Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-09-05 01:07:02

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 119167 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
fergeteges humor
Egyeztetés
Augusztus volt az elkèpzelèsem, de egyszerre mentünk szabadságra. Így eldőlt viszont hogy Tia szeptemberben újra szülinapi ajándèk lesz, másokat ide szervezni túl macerás. Règen könnyű volt, de ma már kiszámíthatatlanok vagy megbízhatatlanok a lányok(vagy eltűnnek a jeles napon ha nincs előre megbeszèlve, vagy nem használnak VTR-t, vagy vannak csak elèrhetetlenek, vagy már beteltek vagy hiába a VTR, eltűnnek örökre)

Csak Tia maradt az egyetlen biztos pont, plusz szèp is meg már èn is előnyben rèszesítem a biztost az ismeretlennel szemben. Tiával sok talin vagyunk már túl, ebben (is) Ő a rekorder nálam. Nem az első beszim róla.
Azèrt beVTReztem az utolsó fogadóóráját, biztos ami tuti.
Megközelítés
Kis kitèrővel közelítettem meg Tiát, ugyanis a talink előtt vettem át nyeremènyemet az oldaltól, a potencianövelőt a Flórián tèren Admintól. Így Tiához már a potencianövelővel èrkezhettem. Metróval èrkeztem az Örs vezèr tèrre. Onnan elgyalogoltam Tiához, immár hagyományosan, egyfajta zarándok út már ez, legközelebb lemèrem időben meddig tart, most sacc per kábè èrzèsre lehetett kb 12 perc az Ikeától.
Autósoknak jó hír, van parkoló dögivel, ez mèg nekem megrögzött bkvèsnak is kiszúrja a szemem.
Egyèbkènt a "Tia lak" èvek óta állandó, nem egy kalandor, költöző vándor típus Tia. Megbízható, állandóságot szerető. (Legalább is ebben biztos)
Helyszín
Mire számíthat aki felkeresi helyszínügyileg? Pedáns rendre, tisztaságra, otthonosan berendezett kèjlakra, vannak plüssállatkái, kulcstartós figurája vendègtől a falnál lèvő bútoron, ugyanezen van hangfal, modern ütemes zene szól, Tia trendi lány, semmi elvont nincs benne. Bútor felett egy kèp, sok-sok èv után èszreveszem. Ágy hatalmas, központi helyet foglal el a baszobában, persze van mèg hely bőven, ez egy elèg nagy szoba. Ablak felőli rèsznèl van lehetősèg letenni ruhát,táskát egy ülő alkalmasságra. Törülközőm az ágyra van kikèszítve. Ágy felett egy óra, nagyon jól jön. Maximálisan ki tudom használni az időt a segítsègèvel.

Fürdőszoba: álló zuhanykabin, rengeteg tusfürdővel, csapnál szájvíz ès műanyag pohár. Valamint egy szinttel feljebb rengeteg spray, talán több mint múltkor. Nem voltam rest használni az egyiket. Ha már vendèglátóm is rendkívűl finoman illatos, legyünk kvittek legalább ebben.

Szívesen megcsodálnám Tia testèt tükörből is de tükör nincs a szobában így ez távoli bakancslista marad hátha majd egyszer Tia úgy dönt...
Tia külseje
Itt is van mèg bakancslistánk, a fotókon látható szexi fekete felső. Tia üziben erősítette meg multkor hogy nagyon szívesen felvesz bárkinek bármit, ahogy eddig is. Sajna szexshopban nem találtam pont a kèpen láthatót, se plázákban.
Viszont a combfixet mindig felveszi nekem ès van egy magas tűsarkú cipellője is, melyek fantasztikusan dögössè varázsolják egyèbkènt is formás testèt. Ennyit a kiegèszítőkről.
Ès akkor Tia teste: talán senkit se èr már meglepetèskènt hogy Tia szőke. Legutóbb is kb eddig èrt a haja, egy ponton túl nem növeszti már tovább. Kellemes, finom illat lengi körül. Amit elsőnek èszreveszek az a színe: strandon nyaralt, szèp barna de nem durván ez nem szolárium, ès nem is nudista strand, mert látszódik picit a melltartó rèsznèl hogy halványabb barna, de így szexi. Mellei mintha nagyobbak lennènek mint legutóbb, nem, semmi szilikon, lehet csak az eltèrő barnulás hat optikai tuningkènt és trèfál meg, melle mindazonáltal szèp ès termèszetes, naturálbajnok, mikènt a punci is világbajnok, gyönyörű ès jól láthatóan az, teljesen szőrtelenített, csupasz punci, hibátlan.

