Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Tessza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-06-10 17:38:57

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!

Köszönöm a beszámolót! Nos hát, ami igaz az igaz, hogy engem valóban könnyű orgazmusig repíteni, főleg franciával, na de kérem szépen háromszor???!! Ejjjjha én csak ennyit mondok 😍😋
Nagyon jól éreztem magam!! Várlak máskor is!

Puszi!!

Beszámoló Tessza +36306742613 121751 szexpartner

Aero987 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Tessza hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Előző héten pénteken küldtem VTR-en időpontot amit elfogadott. Randi napján felhívtam, hogy halljuk egymás hangját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Térképen megjelölt hely egészen pontos. Autóval mentem, parkolást meg se próbáltam a környéken, Corvin garázsban álltam meg onnan egy bő 10 perc séta. Metro Üllőin, villamos Mester utcában, tehát közösségi közlekedés is ok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mini lakás: nappali+konyha és egy fürdőszoba. Célnak maximálisan megfelel, jó, nem nyekergős ágy a tett helyszíne. Fürdő is ok. Nincs kiállítva a fél DM tusfürdő választéka, az a 2-3 féle bőven elég.
Tessza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon bejött Tessza! Amikor ajtót nyitott egy a fotóin szereplő testhez álló (talán bőr) nadrágban (bugyi nélkül), magassarkúban és egy csíkos blúzban fogadott. Majd a későbbiekben magassarkú combfix, melltartó szettre váltott, a bugyi lemaradt.
1. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121751 erotikus masszázs
3. Tessza +36306742613 beszámoló Budapest 121751 erotikus masszázs4. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-11 08:44:34 erotikus masszázs 1217515. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-11 08:44:34 erotikus masszázs 1217516. Tessza +36306742613 beszámoló 2024-06-11 08:44:34 erotikus masszázs 121751
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Miután letettem cuccaim még a fogadó szettjében volt kis ölelkezés. Nadrágon keresztül simogattam popsiját és punciját, ekkor már kezdett szűk lenni nadrágom. Kaptam törölközőt, elmentem tusolni. Mire visszaértem már a combfixes szett volt rajta.
Állva csókolóztunk, ölelkeztünk hosszan. Farkam már ettől kőkemény lett, de mivel én voltam a vendég szerettem volna megköszönni, hogy fogadott és én kezdtem kényeztetni gyönyörű punciját. Ágyra döntöttem, vízszintesben is folytattuk a csókolózást de indulni kellett lefele. Tenyérbe illő melleinél időztem kicsit majd, tovább vándoroltam puncijáig. Fantasztikusan szép és finom puncija van. Óvatosan kezdtem nyalni, de gyorsan sikerült ráérezni, hogy is jó neki. Nem sokkal később el is élvezett. Mondta is, hogy franciával nem nagy feladat csúcsra juttatni.
Ő következett, velem szembe lábaim közé helyezkedve kezdett franciásan kényeztetni. Nagyon jól csinálja, eleinte használta kezét de amikor már olyan kemény volt kukac, hogy megállt magától már csak szájjal csinálta és majdnem tövig sikerült bekapnia. Pár perc után le is kellett állítani mert nem az érdemi randi első 10 percében akartam elmenni.
Gumit húztunk majd beleült, variálta a lovacskát, felegyenesedve, rám borulva csókolózva és guggolva is meglovagolt. Fordultunk kutyusba, megmarkoltam fenekét és úgy dugtam mintha nem lenne holnap. Lehasalt és úgy folytattam kifulladásig. Amikor elfáradtam hanyatt feküdtem és kértem végezzen ki franciásan. Sikerült is kifacsarnia rendesen.
Muszáj volt pihenni egy kicsit, beszélgettünk simogattuk egymást csókolóztunk.
Kezdett éledezni kukacom, ezt érzékelve Tessza finoman elkezdte verni majd kellemes szopásba kezdett amivel maximális keménységet értünk el. Újra gumi és megint lovacskával kezdtünk, majd fordultunk misszionáriusba. Ebben a pózban sokat időztünk, variáltuk. Volt, hogy egymáshoz simulva magába húzva szexeltünk, volt, hogy feltámaszkodtam és úgy dugtam, a vége felé már gyors tempóban amit élvezett. Kifulladásom után megint szájjal végzett ki.
Előző szünethez hasonlóan beszélgetéssel, simivel, csókokkal regenerálódtunk.
Volt még 20 percünk a másfél órából, Tessza megkérdezte menni fog egy harmadik? Próba cseresznye. Mondtam neki ne kíméljen. A maradékot is kiszívta belőlem 5 perc alatt. Zárásképp megkérdeztem mit szólna ha végül én kényeztetném. Benne volt, lendületes franciával sikerült csúcsra vinnem.
Randi végeredménye: Tessza - Aero987: 3:2
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bővebb infó tartalmazza, szóba se került a randi végén helyeztem az asztalra.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Aki barátnőfeelinget keresi annak tökéletes választás Tessza. Ár érték arányban több mint megérős kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tessza szexpartner beszámolójáról


