Kiemelt
Most hívhatod!
Nykol(38)
Budapest XIII.
Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-09-26 13:07:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 122702 szexpartner

Bohém2 a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az egyeztetés sms, teló, majd Vtr- en történt. Ismeretségünk ellenére időben jeleztem az általam kért időpontot, mi neki is megfelelt.Így akadálya a randinknak nem volt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A címet, ha álmomból ébresztenének is tudom, de a vtr-en mindig megjelenik. Alsórákos főutakkal keretezett csendes utcája. A Füredi út közel a keresztutcában troli jár, mi az Őrs térről indul ill. érkezik. Gps a címet ismeri, pontosan oda vezet. Parkolás ingyenes, hely minden időben megoldható közvetlen a lépcsőház előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tia kuckója egy nem túl magas sorház emeleti lakása. A jellemző a fehér. L alakú előszoba honnan minden nyílik. Fürdőben zuhanykabin. Mindenből bő választék /tusfürdő,dezodor/ szájvíznek pohár. Hancúrszobában francia ágy friss ropogós fehér lepedővel leterítve. Kis éjjeli, mire a szükséges kellékek kikészítve. Másik oldalon ágy hosszával megegyező komód, min Tia kegytárgyai és a zene forrás található. Az ablakon lévő ezüstösen szürke függöny szűrt fényt engedélyez, látást nem korlátozza.
Makulátlan helyszín egy pásztoróra eltölþésére.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mese szép? Nem inkább álom szép.Nekem az. Megpróbálom kibontani. Magassága pont a kedvenc méretem. Van pár centi plusszom, mitől magassarkúval nem foszt meg. Így mamuszban fogad. Arca kicsit kerekded, mit vállig érő egyenes szőke haja keretez. Szép vágású smaragd zöld szemei csillogva mosolyognak, mit kissé kinyíló ajkai csak megerősítenek.
A baby doll takar is meg nem is, de mindent kihangsúlyoz. Mellei, élükön a bimbókkal bökik a vékony halvány zöld anyagot. Alsó szélét popsija domborulata emeli. Alatta hosszú izmos combjai, vádlija és vékony bokája. Dereka vékony, kicsit messzebről nézve teste mint homokóra. Bőre hibátlan, enyhén szolizott és illata bódító. Kézfeje is csodás. Ujjai gyönyörűek és ma natúr szépségükben, körmök nem pompáztak különböző színekben. Kihagytam valamit? Lehet. Hm, a csilingelő hangját. Számomra Ő a tökéletes NŐ.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 122702 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 122702 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-09-26 17:05:58 erotikus masszázs 1227025. Tia +36307539086 beszámoló 2024-09-26 17:05:58 erotikus masszázs 1227026. Tia +36307539086 beszámoló 2024-09-26 17:05:58 erotikus masszázs 122702
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépéskor orromat megcsapja az ismerős illat, arcomat a meleg. Megy a távfűtés. Hát igen, én még nem fűtök odahaza. Belépek és örömteli puszikkal üdvözöljük egymást. Közben kezem a megfelelő helyeken érinti a ruhácskát.
Cipő le és beljebb. Ő leül az ágyra én vetkőzöm és folyik a szó oda vissza. Két hét nagy idő. Türcsit kezembe adja és irány a vizes kör.
Visszatértemkor ádám kosztűmben az ajtótáblát fogva vár. Mi lenne ha sorfal lenne cikázik át agyamon? Nekem ez az egy is pont elég. Cickókat érintve egy laza csók.
Míg leteszem a türcsimet Tiám már az ágyon. Egymással szemben térdelve egy kívánós csók. Lassú vagyok? Mire eszmélek már farkammal játszik mi föl is éledt azon mód.
Hanydt fekszem, Tia oldalról közelít. Két újjal megtámasztja lompit, majd szája makkomra csúszik. Nyelve pörög rajta. Fejem alá párnát teszek. Haja félre dobva és a látvány is pazar. Jó ideje élvezem már vendégszeretetét. Mit művel lompival tökéletes. Teljesen el is tudja tüntetni. Persze lehet én mentem közben össze?
Jó ideig elvoltunk így, de csókjára vágytam. Átkaroltam és hátára fektettem. Bimbók érzékenyek, finom bánásmódra lettem felszólítva. Azért megszeretgettem őket, mire vigyázba vágták magukat. Kis ráncokat véltem fölfedezni körülöttük, mik arra intettek,hogy van még másik várakozó, vágyakozó is. Megértettem célzásukat és testét csókolgatva haladtam tovább. Lábát átemeltem fejem fölött és bámultam hamvas punciját. Keskeny csillogó vonal jelezte hol is van teendőm. Finoman végig nyaltam. Kis borzongás futott végig Tiám testén. A két félgömböt tenyerembe fogva pörgött nyelvem kincsén. Sóhajok, csípeje mozgásba jött. Egyre gyorsúlt, ívbe feszült és elröppent.
Ilyenkor az Övé a legszebb arc ahogy a kielégülés öröme szétárad rajta. Fölcsúszok és csókba forrunk össze.
Gyorsan lendületbe jön, kezével hanyadt dönt. Az első is,de ez a mostani már mégis egy fölsőbb fok. Nyeli, nyűvi lompit. Szájában nyelvével kergeti, majd koppan orra. Érzem nincs ellenére, sőt oly örömmel kényeztetett, hogy döntenem kellett. Ma nem lesz punci. Párnát kirántottam fejem alól és lehunyt szemmel élveztem ténykedését. Keze mellemet izgatta. Markoltamm melleit és adtam az ütemet velük. Aztán éreztem alul a kéjes mocorgást. Ő is érezte, fullra kapcsoltunk. Hangosan hörögve durrantam szájába. Frenetikus érzés, dübörgött még a fülem is. Hagyott szájában lenyugodni. Úgy leszívott,hogy nem kellett takarítani lompit.
Kilibbent a fürdőbe. Visszatértekor egy alul, fölül fölfrissített kedves bújt mellém. A hátralévő maradék időt beszélgetéssel, simogatással, csókkal ütöttük el.
Idő eljárt, fürdés, öltözés, vigyázz magadra, legyenek szép napjaid és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A szokásos rezsi hozzájárulást a végén helyeztem a komódra.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sok beszit írtam már róla,rólunk. Most hezitáltam, hogy írjak e? Aztán látom egy hónapja íródott beszi. Jómagam több mint három hónapja írtam. Nem kellett több tollat ragadtam és megírtam e rendhagyó beszit. Miért is rendhagyó, mert nem volt aktus. Így utólag sem érzem hiányát. Ez így volt tökéletes. Mit ezen órában kaptam tőle, tényleg kikapcsolt,kiŕángatott a "szürke hétköznapokból". E mai randi rólunk szólt, egymásért voltunk, külvilág kikapcsolva. Ma is odaadó barátnőm volt.
Köszönöm a rám áldozott idődet, csóókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-10-17 08:34:17
Közhely,hogy a beszámolód kiváló.De az, így illik a dícséret, és persze némi irígykedés.Kifinomult stílus, mely nyílván Téged jól jellemez,de harmonizál örök múzsáddal is. Egyébként mi van,ha "rendhagyó" a randi, az élmény a fontos, és ezt tökéletesen elénk tártad, ebben a magas színvonalon megírt beszámolóban. Elismerés és köszönet!

