A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-24 22:24:11

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tessza +36306742613 122145 szexpartner

baliman a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon kerestem Tesszát, először nem sikerült vele beszélnem, majd a nap végén egy diszkrét visszacsörgetéssel jelezte, hogy hívhatom. Mindent megbeszéltünk be is jelentkeztem egy következő heti időpontra. Nagyon készséges volt a telefonban, már a hangja isteni szexi. Az időpontot VTR-en is lefixáltuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, parkolót meglepő módon egy-két utcával távolabb találtam. A parkolás természetesen fizetős ezen a környéken. A megadott cím pontos, nem lehet eltéveszteni.
Telefonon jeleztem, hogy megérkeztem kérte, hogy menjek közelebb az ajtóhoz, hogy lásson (van egy kamera a bejárati ajtóval szemben), érthető módon hiszen még nem voltam nála, nem ismertük egymást.
Természetesen bebocsátást nyertem, nyíltak az ajtók. Mindezt a lehető legnagyobb diszkrécióval.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy relatív új építésű társas ház, x-edik emeletén található. A tisztaságra nem lehet panasz. Kellemes hűvös fogadott. A nappali-konyha kombóban van berendezve a helyszín, az ágy kényelmes és nagy. A fürdő patika. A lakás nálam abszolút rendben van.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tessza nagyon csinos, igazi kívánatos milf. Olyan, aki után megfordulnák az utcán, vagy a bevásárlóközpont parkolójában stb... A képek a valóságot tükrözik, igaz a feltöltött fotók között van retusált is, de még ez is rendeben van. Hogy milyen ruhában fogadott? Húúú nem emlékeszem, teljesen elvarázsolt az arca.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 122145 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 122145 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-07-25 08:03:45 erotikus masszázs 1221455. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-07-25 08:03:45 erotikus masszázs 1221456. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-07-25 08:03:45 erotikus masszázs 122145
Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Megérkezésemkor gyors bemutatkozás, puszi puszi.
Majd vízzel kínált, és megmutatta a fürőt. Mire visszaértem Tessza már egy fekete combharisnyában várt, és egy fekete melltartóban. Gyorsan letisztáztuk mit és hogyan szeretnék, majd elkezdtük felfedezni egymás testét az ágy előtt állva, apró csókokkal, simogatással. Majd lekerült a melltartó a helyes cicikről is. Ezután már az ágyon fekve én kezdtem a kényeztetést. Nagyon szép jó illatú puncija van, pár percig kényeztettem Tessza punciját, és popsiját is a nyelvemmel. Azt hiszem tetszett neki. Majd Ő következett, és elkezdte kényeztetni a farkam. Szinte kéz nélkül nagyon finoman szopott, a golyóimat is kezelésbe vette. Ez nem tartott sokáig, nagyot élveztem.
Hagyott picit megnyugodni, az utódokkal a szájában Tessza elvonult öblíteni. Majd visszaérve letisztogatott.
Ezután mellém feküdt és beszélgettünk sok mindenről, élet nagy dolgairól, stb.. Tessza egy nagyon intelligens lány, lehet vele beszélgetni is.
Bele is merültünk a beszélgetésbe, már majdhogynem az óra vége fele jártunk, mire észbekaptunk hogy folytassuk a kis randinkat.
Tessza kérte hogy helyezkejek el az ágyon hanyat, és elkezdete kényeztetni újra a farkam. Ugyancsak nagyon szuper franciában volt részem, mikor teljesen készen álltam az akcióra kértem a gumit. Tessza megkérdezte hogyan szeretném, itt picit elgondolkodtam a kutyus és a lovacska között, de a lovacskát választottam. Nagyon kellemes szoritású puncija van, menet közben megfordult a fejemben, hogy átkérem majd magam a popsiba, de Tessza olyan szuper teljesítményt nyújtott a nyeregben, mikor hátranyúlt, megfogta a golyóimat el is élveztem.
Ezután megszabadított a gumitól, megtisztogatott, majd elmentem fürdeni.
Felöltözés után/közben rendeztük az anyagiakat, majd puszi-puszi az ajtóban, és én fülig érő szájjal távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt, egy órát voltam nála, a VTR-ben előre közölt rózsacsokor volt a tarifa.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon élveztem az együtt töltött időt, mindennel elégedett voltam. Szerintem visszamegyek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-07-26 05:56:32
Érdekfeszítő élmény megosztás. Korrekt írása, jó apró részletekkel. Címkékért, csokorért köszönet. A beszámolót a pontozás erősítene. Nagyrabecsülés a múzsának és a szerzőnek.
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-06-19) : Then we started kissing, turned into body kissing, great oral that continued in a marvelous rimming session, then oral from my side (delicious)... At some point Tessza suggested so beautifully that maybe we should have some sex?

(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

felejthetetlen: 19db
(2024-09-02) : Mikor kinyalakodtam magamat, akkor ismét franciázott nekem Tessza és utána gumit húztunk. Tessza nyeregbe pattant és elkezdett lassú tempóban lovagolni. Cirógattam a ciciket a kezemmel és amikor Tessza előrehajolt akkor a számmal is. Pózt váltottunk és hátulról folytattuk. Ekkor simogattam és puszilgattam a hátát.

(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-06-24) : Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott.

nagyon jó: 27db
(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.

(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

: 36db
(2024-09-07) : Szembenézős, mosollyal arcán nagyon lassan a Pasi zacsiját kezdi izgatni. Először csak megérinti a nyelve hegyével, majd nyelvköröz. Ezt ismétli, de a nyelvkörzés lassan átcsap zacsibekapásba és mély nyelvmunkába. Pasi remeg az ágyon, majd a Nő hirtelen felemeli a fejét és a Pasi farkát nézi.

(2024-09-03) : Így örömmel elfogadtam a lehetőséget és mikörben istenien kényeztetett tovább én is felfedezhettem a szép punciját. Mivel elég jól bírtam még így gumi felhelyezését követően beleült és így vonaglott a velem egykorún, miközben én is próbáltam adni az ütememet.

(2024-08-08) : Kitartóan franciázott végig, néha felnézve, néha kicsit pornósan, ráköpve, izgatóan, de soha egyszer sem köpülve. Egyik legjobb francia. Mélytorok is volt néha-néha. Egyedül abban tudtam volna még többet elképzelni, hogy egy kicsit rásegítek a kezemmel, de inkább nem akartam zavarni.