Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Tiffany

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-07 06:29:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tiffany +36303255031 118598 szexpartner

bobinho a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Tiffany hirdetővel
darázs derék
csodás csók
Egyeztetés
Telefonos egyeztetés volt, ami olyan jól sikerült, hogy 20 perc sem telt bele, már az új építésű lakóparkjában voltam. VTR funkció is működött volna, de jelen esetben esélyem sem volt annak elindítására, annyira gyorsan ment minden.
Megközelítés
Csavargyár utca felől érkeztem és a Duna felé haladtam a szép új épületek irányába. A megadott cím pontos volt. Parkolást elindítottam. A ház elől ismét felhívtam és akkor diktálta le az emeletet és az ajtó számot.
Helyszín
Két szobás lakásban szerintem egyedül rendel Tiffany. A fotók egyike-másika szerintem ott készülhetett. A képein megjelenő térelválasztó paraván, ami apácarácsos mintázatú, arra konkrétan emlékszem, hogy láttam ott a világos nappaliban a plazma tévével szembeni falnál összehajtva.

Másik szobában is egy nagy franciaágy volt az egyetlen bútor darab. Kellemes félhomályt árnyékolással hozták létre. Az elég kényelmes lett volna alapból is az ágy, de a biztonság kedvéért egy plusz matrac volt még ráhelyezve. Tiszta, frottír,gumis lepedő volt ráhúzva.

A fejtámla részen két selyemborítású párna hevert rendezetten, egymás mellett. Akkor még sima, feszes felülettel, hibátlanul. Nem sejtettem még, hogy azoknak a sarkait fogja majd rongyosra gyűrni az én fiatal kedvesem a foglalkozás ideje alatt.

Fürdőszoba stílusosan kék és szürke csempével volt beburkolva. Natúr fa polc rendszert álmodott ide a lakberendező, valljuk be elég jó ízléssel. Tiszta, tágas, jól felszerelt a fürdő is.
Tiffany külseje
Adatok valósnak tűntek. Tényleg karcsú és valóban fiatal lány Tiffany. Az a ff kép, amelyiken az ablak előtt áll, az mutatja be legjobban az igazságot.

Hetyke mellei, és pici popsija hamar a kedvencemmé vált. A has tájékon annyira karcsú, hogy szinte a két kezem ujjaival átértem a köldök piercingjénél. Nagyon vékony lány, tinis az alkata és bájosan szép az arca. Szemei alatt látható enyhe elszíneződés és az ott megjelenő apró ráncok azért igazolják, hogy felnőttek nehéz mindennapokkal teli életét éli. Küzdelmekre és az azokban szükséges magatartásra figyelmeztet a tetoválása.

Haja eredeti színe szerintem sötét barna lehet. Ez a szőke szín viszont egészen jól áll neki. Szinte más személyiséggel ruházza fel.

Punája simára borotvált. Rés körül kicsi barna színű fodrocskák mutatják a helyes irányt.
1. Tiffany +36303255031 beszámoló Budapest 118598 erotikus masszázs
3. Tiffany +36303255031 beszámoló Budapest 118598 erotikus masszázs4. Tiffany +36303255031 beszámoló 2023-07-07 10:42:31 erotikus masszázs 1185985. Tiffany +36303255031 beszámoló 2023-07-07 10:42:31 erotikus masszázs 1185986. Tiffany +36303255031 beszámoló 2023-07-07 10:42:31 erotikus masszázs 118598
Action
Ahogyan beléptem a lakásába gyorsan körbevezetett. Megmutatta, hogy hol fogunk szórakozni és utána a fürdőszobába irányított. Addig ő, egy pohár vizet készített be nekem és valami modern zenét indított el a telefonjáról.

Megkérdezte, hogy mi az elképzelésem? Mit szeretnék? Elmondtam. Meglesz-mondta. Erre az ajándékomat határozottan elkérte, amit a csók extrájával kellett kiegészítenem és átadnom.

Aztán szólt, hogy feküdjek az ágyra, és dobjam le a törölközőt magamról. Ő is levette a cicifixet és a tangát és mellém telepedett. Semmi átmenet, rögtön átkarolt, közel bújt hozzám és egyből csókolózni kezdtünk. Nem kevesebb, mint tíz percig, nem csináltunk mást, csak csókolózgattunk. Gumihúzás előtt egy kis franciát még bemutatott nekem. Nem volt rossz, de semmilyen izgalmas elemet nem tartalmazott. Harcra kész voltam, már az elejétől fogva, úgyhogy inkább gumit kértem az ágyúcsövemre és szóltam, hogy az aktussal folytassuk.

Lovagló pózban nagyon jól mutatott. Csak pislogtam nagyokat a lenyűgöző látványától, ahogyan kevert rajtam. Azoknak a cuki melleinek izgató rengését nem tudom azóta sem kiverni a fejemből. Akkor meggyőződésem volt, hogy azért olyan szép ívűek a cicijei és azért olyan hegyesek a bimbójai mert azok már eredeti funkciójukat betöltötték. Ez a feltételezésem megmaradt az én titkos hipotézisemnek.