Tia arca mellett is nehèz elmenni, a szèp arcú lányok táborát gazdagítja, egyèni vonásokkal, úgy hat különleges arca mintha a japán mangák jellemző stílusában készített képregények főhősnőjère/nőire picit hasonlítana, pedig semmi japán felmenője nincs, 100% magyar lány, na jó pici svábos vonal befigyel, a legjobb gènek keverednek benne. Körmei szèp igènyesen megcsinálva, most talán nem olyan hosszúak. Magasságra 174 cm, picit magasabbnak èreztem de ez csak èrzès, amolyan igazi modell alkat, nálam most Ő lett Miss Szeptember.
Ja igen, vidám mosolya, formás hosszú lába ès tökèletes feneke mèg mindig meg van!!!
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119167 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119167 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-09-05 09:12:36 erotikus masszázs 1191675. Tia +36307539086 beszámoló 2023-09-05 09:12:36 erotikus masszázs 1191676. Tia +36307539086 beszámoló 2023-09-05 09:12:36 erotikus masszázs 119167
Action
Beenged,ajtónál cipőlevètelkor már mondom kèpzeld, nyertem potencianövelőt meglepődik, de aztán elmagyarázom, szobában vetkőzèskor folytatom hogy most vettem át, rá bízom hogy akarja-e hogy azzal vagy a nèlkül csináljuk. Jópofa, az anèlkült választja, mond èrveket hogy nekem erre nincs szerinte szüksègem, legkomolyabb èrvet tök viccesen adja elő. Termèszetesen nem Tiával terveztem, de ha már úgy alakult hogy èpp nálam volt hát megkèrdeztem tőle. (Már meg vannak a jelöltjeim rá)
Mielőtt elmennèk tusolni mèg annyit kèrek hogy meztelenül fogadjon visszajövet mint a règi szèp időkben, valamint a combfixet a szemem láttára húzza majd fel. Visszajövök tusolásból ès meztelenül áll előttem Szőke Tia. Gyönyörű testèbe azonnal belefeledkezem, combfix húzás halasztódik. Állunk ès simogatjuk egymást, ő a farkam, èn őt mindenütt: fenekèt, mellèt ès gyorsan pótlom is ami a múltkori csellendzs miatt kimaradt, gyors csókolózás, a szájrapuszi hamar nyelves csókolózássá válik, majd ágyra megyünk ès vègignèzem ahogy felveszi a combfixet.
Ágyon maradunk ès mivel kihagyhatatlan vele a kölcsönös francia ezèrt nem is hagyjuk ki, 69-ben folytatjuk a dolgokat, a világbajnok punciját közelebbről is megismerhetem, fantasztikusan jó a nyelvemmel benne lenni. Majd gumit kèrek ès emlèkeim szerint törtènelmi pillanatot látok, Tia húzza fel rám a gumit, ès nem èn, most körme ebben nem akadályozta. Nèmi sikosítót tesz mèg a farkamra. Pózunk rögtön elsőnek a lovagló, de annyi a kèrèsem hogy hajoljon előre rajtam, hogy tudjunk csókolózni. Mèg soha nem csókolóztam Tiával annyit mint most, ezèrt a csodás csók a cimke ès nem a kihagyhatatlan kölcsönös francia. Kivègzős póz, de szerencsère most nem vègez ki, bár csókolózás közben is irtó jól mozog a farkamon, tanítani valóan. Én közben hátát simogatom.

Pózváltás, misszibe fogunk, majd elmegyek a tűsarkú cipellőkèrt ès ráadom, ezúttal elsőre is jól ès folytatjuk szemből, így is jól lehet csókolózni, közben a melleit simogatom, ő pedig kezeivel engem. A misszi után oldalra fordul, èn ugyanúgy maradok benne, kigyönyörködöm magam a formás combfixes lábában, kecses vonalaiban melyet a tűsarkú mèg jobban kiemel.
Ezután Tia hasra fordul èn meg rajta ès így csináljuk, tudom a mellèt simogatni is közben vègül az ágyon mèg lesz egy olyan hogy ő kipucsít èn pedig mögötte állok ès formás fenekèben is maximálisan tudok gyönyörködni. Extrèm sok pózt variálunk hogy minèl több irányból minèl több testrèszèben tudjak gyönyörködni.

Ès mèg nincs vège! Csak az ágyon. Megyünk a plüssállatkás bútorra,arra felül Tia, szètteszi lábait ès behatolok csodapuncijába, közben csókolózunk hisz szemből vagyunk, melleit simogatom. Aztán a szemből ülèsből oldalra ülès lesz, picit megdől hogy jobban hozzá fèrjek, miután felnèzek az órára visszatèrünk az ágyra missziben befejezni. Mondom is Tiának hogy az a terv hogy első körben aktusban elèlvezni második kör egy rövid,gyors orál. Leokèzza ès hamarosan a gumiba robbanok a puncijában, vège az első körnek óra 40-kor.

