Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-04 15:24:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 121695 szexpartner

Bohém2 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tegnap délelőtt láttam online és hívtam is azonnal. Pár csörgés után már hallottam is csilingelő hangját. Szokásos kérésem előadtam. Minden ok jött a válasz,ha be tud jönni, mivel autója szervízt igényel. Abban maradtunk délután értesít. Így is történt. Csere kocsit kapott így randinknak akadálya elhárult. Lett volna más megoldás is, de ez így tökéletes lett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Füredi-Gvadányinak majdnem sarka. A XIV. kerület egy csendes utcájában van Tia búvóhelye. Egy nem túl magas sorház, nem túl magas emeletén. Lift nincs, de szív betegek is könnyen abszolválják. A címet a Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolás könnyű, a ház előtt mindég van üres parkoló. Annak ellenére, hogy ingyenes. Fekvéseből adódóan a tömegközlekedésre sem lehet panasz.I
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ácsingózás nincs. Ahogy csengetsz, már zümmög is az elektromos zár. Az utolsó fordulónál már hallom a zár kattanását és nyílik az ajtó. Az első a levegő friss illata mi megcsapja orromat. Belépve Tia finom, diszkrét parfűmjének illatát szippantom az üdvözlő csók közben./Kocsimban van szájvíz, mit kiszállás előtt használok./ Lakásban a fehér a domináns szín, mi önmagában a tisztaságot szimbolizálja. De ettől függetlenül minden patyolat tiszta. Szoba ablaka előtt földig érő függöny, mi kizárja a kiváncsi szemeket, de tökéletes látást biztosít. Ágy frissen huzatolva ropogós hófehér lepedővel, rajta az összehajtogatott törcsivel. Fürdő mindennel fölszerelt /tusfürdőktől a dezodorokig/, patyolat tisztaságú. Igényes, tökéletes helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon sok beszámolómban kifejtettem már Tia egyediségét. Ki kételkedik az mai beszim után is fog. A különbség ma az, hogy csodálatom alátámasztására ott vannak hirdetésének új képei. A képek nem műalkotások! Habár szerintem hibátlanok, élőben mégis elragadóbb. Hisz csillogó smaragdzöld szemeit csak ekkor láthatod, kellemes hangja is ekkor hallható. Testének domborulatai, csóókra hívogató szája csak ekkor érzékelhető. Mosolyát, az orcáján található gödröcskéi elbűvölővé teszik Mellei méretesek, tömörek, súlyuk van és tökéletesen álnak. A szép udvarral rendelkező bimbók büszkén döfik a levegőt. Darázs dereka alatt a félgömbök kemények, öröm markolászni.Combok hoszúak, izmosak, vádli kecses, boka vékony. Ma találtam még egy újdonságot, a kézfejét. Ujjai gyönyörűek és a körmök! Na azok műalkotások, saját kivitelben! Humora,értelme,odaadó kedvessége már csak hab a tortán. Az előzőekben felsoroltak összessége teszi számomra különlegessé e bomba NŐ-t.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 121695 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 121695 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-06-05 08:31:46 erotikus masszázs 1216955. Tia +36307539086 beszámoló 2024-06-05 08:31:46 erotikus masszázs 1216956. Tia +36307539086 beszámoló 2024-06-05 08:31:46 erotikus masszázs 121695
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belépve szembe fordulunk és csóókkal üdvözöljük egymást és már jon is a kérdés: mizujs?
Cipőmet lerúgom és indul előttem. Természetes kecses járása vonzza tekintetemet. Még egy puszi mielőtt leül és vetkőzni kezdek. Tekintete végig kísér, beszélgetünk és kezembe adja a törcsit.
Igyekszem, gyorsan végzek. Kilépve ott áll az ajtólapot fogva mint nimfa. Törcsit az éjjelire hajítom, ajtót becsukja és az ágyra huppanunk. Összegabalyodunk mint kígyók párzás előtt. Meleg teste mint adrenalin hat rám miközben smárolunk. Csókjához nyelvét is adja mi pörög az enyém körül.
Hátára fektetem és csókolom arcát, nyakát. Szám jobb mellére tapad. Bimbó egyből kőkemény az udvartartás mint fodros szoknya.
-Nézd, de csodás!I
