Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Tiffany

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-30 14:37:44

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tiffany +36305234231 119427 erotikus masszázs

Jojo2022 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Tiffany hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Könnyen ment, aznap reggel (szombat) hívtam telefonon amikor írta, hogy elérhető. Gyakorlatilag azonnal felvette, készségesen és tárgyilagosan tájékoztatott a részletekről. Hangja kedves, kicsit halk szavú, abszolút mást képzeltem a képek alapján, de ez számomra teljes mértékben pozitív. Aznap 11 órára adott időpontot, melyet kért, hogy előtte egy órával sms-ben erősítsek meg. Részletesen elmondta hol érdemes parkolni valamint, hogy pontosan hol találom az aktuális lépcsőházat (X és Y üzlet között).
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
9. kerület frekventáltabb helyén rendel, autóval mentem, az Üllői útról fordultam a pláza több szintes parkolójába, itt mindig van szabad hely, a pesti árakhoz mérten korrekt áron. Előny, hogy ha korábban érkezel, a rengeteg üzlet miatt tudsz inni egy kávét, mosdó, stb, vagy dolgot végeztével még a bevásárlást is megejtheted, mozi, popcorn, amit akarsz :-) Tömegközlekedés esetén metró és 4-6-os villamos is van, ezzel sem lehet gond. Viszont - a Corvin negyedről beszélünk - a környék azért... hát nem a Hűvösvölgy maradjunk annyiban. Igazi multi-kulturális élmény.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
A sokak által ismert Corvin sétány egy rendelőjéről beszélünk, új építésű, valamikor prémiumnak szánt társasház, mely azért veszített már fényéből. Ettől függetlenül kaputelefonos bejutást követően lifttel fel és rögtön egy közeli ajtó mögött található a szóban forgó lakás. Alapvetően tisztaság uralkodik, a fürdő azért kopott kicsit (nem zár jól a tusoló ajtaja, kicsit penészedik a mennyezet, stb., de ez lehet hogy egy normális embernek nem tűnik fel ilyenkor, de hát nem vagyunk egyformák...) de a célnak teljes mértékben megfelel. Van pár tusfürdő, szájvíz, puha törölköző, minden ami kell. A tetthely egy szoba két tükör egymással szemben, földön matrac, kellemes háttérvilágítás, jó zene..
Tiffany külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső a képeknek teljes mértékben megfelel, annyira hogy némelyik szerintem most készült róla pár napja. Ennek nagyon örültem, sokszor szaladok bele olyan hirdetőbe, hogy nézem a feltöltött fényképet és mintha az anyja jönne szembe élőben... Magas, vékony (nem skinny, de felesleg nincs), sportos és ruganyos testalkat, puha, jó tapintású bőr, nincsenek striák, kiütések, stb. Platina szőke nem túl hosszú haj, hatalmas szilikon cicik, a jobban kivitelezett kategóriából, brutál szilikon száj, pár tetoválás. Az egyéni véleményem az, hogy nagyon jó bőr, "élőben" biztosan nem merném megszólítani. Magamban úgy definiálnám, hogy az a csaj, akit nem mernél otthon a vasárnapi ebédre elvinni bemutatni (édesanyám szabolcsi töltöttkáposztája lehet többeknél félre menne..), viszont az élet császáraként vinném magammal egy tengerparti welness szállodába és nézném, hogy gyűlöl mindenki :) Öltözködés: tangabugyi, meg egy köntös. Instant coitus, úgy is mondhatnám, ... mint a fagyott kutya lába....
1. Tiffany +36305234231 beszámoló Budapest 119427 erotikus masszázs
3. Tiffany +36305234231 beszámoló Budapest 119427 erotikus masszázs4. Tiffany +36305234231 beszámoló 2023-10-01 00:35:54 erotikus masszázs 1194275. Tiffany +36305234231 beszámoló 2023-10-01 00:35:54 erotikus masszázs 1194276. Tiffany +36305234231 beszámoló 2023-10-01 00:35:54 erotikus masszázs 119427
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Nekem nagyon nehéz volt koncentrálni, két tükör, én fekszem a hasamon, ő a fenekemen, langyos olajjal akkurátusan bekent és nagyon kellemesen megmasszírozott. Hangsúly a kellemesen van, tehát nem egy kiropraktőr. Az alap fogások megvoltak, egyébként még azt sem mondanám, hogy gyenge a keze, szerintem egyszerűen csak látta, hogy "más jár a fejemben". Ha kérem, szinte biztos vagyok benne, hogy tudta volna erősebben-jobban, talán még szakszerűbben is végezni a műveletet. Aztán egyszer csak rám hajol a felső testével, két hatalmas cici a hátamon, bimbik szánkáznak ide-oda, talán az ajkai a tarkómon, érzem a haja illatát.. ismét cerka-vigyázz-állás, DE aztán ismét "csak" masszíroz tovább. Ezt követően rátért a fenekemre, majd akkurátusan a két láb következett. Ezután mondta, hogy még szemből is "megnyomogat" - vagy valami hasonlót, mert ami ez után jött..
