Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-18 17:01:51



fluffy szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tessza +36306742613 122875 szexpartner

fluffy a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
VTR-en keresztül, két nappal az időpont előtt kértem találkozót, néhány óra múlva el is fogadta. Sima ügy.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Középső-Ferencvárosi társasházi lakás a tetthely, az oldal útvonaltervezője elég jól eltalálja. GPS pontosan odavisz, házszám egyértelműen kiírva, tömegközlekedéssel is számos opció van. A parkolás a környék jellege miatt általánosságban viszont mindig kétesélyes, vagy találsz helyet az utcában, vagy nem (ha igen, az is fizetős persze). Autóval érkezőknek érdemes egy kis extra időt betervezni emiatt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tágas, tökéletesen a célra kiélezett lakás, rend-tisztaság mindenhol. A fényviszonyok direkt félhomályosra vannak hangolva, remekül illeszkedve a hangulathoz. A duplaágy, ami az akció helyszíne lesz, a nappali-konyhában foglal helyet.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megkockáztatva, hogy ez egy kicsit "nesze semmi" típusú leírás lesz, Tesszáról az első benyomásom, hogy ő a rendkívül vonzó szomszéd nő. Ehhez csak hozzátesz, hogy hétköznapi ruhában fogad. Visszafogottság, titokzatosság, kifinomultság jellemzi. A képek megfelelnek a valóságnak, az arckitakarás miatt ne aggódjon senki. Mosolyogva, kedvesen fogad, tőle ne várjunk teliszájjal fröcsögő, harsogó bazári hangulatot. Tessza egy hölgy, ez az egész együttlétünket átlengi.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 122875 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 122875 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-10-19 01:07:25 erotikus masszázs 1228755. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-10-19 01:07:25 erotikus masszázs 1228756. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-10-19 01:07:25 erotikus masszázs 122875
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Első találkozásunk. Érkezés a hagyományos menetrend szerint, a kapuban még megnéz kamerán keresztül, mielőtt beenged. A lakásba lépés után itallal kínál és leülünk beszélgetni. Ennek a célja érzésem szerint leginkább az, hogy meggyőződjön róla, hogy nem egy pszichopata vagyok, természetesen nagyon helyesen (nem, nem azért helyesen mert tényleg pszichopata vagyok). A vak is látja rajtam, hogy izgulok, ezért próbál ellazítani, mesélünk egymásról, megbeszélünk ezt-azt. Lehet, hogy ezt egyesek üres időhúzásnak éreznék, nekem nem az, hozzáad a teljes élményhez. Aztán kapok egy törcsit, irány a fürdő. Alapos tisztálkodás, amit Tessza az adatlapján külön is ki kellett hogy írjon, komolyan, nekem ég a pofám néhány MT miatt.

Amikor visszatérek, már egy fehérnemű szettben vár rám. Még így is egyfajta kifinomultság sugárzik belőle, hihetetlen ez a nő. Többször bókolok is neki, persze többnyire csak a magam degenerált módján sikerül. De talán így is átjön neki, hogy tökéletesen gyönyörűnek látom. Az ágy mellett állva esünk egymásnak finoman, átnézzük a tetoválásokat, Tessza puszikat kap ide-oda. Elcsattan néhány csók is, de ezen a vonalon nem vadulnak el nagyon a dolgok. A bőre puha és illatos, eskü legszívesebben inkább csak ölelgetném egy órán át. Ne aggódjunk, a lírai én ennél tovább halad a későbbiekben.

Áthelyeződünk vízszintesbe, kényeztetem egy ideig, remélhetőleg sikerrel. Nem teljesen egyértelmű. de mielőtt lehetőségem lenne belekérdezni, megelőz: "jöhetek én?" - kérdezi. Nagyon finom franciába kezd, amolyan barátnősen, mélytorkos kitérőkkel. Néha kezébe veszi a végrehajtást, majd újra szájjal folytatja. Nagyon bejön a módszer. "Beleülhetek?" - teszi fel a kérdést egy idő után. Igen, mondom minden bizonnyal elhaló hangon, alighanem a hetem legjobb döntését meghozva. A kedvenc fajta lovaglásomat kapom, lágyan, érzékien ringatózik, hullámzik rajtam. Közben a kezemmel kalandozom mindenfelé. Dicséri a farkamat. A végtelenségig bírnám ezt az élményt. Látom rajta, amikor fárad, szóval megfogom és miszibe fordulunk. Persze béna vagyok, összekoccan közben a fejünk, nevetünk rajta. Itt már kicsit keményebben tolom, miközben hangokkal és néhány szóval bíztat. El is érkezünk a felvonás lezárásához. Segít rendbeszednem magam, ő is azt teszi. "Nem érdekes, hogy két idegen, akik között semmilyen kapcsolat nincs és még sosem találkoztak, ilyen jót tudnak szexelni?" - kérdezi közben. Az ő titka, hogy ebből mennyit gondolt komolyan. Az biztos, hogy részemről maximálisan egyetértek.

