Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-04-04 10:08:10

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

🎉😊😘

Beszámoló Tia +36307539086 121111 szexpartner

Bohém2 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Újra rendben minden. Azonnal hívtam. Ez még húsvét előtt történt és egyeztettük az időpontot.
Jó volt hallani hangját. Rögvest küldtem a Vtr-t / úgy megszokásból/, mit visszaigazolt.Közben ment az írásos petting hisz a szerda még odébb volt.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Gps nélkül, mondhatnám behúnyt szemmel is odatalálnék. Parkoló hely több is van mindig és ingyenes.Az Őrstől cc. 10 perc séta / beszik alapján/ én még nem próbáltam, mivel ellenkező irányból jövök. Csendes utca a Füredi, Gvadányi kereszteződéshez közel. Egyiken busz, másikon troli közlekedik.A szokásos időben indultam, de annyira nem volt forgalom, hogy majd 20 percel előbb érkeztem. Elővettem tabletemet és Tiusban gyönyörködtem, hangolódtam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Négy emeletes panel, kívül belül tiszta rendezett. Ahogy belépek megcsap az ismerős kellemes, friss illata a lakásnak. A lakás igényesen felújított, viseli Tia kezenyomát. Szeretem a fehéret, mi itt az uralkodó szín. Hangsúlyozza a lakásban uralkodó rendet, tisztaságot. A nagyobbik szoba .
Ihasználatos. /A másikban a csendes, jólnevelt kutyik vannak. Kis hófehér jókedvű, kedves tündérek,akár csak gazdájuk./ A szobát egy nagy francia ágy uralja,ropogós friss lepedővel leterítve, rajta az összehajtgatott törcsivel. Keskeny fiókos asztal, rajta Tius kedvenceivel és a zenét szolgáltató zenegép. Éjjeli szekrény egyik oldalon, másikon egy üvegböl. Ruháim kis bordó ülőalkalmatosságra kerültek.Fürdő felszerelt mint egy Rossman. Minden szükséges rendelkezésre áll. Szájvíznek külön pohárka, izzadóknak dezodorok. Tisztaság,higiénia maximális. Tius ebből a szempontból is egy etalon.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kis bosszantásul írhatnám- a képek jól visszaadják Tia kecses, sudár alakját-,de inkább megpróbálom leírni a leírhatatlant. Ma egy sárgás- zöld bébi dollban fogadott. Őrjítően szexin nézett ki. Az áttetsző anyagon látszottak a tökéletes mellei, darázs dereka. Az izmos, kemény csodapopsit azonnal teszteltem is. Combok hósszúak, lába kecses. Mélytűzü zöld szemei igazi csodák. Ahogy rám villantja tekintetét, mint villanykapcsoló a lámpát, azonnal beindít. Ehhez társul hangja, szép ívű szájának mosolya és gondolataimnak már nem tudok parancsolni. Csak annyi kattog fejemben érezni akarom, érinteni minden porcikáját! Ja, hogy írjam a lényeget. Tius egy kiteljesedett bomba nő. Ej, kisbetűvel írtam, naggyal kellett volna. Ő a NŐ!
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 121111 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 121111 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-04-05 08:04:18 erotikus masszázs 1211115. Tia +36307539086 beszámoló 2024-04-05 08:04:18 erotikus masszázs 1211116. Tia +36307539086 beszámoló 2024-04-05 08:04:18 erotikus masszázs 121111
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Nyomom a csengőt. Ajtó azonnal zümmög. Lépcsőn föl. Második kanyarban hallom a zár kattanását. Ajtó mint automata nyílik. Megfordulok: Szia egy csókos puszival lezárva. Ma hoztam neki egy kis, kertemben szedett ibolya csokrot, mit egy énekkel adtam át. Ezután átadtam, mit a nyuszi nálam tett le számára. Ezután jött a locsolás. Vers és spricc. Kölnim illata mindent fölülírt, ezt tovább nem részletezném.
Közben cipő le, teló kikapcsolva és irány a szoba. Imádom ahogy előttem vonul. Önuralom kell a követésekor. Ágy szélére ül én vetkőzöm. Szorosan mellé ülök mikor zokninál tartok. Ahogy hozzá érek meleghullám fut végig rajtam. Érzi és máris kezembe nyomja friss puha törcsimet. Irány a vizes blokk.
Gyorsan végzek és húzok vissza mint vadlibák, széles V alakban.
Ajtólapot tartja tökéletes meztelen valójában. Törcsit elhajítom és csóók. Nyelve pörög nyelvem körül. Melle mellemnek, teste testemnek simulva. Megfordítom. Kezeimmel kebleit markolom. Érzem ahogy a bimbók megkeményednek. Keze hátra nyúl és lompit szeretgeti. Szikra pattan és már az ágyon vagyunk.
