Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-02-01 20:28:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 120536 szexpartner

dgab a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Tia telefonon és itt az oldalon belső üzenetben is egyaránt elérhető.
Nem is tudnám megmondani hányszor, de sokadik alkalommal találkoztunk már.
Az egyeztetéseink is többféle módon történtek az elmúlt randijaink alkalmával, de leginkább üzenetet szoktam írni a soron következő látogatási szándékomról és így tettem ezúttal is, pár nappal korábban a tervezett randi előtt kerestem meg Tiát. Talán célszerű is előre tervezni a találkozót, mert a kisasszony népszerűsége a szabad randiidőpontok számát jelentősen redukálni tudja :)
Az első találkozás alkalmával azért inkább a telefonos kapcsolatfelvétel a javasolt opció.
Az üzenetemre hamar pozitív választ kaptam és megírta, hogy nagyon örül és várni fog a megjelölt időpontban. Ennek én is kifejezetten örültem, gyorsan, elsőre sikerült az egyeztetés, majd a csevegésünket követően VTR-t küldtem, amelyben a pontos címet is megkapjuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel az Örs vezér terétől trolival talán a legegyszerűbb a megközelítés a megállója kb. 1-2 perc távolságra van a címtől. Igazából a trolival sem kell sokat utazni, a korábban érkezők pedig az Örstől azt a rövid távolságot akár gyalogosan is megtehetik.
Autóval sem bonyolult az odajutás, és ami még nagy könnyebbség, közvetlenül a ház előtt lévő nagy, ingyenes parkolóban mindig van szabad hely a jármű számára.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nyugodt, rendezett utcában egy alacsonyabb panel társasház alsó szintjén van a lakás.
Belépve minden alkalommal Tius elbűvölő személye fogad először :), de hogy a rovat témájánál maradjak, a lakásban is mindig a kifogástalan rend, tisztaság és az otthonosság a jellemző.
Mintha csak valóban a barátnőnk lakásába érkeznénk egy jó …. „beszélgetésre” :)
A lakásnak két szobája van, az egyik Tiusé, mint privát helyiség, a másik szoba, ami közvetlenül a fürdő ajtaja előtt van, pedig az igazán nagy izgalmak helyszínéül szolgál.
A fürdő apró, de a lakás adottságait tekintve abszolút teljesen megfelelő méretű, nincs benne kád, egy elhúzható ajtós zuhanykabinban lehet tusolni. Minden szükséges kellékkel (szájvíz – dezodorok) felszerelve, hogy a randira tökéletesen felkészülhessünk.
A szobában a lényegi terület egy hatalmas, puha franciaágy. A ruhákat az ablaknál lévő kis ülő alkalmatosságra tehetjük. Átellenben a szoba a másik oldalán a falnál hosszában egy bútorzat áll sok-sok szép kellékkel díszítve, és itt kapott helyet a zenedoboz is, amely kellemes zenei aláfestést ad a csodálatos együttlét alatt Tiussal.
A tükörfanoknak nincsen jó hírem, ebből az eszközből csak a fürdőben találhatunk meg egyet, tehát a szobában igazából be kell érnünk Tius elbűvölő személyével élőben, ami valljuk be ezerszer szebb és kellemesebb élmény, mint bármilyen tükör :)
Tia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
És ha már az előbb Tia elbűvölő személyét említettem… hát igazán csodálatos ez a lány, de komolyan.
Egyszerre van meg benne az igazi érett szexi Nő és az a buja cuki mosolygós fiatalság is, ami igazán vonzóvá teszi őt és az egész személyét már az első pillanatban.
Nem szoktam kifejezetten kérni, hogy miben fogadjon (amúgy a combfix nagyon a gyengém :)) legyen Tiuson bármi, szerintem mindenben csodálatos.
Ezúttal, mint eddig legtöbb alkalommal is a vékony kis piros fehérneműszerű rucijában fogadott, nagyon izgalmas volt, mert alatta semmi sem viselt. A természetes közepes méretű kellemesen telt, formás keblei pedig szinte kibuggyantak abból a ruciból… nem is tudtam hirtelen, hogy hová irányítsam a tekintetem… a kerek szép kebleire, vagy az üde mosolygós bájos arcára, elragadó látvány volt, pillantsak is bárhova...nem beszélve Tius hibátlan és formailag is tökéletes alakjáról. Bőre bársonyosan finom, ápolt és illatos mindene.
Kecses tartás, darázs derék, gömbölyű és kemény markolni való popsi, hosszú combok és igazán formás lábak jellemzik…egyszóval abszolút mindenben tökéletes az összhatás.
Üde mosolygós tekintetét kacéran csillogó szempár és bársonyos szőke hajkorona szegélyezi.
Volt szerencsém Tiust a korábbi időkből még vörös hajszínnel is megcsodálni, de a mostani szőkés hajtincsekkel is igazán vonzó teremtés. Nagyon tetszik neki is, mondta nekem, úgyhogy maradni fog a szőke szín :)
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120536 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120536 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-02-02 08:50:33 erotikus masszázs 1205365. Tia +36307539086 beszámoló 2024-02-02 08:50:33 erotikus masszázs 1205366. Tia +36307539086 beszámoló 2024-02-02 08:50:33 erotikus masszázs 120536
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Én leginkább a tömegközlekedést szoktam használni, ezért a lehetőségekhez képest próbálom úgy intézni az utazást, hogy kényelmesen, ráhagyással érkezzek.
Picivel idő előtt is érkeztem, de természetesen kivártam az időpontomat és Tius már engedett is fel és mehettem az amúgy nem is olyan magas emeletre.
Nagy örömmel, öleléssel és puszikkal fogadott, majd a cipőim és kabátom levétele után a szobában az ágyon csücsülve egymás mellett beszélgettünk kivel mi történt az előző randink óta.
Beszélgetni is egy élmény Tiussal, nem beszélve arról, hogyha a randi további részére gondolunk, az milyen csodás lesz  de közben kapom a frissen mosott törcsimet is és szabadulok meg a ruháimtól.
A tusolásomat követően ez a gyönyörű leányzó már fehérnemű nélkül a maga természet adta szépségében várt olyan édes ennivaló pillantással és mosollyal az arcán.
Még az ágy mellett állva összebújtunk és hatalmas ölelésekkel és csókokkal kerültünk még közelebb egymáshoz. A puha ajakpuszik aztán pillanatok alatt édes nyelves csókokká alakultak, kezecskéi kíváncsian futottak végig a testemen, vállaimon, mellkasomon majd egészen le az ágyékomig. Finoman kézbe vette az ekkor már élénken ébredező farkamat, kellemesen masszírozta közben ajkaink elképesztően finom nyelves csókokban forrtak össze.
Az én kezeim is szüntelenül pásztázták Tius testét, de főleg és legtöbbször a gömbölyű popsiját markolásztam…amíg meg nem fordult előttem. Farkamat ekkor a popsijához igazítva szó szerint izgatott tovább, kezeim kebleit masszírozták, csókoltam kecses pici nyakát, finom illata pedig még a józan gondolkodásomat is elvette :)
Egyszerre döntöttünk és választottuk az ágyat, Tius csábítóan hanyatt fekve elnyújtózott rajta én pedig szemből bújtam hozzá.
Nyelves csókjaival tovább fokozta az izgalmamat, rendkívül jó volt vele ez a szoros összebújás, nehéz is volt finom ajkait „elhagyni”, de csodálatos teste szinte hivogatólag hatott rám.
Előszőr keblei bimbóit vettem a számba és kényeztettem őket felváltva hol a nyelvemmel hol a számmal, majd haladtam egyre lejjebb a csodálatos combjai közé. Megnyíltak azok a bársonyos érintésű szépséges combok és a finom csodás nőiessége is elém tárult. Egy élmény azt a finom üde puncit kényeztetni, nyaltam – csókoltam mindenhol, de főképp a legérzékenyebb ponton, amit Tius élvezetesen egyre szaporodó mély légzésekkel, izgató csípőmozgásokkal és combjainak lágy remegéseivel fogadott.
Tius a végén nagyon boldog lett, ami számomra is igazán kellemes volt, majd cseréltünk és ő kezdett el velem mélyrehatóbban foglalatoskodni.