Aztán pózt váltottunk. Kutyusosban folytattuk. Széles terpeszt vett fel, fenekét magasra felnyomta és tornászlányokat idéző módon homorítva várt. Odatérdeltem, a lábszárai mellé tettem az enyémet belülről. Kicsit még nagyobb terpeszbe toltam és lassan beakasztottam neki. Elején csak nyugis tempóban nyomattuk, aztán több hullámban egészen komoly csattogásig pörgettük fel a ritmust. Pontosabban csak én pörgettem, mert így csak én tudtam megdolgozni őt. Ez a figura lehet a kedvence. Ezt arra alapozom, hogy hangosan és ütemesen nyögött közben. Hitelesnek éreztem.Valamint a kezével a párnát szenvedélyesen markolta. Mindig akkor szorított rá a legjobban, amikor a legmélyebben jártam benne. Nagyon tetszett, órákig elnéztem volna ahogyan felnyársaltam őt.

Doggiban is dugtunk. Becsületére váljék jól tartotta magát, és jól tűrte az inzultálást. Olyan szép volt, ahogyan a kis körteformák között ki-bejárt a rudam. Vastagnak, hosszúnak és rendíthetetlennek éreztem magam. Annyira, hogy elsülni sem tudtam. Pedig a kicsi lány azért gyakran rászorított a hüvelyizmokkal, de az még sem volt elég a beteljesedésemhez. Maradt a kéz és száj kombó. A gumit levarázsoltam magamról és a háttámlánál kényelembe helyezkedve adtam át magam az orális kényeztetésének.

Meg is lett az eredménye. Viszonylag hamar elengedte a gyíkomat és szilviával takarításba kezdett.
Elszámolás
Közepes csokor, amit vittem, még így az egy extrával sem vészes. Popóra majd legközelebb kéredzkedek rá.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 40, másfel órás randira 70, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Remek élményt kaptam. Látványban nem várt csodát tapasztaltam meg. Tiffany egy jó szolgáltató. Azt hiszem ezzel mindent el is mondtam róla.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tiffany szexpartner beszámolójáról


2023-07-07 20:32:00
Novellád első fele lirai,leírósan szép .A lassú felvezetés után középső rész mozgalmas Kovi-filmes, pornós.A vége pedig nem meglepően "nyögvenyelős". Gratulálok

2023-07-07 11:16:37
Remek beszi, a kűlsőt gondosan megírtad, ez fontos, a beszámoló célját maximálisan elérte az írásod. Gratulálok!

2023-07-07 10:44:05
A popós beszid nagyon várom majd. Most felcsigáztál.
Mutasd mindet

FunkciókTiffany legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2023-11-07) : Szuper volt kényeztetni a pici testét , utána leheveredtünk az ágyra és franciával kedveskedett, közben Én a punciját kényeztettem. Aztán jött a kérdés , fordulunk 69-be

(2023-09-18) : Utána egy isteni technikájú, nagyon finom franciát kaptam. Nagy precizitással szopogatta a golyókat , néha bekapdosva a farkamat. Utána folytatta a szájában a nyelvével, tökéletes volt. Gumi húzás után bele ültettem , közben a cicikkel játszadoztam .

nagyon jó: 2db
(2023-06-21) : Utána szeretkeztünk mint akik szerelmesek , kedvencem a lovaglása és a a doggy pozíció volt. Nagyon kedves, maximálisan rám figyelt , talán még egy kicsit tovább is maradtam, mint amit megbeszéltünk , egyáltalán nem sietettet.

(2023-05-11) : Az előjáték alapján öt percet tippelnék míg kivégez, de úgy tűnik más az előjáték francia és más a kivégzős francia, a kivégzős mintha mindenben fel lenne turbózva, még jobb mint az elején, ezért is adom a fergeteges franciát,

: 10db
(2023-11-16) : Aztán ledöntöttem az ágyra és határozott tervvel a lába közé fúrtam a fejemet. Élvezet volt nyalni, csóklni a finom punciját. Élvezettel csináltam már csak azért is, mert érezhetően élvezte is. Nyögdécselt, sóhajtozott, egy-két sikkantás is elhagyta a száját. Szerintem el is élvezett.:) Később ő vette át az irányítást és franciázni kezdett. Nagyon kellemesen csinálta, élveztem rendesen.

(2023-08-22) : akkor egy kicsit franciázzunk először hagytam ő csinálja, ami nem volt rossz lágyan csinálta. Majd cseréltünk én is nyalogattam egy kicsit a rendkívül szűk punciját ezt mivel nincs ujjazás aktus előtt éreztem, de erről mindjárt, kértem a gumit amit hamar felhúzott

(2023-08-11) : Ez úgy az elején meg is érződött rajtam (meg mondjuk tényleg mocskosul stresszes napjaim voltak), egy franciával próbált ellazítani, ami nem igazán ment (részemről), így felajánlotta hogy megmasszíroz, amit kivételesen elfogadtam. Ez kifejezetten jól esett és jól tettem, hogy igent mondtam

lehetne jobb: 1db
(2023-10-20) : kértem egy natur franciát, amit zokszó nélkül elkezdett, sajnos teljesen gépiesen, gyakorlatilag ugyanazt az egy mozdulatsort ismételte percekig, kb félig bekapva a farkamat és közben enyhe kezesés.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-10-06) : Amikor odaértem, a kolléganője vette fel a telefont, aki tájékoztatott, hogy Anita már leadta a melót aznapra... Ehhez nincs mit hozzátenni.