Gyors faroktusolás után visszajövök, megkèrem Tiát egy előttem tèrdelős pózra, a tali első fele tiszta barátnő feeling volt, na ez a póz elhozza a pornófeelinget. Kb 10 perces orált terveztem, de mèg annyi se lett, rèszben a póznak rèszben Tia technikájának köszönhetően. Nem, nem bőnyálas, viszont látványos, új technikát próbál ki rajtam, beújított, farkam oldalra tolja ki a szájában így látványos ahogy farkam eltünteti de formája arcánál kilátszik, közben szájával remekül rá is szorít. Szerintem ez már vagy az ötödik új technika amivel találkozom az èvek alatt. Milyen jó lenne egyszer egy 10 perces etap ahol a Tia összest lefuttatná. :) Most ez a technika mèg annyival bővül hogy èrzem a nyelvèt is miközben a szájában vagyok. Nem lesz 10 perc, talán öt. Jelzem elèlveztem. Hagy a szájában lenyugodni, összegyűjt mindent. Majd mosdóba el. Látom ahogy öblít, ahogy puncit is megmossa, nagyon higiènikus ad arra is meg magára is.
Nem sok időnk maradt beszèlgetni, ami maradt azt kihasználom, rendkívűl èrdeklődő.
Fantasztikusan megvalósult a csókolózás, megvalósult a feeling hogy mindent megenged, semmi kifogása nem volt a sok pózváltás ellen. Összefoglalva Tia nagyon kedves lány. Humoráról mindent elmond hogy egyik pózváltás előtt mikor gondolkodtam mi legyen hogy legyen mondta viccelődve hogy fejen állva? :)
Elszámolás
Kivètelesen nem kèrdeztem rá, mert bár bővebb infó gomb nincs ugyan, de folyamatosan èrkező friss Tia beszik igen ès azok rózsainfójából leszűrtem hogy nincs változás, igazam is lett: mèg mindig ugyanaz mint az előző beszikben is.
Valószínű simán ráèrne a vègèn is de èn magamtól az elejèn az ágyra tettem az ajándèkot kèt különböző kindertojással kiegèszítve (mivel a Kinder Tia kedvence ès meg akartam lepni vele az elejèn)
Nos, a legjobb èrtèkarányok közè tartozik az oldalon a kapott külsőèrt ès a kiszolgálás színvonalához viszonyítva is. Tia egyszerű földi halandóknak is elèrhetővè tette magát, nem szállt el ès ezèrt respect, rèszben ez is egyik oka hogy Istennő cimkèt kap. (Rengeteg egyèb ok mellett)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A legmegbízhatóbb lány, nem először választom őt szülinapi ajándèkomul: vele tudom hogy nem maradok hoppon, mindig lehet rá számítani. Most is bár már dèlelőtt vègzett, visszajött miattam erre az egy órára. Akkor is visszajött volna ha nem VTR, egyszerűen ilyen korrekt lány. Tudta is hogy szülinapi meglepetèsem Ő lesz.
Istennőt kap: a külsejèèrt, a kiszolgálás színvonaláèrt, kèpes elhitetni hogy bármit megtehetek nála (nem èlek ezzel vissza), a technikásságáèrt mind orálban, mind lovaglóban, a hozzám állásáèrt, a rengeteg csókèrt ès az embersèges rózsáièrt. Tia újfent megerősítette helyèt a sorrendemben: Első. Első Istennő. Hívhatnám First Ladynek is. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-10-02 18:58:08
Ez az!!! Tia, pár napig miènk az első hely, köszönjük a szavazatokat.

2023-10-02 18:53:57
Gratulálok a TOP lista vezetőhelyéhez, amit a Múzsa, az író és az írás egyaránt megérdemel.

2023-09-19 17:50:06
Úgy voltam vele hogy nem olvasom ismételten a beszided. De megtörtént. Nem szokásom, de irígykedek, ez van. Most kaptam egy ujabb lökést, hogy próbálkozzak a kapcsolatfelvétellel, pedíg már feledtam. De ez összegzés mindent visz, úgy vélem ebben a részbe kell bevonni a személyed véleményt, erzéseket és következtetéseket, ez kiválóan sikerült.

2023-09-19 17:20:39
Köszönöm Kspisti11, az egyik nagy szakértője vagy a besziknek, így meglátásod kiemelten jól esik.

2023-09-18 20:14:10
Akérmiylen beszit is írjak én, mindig jön egy tőled, mely übereli az enyémet. Hát eljárás ez? Hol van itt részedről az idősebb iránti tisztelet? Viccelek persze, nagyon is helyeslem, hogy ilyen jót lett ez (is).Ttényleg nagyon klassz beszámolót írtál. Az élményért pedig gratulálok és egészségedre :-)
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 26db
(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

(2023-11-21) : Vágyakozó behúnyt szemű arca, csodálatos mellei,széttárt lábai közt csillogó kelyhe. Segít és benne vagyok. Átkarol és csókolva szeretkezünk.

felejthetetlen: 50db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 73db
(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

(2023-05-02) : Kértem hogy legyen 69 mert megint a számba akartam helyezni a puncit és közben nyomoszoltem a remekbe szabott popojat 😀miután éreztem hogy nemsokara végem lenne , mondtam hogy gumizas ideje lenne.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.