Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tilda

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-06-02 23:58:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tilda +36300865101 121680 erotikus masszázs

csókkedvelő2 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tilda hirdetővel
legszebb punci
végig incselkedő
csodás csók
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Tildánál korábbiakban már többször jártam, így a hét elején telefonon egyeztettünk egy vasárnapi másfél órás találkozást. Később a véglegesítés megbeszélésekor felvetette, hogy „nem akarsz helyettem a hugival találkozni?” Én tudtam, hogy a húga a Szonja néven évek óta hirdető (utóbbi időben csak a másik honlapon) masszázslány, akit korábbiakban innen ismertem és többször látogattam. Most megtudtam, hogy abbahagyta a tevékenységét és csak egy búcsúzó napra látogat ide. Nehéz egy ilyen ajánlatnak ellenállni, de én már Tildára készültem. A tesók végül abban állapodtak meg, hogy az első félórában Szonjával nosztalgiázhatunk, majd jön az igazi randi Tildával.
Ez a beszámoló azonban csak Tildáról fog szólni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím pontos, a GPS odavisz. A Boráros tértől csak pár perc séta, így sokféle közüzemű járművel elérhető. Én kocsival mentem és a környező mellékutcában találtam most éppen ingyenes parkolót. Öt perccel korábban érkeztem, de a telefonomra már nyílt is a kapu.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
Erre a helyszínre én akkor találtam rá amikor Szonja még itt volt. Távozása után később Rebeka lett a centrum, de hely családias légköre, azóta is megvan, még ha közben történtek is személyi változások.
Tilda külseje
Higiénia:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Tilda két helyen is hirdet, több képpel. Ezekből látható, hogy Ő nem egy „nádszál kisasszony”. Ugyanakkor azonban sugárzik róla az igazi erotikus nőiség. Arca árulkodik egyéniségéről: örök mosoly, vidámság, nyíltság. Nincs benne semmi művi, igazi adni és kapni akaró NŐ. Szája csókra termett, Különleges szépsége a csodálatosan formált, hivalkodó és szépen borotvált puncija.
Öltözködéséről most nem tudok nyilatkozni, mert az volt a megállapodásunk, hogy a félóra leteltével Éva kosztümben fog bejönni.
1. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 121680 erotikus masszázs
3. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 121680 erotikus masszázs4. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-06-03 07:20:41 erotikus masszázs 1216805. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-06-03 07:20:41 erotikus masszázs 1216806. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-06-03 07:20:41 erotikus masszázs 121680
Erotikus masszázs
A klasszikus masszázst máskor is hanyagolni szoktuk, de olyankor a közös zuhanyozás során szerzett adok-kapok akár masszázsnak is tekinthető.
Most a fenti körülmények miatt ez is elmaradt, igaz ugyan, hogy az első félóra se maradt eseménytelen.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Tilda belibbenése után egyszerre volt lehetőség Szonja búcsú csókjára és Tilda üdvözlő csókjára, amit ha már elkezdtünk, alig tudtunk abbahagyni. Tilda csókja varázslatos, izmos nyelve és csókos ajkai szinte betöltik a férfiember száját. Ez aztán nem csak puszi.
Még akkor is folytattuk, amikor Tilda már kényelmesen elfeküdt, felkínálva csodálatos ékszerét. A csókolózás itt is folytatódott, mert csodálatos kis ajkai és csiklója akár második szájként is élvezhető, szinte bevonzották az ujjamat is, amivel meg is kezdődött az a csodálatos hullámzás az egész testében, ami végül elrepüléssel zárult.
Egy újabb csókcsata után a tettek mezejére lépett és végig csókolgatta az alsó célterületemet, majd kézi előkészítés után szájával is birtokba vette kis barátomat.
Franciája varázslatos, van egy olyan fogása, amit máshol még nem tapasztaltam.
Csak a végét veszi a szájába és miközben a száron kézzel játszik a makkot izmos nyelvével körbe masszírozza. Elrepítő élmény.
Ezt 69-ben is folytatni tudta.
Záró elemként úgy helyezkedett, hogy a puncija az ujjamra találjon, marokra fogta a fogni valót és mindent betöltő szenvedélyes csókjával kivégzett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tildánál a NFVSZ extra de igen csak kedvező szinten. Rózsáimat az elején letettem.
A különleges felállást én * rózsával értékeltem.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Tilda természetessége miatt a találkozás olyan, mintha mindig ismertük volna egymást, a korábban abbahagyott beszélgetést folytatni lehet. Ez a bensőséges kapcsolat megfejelve a fentiekben vázolt nőiességgel egy egyedülálló kombináció.
Egyéniségének jó jellemzője az is, hogy lehetővé tette, hogy egymás után két testvérrel is találkozhassak.
Nem ez volt az utolsó látogatásom nála.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-06 06:09:48
Abszolút jó az írás, élvezetes olvasmány, jól visszaadja a randit. A csóknak meghatározó a szerepe. Köszönet a megosztásért!

2024-06-04 15:51:23
Neved stigmatizált téged vagy fordítva. Csókolózásból nem volt hiányos azt hiszem. Gratulálok

2024-06-03 10:28:58
​Takaros​ beszi, aranyos partner által nyújtott ​tüneményes​ élményről.​ A beszi olvasása kellemes élményeket idéz fel. Köszi a beszit!
Mutasd mindet

FunkciókTilda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-15) : Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.

felejthetetlen: 5db
(2024-05-17) : Mikor felmerült a hova-lőjek kérdés kapcsán a szempillavédelem, azonnal mondta és mutatta a többieknek, hogy mit és hogyan csináljanak és olyan volt, mintha már előre örülne, hogy ilyen ügyesen megoldotta és mekkorát fogok én élvezni. Tényleg, mintha várta volna!

(2024-02-26) : Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.

(2023-05-11) : I brought two of my favorite deserts (golyós), she asked if they were the same as what I brought last time, because she really liked them. There was no real massage. We went straight to the more date-like elements.

nagyon jó: 9db
(2024-04-19) : After a while, I couldn't take it anymore and told her to give me another blowjob - she happily obliged, starting by licking my balls passionately and then running her tongue all the way up the shaft,

(2024-03-21) : Tilda folyamatosan ellenőrizte a rám gyakorolt hatását. Számos formában vette kézbe rudamat, nagy rutinnal játszott vele. Tilda mögé kerültem és a tükör elé állítottam és a nyakát, fülét csókoltam.

(2023-03-26) : Nem csak a társammal játszott, hanem a környéket is izgatta a dolgos ujjacskáival, fürge nyelvével. A zacsit is szopikálta, miközben polírozta a rudamat és tette mindezt állandó szemkontaktus közben.

: 5db
(2024-04-24) : Majd kértem először Rebekát forduljon úgy, hogy 69. Majd ezt Tildával is eljátszottuk. Majd ismét Rebeka jött, de már nem 69ben, és közben Tilda ápolta a férfiasságom. Majd csere és újból és megint majd ismét.

(2024-03-26) : Nagyon jól franciázik, ennek eredményeként jó nagyot élveztem a szájába. Egyáltalán nem siette el a dolgot, minden utód a helyére került. Kaptam ugyan törlőt, de nem volt rá szükség, mondta is hogy teljesen elintézett.

(2022-12-16) : Francia teljesen jó, nem repetitív, inkább barátnős jellegű, nem pornós. Előre megbeszélt extraként a szájába lőttem. Utána sem szaladt el, tisztogatott, és még pár percet beszélgettünk, mert a párhuzamos MT épp a fürdőben tartózkodott.