Utána beszélgetés az ágyon fekve, érdekes részleteket tudok meg róla, amik számomra szintén hozzátesznek az alkalomhoz. Nem látok órát kirakva sehol, úgyhogy rákérdezek az időre. 15 percünk van még, úgy döntök, hogy nem akarok új akcióba kezdeni, már így is teljes élményt kaptam. Gyors zuhi, puszi-puszi és már itt sem vagyok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején az asztalra helyeztem, többé szóba sem került. Az alap csokrot adtam át, extrákról nem tudok, de nem volt hiányérzetem egy percig sem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Tessza számomra a barátnős hangulat új királynője (szoros holtversenyben egy másik hirdetővel). Mértéktartó visszafogottsága mögött izzóan erotikus személyiség rejtőzik. Maximálisan korrektnek érzem, amit itt kaptam, legközelebb is bizalommal fogom keresni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-10-22 05:43:44
Valóban ügy tűnhet "nesze semmi" típusú leírás, valójában egykifinomult stílusú beszi. Vannak pontok ahol a mondok is meg nem is pl. a megközelítés: Középső-Ferencváros, parkolás nehézségeire felhívod a figyelmet, közösségi közlekedésről számos opcióig jutsz. Tessza alakjára is igaz. Legalább a pontozás orientál. --- Action két első két bekezdése őszinteségről és kicsit önbizalom hiányról árulkodik, kellemes narratívával. Lírai élmény átadás folytatódik Tessza technikai tudását (francia, lovaglás, miszi) és a kiváltott hatások, eredmény jelzésivel. Partnerséget sugároznak a sorok. --- A besszire is igaz a mértéktartás és az izzó erotika. Szuper írás. --- Hosszan, hosszantartó tisztelet teljes taps a szóló táncosoknak

2024-10-20 06:35:48
Szépen megírt, őszinte hangvételű beszámoló.

2024-10-19 21:15:38
A hagulatot teljes mértékben visszaadja ez a beszi. Tesszával ilyen erotikát lehet megélni.

2024-10-19 20:28:59
Szépen megírt, hangulatos beszámoló. Élvezet volt olvasni.

2024-10-19 12:34:35
Hangulatos összefoglaló, nekem átjött az élmény.
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2024-10-07) : És még milyen francia nyelven! Finom, puha, kellőképp nyálas és időnként mogyicsiklandozósan is izgató. Nem is hagyhattam sokáig így folytatódni a dolgot, különben gyors kivégzés lett volna belőle. Kértem, hogy feküdjön az ágyra, ahol szemből ráfekve újabb kellemes csókcsata következett,

(2024-06-19) : Then we started kissing, turned into body kissing, great oral that continued in a marvelous rimming session, then oral from my side (delicious)... At some point Tessza suggested so beautifully that maybe we should have some sex?

(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

felejthetetlen: 19db
(2024-09-02) : Mikor kinyalakodtam magamat, akkor ismét franciázott nekem Tessza és utána gumit húztunk. Tessza nyeregbe pattant és elkezdett lassú tempóban lovagolni. Cirógattam a ciciket a kezemmel és amikor Tessza előrehajolt akkor a számmal is. Pózt váltottunk és hátulról folytattuk. Ekkor simogattam és puszilgattam a hátát.

(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-06-24) : Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott.

nagyon jó: 27db
(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.

(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

: 38db
(2024-09-19) : Uhh még most is merevedésem lesz, ha rágondolok. viszonylag hosszam élveztem a franciás részt, majd gumit kértem és az ágy mellé álltam... az egyik hirdetési képe jelent meg előttem élőben: formás, homokóra alak, egy tökéletesen kerek popsival.

(2024-09-07) : Szembenézős, mosollyal arcán nagyon lassan a Pasi zacsiját kezdi izgatni. Először csak megérinti a nyelve hegyével, majd nyelvköröz. Ezt ismétli, de a nyelvkörzés lassan átcsap zacsibekapásba és mély nyelvmunkába. Pasi remeg az ágyon, majd a Nő hirtelen felemeli a fejét és a Pasi farkát nézi.

(2024-09-03) : Így örömmel elfogadtam a lehetőséget és mikörben istenien kényeztetett tovább én is felfedezhettem a szép punciját. Mivel elég jól bírtam még így gumi felhelyezését követően beleült és így vonaglott a velem egykorún, miközben én is próbáltam adni az ütememet.