Gyengéden megcsókolt közben kezével ismét a farkamat masszírozta, majd a csókjaival egészen az ágyékomig jutott. Keresztbe fordult rajtam popsija az ablak felé kitolva,… húúú micsoda élmény lehetett ez az ablaknak is :) gondoltam magamban, de nekem biztosan nagyobb volt, mert rögtön éreztem is Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban. Szőke tincseit nem fogta össze a még nagyobb élmény fokozására, élménydús franciája alatt azok végig lágyan simogatták a combjaimat.
Lassan, nem kapkodva, erős vákuummal franciázott, mikor az ajkai között voltam, kényeztető nyelve folyamatosan a makkomat izgatta, majd kivéve a szájából csak nyelvvel folytatta, elképesztően finom élmény volt. Majd újra vissza az ajkai közé, bekapta én pedig csak pislogtam, hogy ezt, hogy lehetne tovább bírni. Rájöttem, sokáig nem lehet, ezért rákérdeztem a gumira, amit Tia ügyesen tett fel a szerszámomra és széles terpeszben fölém helyezkedett.
Puncijával lassan csúszott rá a farkamra, közben egyre szorosabban ölelt magához és mikor finoman teljes hosszában magába fogadott, ajkainkat összetapasztottuk és édes csókok mellett egy lassú barátnős szeretkezéssel indítottunk. Fantasztikusan mozgott rajtam, mondhatni egy pillanatra sem állt le, folyamatos ütemben fel és le, csípőjét csodásan mozgatta körbe-körbe, közben többször oda-vissza csókoltuk egymás ajkát. Nagyon élvezem, ahogy a csókok közben szorosan hozzám bújik, popsija gyorsan mozog, ekkor igazából csak a makkomon lovagol, észvesztő az érzés, majd kiegyenesedik és teljes hosszában beengedve a puncijába mozog rajtam tovább. Erősek az ingerek és az élmény, kezdem érezni, hogy mindezek lassan felülkerekednek rajtam és még időben pózcserét javaslok.
Sok randin vagyunk már túl, de lehetséges ez az én „szegénységi bizonyítványom”, ezek alatt kutyusban még egyszer sem szexeltünk, amit már, bevallom nagyon szerettem volna Tiussal kipróbálni.
Örült az ötletemnek, felvette gyorsan azt a csábító pózt az ágy közepén és popsiját szexisen kidomborította. De csodálatos gondoltam magamban, a látvány kábítólag hatott, majd egy nagy popsiölelés és a combok közé nyalintás után lassan a puncijába csúsztattam a farkamat.
Bokáját, combjait, popsiját simogatva mennyei élmény volt ebben a pózban is Tiussal szexelni.
Nagyon tetszett, mert aktív volt ő is, az én ritmusomban tolta vissza magát mindvégig, közben egyik kezével alulról a zacsimat és a golyóimat masszírozta.
Puncijának melegsége, izgalmas szorítása és az ingerek ekkor már megállíthatatlanúl felrepítettek egészen a csúcsig, ahol a puncijában a gumiba robbanva élveztem egy nagyon nagyot.
Lassan szétváltunk, majd a tisztogatások után az ágyon mondtam Tiusnak, hogy ez valami fergetegesen jó volt, nagyon élveztem és tényleg kár lett volna kihagyni, „teljesen kifacsartál”…erre Tius mosollyal az arcán mondta, hogy igen, ez a póz kivégzős tud lenni…de még mennyire :)
Egy rövidet azért még tudtunk beszélgetni a randink végén, de ekkor az időm már erősen fogyóban volt, majd gyors tusolás, öltözés és sajnos ennek a randinknak is vége lett…
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Jól ismerjük már egymást, az elszámolás sosem szokott szóba kerülni köztünk.
Szerintem lehetne a randi elején is, de általában a találkozónk végén kerítek rá sort.
Ez a mostani randink pár héttel korábban, január elején történt, azóta pedig változtak már az 1 órás randi ajándékai. A megadott csokorméretet ebből kifolyólag csupán tájékoztató jelleggel szánom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Tia egy ikonikus hirdetője az oldalnak, korrekt megbízható lány, akire mindig lehet számítani.
Amit megígér, az úgy is lesz és emellett mindig a maximumot hozza és egy olyan élménnyel ajándékoz meg, mind külső, hozzáállás, együttlét és színvonal terén, ami maradandó emlékkel párosul.
Sokadik találkozónk volt ez a mostani, drága Tius ezt köszönöm Neked és amíg lehetséges biztosan lesz még folytatása is :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-02-08 13:36:57
Alapos, részletes és választékos stílusú beszámoló!