2024-10-03 10:54:11
A rajongás, nálad a hűséggel párosul. Sokadik alkotásod a hölgyről, és mind a legekről szól. Jöhet a következő...

2024-09-28 08:25:53
Makulátlan írás. Földrajzi támpont és BKV megadás. Helyszín jó ábrázolása. Tökéletes külső leírás. Sztoriban tobzódik az élmény. Szűnni nem akaró taps a szereplőknek!

2024-09-26 22:08:31
Rendhagyó találkáról a szokásosan magas színvonalú, izgalmas sztori.

2024-09-26 20:37:50
Vannak dolgok amik nem változnak. Ennek ékes bizonyítéka ez a kiváló mű is. Gratulálok
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 33db
(2024-06-04) : Először a makkom veszi szájába majd eltünteti. Nyelve pörög mint leterhelt villanyóra. Körmeivel a zsákot kapirgálja. Átvált a zene ütemére és így borul lompira. Átveszem a ritmust és pumpálom száját. Bal keze mellemet izgatja, mit nagyon kedvelek.

(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

felejthetetlen: 49db
(2024-09-30) : Nem volt mélytorok, de amit a nyelvével csinált fenomenális volt! Nagyon jólesett és így is lett végem elsőre! a randi további részében szinte rögtön folytattuk. Ő kényeztetett szájjal nagyon finoman

(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

nagyon jó: 78db
(2024-06-04) : Én lusta pózban hanyatt,Tia meg fölém hajolva kényeztette a nemes szervemet. Hát itt is óriási volt az a pörgő nyelv,ahogy dolgozott. Hosszú percekig élveztem,majd kértem hogy csatlakozhassak. Gyorsan 69be folytattuk, így is elég sokáig így voltunk,

(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

: 45db
(2024-08-26) : kértem hogy forduljon meg és fordítva is lovagoljon.. nagy mestere a műfajnak... csattogtunk, ahogy mozgott rajtam, gyúrtam a fenekét, simogattam hátulról a punciját, majd éreztem hogy itt a vég.. óriásit élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, és lassan visszakaptam a levegőt is.. :)

(2024-08-04) : Tia mestere a lovaglásnak,nagyon élvezetes és változatos módon mozgott kőkemény farkammal a puncijában. Markoltam melleit,csókoltam belemarkolva fenekébe élveztem gyönyörű vendéglátóm. Nem akartam másik pózt így is élveztem el.

(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.