2024-06-11 08:55:08
Ebben a melegben nem csoda ha nem hord bugyit. :)
Viccet fèlretève tetszett hogy jelezted a fogadó ruhákat.
Mutasd mindet

FunkciókTessza legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2024-05-22) : Tessza franciája, úgy mint a csókja, szintén nem hétköznapi. A combom belső felét és a zacsikat is a birtokba veszi Tessza, kezét csak minimálisan használja, erőteljes, de nem durva. És persze szembenézős, ettől izgalmasabb, jobbra a tükörben egy más szemszögből is lehet szemlélni az eseményeket, úgyhogy teljes az élmény.

(2024-05-20) : Mikor visszatértem akkor melléálltam és elkezdtünk csókolózni. Lassan megszabadítottam a melltartójától és az ágyon folytattuk a csókcsatát. Később haladtam lefelé a melleit kezdtem kényeztetni. Voltak sóhajok a részéről és haladtam lefelé. Leértem a puncijához és intenzív nyelvmunkát alkalmaztam.

(2017-09-05) : Elképesztően finom és intenzív franciát és egy kis popoizgatást is kaptam. Ezután 69be frodultunk és kaptam egy kis kóstolót a csodálatos ízvilágából.

felejthetetlen: 16db
(2024-05-21) : elém térdelt és elkezdett alul is csókolni, kényeztetni a finom szájacskájával...én pedig simogattam, becézgettem és élvezkedtem a szájának ölelésében... Meg kell mondanom, hogy a francia tudását változatlanul aktívnak ítéltem...csillagos ötöst érdemel!

(2024-04-15) : Ismét belepillantottam a gyönyörű szemekbe (...boszorkány, biztosan boszorkány villant át az agyamon, de nem volt időm kifjeteni, mert ...) és rövid ügetés után, elindult a vágta. Ekkor már eléggé melegem volt,

(2017-09-28) : A jelzést véve Tessza lejjebb csúszott és finoman nyalogatni kezdte a szekérrudat és a telizsákot gátlás nélkül a gátig nyelvelve. Majd rácuppant Maccusra,

nagyon jó: 26db
(2024-04-27) : kezdtünk egy kis franciával, szépen először a makkor majd idővel eltünteti az egészet, a golyókkal is játszik, simizi és nyalogatja is, hogy meglegyen az izgalom, majd egy kis 69 hogy még jobban élvezhessem a pillanatot és hogy megízlelhessem a pillangós puncikáját!

(2017-12-19) : De lompimra pont ellenkezőleg hat. Egyre virgoncabb. Nyelvével körül kanyarítja mint legelő marha a füvet és eltűnik szájában. Szépen kitölti és remeg örömében.

(2017-10-05) : Nyalja végig, csak makkom szopogatja és eltűnök szájában. Öklendezésig lent tartja. Újra tövig nyeli és a garat is mocorog. Fantasztikus szopás. Föl néz és újult erővel csap le lompira.

: 29db
(2024-06-14) : Valahogy ebben a sorrendben: csöpög a nyál a szerszámra- eltűnik a szerszámom a két cici között, ez megy egy darabig, mígnem zsákcirógatás, környékingerlés... és hopp eltűnt a farkam Tesssza szájában. Koppant valami, majd perceknek tűnő idő múlva lihegve rám tekint, csurog a nyál a szájából.

(2024-06-14) : Ezután cseréltünk, majd a franciába kezdett.. igazán izgatóan csinálta, bőnyálasan, változó ritmusban, olykor cuppanósan olykor tövig lenyelve... Hosszú percekig élvezhettem a kényaztetést és a látványt. Végig a szemembe nézve csinálta...

(2024-06-10) : Ágyra parancsolt, majd olyan kényeztetés vette kezdetét, mely az apró csókoktól a teljes eltüntetésig zajlott, a technika miatt a környék nem maradt szárazon de épp robbanás előtti állapotban. Hát ezt valahogy viszonoznom kellett,