Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-03-07 02:09:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 120878 szexpartner

Bohém2 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Múlt hét végén láttam, hogy a következő hét első fele szabad számomra. Rögvest Tia körül zsongtak gondolataim, mivel két hete nem láttam. Több lehetőség közül a hétfőt választotta én pedig a szerdát. Ezt követően ment a Vtr, mit szinte azonnal vissza is igazolt. Így történt, hogy a hetet egymással indítottuk, majd folytattuk szerdán. Ez utóbbi randinkat írtam őrökítettem meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Menetrend szerűen 35 perc alatt abszolváltam a 22,5 kilométert. Maradt még 8 percem. A megfelelő lépcsőház 20 lépésre. Gps ismeri e csendes XIV. kerületi utcát. Parkoló hely több is és ingyenes. Számomra ez irreveláns egyenlőre. Trolik, busz pár perc sétára. Rendet raktam kocsimban és pontban nyomtam a megfelelő számot. A kapu ajtó azonnal nyílt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem lazsálva lépegettem fölfelé. Közben hallottam a zár diszkrét kattanását. Fölérve már nyílt is az ajtó. A lakás jó illata ami először is orromba kúszik, majd Tia egyedi illata. Világos patyolat lakás, mi magán viseli gazdája gondosságát. Fehér a domináns szín mit nagyon kedvelek. A szobát a nagy francia ágy uralja leterítve a ropogós hófehér lepedővel. Közepén az összehajtogatott törcsivel. Fürdő zuhanykabinnal és szájvíztől, pohártól a bő választékú tusfürdőtől a desodorokig mindennel fölszerelt. Tökéletes helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem tehetek róla mindig elvarázsol, ahogy belépve szembe fordulunk egymással. Mosolyogva egy hirtelen gyors puszi üdvözlésként és kész vagyok. Smaragd zöld szemeiben huncut csillogás. Élvezi, hogy sokadjára is elvarázsol. Arcának két oldalán a gödröcskék kislányos bájt kölcsönöznek. Arca sminket nem igényel. Szép ívű ajkai mögött csillogó fehér gyöngyfogak, mik el nem fogyó mosolya
közben elővillannak. Szőke haja fogja keretbe arcát, mi most rövidebb fazonú.
A tőlem kapott fehérben fogadott. Melleit takaró csipkén átütöttek a sötét
bimbók. Követem aruha esését min áttetszik karcsú dereka és landol formás,
gömbölyű, kemény popsiján. Hosszú combú, kecses lábak. A részletek
összhangban. Összeadva egy egyedi szépség = Tia, megismételhetetlen!
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120878 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120878 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-03-07 09:44:38 erotikus masszázs 1208785. Tia +36307539086 beszámoló 2024-03-07 09:44:38 erotikus masszázs 1208786. Tia +36307539086 beszámoló 2024-03-07 09:44:38 erotikus masszázs 120878
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Már a belépéskor kezdődik. Az üdvözlés finom simiIkkel. Kezébe adom ajándék szatyromat. Be a szobába.Nagy örömmel pakolja ki puszi és köszönet. Ezután leül az ágyra én vetkőzöm, így beszélgetünk. Egy röpke csók cickósimivel, törcsit kezembe kapom és irány a vizes blokk. Kikísér egy - várlak- és beteszi az ajtót.Gyorsan végzek.
Kedvesem az ajtólapot fogva mosolyog rám meztelenül. A látvány most is mint mindég mellbe vág. Átkaroljuk egymást és nyelve számban pörög. Fenekére markolok. Mellei mellkasomon, érzem a kemény bimbókat. Kedvesem kezét közénk préseli és lompit abajgatja.
Ágyra keveredünk, hol folytatódik mit állva elkezdtünk, közben csevegünk. Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon. ILassan bólogatni kezd így egyre mélyebben nyeli farkamat. Majd a zene ritmusára egész teste átveszi az ütemet. Simogatom mindenhol. Mellei tenyeremben. Közben mellbimbóm is izgatva lesz. Másik keze a tökföldet ellenőrzi.Érzem nem volna ellenére, ha így végezném be. Hogy ne így érjen a vég kérem a kaucsukot. Fölpödöríti, sikosító és kérdő tekintetére a szemből lovit kérem.
