország, illetve Budapest fejlődéséről, volt főiskolai és egyetemi munkatársként, de inkább nem untatnék vele itt senkit. A szubjektív érzésvilágom számára mindenesetre erősen nosztalgikus Ferencváros közepének utóbbi 33 éves fejlődéstörténete. Köpésre a keserűlikőr gyár, annak Dandár utcai múzeuma (parkolásra ajánlott, hétköznap fizetős, hétvégén ingyenes), nincs messze a Boráros tér sem, ill. Államalapító Uralkodónkról elnevezett volt középiskolám, ahol majdnem 30 éve érettségiztem. Mindenféle tömegközlekedési eszközökkel ellátott környék, HÉV, villamosok és buszok is járnak arrafelé.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Nem az újépítésű oldala a Soroksárinak, de belülről szépen modernizálgatott lakás, és a lift ill. a lépcsőház is. Rossz szándékú, kéretlen látogatók ellen biztonsági kamerarendszer működik a lépcsőházban és a kapunál. Több masszőz tevékenykedik a helyszínen, de figyelnek a logisztikára és a diszkrécióra. Gyönyörű és tiszta a fürdőszoba, valamint a WC. Többféle tusfürdő, spray áll rendelkezésre. Illetve van szájvíz és többféle szájízesítő cukorka, a friss és üde állapotért és az abból nyerhető magabiztosságért.
Tilda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hozzám képest fiatalka leányzó Tilda. Fehérbőrű, kék szemű, északi típus. Antropológus makktárs kollegák, majd elvitatkozgatnak rajta, hogy inkább szláv (szlovák), vagy skandináv külsőre hajaz Tilda. Szép karakteres, de nőies és érzéki arcocska, nagyon finom bőrrel, nem óriási de csodaszépen formás mellekkel, nőies de sportos és mélyizomzatilag karbantartott, felsőtesttel, hasizommal, lábakkal és fenékkel. A mellbimbók és a szájacskája nagyon érzékeny, nem beszélve a puncijáról. Pozitív irányban én amúgy elfogult vagyok az északi típusú lányokkal, a szlovák vagy ukrán kinézetűekkel pedig különösen.
1. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 122191 erotikus masszázs
3. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 122191 erotikus masszázs4. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-07-30 10:34:04 erotikus masszázs 1221915. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-07-30 10:34:04 erotikus masszázs 1221916. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-07-30 10:34:04 erotikus masszázs 122191
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Volt felszíni prosztata izgatás (én lovagoltam rajta szemből szerepcserésen), volt a két kényeztetés között testmasszázs (lábak és hát), nyilván valóan ez inkább a második kényeztetésemet megelőző feltöltődésemül szolgált, miközben beszélgettünk mindkettőnk múltjáról és jelenéről. És persze az egész két órás programot egy fokozatos de ugyanakkor mély és frenetikus prosztatamasszázs zárta naturfrancia kombó kíséretében.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Alapos zuhanyzásomat és szájöblögetésemet követően, szájpuszik és érzéki nyelves csókok követték egymást. Csókoltuk egymás nyakát, fülét és mellbimbójait is. Legutóbbi nagyon jól eset nekem. Pierce Brosnan által interpretált 007-es egyik poénját részben elsajátítva, bimbózó kapcsolatunkat kölcsönösen ápoltuk Tildával. Ezt követően Tildát hanyatfekvésre kérve, leheletfinoman nyelvheggyel érzékien élvezésig kényeztettem a csiklóját és a puncit. Tilda általam történt kényeztetése után, Tildával előzetesen megbeszéltek szerint szerepet cseréltünk. Szemből meglovagoltam Tilda csípőjét, miközben lingammal kényeztetett és a szemébe nézve élveztem a cicijei közé. Mindenható komplexusom nem volt ugyan, de rendesen a retinámba égett Tilda sexy tekintete, és az agyamba, emlékeimbe pedig a feeling. Ezt követte a hagyományos testmasszással, beszélgetéssel kombinált töltődés, majd hanyatfekvésemet követően másodikkörös kényeztetésemmet keztük érzési csókolózással, majd lábaim közé feküdt Tilda és mellei közé vette a velem egykorút. Olajos prosztatamasszázsa és a natur franciája pedig annyira finomvolt, hogy hangosan elnyújtva és óriásit élveztem hanyatfekve. Némi pihenés, töltődés, zuhanyzás, öltözés, elszámolás, majd a búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Abban már nem vagyok biztos, hogy a távozás előtti fürdésemet megelőzően, vagy utána az öltözésemkor, de mindenképen utólag történt az elszámolás. A megbeszéltek szerinti csokrot 2 óra + prosztatamasszázs mint extra, a nippek mellé helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 38 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Szerintem ismétlésért kiált a történet, ugyanis abszolút pozitív a személyes tapasztalatom Tildával.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-02 18:33:12
Apró kiterökkwl alaposan tüzdelt írás.↩️↪️ Vannak fordulatok melyek jó pofák, de az élmény nem teljesen jön le nekem🤔. Köszönöm a faradozást!

