Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Tiffany

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-06 04:50:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tiffany +36305234231 119495 erotikus masszázs

duracell a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Tiffany hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Délelőtt hívtam fel és délutánra egyeztettem le a randit. Simán ment minden. Kaptam egy rövid tájékoztatót a lehetőségekről.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nyárutót idéző kellemes napos időben nekem jól esett egy kis séta a körúton . Az utca villamossal és metróval is megközelíthető. Autóval is egyszerű,nekik a bevásárlóközpont mélygarázsa ajánlott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Corvin palota két kezelőszobával várja a vendégeket. Ápolgatás szivacson történik, közvetlenül a tükör előtt. Narancssárga textil rolón át beszűrődő napfény pont elég volt nekünk. Nem kellett plusz fényforrás. Masszázs előtt a telefonjáról akart indítani egy nyugtató, relax zenét, de aztán egy trendi zenei válogatás lett belőle. Mindketten örültünk ennek.
Tiffany külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tiffany friss fényképekkel regisztrált az oldalon. Azokon látszik, hogy ő egy nagyon csinos és dekoratív nő, aki jó alakkal hanem erős erotikus kisugárzással is rendelkezik. Voksán Viri fiatalabb és szőke verziója. Legalább 850 ccm lökhárítókkal és formás popsival hamar megtetszett nekem is.

Vállalja az arcát, ezzel megkönnyíti a választás. Ne tévesszen meg senkit az escortos, plasticcica külső. Tiffany nem nyafka és nem is kényeskedő guminő. Hanem éppen ellenkezőleg, egy szenvedélyes, a munkáját szerető és a vendéget tisztelő, kedves és ápolt hölgy, aki egyáltalán nincs elszállva magától.
1. Tiffany +36305234231 beszámoló Budapest 119495 erotikus masszázs
3. Tiffany +36305234231 beszámoló Budapest 119495 erotikus masszázs4. Tiffany +36305234231 beszámoló 2023-10-09 10:50:45 erotikus masszázs 1194955. Tiffany +36305234231 beszámoló 2023-10-09 10:50:45 erotikus masszázs 1194956. Tiffany +36305234231 beszámoló 2023-10-09 10:50:45 erotikus masszázs 119495
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

Gyönyörű gömböket alkotott a Boobs doctor. Puncikája simára borotvált állapotban, vágyra éhesen fogadta a ténykedésemet.

Ezután átvette ő az irányítást
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kényeztetésem visszatérő eleme volta a smárolás és a csúszkamasszázs. A csókolózás mindvégig igazi, nyelves volt. Feltöltött ajkaival hogy mire képes, azt itt villantotta meg először. Finomságok sorozatát kaptam tőle a szájon át.

Szájával lejjebb ment és délen is bemutatta az orális tudását. Itt újból lenyűgözött.

Nem tudom, hogy a párnázásnak köszönhetően, vagy anélkül is ilyen intenzív érzéseket éltem volna meg, de extra izgalmas volt, amit művelt. Szinte végig kéz nélkül dolgozott. Karjával csak könyökölt a combom alatt átnyúlva, mellkasomat simogatva. Szájával olyan szívást produkált a heréktől kiindulva a makkomig, hogy csak hüledeztem, hogy ez milyen jó. A golyóimon éreztem a nyelve által leírt köröket.

Aztán rudam szárán is szánkázott a résnyire kinyitott szájával. Szívott és siklott egyszerre. Aztán csak úgy rácuppant a makkra és garatig leengedte azt. Blowjob műfaj összes elemét, amit ismert, azt bemutatta nekem. Ahogyan megérezte, hogy a makkom már lüktet a boldogságtól, akkor leállt a szopással és teljes testes csúszkálással adott nekem időt a túlélésre. A mellei között azért volt, hogy majdnem eldurrantam, de emlékeztettem, arra, hogy a szájába kértem a befejezést.

Ezt egy különleges módon valósította meg. Kezemet a fejére tettem és így fokoztam a csucsig tempót. Taknyosra dugtam a száját. Egy kiadós és gyorsütemű cumizás után elvette a kezemet a fejéről és a csuklómnál fogva a szivacsra nyomta. Ebben a lefogott és kiszolgáltatott helyzetben élveztem a szájába egy hatalmasat. Nem rohant el, megvárta, amíg teljesen kitárazok és csak utána kezdte meg a romeltakarításokat.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elszámolás. Erről majdnem megfeledkezett és a ránk szabott időről is. Nincs óra a szobában és annyira egymásra figyeltünk csak, hogy eszünkbe sem jutott, hogy túlszaladtunk egy kicsivel. A jutalom csokor csak a végén lett átnyújtva.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tiffany pozitív meglepetés volt nekem. A szexi külsőn túl egy kellemes beszélgető partnerre is találtam a személyében. Nem ő az egyetlen, a Corvin hedonstore-jában, aki az erotikus tudásával elkápráztat. Jó ide időnként benézni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tiffany erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!