Fölém helyezkedik, lompit célra igazítja és behunyt szemű kedvesem ereszkedik. Farkam tővig merül puncijába. Átszellemült arcát nézem, szája sarka mozdul csak. Hosszában kezdi tesztelni lompit, majd körkörös szambába kezd feneke. Melleit markolva élvezem és bekapcsolódom. Tökéletes az összhang. Magamra húzom és csóókolózunk közben. Feneke rendületlenül járja vitustáncát.
Pózt váltunk. Négykézláb előttem és így veszem birtokba. Keményen ellentart csodás feneke remegve fogadja lökéseimet. Egyik kezével hátra nyúl és izgatja magát. Megpaskolom popsiját. Fejét egészen leereszti. Popsi az égbe pucsít. Tolom lelkesen, majd teljesen hasra fekszik és így folytatjuk. Lelkesedésem eredménye, hogy kicsúszom puncijából. Kérem és már fordul is hátára.
Missziben folytatjuk a pajzánkodásunkat. Fennakadás nélkül szeretkezünk tovább. A helyzet fokozódik,- akár a nemzetközi helyzet-. Csattogva ostromlom punciját. Egymás fülébe lihegünk. Halk nyögések kúsznak fülembe. Fejét fölemeli, lábaival húz magába, puncija szorongatja lompit, így adom meg magam. Szétválunk, de rögvest össze is bújunk. Apró csóókok és beszélgetünk.
Fölnézek, még van időnk. Megkóstolnám puncidat. Már hátán is fekszik. Megbabonázva nézem gyönyörű kedvesem csodálatós testét. Csók és bimbók szájravételezése. Megkeményednek rögvest, udvartartásuk mint fodros szoknya veszi körbe őket. Lába mozdul és már köztük is vagyok. Combjai csak nyelvem hegyével engedik érinteni tükör sima babapunciját. Finoman nyalakodom a combok nyílnak és nyelvem a bejáratot, majd csiklóját kényezteti. Tudom már mit hogyan szeret. Csípeje beindul, tolja számra magát oszt egy varázsütés és ívbe feszülve remeg egész teste. Imádom megélni ezt a pillanatot. Nem zár ki így még lehelet finoman nyalakodom, combjait harapdálom. Kifordulok és egyszerre ülünk föl. Kipirult,kielégült arcát látva egy csóók és irány a fürdő. Közben felhörpintem teámat. Ahogy elmegyek mögötte még megmarkolom popsiját és belépek azuhanyba.
Öltözöm, Ő is fölveszi fogadóját, beszélgetés,simi puszi közben.
Mielőtt kilépnék, írj,hívj, hogy mi van veled, csóók egy kikukucska és el.I
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, de mi adatlapján szerepel az fölső fokon,I maradéktalanul teljesül.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem tudok betelni vele. Mindig van valami új, valami egyedi. Kedvessége, humora, odaadása együttlétünk idején határtalan. Ezen időben kedvesem, szeretőm, buja társam. Testben, lélekben megújít. Számomra Ő a nő ki ösztönösen érzi tudja és elégíti ki vágyaimat.
Köszönöm a ma kapott csodát, a rám fordított idődet. Legyenek szép napjaid, csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-03-18 04:03:49
Nem csoda, hogy visszahúz a "szíved" - a 27. Istennöi szalag nem tévedhet. Gratula és köszönjük (Nektek)!

2024-03-14 12:09:43
Köszönöm/ köszönjük a szavazatokat. Külön köszönöm a hozzászólásokat.

2024-03-09 08:25:07
Megunhatatlan partnered számodra Tia, nekünk viszont az megunhatatlan amint ezt időről időre elénk tárod.
Nagyon jól tetted ezt most is, mert Tiának köszönhetően egy újfajta élményt osztottál meg velünk, a már megszokott kiváló stílusodban.

2024-03-07 23:07:15
Sorban sokadik randitok kiváló élményű beszámolója és Tia méltán kapta meg az újabb lila minősítést, gratulálok :)

2024-03-07 17:10:43
Megsüvegelendő az ahogyan elkészítesz egy ilyen novellát
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 29db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.