2024-02-03 13:00:11
Monumentális méretű alkotás,ami ha úgy vesszük ízelítő a jövőbeni tombola nyereményjáték győzteseknek

2024-02-02 20:05:13
Remekül megírt beszámoló. Tartalmas, informatív. Gratulálok hozzá!

2024-02-02 13:59:46
Ez azért úgy oda..., akarom mondani bitang jó az írás. Gyanítom tombolagyűjtésre sokakat sarkall majd. Gratulálok!

2024-02-02 11:04:04
Ezt a beszámolót nyugodtan lehetne etalonnak tekinteni. Igényes a megfogalmazás, a szöveg hiba- és elütésmentes, dúskál a hasznos infókban. Nagy köszönet és gratuláció!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 32db
(2024-06-04) : Először a makkom veszi szájába majd eltünteti. Nyelve pörög mint leterhelt villanyóra. Körmeivel a zsákot kapirgálja. Átvált a zene ütemére és így borul lompira. Átveszem a ritmust és pumpálom száját. Bal keze mellemet izgatja, mit nagyon kedvelek.

(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

felejthetetlen: 48db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

(2023-10-07) : Technikája egyedülálló. Bár torokra nem próbált, nem is kértem, mindenhol éreztem a nyelvét. Azonkívül fáradhatatlan. Ha kipróbálnám, hogy melyikünk bírja tovább, százból százszor veszítenék. De nem is ilyen véget szántam magamnak.

nagyon jó: 75db
(2024-06-04) : Én lusta pózban hanyatt,Tia meg fölém hajolva kényeztette a nemes szervemet. Hát itt is óriási volt az a pörgő nyelv,ahogy dolgozott. Hosszú percekig élveztem,majd kértem hogy csatlakozhassak. Gyorsan 69be folytattuk, így is elég sokáig így voltunk,

(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.