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
... maradjunk annyiban, hogy szerintem felborult a megszokott menetrendje. Sajnálom, de én nem bírtam tovább, ahogy felettem ül, a hatalmas cicik, a falatnyi tanga, és a szemében az a bizonyos... Hát pontosan hogyan kezdődött nem tudom, de azon vettem észre magam, hogy ölelem, mellkasomon a hatalmas légzsákok, szívogatom az ajkait, kézzel lábbal próbálom habzsolni. Aztán egyszer csak "megszökött", végig csókolgatott és egy nagyon kéjes, puha, teljes rudazatra és a csatolt állományra kiterjedő francia következett. Az agyam is felrobbant gyerekek. Majdnem sírtam. Szerintem látta, hogy elgurult a gyógyszer, elpattant a húr, engedte hogy kicsit újra közelebb húzzam, kérdeztem, hogy picike kölcsönösség.. esetleg? Szavaim meghallgattattak, az engedély megadatott, én pedig ... hát nem tudom szépíteni, mint Burkus kutya a tálat.. Lefetyeltem, nyalogattam, habzsoltam, simogattam lágy ölét úgy, mintha nem lenne holnap. Nem tudom mennyit időzhettünk így. Mint kiderült nem csak adni tud, de kapni is szeret. És nem volt hálátlan.. Olyan Calippó jött, hogy most is belepirulok ha eszembe jut :-) Szájában lett végem, hagyott lenyugodni, törölgetés, stb. Mivel maradt még pár perc, mellém feküdt, megölelt, beszélgettünk.. Ekkora királynak még sose éreztem magam. Bomba csaj, az oldalamon, úgy leszopva, hogy még most is harangoznak a fejemben és még a poénjaimon is nevet.. Nem tudom, hogy másnál milyen a "kémia", de ez most kettőnk között nagyon működött. Talán az, hogy a feltűnő külső mellé egy egyébként inkább visszahúzódó, figyelmes belső párosult, valahogy annyira betalált.. Szerintem a repertoárja sokkal szélesebb, mind a masszázs, mind a levezetés terén, de az önzőségem miatt erre most nem derült fény. De majd legközelebb..
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alap másfél óra * rózsaszál, ehhez jött még egy extra, a csók, ez további 3 rózsa. Ha jól emlékszem az egy óra az 26-28 körül lehet, ha az érdekes valakinek. Én rögtön az elején intéztem, probléma mentesen ment.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mint a fentiekből látható én nagyon jól éreztem magam. Van nála szebb lány (főleg hogy ez egy rettenetesen szubejktív dolog, nálam speciel hétről hétre változik a top 3...), olyan is, aki jobban érti a masszírozást, vagy jobb a franciája. De az biztos, hogy egy nagyon ügyes szolgáltató, figyelmes, alázatos (bár nekem az az érzésem, hogy neki is fontos, hogy "normálisan" viszonyulj hozzá, biztosan van "másik" arca is), tud adni és kapni.. Fontos lehet még tudni, amennyire én ki tudtam következtetni, nem fog sokáig rendelkezésünkre állni!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tiffany erotikus masszázs beszámolójáról


2023-10-07 03:46:20
Lelkes és szellemes írás, tele lelkesedéssel. Jó volt ez így nagyon!

2023-10-02 12:48:10
Nagyon sok részlet világossá vált. Köszönöm az informatív írást. Legközelebb töltött káposzta helyett, meg szavazz a pacal pörköltre!

2023-10-02 05:05:25
TSV123: teljesen jogos, ezt benéztem :)

2023-10-01 21:46:50
Az írás sodró lendületű, tele ájulással, mintha először lennél vidékről Pesten. Nekem bejött és humorra vettem jó részét, bőven lehet ilyen zsigeri cucc, ha valakire nagyon beindul az ember és rögtön meg is írja, akkor meg tud szaladni a klaviatúra. Bár az ízlésünk bőven eltérő, a beszid élvezetes és informatív volt.

2023-10-01 17:01:22
Tökéletes beszámoló, jümagam sem írhatnék mást (én is voltam a napokban). Egyetlen apró javítás csak az amúgy pontos helyszín megjelölésben, a város ezen része már nem IX. kerület hanem a klasszikus nyócker. De ez csak szőrszál hasítás részemről :-)
Mutasd mindet