Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-07-12 23:56:20

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 118655 szexpartner

Bohém2 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hétfő estére kialakult a heti elfoglaltságom. Küldtem is az sms-t rögvest. Reggel jött is a válasz, várlak! Ritka kivételtől eltekintve ez a stabil napunk. Több egyeztetésre nincs szükség.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Számtalanszor megtettem már, most is megteszem. Az utca egy dunántúli tájegység nevét viseli. A Gvadányiról nyíló csendes utca.Füredi is közel. Tömegközlekedni nem kötöttpályás kerekesekkel lehet. Megállóik pár perc séta. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely mindég akad több is annak ellenére, hogy ingyenes!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egyedi illatú, világos lakás, hol a fehér szín a domináns. Két szoba melyekből a nagyobbik szolgál a pásztoróra helyszínéül. Nagy francia ágy a középpontban, fehér ropogós lepedővel leterítve. Fehér komód min Tia kedvenckéi és a zenedoboz. Kis ülőalkalmatosság mire ruhámat pakolom. És ma dolgozott a ventillátor rendesen, persze még kint sem volt tetőfokán a hőség.
Fürdő lakáshoz illően patyolat. Minden szükségesböl bő választék. Zuhanykabin, minek alja vizes volt. /Tia mindég frissen fürödve vár./ Tia igényessége lengi be a lakást, mely tökéletes helyszín.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ma a tőlem kapott fehér hálószettben fogadott. Illetve csak a felsőben, a tanga bugyit nem találta. Láttam már tangában, fantasztikusan kidobja popsija formáját, hosszú combjait, kecses vádliját. Szőke haja frissen elkészítve, illata bódító. Smaragd szemeiben elégedett csillogás. Mosolya csodás. Kivillannak szép ívű szájából hibátlan fogai. A fehér piszok jól áll neki. A csipke kihangsúlyozza csodás melleit. Darázs derék, poci nincs. Tia egy Isten adta természetes szépség. Ahogy mozog, beszél, nem kínálja magát, mégis azonnal megkívánod !
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 118655 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 118655 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2023-07-13 09:26:07 erotikus masszázs 1186555. Tia +36307539086 beszámoló 2023-07-13 09:26:07 erotikus masszázs 1186556. Tia +36307539086 beszámoló 2023-07-13 09:26:07 erotikus masszázs 118655
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Belèpéskor azonnal elkezdődik. Puszi és át adom a kis trollt, mit hoztam neki. Haha ez olyan mint Tee! / Csak reménykedem, hogy nem./ Aztán kaptam egy köszi puszit.
Szobában vetkőzöm és csóók. Kávéztál, mondja. Aztán a vizes kör. Mire vissza jövök anya szűlt meztelenül áll az ajtót fogva. Ahogy belépek beteszi és máris az ágyra pattan és hanyatt fekve kínálja magát. Mellé, félig rá fekszem és élvezem nyelvpörgős csóókját. Nehezen, illetve soha nem tudok betelni vele, de érzem melleinek nyomását. Imádom felváltva szívni, szopogatni őket. Ma kicsit mohó voltam, de fékeztem. Élvezet érezni látni reakciójukat. Keményre meredve csidás udvartartás közepette szinte szúrják a levegőt. Nem csak az egyik legszebbek, hanem a legjobbak, aktívabbak is.
Éreztem kívánását, vagy tán a sajátomat és testét végig csóókolva értem illatmentes puncijához. Egy vékony csillogó vonal mit lehelet finoman megnyallintottam. Tia finoman följebb húzódott, csípejét kicsit megemelte. Tudtam be van indulva és hüvelyének nyílását nyaltam. Tudtam, ha csiklóját, akkor azonnal elröpül. Rendesen benedvesedett. Csiklóját is bevontam a játékba. Kisvártatva teste hullámzani kezdett, majd ívbe feszült. Egy teniszlabdát simán át lehet ilyenkor gurítani dereka alatt.
Ekkorát és ilyen csendesen csak Ő tud élvezni. Csóókja ekkor a legodaadóbb, mit nehéz abba hagyni.
Persze lompi végig drukkolja az eseményeket, mit Kedvesem is észlel és kezével olyan nyugtató simogatásban részesíti. Mintha azt mondaná, ne izgulj nem feledkeztem meg rólad. És tényleg nem. Keresztben helyezkedik, két ujjával fölülről lefele végighúzza rudamat és tövénél fogja. Makkom teljes pompájában virít. Körbe nyalja, ízlelgeti. Kicsit beveszi és nyelve körbepörgi makkomat. Kezemet fejére teszem és rányomom farkammra, mi eltűnik szájában. Ezt követően a zene ritmusára bólogat, majd egész teste átveszi a ritmust és lompi valósággal táncol szájában. E kéjt, mit közben érzek csak átélni lehet, leírni nem. Hagyom hosszan és fáradhatatlan. Simogatom, dicsérem, mi csak sarkallja, de vigyáz és holtpont előtt tart.
Benne szeretnék elmenni így nyújtózkodom és bontom a védelmet, mit aztán kezébe adok. Fölhelyezi, sikosító és kérdezi: melyikünk lesz tengeri csillag?
A pillanat tört része alatt hátamon. Mosolyogva fölém helyezkedik és mint helikopter megkezdi függőleges ereszkedését. Lassan, folyamatosan ütközésig. Érzem ahogy tágul, szorít. Szemei behunyva, csak szája sarka rándul néha és fut át egy mosoly arcán. Igen, Tia élvezi, kiélvezi mit kap. Ciciket élvezettel markolászom, kellő pillanatban egyik egyik bimbó számba is kerül. Egy biztató a popsira és fokozza a tempót. Csavarja csípejét, oszt föl le, a zene ritmusa, vagy fordítva passzol. Elégítsd ki magad, súgom fülébe. Élégitsd ki Te magad! No ekkor aktivizálom magam. Tolom alulról, mit tökéleresen, aktívan lekövet. Hevesen, csattogva szeretkezünk. Hörgök, lila köd. Derekát fogva keményen húzom lompira. Innen már minden ösztönösen történik. Hátra nyúl és masszírozni kezdi a golyszikat. Ez volt a kegyelemdöfés. Alul mélyen megindulnak az ifjoncok, kitörnek és megtöltik a gumit. Nyugalom és béke árad szét testemben, fekszem mint béka min átment az úthenger.
Megtakarít és indul a fürdőbe, ahh nem készítettem el a teádat. Vissza fele már hozza és teszi a kis üveg éjjelire.
Mellém bújik és kérdez, merre jártál?....Szóval hosszas mesélés, beszélgetés minek során megtudom, szívesen menne Izlandra és szeretne fürdeni a Kék lagunában. Úgy ismerem , mit akar megvalósít, drukkolok neki.V
Időnk lejárt, gyors fürdés, csóókos búcsú.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapján minden kiírva, vállalásai, rezsihozzájárulás egyaránt. Mindkettő korr.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mit is mondjak összefoglalóként a harmincadik beszámolóm során, mit Tiáról írok?
Nem tudom megunni, sem Őt, sem a beszik írását, pedig ha tehetem heti vendége vagyok. Az igény tán kölcsönös.
Mai randink időpontjának kérésére a válasz: Szia, tudtam én .... Nos tán ez a kulcs, hogy randijaink során arra az órára egymáséi tudunk lenni. Mindég odaadó kedvesem, szeretőm, kedvemet kereső mindenem.
Másként látom a világot, mikor eljövök tőle!
Köszönöm a rám fordított idődet, csodás napokat, csóókjaim!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2023-08-15 17:19:37
Köszönöm.
Tiával minden szinten, mindég jól érzem magam.
Szavak nélkül, már csak úgy ránézésre is menne egy jó randi.
Ha a randi jó, / márpedig az volt/, a besziírás megy mint a karikacsapás.

