Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tilda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 00:08:48

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tilda +36300865101 120763 erotikus masszázs

dezo a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Tilda hirdetővel
csodás cicik
végig incselkedő
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Tildával régebben többször találkoztunk, aztán egy hosszabb szünet következett. Sajnos az Ő új időbeosztása és az enyém elég nehezen összeegyeztethető. Szombaton megnyitottam a kedvencek rovatot, és őszinte örömmel láttam, hogy aznap elérhető. Kétszer próbáltam hívni sikertelenül, de aztán visszahívott, és gyorsan le is egyeztettük délutánra a találkát.
Megközelítés
Boráros tértől pár perc séta. Villamossal érkeztem szerencsére, mert autót leparkolni nem lett volna egyszerű. Könnyű odatalálni, egyszerű 2 számjegyű kapukód, az ajtó a lift mellett nyílik.
Helyszín
Praktikus (hangszigetelt!) előszoba ülőkével. Tiszta és kényelmes fürdőszoba. Nagy kád, zuhanyfüggöny, tucatnyi tusfürdő, kellemesen száraz kilépő. Az első és a második zuhanyhoz külön friss, ropogós, illatos törölközőt kapok. Minden kényelmes, tiszta, van fogkrém, eldobható fogkefe, szájvíz, és többféle TicTac. 2 tágas dolgozó szoba, hangulatvilágítás. Kényelmes, nem túlságosan puha, jó széles matrac, és látványfokozó tükrök. Egy fotelre lehet a ruhát lepakolni.
Tilda külseje
Az első, ami megfog, a kedves arc, a pajkos mosoly és a csillogó szemek. Egy nagy adag üde fiatalság, némi kacérsággal és sok-sok kedvességgel párosítva. Nagyon jó az összhang. Szép hosszú haj, formás kemény popsi, az ikrek sikerrel dacolnak a gravitációval. Azért így elég nehéz szavakkal visszaadni a lényeget. A képek eredetiek, valósak, de 3D-ben az összhatás azért lényegesen jobb. Én kb a nagyon szép és a gyönyörű közé tenném a szépségskálán. Lehet, hogy elfogult vagyok? Naná!
1. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 120763 erotikus masszázs
3. Tilda +36300865101 beszámoló Budapest 120763 erotikus masszázs4. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-02-26 09:33:55 erotikus masszázs 1207635. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-02-26 09:33:55 erotikus masszázs 1207636. Tilda +36300865101 beszámoló 2024-02-26 09:33:55 erotikus masszázs 120763
Erotikus masszázs
Felmerült a kérdés, hogy kérek-e masszázst. Mennyit, milyet. Kértem. Keveset, csak a lábamat. Jól esett. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazította a vádlimat, combomat.
Levezetés
Miközben ruháimtól próbálok megszabadulni, vendéglátóm néhány mozdulattal megválik a felesleges textiltől, ezzel rögtön meg is adja az „alaphangulatot”. Máris jól érzem magam. Kapok törölközőt és zöld utat a pancsoldához. Zuhany után Tilda kedvesen érdeklődik, hogy mit szeretnék és milyen sorrendben. Nagyon szeretem, ha a műsorterv az éppen aktuális hangulatom szerint alakítható. Másfél órára jöttem, van idő, nem kell kapkodni. Ismerkedős simogatás, barátnős igazi csók, hangulat erősen fokozódik. Kérek és kapok krémet, lassan, gondosan bekenegetem vele a gyönyörű idomokat. Igazi élmény. Látni, érezni, átélni. Aztán a combok között hosszabban időzöm, és nem eredménytelenül. Kis pihenő, összebújás, ölelés. Felmerül a kérdés, kérek-e masszázst. Igen. Most jól fog esni. Tilda ügyes és szakszerű mozdulatokkal kilazítja a vádlimat, combomat. Közben beszélgetünk. Mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy randira. Ahogy halad egyre feljebb, kezd kényelmetlenné válni a hason fekvés. Kuncog. Fordulok. Aztán jönnek a még jobb percek. Hosszan, nagyon finom érintésekkel húz egyre feljebb. Aztán még feljebb. És végül a csúcs. Hatalmas élmény. Ismét hozzám bújik, átölel, simogat. Nagyon igazi, nagyon barátnős, nagyon jó. Egy frissítő zuhany után öltözés. Tilda még nem vesz fel ruhát. Hagyja, hogy az utolsó percig legeltessem a szemem, élvezzem a látványt. És mosolyog. És próbál segíteni, hogy a következő randit össze tudjuk hozni. Cukorfalat.
Elszámolás
Korrekt az elszámolás. Nemrég picit emelkedtek a számok, de nem vészes. Az extrák árazása is barátságos. Ár-érték arány nagyon kedvező.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 18, egy órás randira 25, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Friss az élmény, és biztosan nagyon elfogult vagyok, de erről szerintem egyedül Tilda tehet. Megbűvölt és elvarázsolt. 😊 Ebben a szalonban a lányok tényleg sokat tettek már azért, hogy folyamatosan első sorban legyenek a kedvenceim között. Szépség, tisztaság, profizmus, maximális odafigyelés a vendég igényeire, igazi barátnős hangulat. Soha nem tapasztaltam lehúzást, nem éreztem azt, hogy ez „csak egy szolgáltatás”. Persze, már tervezem a következő látogatást.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tilda erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTilda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-02-15) : Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.