Nincs duma, szöszmötölés. Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne. Csak élvezem és élvezem, de így hamar végem lenne ezért kérem váltsunk.
Máris hátán fekszik én pedig simogatom csodás testét. Egész finom mozdulatok adják tudtomra tetszését. A hétvégén napozott. A fürdőruha szépen kirajzolódott testén. Kis háromszög takarta bibóit mik most mégjobban érvényesültek. Be is kaptam őket szép sorjában, így sértődés kizárva. Simogatva, csókolgatva haladtam tovább. Ahogy közelítettem combok kitárulkoztak. Tövükben egy zárt babapunci. Èpen csakk egy csík három igazgyöngyel miket azonnal lenyaltam. Tiusom ellazultan fekszik előttem. Érintem puncusát. Serénykedni kezdtem. Tudom már hogy szereti. Csendben mozdulatlanul élvezi aztán mint Vezúv tör ki belőle a kéj. Ívbe feszülve remeg. Az érzés a látvány felejthetetlen. Fölcsúszom és összegabalyodunk miközben heves kívánós csóókok sorozata csattan.
A következő pillanatban újra lompinál. Keresztben úgy helyezkedik, hogy mindenét elérem. Nem sietősen, akarósan, de nem kapkodva vette lompit birtokba. Nyelvével simogatóan nyalta, majd lejjebb eresztette. Nyelve is tette dolgát aztán kiengedte. Éreztem makkomon meleg leheletét aztán rácuppant és eltűnt szájában. Ezt követően a zene ritmusára tekergett teste és bólogatott serényen. Szóval ez már nem szopás, nem francia ez több annál. Öröm okozás fölső fokon. Kezemmel fejét rányomtam lompira és ugyanazon mozdulattal fölültem és csóókolóztunk. Egyik kezem mellét, másik popsiját markolta. Fülébe súgtam es már pödörítette is a védelmet, sikosító. Közben tisztáztuk Ö jött fölülre. Neki ez a kedvenc póza, nekem meg hogy úgy mondjam minden jó vele. Ezt nem tudom részletezni, mert kiakadtam. Hogy úgy mondjam a gyeplőt Tiusom kezébe adtam, pózváltásra nem is gondoltam. Egyet tudok hosszan szeretkeztünk mindenféle pózban, mit a loviban lehet. Mikor mellemet kezdte izgatni miközben a másik a heréimmel jojózott megadtam magam. Rámborult így nyugodtam le.
Nem kapkodott, szépen megtakarított és hozzám, mellém bújt. No ekkor kezdtünk beszélgetni, mi történt, milyen tervek vannak. Ilyenkor gyöződöm meg, hogy nem kevés IQ - val rendelkezik. Nevetve mondja: Te csak diplomás vagy- és jót kuncog művi felháborodásomon.
Időt túlléptük, így fürdö kimaradt, de cserébe magammal vittem illatát. Csóókos búcsu, legyen szép a napod és el."
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rezsihozzájárulás mértékét megadtam. A végén tettem a zenegép mellé,jó érzéssel.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tőle mindég elégedetten,kielégülve, mint autó a nagyszervíz után távozom. Benne mindent megtalálok. Szenvedély, odaadás, odafigyelés, mindez egy bombázótól, teljes átéléssel a világ legtermészetesebb módján. Mindent megkapok tőle mire igényem van, mi máshol csak igéret. Veszélyes kombinácIió, de veszélyt csak rosszkedvre jelent, ki nem fogyható mosolya, humoros jókedve. Számomra egy ékszer a szürke mindennapok között. Remélem még sokszór átélhetem vele a szenvedélynek e különleges formáját.
Tiusom, köszönöm Neked ezt a csodás randit. Újabb felejthetetlen élményt kaptam tőled, mit köszönök.
Legyenek csodás napjaid, csóókollak sokszor!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-05-02 11:18:33
Köszönöm/köszönjük a szavazatokat a méltatásokat.

2024-04-11 08:22:48
Szia Bohém! Sokadik Tia beszámolód, de mégis egészen más.Persze nem minden nap mondunk locsoló verset hölgyeinknek, viszont ez az ünnepi alkalom,ünneppé varázsolta a randitokat. Olvashattuk kiváló beszámolódban,hogy mennyire tisztelettel írsz Tiáról, ezért külön elismerésem Feléd! Gratulálok mindkettőtöknek!

2024-04-09 15:04:26
Örülök neki!
Biztosan oka van.

2024-04-09 10:24:37
Egyedi Tiás reag. :)

2024-04-05 10:11:10
Helló Bohém úr!😊 Én is gratulálok Tiának az új besziért, és hogy pont a Te tolladból került ki a kerek 200-ik beszámoló, amelynek kapcsán Grizzly úr olyan reagot írt, amivel teljes mértékben csak egyetérteni tudok.😉 Gratulálok Mindkettőtöknek az élményhez!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 30db
(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.