Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-26 18:19:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

💋

Beszámoló Tia +36307539086 119678 szexpartner

Noctis a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Kedves Tiával ez a negyedik találkozónk. Stabil ékköve az oldalnak és még lesz is egy darabig, megnyugtatott. Rajongóinak magyarázzam miért jöttem megint? Többiek meg hátha rájönnek írásomból. VTR-en kerülgettük egymást, már két hete is rohantam volna vissza hozzá csak épp napok voltak, aztán elutaztam melegebb éghajlatra. Késlekedés nélkül, könnyen találtunk üzenetben hét közepére egy pajkos órát, VTR-rel erősítve. Aki még nem hallotta hangját mindenképp hívja fel, mert irtó szexi aranyos kedves már a vonalban is.
Megközelítés
Rákospatak-közeli kis panelsort kell keresni, én már idetalálnék magamtól is, teljesen egyértelmű. Nyugis, parkos utcában vár, könnyű ingyen pakolással. Tömeggel se lehet egy katasztrófa, ha a 80-as trolit választja valaki.
Helyszín
Szépen felújított, célra alakított lak és az egész olyan "Tiás", tehát tiszta rendes kultúrált. Zuhanyzós fürdő úgyszintén, minden megtalálható benne. Egy nagy ágy a tetthely, melyen sötétítő függöny mögött is jól látni. Zenéi pörgősek, elektronikusak, sok ismerős/kedvenc szám szólt, szeressem ízlését is. Előre kikészítve Skyn gumi, síkosító, testápoló ha massz is lenne (szerencsére lett jobb dolgunk). Párnákból most sem építettünk várat, de rejlenek bennük lehetőségek. Persze a komódon is el tudom képzelni Tiát, Vivától ötletet merítve. Serényen építem azt a bakancslistát...
Tia külseje
Tia nem kicsilány, ellenben magas és olyan zseniális geneTiával áldotta meg az élet, hogy az esetleges tömeg has és kar helyett cicire és popsira kerül. Annyira szép feszes, méretes formái vannak... legjobb érzés magamhoz húzni, élvezkedni velük. Mindemellett homokóra alkat, képtelenség belekötni. Borotvált szépséges ízletes szűk puncival csábít. És mégis a zöld szempár a kedvencem benne, meg a mosolygödrei amik kislányos, kerekded gyönyörű arcán időnként megjelennek. A régi vörös és a mai szőke, bőven váll alá érő, végig kibontott haja is illik hozzá (sose láttam összekötve, és szabad a tincsekkel játszani).

Próbálom megfogalmazni, miért is ő a megtestesült természetesség... Ha(!) bemutatnám a barátoknak, véletlen sem úgy súgdolóznának hüledezve, hogy "Hát ezt a [nőnemű személy, durva szóhasználat]át meg hol szedte össze ez a gyerek??", hanem kedvesen érdeklődnének iránta, vendégül látnák, befogadnák a körbe és meg se fordulna a fejükben a titok. Szóval az egyik legtöbb beszivel büszkélkedő lány létére a legcsekélyebb mértékben sincs ráírva a szakma, oly ártatlan(nak tűnő) csendes szelíd teremtés! És én pont az ilyet szeretem. Ritkaság. 3 hónappal fiatalabb nálam, szerintem össze is illünk (zeneileg biztos). Természetességre visszatérve, keresve se találni rajta művi dolgot, rajzot. Nekem kiemelten fontos az eredeti szemöldök, pilla, ajkak. Sminkre sincs szüksége, egyszerűen úgy jó, ahogy van.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119678 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119678 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-10-27 08:56:38 erotikus masszázs 1196785. Tia +36307539086 beszámoló 2023-10-27 08:56:38 erotikus masszázs 1196786. Tia +36307539086 beszámoló 2023-10-27 08:56:38 erotikus masszázs 119678
Action
Kérésemre a szokástól eltérően magán hagyja a kis piros semmiséget, amit közösen húzunk le róla (kedvesen útbaigazít: felfelé). Ölelgetjük és puszilgatjuk egymást kezdésnek. Magától jön minden, természetesen, érzéki nyelves csókjaival se fal fel egészbe, amolyan pont jó. Kapok levegőt, de könnyű belefeledkezni jó ízű nyelvjátékába. Rendkívül ápolt és jó illatú! Elölről-hátulról megcsodálom domborulatait, popsija elképesztő, rendesen beleakad a férfikéz, van mibe kapaszkodni ha elszédülnék az érzésektől. Ő is hamar talál magának fognivalót :)

Ágyon folytatjuk összebújva, csókokkal, simogatásokkal (újra)felfedezem testét. Bűn érintetlen hagyni termetes melleit jól hegyesedő bimbókkal, mágnesként vonzzák kezem. Ujjaim némi megpróbáltatástól szárazak most, tehát inkább tenyereimmel érintem, melyekből kibuggyannak a cicik. Nagyon jó tapintásúak, semmi lötyögés vagy gravitálás (tudom a titkát, megállt a húszas éveiben). Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

Mennyei nyelvpörgetős franciájával húz, és mondja szóljak mikor jöhet a gumi. Úgy kényeztet, hogy minél tovább tartson, nekem a legjobb legyen, kevés kézzel, gyors lerendezésnek nyoma sincs. Itt zavarban vagyok, mert egyrészt imádom amit csinál, másrészt benne is szeretnék lenni, de ezek kölcsönösen exkluzív események. Mikor nemesebb részem is sejti, hamarosan beöltözés és szerepelnie kell, el-ellszáll a bátorsága. Ilyenkor oldalirányból átültetem szembe velem, felhúzom csókra majd oldalra tartom arcom, így a fülembe tud szuszogni (ezért rajongok), meg a nyakam puszilni, mialatt kézzel folytatja, kérésemre lassan. Ezzel újra és újra fel tud keményíteni. Egy ilyen után mondom: már nem is annyira használhatatlan, mi?

