Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-10-18 19:52:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

💋

Beszámoló Tia +36307539086 119601 szexpartner

hy a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt popsi
kihagyhatatlan kölcsönös francia
fáradhatatlanul lelkes
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elég időben jeleztem Tiának az érkezési szándékom és emiatt nyomtam is egy VTR-t, amit hamarosan el is fogadott, s várhattam a jópár nap lecsengését.
Érdekes módon telefonos kommunikációra most nem került sor, hiszen korábban már telefonvégre kaptam a kisasszony hangját, ami természetesen roppant mód beindító.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Én most a kötöttpályás megoldást választottam.
Nem is kellett túl sokat gyalogolni, csupán pár percet.
Mint mások írták, a parkolás is sima ügy arrafelé.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
A térképen bejelölt hely nem teljesen pontos, de iránymutatásnak megfelel.
A lakás szépen berendezett, ami Tia ízlését is bizonyítja.
Nem kell túl magasra lépcsőzni, s felérés után egyből nyílik is a megadott ajtó.
Szoba kellemes hangulatú, benne jó nagy ágy szolgálja a megfelelő "kényelmet".
Fürdő zuhanyzós, rengeteg tusfürdővel és egyéb szükség tisztálkodó szerrel is felszerelt.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Tia egy igényes, magas hölgy.
Mikor megpillantottam a piros, vadítóan szexi csipkés rucijában, egyből piszkos gondolataim támadtak, de még kicsit türtőztetnem kellett magam.
A képek tökéletesen visszaadják formás alakját, csupán a bőre illata és teste feszességéhez kell a szemtől-szembeni lét.
Arca nekem tetsző, szemei mosolygósak, ajkai szép ívűek. Haja most épp szőke, vállig érő, amit kibontva viselt.
Cickók hatalmasak, természetesek, szép formájúak, a bimbói nagyok, izgatásra jól reagálnak.
Popsija fenomenális, roppant kerek és egyben kemény is.
Feszes mindene, az egész testrésze.
Kicsit visszafogottnak tűnt az elején, amit természetesen az első randi is rendesen befolyásolhatott.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119601 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119601 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-10-19 09:24:10 erotikus masszázs 1196015. Tia +36307539086 beszámoló 2023-10-19 09:24:10 erotikus masszázs 1196016. Tia +36307539086 beszámoló 2023-10-19 09:24:10 erotikus masszázs 119601
Action
Barátnő feeling:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
5
Csók:
4
Érkezésemet követően a bemutatkozás során puszival fogadott, majd bekísért a szobába. Egyelőre még visszafogott volt köztünk a hangulat, de az idő múlásával úgy érzem ez oldódott.
Bekísért a szobába, ahol pár gondolatot váltottunk, majd elkísért a fürdőbe.
Miután végeztem az alapos tisztálkodással, Tia már anyaszült meztelen, két hatalmas cickóval várt az ajtóban. Nem kellett sok, egymás testének feltérképezéséhez fogtunk és állva egymáshoz simultunk. Szánk kb egy magasságban volt, s kezdett összeforrni. Tia csókja nem annyira szenvedélyes, de amit kezdetben nyújtott, azzal megelégedtem. Közben azért nyelvünk is össze-összeakadt, de egymás torkát azért nem karcoltuk. Míg csókolóztunk, folyamatosan simogattam a popsiját, s markoltam, de annyira kemény neki, hogy nem sok sikert értem el vele. Tia egyszercsak a rám tekert törölközőt kioldotta, mert volt már ott valami, ami nagyon ágaskodni kezdett. Félredobta a rám tekertet, majd elkezdte simogatni a velem egykorút. Finoman, érzéssel, nem vadultan. Elég hosszasan történt az állós ismerkedés, de azért csak leheveredtünk egymás mellé az ágyra. A kisasszony kérdően nézett rám, hogy milyen koreográfiát választok, de megegyeztünk abban, hogy rábízom magam, és sodródjunk csak nyugodtan az árral.

Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból. Míg tevékenykedett rajtam én a popsiját markolgattam, a cicijét simogattam és élveztem a ténykedését. Bő 1/3-át kapta be, de úgy játszott a makkon, s úgy tekerte a szájában a nyelvét rajta, hogy minden egyes pillanatot élveztem. Különleges a technikája, tényleg nem mindenhol tudják így művelni a franciát. Ameddig csak tudtam húztam, de éreztem, hogy egyre jobban izgat ez a játéka, ezért bő 5-6 perc után lassíttatnom is kellett, ami szemmel láthatólag nem tetszhetett neki, hiszen pont ekkor kezdett hevesebben bólogatni, talán még magát is izgatva így. De nyugtatás képpen magamhoz rendeltem pár csók elcsattanásáért.

