Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-08-21 19:14:17

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 119047 szexpartner

angrybirds2 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
hihetetlenül érzéki
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR-n jeleztem hogy tiszteletemet tenném, mert arra fele volt dolgom és eszembe jutott hogy régen voltam nála, de kellemes emlékeket ébresztett , úgyhogy VTR
könnyen ment , kicsit risky volt volt valami miatt de abszolváltuk.
Megközelítés
GPS-sel mentem, rossz szokás, de gyűjtöm a w. pontokat , XIV.kerület panelos része, alacsony építésű panel, előtte, mellette mindig ingyenes a parkolás és van hely is dögivel. Troli van a közelben az utca végén, avagy elején, a metró sincs messze tőle pár troli megálló.
Helyszín
Nagyon tetszetős, csajos, illatos lakáska, babaszoba cuki pont olyan mint a vendéglátó maga, kiss plüssök , franciaágy illatfelhő, fürdőszoba zuhanykabinos szájvíz van , tusfürdő van, konyha tipikus panel de nem releváns maximum annyiban hogy igényeltem egy pohár vizet :) Maga a tetthely viszont számomra vonzó a maga kis tökéletességével :)
Tia külseje
A képeknek abszolút megfelel, kellemes kemény kerek popsi , és a kellemesen telt mellei ágaskodó bimbókkal , csupasz puntzi :) nagyon szép zárt puntzi , nagyon jó alakú lányka. Az arca is kis helyes kerek , szöszi fürtökkel . Úgy nagyon egyben van. Imádom ahogy zuhany után kimegyek ott áll az ajtóban és ránézek és kecses és bomba és azt érzem hogy most akarom.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119047 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 119047 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-08-21 19:23:26 erotikus masszázs 1190475. Tia +36307539086 beszámoló 2023-08-21 19:23:26 erotikus masszázs 1190476. Tia +36307539086 beszámoló 2023-08-21 19:23:26 erotikus masszázs 119047
Action
Majdnem elkéstem mert vettem még valamit, szóval megérkeztem telón hívtam hogy megjöttem. Kapukód birtokában mehettem fel, alacsony emelet. hallottam a zár kattanását és beléptem az ajtón. Puszika, majd megállapítottam hogy ejha de csinos valaki kis piros hálóing jellegű valamiben volt. Beszélgettünk kicsit majd öltözés és elmentem zuhanyozni. Mondta hogy csak miattam jött ma :))) na ez kellett nekem, imádom ha imádnak . Miután lecsapattam magam , szájvízes körök letudva, fürdőajtóból kilépve már láttam Tiát csupasz valójában, ismét megállapítottam hogy ejha de csinos. Az a popsi és a cickók. Közelebb érve kis csókolózás, lágyabb, nyakcsokok, közben kezemmel felfedeztem minden porcikáját szoborszerű gyönyörű testének. Ezután mondtam hogy szeretném kicsit kinyalintani, ugyhogy a már idézett tengeri csillag póz és kezdetét vette a nyelvmunka. Elvinni hogy sikerüt e talán, mert finoman szorított combjával, emelte a popsiját munka közben . Ezután felvettem a nyugdíjas pózt a hátamon fekve kértem egy orális történést , nagyon jól csinálja a nyelvét pörgeti a makkon és kellemes érzésekkel ajándékozza meg a phéniszem . Annyira sikerült felhuznia hogy pár perc móka után kértem hogy gumizzunk fel mert nem akartam a szájába elmenni anélkül hogy érezzem a kis puncusát. Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról. Majd klasszikus missziós poziban folytattuk, de közben a lábait a nyakamba vettem , imádom hogy ilyenkor jó mélyre tudok hatolni ( bár nem vagyok kicsi, de sikeresen abszolválja ezt is . ) Mjad hátulról mert vizuális mindig felizgat az a poppo és a homok óra alkat. Nemgyőzőm hangsulyozni hogy milyen csinos közben. Majd ismét szemből támadok, majd oldalról és végül ismét szemből nyakba lábakkal. Közben simizem a cickóit , vádliját, hasikáját és közben lopok pár csókot, imádok a nyakába szaglászni , az egész csaj nagyon kellemes mind illatra mind vizuálisan. Mikor éreztem hogy közel a vég mondtam hogy most is szájjal való finist kérek , ugyhogy a kezébe, szájába adtam magam és nemsokára sikerült egy kiadósat élveznem a szájába. Ellibbent a fürdószobába, mert urilány és teliszájjal nem beszél. Még az ágyon fekve volt kis beszélgetés , majd kicsit leöblítettem magam nehogy bukó legyen . Ajtóban puszipuszi és közben még muszáj volt megérinteni azt a kemény poppot :)majd mentem a dolgomra
Elszámolás
Mindent vállal ami aza adatlapon van , nekem meg nem kell több , a randi elején rendeztem mint mindig.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Konklúzió , nem akarok szuperlativuszokban irni róla dolgokat, de ő számomra benne van a top3-ban úgyhogy megyek még hozzá. Ami engem megfog, azonkívül hogy baromi csinos, perfekt alak, az a kisugárzása és a stílusa. Már az első alkalommal is mikor mentem hozzá éreztem hogy ez jó lesz és az volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-08-22 22:31:52
Köszi szépen 😀