2023-08-15 10:03:58
Szép hosszú már már regényes beszámoló van iróni vénája a makktársnak.

2023-07-26 23:33:55
Nagyszerű beszámolóval ünnepelted a harmincadik beszámolódat amit TIA - ról írtál.
Örömmel olvastam, hogy a sokunk által feszegetett kérdés eldőlt, mert most amikor értékeltem a beszit már az írta a rendszer, hogy a lehetne jobbat csak akkor fogadja, ha azt meg is van indokolva. Köszönjük Webi.
Persze nem azt akartam adni erre a remekműre, de jó volt olvasni ezt a korlátot.
Bizonyára egyszer talán az is eljön, hogy csak az szavazhat, aki már írt is.
További hasonló élményeket kívánok mindkettőtöknek, a tolladat pedig ne hagyd nyugodni.

2023-07-19 19:05:19
Köszönöm/ jük az eértékeléseket és a hozzászólásokat beszinkhez.

2023-07-18 14:55:43
Mindig lesz aki szembeforgalommal megy.... Szerintem eltévedt. Nem így gomdolta:( A beszi remek akárcsak a randik sora, s akkor ismételni kell !
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 27db
(2023-11-21) : Vágyakozó behúnyt szemű arca, csodálatos mellei,széttárt lábai közt csillogó kelyhe. Segít és benne vagyok. Átkarol és csókolva szeretkezünk.

(2023-09-20) : Simogat és szájával köszönti lomposom. Ahogy nyelvével megérinti makkomat, finom borzongás fut végig rajtam. Vágytam már ezt az érintést. Először kóstolgatja majd szájába veszi besztercei szilvámat. Nem áll meg és lassan eltűnik lompi.

(2023-09-05) : Ágyon maradunk ès mivel kihagyhatatlan vele a kölcsönös francia ezèrt nem is hagyjuk ki, 69-ben folytatjuk a dolgokat, a világbajnok punciját közelebbről is megismerhetem, fantasztikusan jó a nyelvemmel benne lenni. Majd gumit kèrek ès emlèkeim szerint törtènelmi pillanatot látok,

felejthetetlen: 47db
(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

(2023-10-07) : Technikája egyedülálló. Bár torokra nem próbált, nem is kértem, mindenhol éreztem a nyelvét. Azonkívül fáradhatatlan. Ha kipróbálnám, hogy melyikünk bírja tovább, százból százszor veszítenék. De nem is ilyen véget szántam magamnak.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

nagyon jó: 71db
(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.

(2023-05-02) : Kértem hogy legyen 69 mert megint a számba akartam helyezni a puncit és közben nyomoszoltem a remekbe szabott popojat 😀miután éreztem hogy nemsokara végem lenne , mondtam hogy gumizas ideje lenne.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2022-11-26) : Pár perc pihenő , a pajtásom már hadrendben állott és várta a folytatást.. Gumit húztunk. Lovaglásban kezdtük, átunna misziben folytattuk. Tia testének gyönyörű látványa, gravitációval dacoló cicik elrepítettek a gyönyörök világába. Utána egy kis szünet és kimentünk a fürdőbe felfrissülni és felkészülni a magasodik menetre.