Pózt váltottunk és ő vágta magát kényelmi helyzetbe. Kifeküdve még jobban megkívántam és elkezdtem a szájától lefelé haladva csókolgatni. Eme csodás, feszes testen végig is jártam a nyelvemmel. Aztán a finom illatú (kopasz)barackjánál hosszasan eltevékenykedtem, mely során félúton Tia elkezdte tekerni a csipőjét, jelezve, hogy nincs talán ellenére a kényeztetés. Mondjuk már az elején is jelezte, hogy valószínűleg eredmény is várható majd, de megnyugtattam, jön ami jön, ha nem az sem baj. Aztán folytatva a tevékenységem, hamarosan Tia hasfala is többször megrándult, jelezve, hogy innen már nincs messze a vég, s nem is volt.

Megegyeztünk abban, hogy pacizunk, de mielőtt nyeregbe pattant volna, kértem, hogy csillogtassa még meg rajtam a mesés franciáját, meg is tette. Aztán gumi fel és kis sikosítás után magába engedte. Uraim, innen a látvány is mesés, mikor két ringó cickó az ember szája felé lebeg, egyből csókolgatni kell őket. Tia behunyt szemmel mozgolódott, tekergett rajtam, én meg figyeltem testbeszédét, s élveztem a helyzetem. Közben loptam pár csókot tőle. Több fajta technikát is bevetett, hol csak a csipőjét forgatta, hol ki-be járatta magába, hol hozzám simult. Egy biztos, élvezetes egy élmény volt innen is látni őt. A kisasszony tevékenysége már rég fokozott izgalmi állapotba hozott, így órákon át nem bírtam már a ki-be csúszkát, a kellő pillanatban megfeszültem és kiengedtem a felgyülemlettet a gumiba.

Tia kis idő múlva kiengedett magából, leszedte rólam a gumit, megtörölgetett, majd mellém bújt, ahol kellemesen még pár percig eldiskuráltunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Extrákról nem érdeklődtem, arról így nem is tudok.
Előre átadtam a kapott információk szerint megtudott rózsaszálakat, ami végig ott maradt, ahova helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A Tiánál eltöltött szeánsz elég jóra sikeredett, mozgalmasan töltöttük a ránk szánt időt annak ellenére is, hogy kissé fáradtan tudtam csak érkezni.
Technikájával elégedett lehetek, franciája mindenképpen élvezetes.
A visszatérés lehetősége pedig adott.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-10-28 22:19:33
Nahát hy, a te beszid után kezdett el Tia újra reagálni a beszijeire. :)))

2023-10-22 14:55:31
Informatív, arányos és hangulatos írás.

2023-10-19 19:32:03
Tárgyszerűen megírt, jól szerkesztett beszámoló. Kösz a megosztást.

2023-10-19 13:25:09
Ez a beszi meginditja az emberi fantáziát! Gratula. 😁

2023-10-19 10:33:34
Precízen adtad át a Tia-élményt, egy ilyen kalandra bármikor szívesen benevezek. Szerintem nem hiányzik ebből semmi, még sok visszatérést kívánok!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 32db
(2024-06-04) : Először a makkom veszi szájába majd eltünteti. Nyelve pörög mint leterhelt villanyóra. Körmeivel a zsákot kapirgálja. Átvált a zene ütemére és így borul lompira. Átveszem a ritmust és pumpálom száját. Bal keze mellemet izgatja, mit nagyon kedvelek.

(2024-04-04) : Egyből lompira veti magát. Nyalogatni kezdi teljes hosszában, miközben kezeivel golyóimat masszírozza. Ezt követöen ajkával átpattan makkomon, megvonaglok, majd nyelve kezd pörögni. Hirtelen olyan érzés lesz urra rajtam, mintha két szája lenne.

(2024-04-04) : Lágyan megcsókoltam, visszacsókolt, egymás szemében kutakodtunk és már a köntös alatt öleltem át, a melltartóját kikapcsoltam, amely így lecsúszott a melléről, de a köntös még mindig rajta volt. Na, ez így egy nagyon izgató dolog volt, mert a csodás melleinek immár szabad látványa és tapintása nagyon beindított

felejthetetlen: 48db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 75db
(2024-06-04) : Én lusta pózban hanyatt,Tia meg fölém hajolva kényeztette a nemes szervemet. Hát itt is óriási volt az a pörgő nyelv,ahogy dolgozott. Hosszú percekig élveztem,majd kértem hogy csatlakozhassak. Gyorsan 69be folytattuk, így is elég sokáig így voltunk,

(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.