Kezébe adom a gumit, ráhagyom a feladatot. Arcát figyelem... hamar felteszi és kérdi milyen pózt szeretnék. Legközelebb fogok variálni, de mivel a legjobb lovaglás toplistán ott virít a kedves, inkább rábízom a behatolás tempóját, én meg elengedem magam. Síkosító és már illeszti is. Arcomban a csodás mellek, miközben Tia fokozatosan de határozottan rámereszkedik forró ölével. Nagyon hiányzott már ez az érzés. Ösztönösen megfogom a ciciket, amint elkezdenek szépen köröket rajzolni előttem. A látvánnyal lehetetlen betelni. Lassan lovagolva szeretkezünk, erre rámhajol Tia és legnagyobb örömömre megcsókol, átölelem. Szüntelen mozog rajtam. Sodródom az árral, csodálattal nézem, ahogy ez a szépség, akit három éve ismerek, végre magáévá tesz. Sorsom megpecsételi szűk nunija (így hívja) és mivel két hete élveztem utoljára, hosszan és lábujjgörbítően jutok a felhők fölé. Még mozgunk együtt egy kicsit, sietség sehol.

Készségesen rendbetesz, meg kint magát is. Eztán mellém bújik beszélgetni, villant a humorából, szóba hozzuk régi témáinkat (adok a sorozat ajánlásaira) és néhány mondatonként csókot lopok. Fürdés után érzékeny búcsúcsókokkal, felszabadultan és a visszatérés nyugalmával gurulok tova. Édes csókjainak illatát viszem magammal az orrom és a szájam közti részen, mi életem első csókjaira emlékeztet, nálam ilyen apróságokból is áll a barátnő feeling.
Elszámolás
Sose kéri, elején intézem vetkőzés során. Átlag, az oldal szerint. Évről évre emelkedik, még pont meg tudom beszélni magammal, hogy beleférne minden héten (ez beköltözést helyett csupán annyit jelent: az Ő esetében ez sem tart vissza). Az óra fürdéstől fürdésig tartott. Röviden: érdemes Tiához vinni a virágainkat a kivételes élmény miatt.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mivel bő öt éve nem szexeltem senkivel, úgy érzem újra van életem. Megtaláltam benne, ami eddig hiányzott és nagy kő gördült le a szívemről, a magabiztosságomra is jó hatással volt. Azt sejtettem, hogy egy randi kevés lesz megváltani a világot és végigpróbálni az összes létező pózt, de felívelő pályára álltam és egyértelmű: még sokSokSOK kell Tiából. Felszabadító, mert nem muszáj új nevekre vadásszak, hiszen ő itt van nekünk. Örülök, hogy pont Tiával jött össze az oldalról először, kiváló választás az ilyen kis bátortalanoknak is, mint én. Jövő hétre meg is beszéltük ott helyben a folytatást, annyira magával ragadott. Szegény az, aki nem tapasztalhatja meg Őt. Mert rátaláltam Tiára annak idején, piszok mázlistának érzem magam. Belőle sosem elég.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-10-30 20:31:50
Köszönöm a szép szavakat, örömmel tölt el, hogy a találkozónk leírása érdekel másokat is és még tetszik is nektek!

2023-10-30 15:36:49
LOL nagyon jó beszámoló 👍 Szinte magamra ismertem.

2023-10-30 15:33:03
kiváló beszi...olyan infóval, és olyan stílusban, amit igazán értékelni tudok

2023-10-29 03:57:21
Figyelem felkeltő beszámoló. Jó volt olvasni. Irigylésre méltó a randitok. 🙂

2023-10-28 22:56:09
Lényegretörő, pontos leírásoddal felkeltetted az érdeklődésem Tia iránt.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 27db
(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

(2023-11-21) : Vágyakozó behúnyt szemű arca, csodálatos mellei,széttárt lábai közt csillogó kelyhe. Segít és benne vagyok. Átkarol és csókolva szeretkezünk.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-07) : Technikája egyedülálló. Bár torokra nem próbált, nem is kértem, mindenhol éreztem a nyelvét. Azonkívül fáradhatatlan. Ha kipróbálnám, hogy melyikünk bírja tovább, százból százszor veszítenék. De nem is ilyen véget szántam magamnak.

nagyon jó: 73db
(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

(2023-05-02) : Kértem hogy legyen 69 mert megint a számba akartam helyezni a puncit és közben nyomoszoltem a remekbe szabott popojat 😀miután éreztem hogy nemsokara végem lenne , mondtam hogy gumizas ideje lenne.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.