2023-08-22 19:53:05
Nagyszerű írás. Pont amennyi kell. Minden benne és átjött a hangulat is! Kösz a megosztást, nagy gratula mindkettőtöknek!

2023-08-22 19:14:58
Rolito köszi örülök hogy tetszett , a tengeri csillag póz Tia szájából hangzott el 😁

2023-08-22 19:13:51
Viva a top 3 -on belül mindenki top 1 😁 az a baj hogy nem tudok és nem is akarok sorrendet felállítani közöttük. Mindegyik csajszi másért jó , így hangulatom függvénye hogy kihez megyek és miért , de az tutti hogy velük nem ért meg csalódás

2023-08-21 21:25:12
A tengeri csillag pózon nagyon felnevettem! Amúgy köszi a beszámolót, jó hangvételű és kellően részletes!
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2023-11-21) : Vágyakozó behúnyt szemű arca, csodálatos mellei,széttárt lábai közt csillogó kelyhe. Segít és benne vagyok. Átkarol és csókolva szeretkezünk.

(2023-09-20) : Simogat és szájával köszönti lomposom. Ahogy nyelvével megérinti makkomat, finom borzongás fut végig rajtam. Vágytam már ezt az érintést. Először kóstolgatja majd szájába veszi besztercei szilvámat. Nem áll meg és lassan eltűnik lompi.

(2023-09-05) : Ágyon maradunk ès mivel kihagyhatatlan vele a kölcsönös francia ezèrt nem is hagyjuk ki, 69-ben folytatjuk a dolgokat, a világbajnok punciját közelebbről is megismerhetem, fantasztikusan jó a nyelvemmel benne lenni. Majd gumit kèrek ès emlèkeim szerint törtènelmi pillanatot látok,

felejthetetlen: 46db
(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

(2023-10-07) : Technikája egyedülálló. Bár torokra nem próbált, nem is kértem, mindenhol éreztem a nyelvét. Azonkívül fáradhatatlan. Ha kipróbálnám, hogy melyikünk bírja tovább, százból százszor veszítenék. De nem is ilyen véget szántam magamnak.

(2023-08-16) : Cseréltünk a randi második felére, és ő vett szája ölelésébe. Elbasztam mert felültem, és ide Picard dupla kezes facepalmját kell elképzelni mert ebben a francia pózban ugyan nem sokat látni, csak egy szőke feje búbját ami bármilyen aranyos is az arca inkább érdekel.

nagyon jó: 71db
(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.

(2023-05-02) : Kértem hogy legyen 69 mert megint a számba akartam helyezni a puncit és közben nyomoszoltem a remekbe szabott popojat 😀miután éreztem hogy nemsokara végem lenne , mondtam hogy gumizas ideje lenne.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2022-11-26) : Pár perc pihenő , a pajtásom már hadrendben állott és várta a folytatást.. Gumit húztunk. Lovaglásban kezdtük, átunna misziben folytattuk. Tia testének gyönyörű látványa, gravitációval dacoló cicik elrepítettek a gyönyörök világába. Utána egy kis szünet és kimentünk a fürdőbe felfrissülni és felkészülni a magasodik menetre.