Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-14 01:21:05



12pedro21 szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tessza +36306742613 121788 szexpartner

12pedro21 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
igéző szemek
hihetetlenül érzéki
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Egyik este vettem észre adatlapján kiírta: hogy felszabadult időpontja másnap. Azonnal írtam neki VTR-en keresztül, az időpontra kérdeztem rá. Pár percen belül elfogadta, Egyeztettünk pár dolgot és abban maradtunk, hogy másnap még felhívom. Így is tettem. Másnap reggel visszaigazoltuk kölcsönösen az időpontot és a helyszínt. Kedves Hangja van, és nagyon közvetlen volt már a telefonban is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Cím pontos. GPS odavisz, fizetős övezet, parkolásra kell időt szánni. Aznap szerencsém volt, kb. 200 méterre meg is tudtam állni. A ház előtt telefonáltam, beengedett, majd megkaptam az itinert a lakáshoz. A helyszín a ház xxx. emeletén, lift felvisz a megfelelő emeletre. A ház tervezője kisebb labirintust alkotott a folyosókból, a liftből kiszállva kicsit figyelni kell a számozásra, de meg lehet találni a lakást.
Helyszín
a helyszín egy amerikaikonyhás garzon. Tiszta, rendezett. Vendéglátóm halk zenével egészítette ki a lakás amúgy is kellemes hangulatát. Az ágy talán egy kinyitható kanapéágy, éreztem némi szintkülönbséget, de amúgy nem zavaró, megfelelő méretű és ami fontos nem nyikorog.
Tessza külseje
A képek magukért beszélnek... pár apró tetoválás nem látszik a képeken.. egyáltalán nem zavaró. Formás cicik, tökéletes test, ... arcát ugyan a képeken nem látni, de állítom nem ront az összhatáson... sőt!!! szerintem szép, kedves arca van, igéző szemekkel.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121788 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121788 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-14 12:44:48 erotikus masszázs 1217885. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-14 12:44:48 erotikus masszázs 1217886. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-14 12:44:48 erotikus masszázs 121788
Action
Mélytorkos francia:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Érkezésemkor utcai ruhában várt, mivel több beszámolót olvastam róla, nem ért meglepetésként a forgatókönyv: kölcsönös, ismerkedő, puszis ölelés. Az odautam sietősre sikeredett, ezt észrevette rajtam, és érkezésem után hellyel és egy pohár vízzel kínált. Elfogadtam, mert tudtam pár perc beszélgetés következik.. így is lett.. a mindennapi dolgok megvitatása után, megmutatta a fürdőt. Tökéletesen felszerelt, tiszta, tágas fürdő volt... ahol pár perc alatt elvégeztem testem frissítését. Tudtam megint min jön, ő már a action-höz öltözött (fekete harisnya, melltartó, és magassarkút vett fel. Állva kezdünk ismerkedni, ölelések, simi, csókok... A magassarkúban magasabb volt nálam, ami szokatlan volt, de egyben izgató is. Pár perc után ledöntöttem az ágyra, majd csókokkal simogatva felfedeztem a testét, combjait, Amelyek között hosszabb időt terveztem eltölteni. így is lett: franciás kényeztetésnek meglett a eredménye...szerintem nem játszotta meg magát, valóban élvezte.
Ezután cseréltünk, majd a franciába kezdett.. igazán izgatóan csinálta, bőnyálasan, változó ritmusban, olykor cuppanósan olykor tövig lenyelve...
Hosszú percekig élvezhettem a kényaztetést és a látványt. Végig a szemembe nézve csinálta... Egy idő után kértem gumit,, de ahogy ő is fogalmazott a "gumifóbia" megakadályozott, hogy hosszú percekig élvezhessem a misszit vagy a lovagló pózt...
Visszatértünk a francia területkere. Különböző pózokban kényeztetett, szinte folyamatosan megvolt a szemkontaktus. A kitartó ténykedésének meglett az eredménye: a szájában ért a vég. Szájában tartva hagyott lenyugodni, utána ment a mosdóba öblíteni.
Pihenésképp mellém feküdt és beszélgettünk megint az élet kihívásairól. Megint visszaköszönt közvetlensége és az is kiderült, hogy okos, intelligens hölgyről van szó, akivel szinte bármiről lehet beszélgetni. Mikor éreztem Szünet után szinte megismétlődött az "első félidő" csak ez rövidebb volt, és abban biztosan különbözött, hogy újabb pózokban kaptam és adtam az örömöt (kényeztetett szemből, alulról, felülről, állva, 69-ben...) érezve a véget az ágy mellé álltam, ő előttem térdelve kényeztetett. Nem kellett sok, a cicikre spriccelve jött másodszor a vég. Remegő lábakkal köszöntem meg a lehetőséget. Ő csak mosolygott, és kedvesen kérdezte, hogy megvagyok-e elégedve. Meg voltam :)
búcsúzás előtt még kaptam egy új, friss, ropogós törölközőt, lecsapattam magam, elköszöntem és távoztam. Búcsúként kaptam egy újabb ölelést és 2 puszit.
Elszámolás
Azon kevesek közé tartozik, akinek nincs extrája.. azaz extrája van bőven, de nem feláras. Minden, amit az adatlapon megjelölt, benne van az alapban. az elején az asztalra tettem egy borítékban, a találka végéig ott maradt... szóba sem hozta...Bővebb infóban mindent részletesen megoszt az érdeklődőkkel.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kellemes hölgy mindenkinek ajánlom, aki igényli a tartalmas együttléteket, nem csak ürítésre keres partnert! Biztos megyek még, megfelelően rápihenve, hogy az adatlapról kimaradt lehetőségeket is átéljem... biztosan felejthetetlen lesz. Egyébként már ez is az volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 16db
(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

(2024-04-15) : Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt,

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 29db
(2024-06-14) : Valahogy ebben a sorrendben: csöpög a nyál a szerszámra- eltűnik a szerszámom a két cici között, ez megy egy darabig, mígnem zsákcirógatás, környékingerlés... és hopp eltűnt a farkam Tesssza szájában. Koppant valami, majd perceknek tűnő idő múlva lihegve rám tekint, csurog a nyál a szájából.

(2024-06-10) : Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.

(2024-06-10) : Ágyra parancsolt, majd olyan kényeztetés vette kezdetét, mely az apró csókoktól a teljes eltüntetésig zajlott, a technika miatt a környék nem maradt szárazon de épp robbanás előtti állapotban. Hát ezt valahogy viszonoznom kellett,