Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-07-10 06:07:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tessza +36306742613 122013 szexpartner

7Utas a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb misszionárius
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Két nappal a randi előtt választottam a megadott szabad időpontok közül, amelyet VTR-en le is foglaltam. Tesszus rövid időn belül vissza is igazolta. A randi napján SMS-ben megerősítettem szándékom.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű megközelíteni a Mester utca környéki utcát. A Mester és Soroksári út között általában lehet parkolni, de Páva pakolóház is néhány perc séta. A tömegközlekedésről nincs infóm.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A helyszín egy max. 10 éve épült társas ház emeltén elhelyezkedő garzonlakás. A lakásban patika tisztaság. A fürdőben kád többféle tusfürdő, fogkefe szájvíz.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képek apró tetkó retusálástól eltekintve tökéletesen tükrözik a valóságot. Arcát kitakarja, de senki sem fog csalódni.Nagyon szép arcú, számomra bombázó kategória.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 122013 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 122013 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-07-10 13:55:09 erotikus masszázs 1220135. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-07-10 13:55:09 erotikus masszázs 1220136. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-07-10 13:55:09 erotikus masszázs 122013
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Belépéskor fehér blúzban sötét szoknyában fogadott. Először találkoztunk. Az ajtón belépve a bemutatkozás, puszik után beljebb lépve Tesszus újra átölelt. Nagyon jó érzés volt, egyben megnyugtató, tudtam, hogy itt nem érhet csalódás. 😀 Kicsit leültünk beszélgetni, közben kiderült, hogy korábban, x éve majdnem sikerült a randink. A beszélgetést követő alapos tusolási után Tessus már a képeken látható piros szettben várt a szobában. Átöleltem, simogattuk egymást, csókolóztunk. Majd az ágy szélére ültem, Tesszus gyönyörű fenekét dicsértem, mire Ő arcomhoz fordította, én pedig csókolgatva, a pucsítást kihasználva óvatosan majd egyre intenzívebben nyaltam az édes punciját, időnként a popsiját. Közben jelezte, hogy ujjam is bevethetem. Úgy vettem észre Neki is tetszett. Majd újra felállva csókolózás következett. Ekkor Tesszus az ágyra fektetett és játszani kezdett a golyokkal, nyaldosta, szopogatta. Fokozatosan izgatta a farkam, végére érzéki-de pornósnak nem mondanám-köpködős mélytorkos franciáig jutottunk. Kértem hogy Ő is feküdjön az ágyra. Közben lekerült a melltartó, és az ágaskodó bimbokat kezdtem kényeztetni. Majd őt hanyatt fektetve az izgató illatos pillangót kezdtem nyelvemmel kényeztetni, punciját ujjazni. Tesszük kérdezte, hogy a másik ujjam is be tudom-e dugni. Naná, ettől be is indultam, nyaltam faltam ujjaztam. Rövid idő után Ő megfeszült, elélvezett. Tovább folytattam, úgy tűnt a 2.is megvolt, de ebben nem vagyok biztos. Ezután kértem a védőöltözetet, missziben szeretkeztünk,közben nagyokat csókolőztunk. Egy idő után kértem, hogy folytassuk kutyusban.
Huh! Az a bomba popsi, imádtam minden pillanatát. Közben az ágy melletti tükörben nézhettem a "mozit".
Miután jót csattogtunk, jeleztem, hogy a popsit szeretném is bevenni. Kis síkosítás után már bent is voltam, először óvatosan, majd később egyre gyorsabban, de egyáltalán nem vadul toltam neki. Nagyon jó volt.
Ezután kértem, hogy jöjjön felülre. Újra a szűk puncijába kértem. Gyönyörű látvány volt, ahogy rajtam lovagolt, néhány perc után gugolva ült a farkamra. Na azt már nem lehetett sokáig bírni. Szóltam hogy hamarosan eldurranok, erre Ő rákapcsolt, óriásit élveztem. Hagyta, hogy lenyugodjak, csak azt követően húzta ki. Tisztogatás után nagyon jót beszélgettünk. Egy intelligens társ a beszélgetésben.
Noha még lett volna idő egy rövid 2. Menetre, de a kánikulára tekintettel ezt ejtettem, inkább egy gyors tusolást választottam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tesszus alapban szolgáltatta az általam leirt élményeket 😀
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A pornós vad szex nem a műfajom, Tesszus ezt megérezte. Ebben az egy órában elhitette, hogy a barátnőd, egy igazi érzéki szexet kaptam tőle. Egy olyan Nő aki, ha a szomszédban lakna, mindig azon gondolkodnék, mit kérjek kölcsön, azért, hogy becsengethessek hozzá. Vagy egy munkahelyen minden férfi körülötte zsongana.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-07-10 14:19:30
Tetszik, lényegre törő, sallangoktól mentes. Most már tényleg mennem kell Tesszához. Köszi.
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 18db
(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-06-24) : Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott.

(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 32db
(2024-07-13) : Az ágyra ülve ő kezdte el ingerelni a harmadik lábamat, miközben vadítóan nézet a szemembe. Rákérdezett a 69-re, amire nem tudtam ellent mondani. Aztán a lovaglásba kezdet, miközben néha rámhajolva csókolóztunk.

(2024-06-19) : Then we started kissing, turned into body kissing, great oral that continued in a marvelous rimming session, then oral from my side (delicious)... At some point Tessza suggested so beautifully that maybe we should have some sex?

(2024-06-14) : Valahogy ebben a sorrendben: csöpög a nyál a szerszámra- eltűnik a szerszámom a két cici között, ez megy egy darabig, mígnem zsákcirógatás, környékingerlés... és hopp eltűnt a farkam Tesssza szájában. Koppant valami, majd perceknek tűnő idő múlva lihegve rám tekint, csurog a nyál a szájából.