Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-24 10:14:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tessza +36306742613 121879 szexpartner

Majomcsapda a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Először telefonon próbálkoztam, no nem napi tízszer, de egyszer csak felvette. Meg is egyeztünk egy későbbi időpontban, amiről azonnal VTR-t is küldtem. Tessza hangja a telefonban is elbűvölő, minden kérdésemre válaszolt, és a VTR felületen is kommunikáltunk.
Megközelítés
A VTR-ben jött a pontos cím. 4-6-os villamostól kényelmes gyalogtávolságra. Parkolásilag nem a legideálisabb helyen rendel Tessza, mert helyet mindig keresni kell. A házszám ki van írva, a beengedés gördülékeny.
Helyszín
A lakás a célnak megfelelő, amerikai konyhás, külön fürdőszoba található káddal/zuhanyfüggönnyel. Tusfürdők széles választéka, puha, friss törölköző. a tetthelyen megfelelő ágy, a falon (megfelelő helyen) tükör, de láttam egyéb izgalmas bútorokat is (pl. a konyhapult érdekesnek tűnt egy következő alkalomra...). Kérésemre kicsit világosítottunk, mert erősen vizuális típus vagyok ;).
Tessza külseje
Rendes (utcai) ruhában fogadott. A képek (és az adatlap) nem hazudnak. Ellenőrzött kor, friss fényképek, de az a kisugárzás Tesszából, na az nem jön át. Élőben teljesen más. Rövid, felnyírt szőke haj (imádom, szerintem roppant erotikus), tenyérbe illő cicik, a képen látható formás popó. Arca csinos, tekintete huncut, sokat ígérő (mindet betartotta). Jó csaj :D.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121879 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121879 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-25 07:32:42 erotikus masszázs 1218795. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-25 07:32:42 erotikus masszázs 1218796. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-25 07:32:42 erotikus masszázs 121879
Action
Rövid ismerkedő beszélgetés után (Tesszával azt is lehet) mentem fürdeni, közben ő átöltözött egy piros ruciba, amely mit tesz Marx, alul pont nyitott volt, bugyit meg pont elfelejtett húzni... Egyből még állva kezdtünk egy kis pettingszerűséget (Tesszával azt is lehet), barangolás történt Tessza testén, szájjal és kézzel igyekeztem alaposan feltérképezni az adottságait, sikerrel. Ha jól emlékszem, ezután puncit nyaltam (Tesszával azt is lehet), ő az ágyon hanyatt széttárt lábakkal, én meg középen lefetyeltem. A visszajelzések szerint nem voltam teljesen ügyetlen, de utána Tessza jött. És ha ő jön... Tessza nemhogy ügyetlen nem volt, de nagy figyelemmel és odaadással (valamint kiváló technikával) kényeztetett. Amit a szájával művel, nem átlagos, ráadásul még közben figyeli is a reakcióidat. Hol nyálat csorgatott, hol teljesen eltüntetett, hol csak nyalogatott. Időnként feljebb is elkalandozott. Még időben váltottunk az aktusra (igen, Tesszával azt is lehet), először meglovagolt (közben a tükörben mozizott - a Szépség és a Szörnyeteg III. ment). Jól tekergett, kis guggolás is belejátszott, majd váltottunk klasszikus misszionárius pózba. A gumi nem a legjobb barátom, így visszatértünk a natúr franciára, így is mentem el a szájában (mert Tesszával azt is lehet). Miután lenyugodtam, még beszélgettünk, majd időm lejártával távoztam.
Elszámolás
Távozás előtt tettem le egy borítékban, szóba sem került a dolog közben.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Örülök, hogy találkoztam Tesszával! Értelmes, okos hölgy. Ő egy igazi profi, akitől a teljesen személyre szabott illúziót kapod úgy, hogy észre sem veszed :D. Rajtam nem fog múlni egy következő találkozás...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-07-21 07:26:41
Figyelemfelkeltő írás egy személyre szabott illúzió történetéről. Az írásnak izgalmas ritmust ad a "Tesszával azt is lehet" fordulat visszatérő használata. Tessza értékelésének esszenciája: " És ha ő jön,,,," Szívesen láttam volna a pontozást. Szuper beszámoló, köszönet a megosztásért!

2024-06-25 09:33:07
Részletes, kedvcsináló írás! Lassan nekem is be kell jelentkeznem Tesszánál!

2024-06-25 07:45:53
"Rajtam nem fog múlni egy következő találkozás...(Tesszával azt is lehet)" :)))) Akkor egy újabb múzsádra leltèl. Sokszor ismètlődött a "(Tesszával azt is lehet)" mint egy refrèn,Tesszásan mondva Tesszrèn.
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2024-06-19) : Then we started kissing, turned into body kissing, great oral that continued in a marvelous rimming session, then oral from my side (delicious)... At some point Tessza suggested so beautifully that maybe we should have some sex?

(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

felejthetetlen: 18db
(2024-09-02) : Mikor kinyalakodtam magamat, akkor ismét franciázott nekem Tessza és utána gumit húztunk. Tessza nyeregbe pattant és elkezdett lassú tempóban lovagolni. Cirógattam a ciciket a kezemmel és amikor Tessza előrehajolt akkor a számmal is. Pózt váltottunk és hátulról folytattuk. Ekkor simogattam és puszilgattam a hátát.

(2024-07-16) : Mikor már fáradtam megkérdezte,hogy jöjjön e ismét szájjal,és a következő pillanatban már hevesen bólogatott a farkamon. Időnként teljesen eltüntetve a farkam, időnként kivette a szájából és nyakát csorgatva a farkamra, és úgy verte aztán megint elnyelt és így ment egy darabig, nagyon lelkes volt

(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

nagyon jó: 27db
(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.

(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

: 37db
(2024-09-07) : Szembenézős, mosollyal arcán nagyon lassan a Pasi zacsiját kezdi izgatni. Először csak megérinti a nyelve hegyével, majd nyelvköröz. Ezt ismétli, de a nyelvkörzés lassan átcsap zacsibekapásba és mély nyelvmunkába. Pasi remeg az ágyon, majd a Nő hirtelen felemeli a fejét és a Pasi farkát nézi.

(2024-09-03) : Így örömmel elfogadtam a lehetőséget és mikörben istenien kényeztetett tovább én is felfedezhettem a szép punciját. Mivel elég jól bírtam még így gumi felhelyezését követően beleült és így vonaglott a velem egykorún, miközben én is próbáltam adni az ütememet.

(2024-08-08) : Kitartóan franciázott végig, néha felnézve, néha kicsit pornósan, ráköpve, izgatóan, de soha egyszer sem köpülve. Egyik legjobb francia. Mélytorok is volt néha-néha. Egyedül abban tudtam volna még többet elképzelni, hogy egy kicsit rásegítek a kezemmel, de inkább nem akartam zavarni.