felejthetetlen: 3db
(2023-05-11) : I brought two of my favorite deserts (golyós), she asked if they were the same as what I brought last time, because she really liked them. There was no real massage. We went straight to the more date-like elements.

(2023-03-24) : Tildát rögtön simogatni kezdtem, ő csókra tartotta a száját és közben szemével is mosolyogva nézett rám. Érdekesség, hogy csók közben is nyitva tartja a szemét, időnként jó volt, hogy így is tudtunk kapcsolódni egymáshoz.

(2022-04-21) : Jó kezei vannak, biztos, hogy tud ő ennél erősebben, hatékonyabban is gyúrni, megdolgozni, de én most nem erre vágytam, nem ezt kértem. Ennek megfelelően egy nagyon érzékien símogatós, be-benyúlkálós masszt kaptam, végig vidám csevegéssel kísérve. Bármiről lehet vele értelmesen dumcsizni.

nagyon jó: 8db
(2024-03-21) : Tilda folyamatosan ellenőrizte a rám gyakorolt hatását. Számos formában vette kézbe rudamat, nagy rutinnal játszott vele. Tilda mögé kerültem és a tükör elé állítottam és a nyakát, fülét csókoltam.

(2023-03-26) : Nem csak a társammal játszott, hanem a környéket is izgatta a dolgos ujjacskáival, fürge nyelvével. A zacsit is szopikálta, miközben polírozta a rudamat és tette mindezt állandó szemkontaktus közben.

(2022-11-28) : a matrac melletti tükör felé pucsítva, négykézláb a farkam mellett pózolva kezdjenek el szépen egyszerre dolgozni a cerkán. Nyalogatták szinkronban tövétől a hegyéig, ajkaik közé véve oldalról csókolgatták, szívogatták, siklatták rajta ajkaikat fel-alá,

: 4db
(2024-03-26) : Nagyon jól franciázik, ennek eredményeként jó nagyot élveztem a szájába. Egyáltalán nem siette el a dolgot, minden utód a helyére került. Kaptam ugyan törlőt, de nem volt rá szükség, mondta is hogy teljesen elintézett.

(2022-12-16) : Francia teljesen jó, nem repetitív, inkább barátnős jellegű, nem pornós. Előre megbeszélt extraként a szájába lőttem. Utána sem szaladt el, tisztogatott, és még pár percet beszélgettünk, mert a párhuzamos MT épp a fürdőben tartózkodott.

(2022-11-23) : Egy órában két levezetést kértem így a masszázs csak két rövid időszak volt, egy a legelején a fürdőből visszaérve, kicsit ráhangolódó jelleggel egy pedig az első levezetés után. Az elsőnél kaptam egy nagyon finom cicis csuszkálás a hátamon a másodiknál pedig átgyúrta a hátamat, kellemesen, nem túl erősen.