-Tudom,látom -és a másikra cuppanok.
Lassan indulok lefele. Hasa lapos, simogatom. Bal láb átlendül fejem fölött és elém tárul zárt puncija. Feneke alá markolok és megérintem nyelvemmel kelyhét. Fölpillantok, arcán feszült várakozás, aztán beleveszek illatos, ízletes puncijába. Tudom már mit hogyan szeret mégsem unom, sőt! Aztán jönnek a jelek. Sóhaj, finom csípömozgás, aztán teste hullámzani kezd végül remegve ívbe feszül. Repül Tiám a szelek szárnyán, egy két érintés nyelvemmel, majd egy puszival elköszönök. Fölcsúszok, hozzám simul és bezsebelem kielégült mosolyát, odaadó csóókját.
Nem kell sok idő, felül, kezével megsimogatja lompit, mi ugrik mintha tűzriadó lenne. Aztán nyelvével köszönti feléledt pajtásom. Először a makkom veszi szájába majd eltünteti. Nyelve pörög mint leterhelt villanyóra. Körmeivel a zsákot kapirgálja. Átvált a zene ütemére és így borul lompira. Átveszem a ritmust és pumpálom száját. Bal keze mellemet izgatja, mit nagyon kedvelek. Melleit markolom, fenekét simogatom. Lompi egyre keményebb, izgatottabb, de punciját kívánom. Suttogva kérem e védelmet.
Ügyesen fölpattintja, kis sikosító. Egy kérdő tekintet, fejemmel intek és már fölöttem. Mintha szeme lenne már csúszik rám. Tövig eltűnök, nincs tovább és így mozog. Fantasztikus érzés. Ezután körkőrös mozgásba kezd. Lompi falakba ütközve élvezkedik. Vált és hosszában teszteli farkam. Keze hátra nyúl és zacsit abajgatja. Durranás közelben tart és csóókolózunk közben.
Átváltunk misszibe. Csak nézem Kedvesem csodás testét ahogy fölveszi a pozíciót. Újra benne és nagyon jóó. Lábait körém kulcsolja és húz magába. Rajta fekve mozgok. Föltámaszkodok, Tiám egyből mellemre kap kezével. Csattogva döngetem. Fejét fölemelve nyög és húz másik kezével magába. Ez olyan mint az össztűz és hörögve megedom magam. Lassan rájövök, lehet nehéz vagyok és legördülök.
Finom takarítás, hozzám bújik csóók és kilibben egy rendbetételre. Fölülök, teámat kézbe kapom, Tius mellém fekszik és beszélgetünk. Témák szélesek, ránk tartozik. Közben simogatom és gyönyörködöm.
Idő eljárt, egy gyors zuhi, öltözöm. Csóókkal köszönünk el, vigyázz magadra, legyen szép napod!
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Az adatlapon a lehetőségek kiírva. Ami van az van maradéktalanul, ami nincs az nincs. Nem kell matekozni, hogy alap meg ez meg az plussz. Teljesen korrekt, nincs elszálva. Ha partner vagy nem mindennapi élménnyel fogsz távozni,
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Minden alkalommal dilemmázom. Szőke vagy a vörös haj áll jobban neki? Nem tudok dönteni,mindkettő. De nem is a haj a lényeg. Nekem a lénye a fontos, az a csoda amibe röpít.
Ezzel a beszivel megnyitottam a harmadik százast. A kapott élményért a legkevesebb, hogy megörökítem,közzé teszem a nem mindennapit!
Nem hiszem, hogy szüksége van rá, hisz aki rákattint és nem vak, tud olvasni az máris a naptárát böngészi.
Köszönöm a rám fordított idődet és mindent. Legyenek csodás napjaid, csóókollak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-06-05 12:01:50
Köszönöm Linear.

2024-06-05 10:58:58
Bohém2, gratulálok a "harmadik százasért"!!!
És azért is, hogy a Tiáról írt beszijeid továbbra is fénypontjai az oldalnak! 😊

2024-06-05 10:06:04
Könnyed, feszélyezetlen oldott, olvasmányos ✍️ 💯 💯 Tia élmény, köszönet és gratuláció!

2024-06-05 09:13:29
Helyreállt a világ rendje Bohèm2, Tia ismèt Istennő. Grat!

2024-06-05 09:12:08
Sikerült a módosítás!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 31db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 48db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 76db
(2024-06-04) : Én lusta pózban hanyatt,Tia meg fölém hajolva kényeztette a nemes szervemet. Hát itt is óriási volt az a pörgő nyelv,ahogy dolgozott. Hosszú percekig élveztem,majd kértem hogy csatlakozhassak. Gyorsan 69be folytattuk, így is elég sokáig így voltunk,

(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.