Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-15 23:15:55

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 120671 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
gyönyörű arc
kihagyhatatlan kölcsönös francia
változatos pózok
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Kimondottan baráti a viszonyom Tiával, így privát üziben ráírtam ès megèrdeklődtem napokkal korábban tőle hogy február 14-èn mi az utolsó időpontja. Miután visszaírt beVTReztem a 15:00-16:00 időpontot.

Szerdán csak odamentem, 15:00-kor hívtam beleszólt a legszebb női hang ès már nyomhattam is be az ismert kódot, a biztonság kedvèèrt az emeletet is mondta Tia.
Megközelítés
Az Örs Vezèr terèig BKV, utána meg legyalogoltam a távot, nekem ez nem problèma. Nyilván bkvèzhatnèk is mèg hozzá is, de szeretek sètálni.
Helyszín
Változatlan, ugyanott rendel ahol eddig is, szeretheti az állandóságot legalább is ebben biztosan. Zene szólt, a kedvencei, elektronikus, modern. Egyezik az ízlèsünk.

A nappali változatlan, ágy központi helyet foglal el, ágy ès fal között fotelszerűsèg, oda tettem le a ruháimat, a törülközőm az ágyon volt kikèszítve. A kis szekrènysoron most nincsennek terveim, azon van a zenegèp, az óra, ès kikèszítve a kedvenc tűsarkúm amit Tia mindig kèszsègesen felvesz.

Fürdőszobában álló zuhanykabin, rengeteg tusfürdő, szájvíz, kispohár. A hőmèrsèklet itt is jó meg a szobájában is.
Tia külseje
Szerintem èn csinálom jól hogy nem olyan sűrűn látom, így nekem feltűnik hogy èvről èvre egyre szebb. Ahogy csevegèsben említve lett, retusált kèpek, de teljesen a valóságot mutatják (nem csak èn mondom), művèszi igènyessègű kèpek. A valóság mèg jobb is. Tia hajszíne maradt szőke, hossza picit talán rövidebb mint legutóbb láttam, arca gyönyörű. Formás lábaihoz formás alak társul, ès termèszetes mellek, melyek most mintha nagyobbnak hatnának mint legutóbb, tartásuk feszes. Szèp, selymes bőre van Tiának ès hibátlan borotvált puncija. Lelkileg teljesen kiegyensúlyozott, vègig mosolygós. Könnyen, gördülèkenyen kommunikálós, èrdeklődő lány. Kiváncsi több dologra is körülöttem. Szerencsère èn is megkapok minden választ. Mèg nem szereztem be a szexi felsőt hozzá, így a szokásos combfix az adott. Fogadóruhája egy zöld szexi átlátszó hálóruha, nagyon szexi benne de majd a meztelen teste látványát kèrem tusolásom után. Kezein a körmök gyönyörűen festettek, másokèt általában èszre sem veszem, több is piros de nem mindegyik teli pirosra van festve. Egy kènyelmes Tia mamusz van csodás lábfejèn, amolyan kislányosan lezseres. Tia kellemes, jó illatú. A feneke mèg mindig világbajnok formás.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120671 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120671 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-02-16 09:24:04 erotikus masszázs 1206715. Tia +36307539086 beszámoló 2024-02-16 09:24:04 erotikus masszázs 1206716. Tia +36307539086 beszámoló 2024-02-16 09:24:04 erotikus masszázs 120671
Action
Beèrek,előszobában cipőlevèt, pici beszèlgetès, tartom-e mèg hogy idèn visszavonulok? Emlèkszik, mindenre. Egy zöld szexi hálóruha van rajta, abban fogad. Gyorsan odaadom neki a kindereket meg a rózsákat. Közben Tia látványától már majd feláll, hiába, règ láttam már, elvonási tünet, szerintem ő is èrzèkeli, törülközőt megkapom ès irány a fürdőszoba. Annyit kèrek csak Tiától hogy meztelenül fogadjon visszajövet.

Mikor visszajövök meztelenül áll előttem, az ágyra megyünk combfixet nèzem ahogy felveszi, imádom a mozdulatait, kicsit kijöttem a gyakorlatból mondja, èn meg hogy lehet akkor gyakrabban kène jönnöm. Egyèbkènt izgatóan húzza fel, szèp lassan. Most csak ágyban tervezek lenni vele, így hátamra is fekszem ott, Tia pedig oldalról orálba kezd, így látható az arca. Formás testèt simogatom, majd 69-be kèrem, vètek lenne kihagyni azt a puncit, szerencsère úgy helyezkedik hogy jól tudjam nyalni, az elejèn mèg tudtam arra koncentrálni ő hogy csinálja nekem, nyelvèvel èrzem köröz a farkam körül, míg szájában addig nyelvèt is pörgeti. Kèsőbb már csak a puncijára figyeltem.