2024-07-30 16:13:24
Két óra hosszat eléggé lerövidítve foglaltak össze,de azért jó volt olvasni

2024-07-30 13:11:13
>Vagány írás.Nekem az-az érdekes,h engedte a fülét neked csókolgatni.Nekem azt mondta ott csikis..:((Lényeg az INFORMÁCIÓ!Köszi az írományt!:)

2024-07-30 11:57:29
Nálam majdnem sok volt ez az entellektüel-"Taszilókám" hangnem, de még határon belül van. Köszi, hogy megírtad az élményt!
Mutasd mindet

FunkciókTilda legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2024-06-02) : Franciája varázslatos, van egy olyan fogása, amit máshol még nem tapasztaltam. Csak a végét veszi a szájába és miközben a száron kézzel játszik a makkot izmos nyelvével körbe masszírozza. Elrepítő élmény.

(2024-05-17) : Mikor felmerült a hova-lőjek kérdés kapcsán a szempillavédelem, azonnal mondta és mutatta a többieknek, hogy mit és hogyan csináljanak és olyan volt, mintha már előre örülne, hogy ilyen ügyesen megoldotta és mekkorát fogok én élvezni. Tényleg, mintha várta volna!

(2024-02-26) : Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.

nagyon jó: 9db
(2024-08-11) : Közban formás kerek popsiját símogatom nem bírom sokáig rövidesen a szájába élvezek.Diszkéten papirtörlőbenben végzik az utódok engem is megtisztogat.

(2024-04-19) : After a while, I couldn't take it anymore and told her to give me another blowjob - she happily obliged, starting by licking my balls passionately and then running her tongue all the way up the shaft,

(2024-03-21) : Tilda folyamatosan ellenőrizte a rám gyakorolt hatását. Számos formában vette kézbe rudamat, nagy rutinnal játszott vele. Tilda mögé kerültem és a tükör elé állítottam és a nyakát, fülét csókoltam.

: 5db
(2024-04-24) : Majd kértem először Rebekát forduljon úgy, hogy 69. Majd ezt Tildával is eljátszottuk. Majd ismét Rebeka jött, de már nem 69ben, és közben Tilda ápolta a férfiasságom. Majd csere és újból és megint majd ismét.

(2024-03-26) : Nagyon jól franciázik, ennek eredményeként jó nagyot élveztem a szájába. Egyáltalán nem siette el a dolgot, minden utód a helyére került. Kaptam ugyan törlőt, de nem volt rá szükség, mondta is hogy teljesen elintézett.

(2022-12-16) : Francia teljesen jó, nem repetitív, inkább barátnős jellegű, nem pornós. Előre megbeszélt extraként a szájába lőttem. Utána sem szaladt el, tisztogatott, és még pár percet beszélgettünk, mert a párhuzamos MT épp a fürdőben tartózkodott.

lehetne jobb: 1db
(2024-07-27) : Fáradtak voltak a lányok,mire rájöttem mi a baj.Buliztak éjjel,és a déli időpont még kora volt.Igazából megcsinátak mindent amit kértem,csak a színvonal volt nagyon gyenge,még gyengébb kvitelben.Tildánál szembesültem a legjobban, rosszkor mentem hozzájuk...