A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-01-12 13:53:40

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 120364 szexpartner

Bohém2 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Kényszerű pihim után látom hetem. Közepe szabad! Hát akkor hajrá. Hívom is, írom is és rögzítjük a reggeli időpontunkat, mit Vtr is megerősít.
Az egyeztetés hangulatáról. A kért időpontra a válasz: a ..... h tökéletes!
Szóval az egyeztetés egyszerű, s a megbeszélt, holt biztos!
Nem is emlékszem, hogy lett voln az évek során lemondás!
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Indulok és mint az alvajáró. Már rutinból megyek. Ha eltéveszteném az irányt, a rozsdaboglyám bizti dudálna. Ja, hogy hova is? Hát Alsórákos közepébe egy csendes utcácskába. Őrs tértől cc. 10-15perc séta, de trolival is lehet. Annak megállója 2 perc. Gps a címet ismeri, pontosan odavezet. Parkolóhely több is a bejárat közelében és ingyenes.'
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy szépen karbantartott négy emeletes ház alsóbb szintje. Típus lakás, de pont méretes. Felújított. Fürdő zuhanykabinnal és mindennel fölszerelve. Pohártól .... a dezodorig! Szoba nincs besötétítve így látszik a hajtogatás a hófehér ropogós lepedőn, mi a méretes ágyat borítja. Ruhát van hova tenni. Egy strapabíró fehér hosszúkás asztal, min Tia kedvenc plüsijei és a zenedoboz stb.
Patyolat tisztaság mindenütt, finom egyedi illat, tökéletes helyszín!
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nehéz ennyi beszi után újat írni, nem ismételni magam. Szóval kezdjük a hajával. A fodrász egy kicsivel többet vágott, rövidebb lett. Nekem az érő árpára hajadzik színe. Jól áll neki mindkettő. Kislányossá teszi tekintetét. No de tovább. A smaragzöld szemeiben parázsló tűz mindég lázba hoz, akár csak a piros pendelyből kikandikáló csodálatos mellei. A bimbók kis simire is kiljebb tolják a vékony anyagot.Tekintetéből olvasom a kérdést: még mindég odavagy értük ugye? Igen, de a csodás kemény popsijáért is, mi darázs dereka alatt trónol. Hosszú izmos combok, kecses vádli. Arányos minden porcikája. Rajzolni sem tudnék szebbet, kívánatosabbat. Erotikus kisugárzás? Ahogy megszólal már mocorog a lompi. Ahogy az üdvözlő puszit adja az felér egy áramütéssel.
Összefoglalva: Tia egy csúcskategória!
Ezt elfogultság nélkül állíthatom. Nem vagyok féltékeny típus,de mellette lehet az lennék.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120364 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 120364 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2024-01-15 10:29:09 erotikus masszázs 1203645. Tia +36307539086 beszámoló 2024-01-15 10:29:09 erotikus masszázs 1203646. Tia +36307539086 beszámoló 2024-01-15 10:29:09 erotikus masszázs 120364
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kiéhezetten érkeztem. Éreztem, hogy érzi. Gyorsan dobáltam le gönceimet,/ közben azért beszéltünk/ és irány a vizesblokk.
Visszafele az ajtólapot fogva várt természetes szépségét fedetlenül bemutatva. A homokórát szerintem róla mintázták.
Mire a türcsim letettem már az ágyon feküdt. Mellé dobtam magam. Hozzám bújt és csóók! Igazi pörgős nyelves, akarós. Kezeim ott simították, markolták ahol értem. Fenekénél fogva húztam magamhoz. Kezét közénk tolva megtalálta lompit és finoman körbefogva csavargatva húzogatta.
Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust. Egyre mélyebben vette és tüntette el lompit. Kicsit segítettem is lent tartani. Ez folyt jó darabig változatos sebességgel.
I Pózt váltott teljesen négykézláb állva fejét előre nyújtva bólogat, minden xediknél rábukik. Bal keze mellemet kezdi izgatni én mindkét mellét fogva adom az ütemet. Meg kell állítanom!
Valahogy kinyögtem, hogy kérem a gumit. Már nyúlt is érte és pödörítette farkamra. Közben sikosító és kérdés:- hogy szeretnéd?
- ahogy te válaszolom
-nem te válassz
Misszit választottam. Elbűvölő ahogy e csoda készségesen elhelyezkedik, hogy a ztán elmerüljek benne.
Lassan próbálom, de alig bírom. Lábai teljesen kitárva, ezt nevezem szabad a gazda póznak. Fejét megemeli, nyögdécsel halkan és húz magába kezeivel. Szánk összeforr. Nyelv a nyelvel viaskodik lompi pedig szorgalmasan osztja az igét. Aztán rózsaszín köd és döngetés. Részemről a folyamat megállíthatatlan. Az utódok őrült iramban törnek ki, de minek, hisz újra csak fogságba estek.
Ma önző voltam és nem kóstóltam bele csodás, illatmentes barackjába, de majd legközelebb.
Ma megkapni, szeretkezni akartam vele.
Lassan lenyugodtam, Kedvesem megtakarított és kilibbent magát is rendbe tenni. Közben megittam teámat. Visszatértekor mellém heveredve kezdtünk beszélgetni.
Idő lejártával,gyors zuhi, öltözés, csókocskák, vigyázz magadra és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rezsihozzájárulás nyilvános, nincs elszállva!I
A kapott élmény viszont átlag feletti! |
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Hogy írok azt a lépcsőn lefele jövet már tudtam. Miért is, mert megérdemli és ha neki van rám ideje és kedve, akkor ez a minimum.
Nem csak egy szexre járok hozzá. Ezt érzi és tudja és nem is csak ezt kapom tőle.
Mindég odaadó kedvesem ki varázslatossá tesz egy órácskát az életemben. Helyén kezelem, de akkor is nagyon élvezem ezeket az órákat. Míg ott vagyok az átélt élmény valóság!
Köszönöm a rám fordított idődet, legyen csodás a hétvégéd! Csóókollak!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2024-01-26 13:28:49
Igazán ragyogó ötletek. Nehéz választani közülük!

2024-01-25 22:51:46
Perfekt, ez tetszett. Vagy egy szobor vagy egy utca, ez a minimum. Tia tèr vagy Tia sètány, esetleg Tia köz.

2024-01-23 11:12:43
Szia Tavroe!
Hozzászólásod különösen jól esett, köszönöm.

2024-01-22 19:40:20
Istennős beszámoló ahhoz méltó tartalommal. És hogy nem csak szexelni jársz, hanem lelkileg feltöltődni, ez beszédesebb mint sok más! Kösz és grat.!

2024-01-21 20:04:12
Köszönöm/ köszönjük a szavazatokat a hozzászólásokat.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 26db
(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2023-11-21) : Vágyakozó behúnyt szemű arca, csodálatos mellei,széttárt lábai közt csillogó kelyhe. Segít és benne vagyok. Átkarol és csókolva szeretkezünk.

(2023-09-20) : Simogat és szájával köszönti lomposom. Ahogy nyelvével megérinti makkomat, finom borzongás fut végig rajtam. Vágytam már ezt az érintést. Először kóstolgatja majd szájába veszi besztercei szilvámat. Nem áll meg és lassan eltűnik lompi.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

(2023-05-02) : Kértem hogy legyen 69 mert megint a számba akartam helyezni a puncit és közben nyomoszoltem a remekbe szabott popojat 😀miután éreztem hogy nemsokara végem lenne , mondtam hogy gumizas ideje lenne.

: 45db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.