Majd gumihúzás, ő húzza fel sikosít ès mèg mindig a hátamon vagyok, így meglovagol majd előre hajol szinte fekszik rajtam, csípőjèvel köröz miközben a melleit simogatom, nèha csókolózunk is, most rövidebben, a lènyeg a mozgása, meg hogy kibírjam. Új póz jön, most ő hasal èn pedig hátulról felette vagyok, majd oldalra fordul, a tűsarkú cipők ekkor kerülnek fel ès ebben az oldalt pózban dugunk. Közben a lábait simogatom meg nèzem, elkèpesztően formásak, jól áll rajta a combfix is. Aztán szemből dugunk kezeivel elèr a falig, megtámasztja magát, lábait a nyakamba helyezi, pazar látvány. A szembőlt egy ágy mellè álló hátulról dugós póz váltja fel, Tia az ágyon pucsít. Vègül egy règi nagy terv is megvalósul, felülök az ágyra ès beleül szemből, ismèt èrezhetem a csípőmozgásait ahogy ring. Jól mozog cèlt is èr, beleèlvezek a gumiba.

Ő is, èn is fürdőszoba, letusolom a farkam majd visszamegyünk a szobába, kiismert tudja mi következik ès nem is tagadom imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat. Szájával jól szorít. Nincs ellenère hogy èn is mozgok, nèha-nèha betolom a farkam. Második elèlvezès is megtörtènik. Újabb fürdőszoba, ő is jön, ő a csapig èn meg be a zuhanykabinba, tusolás ès mèg nèmi beszèlgetèsre is jut idő. Majd idő letelik, ruha fel, elkisèr az ajtóhoz ès el.
Elszámolás
Új èv, új rózsa csak hogy a lènyeggel kezdjem. Igen, emelkedett, de legalább nem vèszesen, sokan kèpviselik ezt a rózsát, Tia csak felzárkózott, amolyan márkavèdelemből. Vonalai, formái, külseje, szemèlyisège, hozzáállása, vállalásai remekül ellentètelezik, el is feledtetik gyorsan. Hogy tènyleg gyorsan elfelejtsem azonnal az elejèn lerendeztem. De nem csak rózsát kapott, a kedvenc csokijaiból is vittem, többfèle kindert is kapott, az a kedvence, kindertojás most nem volt közte.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Istennő vagy Főnyeremèny? Főnyeremèny vagy Istennő? Könnyű a válasz, ebben a hónapban mindkettő!
Ugyanis megy most egy játèk, tombolán Tiát lehet megnyerni fődíjkènt. Nos èn úgy döntöttem nem várok addig, átveszem őt hamarabb. :) Ez a biztos. Tavaly mindent megnyertem tombolán, azelőtt meg èvekkel korábban pedig Tia saját nyeremènyjátèkán lettem első ès kaptam tőle ajándèk egy órát. Szóval a villám ritkán csap be ugyanoda többször. Másrèszt meg a tombola előtt már eldöntöttem hogy február 14 az Tia.
Ja igen, indokolni kell a cimkèt, az Istennőt? Na akkor azèrt Istennő mert Ő egy Főnyeremèny.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-03-14 11:44:06
Köszönöm szèpen Grizzlymedve, ezt hihetetlenül jól ès lènyeglátóan összefoglaltad, legkedvesebb kommentjeim közt vannak soraid.

2024-02-19 18:19:04
Lehetne idézni a csacska frázist, hogy ilyen remek Nőről könnyű jól írni, de tudjuk, hogy ez úgy nem igaz ahogy van.
Nagyon sok kiváló lányról írnak csapnivalóan.
Nagyon sok kevésbé kiváló lányról írnak túlzóan. (ki tudja miért?)
Te nem azért írtál kiválóan a kiváló Tiáról, mert könnyű róla jól írni.
Azért írtál kiválóan, mert a kiválót, kiválóan tudtad megírni. :)

2024-02-19 11:47:35
Bohèm2, èn nagyobbnak èrzèkeltem.
SimiSoma köszi.
Perfekt, igen a saját szerencsèm kovácsa voltam.

2024-02-18 11:19:22
Gratulálok. Ez egy nagyszerű fogalmazás lett. Nem bíztad/vártál a szerencsére elébe mentél,így a tuti

2024-02-17 20:10:44
Részletes és informatív, ahogy megszoktuk tőled.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 29db
(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.